Palvelija

aloittelija.

Kuulin , kun ovi kalahti yläkerrassa. Rosie missä sinä olet? miehen ääni huusi. Täällähän minä vastasin ja kipitin yläkertaan. Onko ruoka jo valmis? mies kysyi ja ojensi minulle takkinsa. Kyllä herra , olen myös siivonnut ja silittänyt sanoin nöyrästi ja niiassin. Hyvä tyttö , olet sentään kelpo palvelija. Voit mennä , mutta tule alas , kun tarkistan paitani isäntäni komensi ja istui ruokapöytään , jonne olin kattanut päivällisen. Kyllä isäntä sanoin ja kipitin omaan komerooni.
Puolentunnin kuluttua Isäntäni kutsui minua. Niin isäntä sanoin tultuani alakertaan. Katso tätä paitaa Isäntä sanoi kiukuissaan ja heilutteli hiemman ryppyistä paitaansa nenäni edessä. Jos olet kerran silittänyt niin mikä tämä sitten on? hän kysyi. Minä .. minä en huomannut sitä sanoin vapisten. Aivoton lutka , sinun paksuun kalloosi ei näköjään ole puhjenneet tämän talon säännöt vieläkään Isäntä sanoi ja tarttui minua kädestä ja raahasi portaat ylös keittiöön.
Makaamaan , juuri niin siihen pöydälle isäntä sanoi ja hävisi omaan makuuhuoneeseensa. Tiesin mitä olisi tulossa ja vapisin jo valmiina. Isäntä saapui yllättävän nopeasti mukanaan iso puinen laatikko. Isäntä avasi laatikon kannen ja otti esille pari köysi nippua , joita hän oli minut aikaisemmin sitonut sohvalle , muttei vielä koskaan keittiönpöydälle. Hän sitoi käteni yhteen selätaakse ja jalkani kiinni pöydän jalkoihin. yritin rimpuilla , mutta se suututti isäntää entisestään , joten hän läpsäisi minua pillulle. Noin käy aina , kun et tottele Isäntä sanoi ja kumartui uudestaan arkun puoleen. Katsoin kauhulla , kun isäntä nosti arkusta kahdet nipistimet. Hän kiinnitti toiset rintoihini ja toiset pilluni häpyhuuliin. Noin nyt on lutkankin hyvä olla isäntä sanoi ja riisui housunsa. Hän toi kullinsa aivan suuni eteen ja käski minun imeä sitä. pudistin päätäni ja rimpuilin. Isäntä veti molemmista nipistimistä ja sai minut huutamaan.
Ime , vai vedänkö uudestaan isäntä kysyi ja tarjosi minulle uudestaan kulliaan. Otin sen suuhuni ja lutkutin vähän aikaa. Kunnolla isäntä sanoi ja veti nipistimestä joka oli kiinni pillussani. lutkutin kullia , koska pelkäsin , että isäntä vetäisi uudestaan. Yhtäkkiä isäntä alkoi työntää kulliaan syvemmälle kurkkuuni. Silloin puraisin sitä ja syljin sen ulos suustani. Vitun huora , tuosta saat maksaa Isäntä huusi ja veteli hulluna nipistimistä. huusin kuin hulluna ja rimpuilin. Lopulta isäntä lopetti ja alkoi irrottaa köysiä , jotta voisi kääntää minut mahalleen. Kun hän oli saanut sidottua minut uudestaan hän kumartui arkun puoleen ja otti sieltä ison piiskan. Pyllyni oli juuri sopivasti tarjolla. Hän siveli sitä hiemman kädellään ja alkoi sitten hulluna lyödä minua piiskalla. Huusin kuin hullu , joka iskun jälkeen. Kun isäntä oli lopettanut peppuni oli aivan punainen.

3

8112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kirjoittaja

   Jos haluatte , että jatkan juttua niin viestiä vain ja jos joku ei tykkää niin voi pitää mölyt mahassaan

   • h

    ihan ok. Mutta tarinan voisi kirjoittaa vähän "ilmavammin".


   • Anonyymi

    Joo lisää baan


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   137
   1901
  2. Mies, olen vähän yksinkertainen

   Jututkin olisi mulla sen mukaisia, jos oltaisiin tekemisissä. Jotain lapsellista ja tyhmää puhuisin. Liian avoin olisin
   Ikävä
   166
   1220
  3. Missä paikassa näet hänet seuraavan kerran?

   Mitä luulisit? Missä?
   Ikävä
   83
   1027
  4. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   97
   1006
  5. Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

   TV:ssä näyttää siltä, että kyräilyä ja juoruilua riittää… Ehkä niitä tavallisia maatalon töitä, ruoan laittamista, sauno
   Tv-sarjat
   7
   991
  6. Ootkohan sä koskaan laittanut merkille

   Että sulla on joku sellainen taika, että miehet tajuaa vasta jälkeenpäin, mitä ovat menettäneet.
   Ikävä
   49
   970
  7. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   44
   927
  8. Töitä tarjolla

   Kiantama hakee työmarkkina torilla 100 työntekijää.Onhan täällä työtä tarjolla,jos työn teko kiinnostaa.Palkaa maksaa ma
   Suomussalmi
   38
   892
  9. Tahtoisitko vielä

   Kohdata, ja kuinka kiusallista se olisi? - Nainen pohtii ikävissään💔
   Ikävä
   66
   852
  10. Aika ei ole vielä parantanut haavoja

   Miten mokasimme niin selvän jutun?
   Ikävä
   48
   831
  Aihe