Palvelija

aloittelija.

Kuulin , kun ovi kalahti yläkerrassa. Rosie missä sinä olet? miehen ääni huusi. Täällähän minä vastasin ja kipitin yläkertaan. Onko ruoka jo valmis? mies kysyi ja ojensi minulle takkinsa. Kyllä herra , olen myös siivonnut ja silittänyt sanoin nöyrästi ja niiassin. Hyvä tyttö , olet sentään kelpo palvelija. Voit mennä , mutta tule alas , kun tarkistan paitani isäntäni komensi ja istui ruokapöytään , jonne olin kattanut päivällisen. Kyllä isäntä sanoin ja kipitin omaan komerooni.
Puolentunnin kuluttua Isäntäni kutsui minua. Niin isäntä sanoin tultuani alakertaan. Katso tätä paitaa Isäntä sanoi kiukuissaan ja heilutteli hiemman ryppyistä paitaansa nenäni edessä. Jos olet kerran silittänyt niin mikä tämä sitten on? hän kysyi. Minä .. minä en huomannut sitä sanoin vapisten. Aivoton lutka , sinun paksuun kalloosi ei näköjään ole puhjenneet tämän talon säännöt vieläkään Isäntä sanoi ja tarttui minua kädestä ja raahasi portaat ylös keittiöön.
Makaamaan , juuri niin siihen pöydälle isäntä sanoi ja hävisi omaan makuuhuoneeseensa. Tiesin mitä olisi tulossa ja vapisin jo valmiina. Isäntä saapui yllättävän nopeasti mukanaan iso puinen laatikko. Isäntä avasi laatikon kannen ja otti esille pari köysi nippua , joita hän oli minut aikaisemmin sitonut sohvalle , muttei vielä koskaan keittiönpöydälle. Hän sitoi käteni yhteen selätaakse ja jalkani kiinni pöydän jalkoihin. yritin rimpuilla , mutta se suututti isäntää entisestään , joten hän läpsäisi minua pillulle. Noin käy aina , kun et tottele Isäntä sanoi ja kumartui uudestaan arkun puoleen. Katsoin kauhulla , kun isäntä nosti arkusta kahdet nipistimet. Hän kiinnitti toiset rintoihini ja toiset pilluni häpyhuuliin. Noin nyt on lutkankin hyvä olla isäntä sanoi ja riisui housunsa. Hän toi kullinsa aivan suuni eteen ja käski minun imeä sitä. pudistin päätäni ja rimpuilin. Isäntä veti molemmista nipistimistä ja sai minut huutamaan.
Ime , vai vedänkö uudestaan isäntä kysyi ja tarjosi minulle uudestaan kulliaan. Otin sen suuhuni ja lutkutin vähän aikaa. Kunnolla isäntä sanoi ja veti nipistimestä joka oli kiinni pillussani. lutkutin kullia , koska pelkäsin , että isäntä vetäisi uudestaan. Yhtäkkiä isäntä alkoi työntää kulliaan syvemmälle kurkkuuni. Silloin puraisin sitä ja syljin sen ulos suustani. Vitun huora , tuosta saat maksaa Isäntä huusi ja veteli hulluna nipistimistä. huusin kuin hulluna ja rimpuilin. Lopulta isäntä lopetti ja alkoi irrottaa köysiä , jotta voisi kääntää minut mahalleen. Kun hän oli saanut sidottua minut uudestaan hän kumartui arkun puoleen ja otti sieltä ison piiskan. Pyllyni oli juuri sopivasti tarjolla. Hän siveli sitä hiemman kädellään ja alkoi sitten hulluna lyödä minua piiskalla. Huusin kuin hullu , joka iskun jälkeen. Kun isäntä oli lopettanut peppuni oli aivan punainen.

3

8199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjoittaja

      Jos haluatte , että jatkan juttua niin viestiä vain ja jos joku ei tykkää niin voi pitää mölyt mahassaan

      • h

        ihan ok. Mutta tarinan voisi kirjoittaa vähän "ilmavammin".


      • Anonyymi

        Joo lisää baan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      390
      3877
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      135
      2710
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      129
      1877
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1320
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1202
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1199
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      74
      1180
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      64
      1125
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      51
      952
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      940
    Aihe