miten toimia?

neuvokaas

olin tänään koirapuistossa koirani ja ystäväni kanssa jolla oli myös koira mukana. ystävälläni on kultainennoutaja uros ja itselläni rotikka narttu. koirapuistoon mennessä siellä oli ennestään muutama muukin koira ja yksi niistä koirista pelkäsi isompia koiria ja oli varautunut koko ajan koiriamme kohtaan. lopulta asia kärjistyi niin että se sekarotuinen koira pelkäsi niin paljon että hyökkäsi kultsi uroksen kimppuun ja tappeluhan siitä syntyi, kukaan ei uskaltanut mennä väliin joten silmän räpäyksessä vaistomaisesti olin itse erottamassa koiria, sitten huomasin että tämä sekarotuinen roikkui kädessäni kiinni, eli puri minua. koiran omistaja ei kysellyt saati pahoitellut mitään sen ihmeemmin vaan vei koiransa pois. kädessäni on purema jäljet ja vertahan niistä tuli, olen puhdistanut haavat, mutta minulla on alkanut tulla lihas särkyjä ja epäilen että jäykkäkouristukseni on uusittava, menen huomenna lääkäriin ja siellä saavat katsoa ja tehdä mitä parhaaksi näkevät. mutta miten minun tulisi toimia sekarotuisen koiran omistajan kanssa, nostaa syyte vai antaa olla? mistä syytteen voi nostaa, vai oliko se oma vikani kun menin koirien väliin?

5

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vecipullo

      Jokainen koira ihminen tietää, että koira matsiin ei kannata mennä käsineen väliin. Jos tuollaista tapahtuu usein pidä mukana vaikka 0.5l vesi pullo ja vas.tilanteessa siitä koirien päälle vettä.

    • ikävä tapaus

      ite kyllä menisin kans siitä huolimatta erottamaan, jos omani päälle käytäisiin.

      Jos huomaa epävarmuutta, niin ite lähen aina heti pois, en jää odottamaan tapahtuuko jotain vai ei. Nyt koirallasi on huono kokemus, pidä huoli ettei sille satu enmpää. Se on nyt varuillaan ja muut suhtautuvat siihen sen mukaan.

      • huuuuuooh

        vai odottaisitko itse ja katsoisit vierestä kun koirasi tapetaan? tuskin... ellet ole joku sairas...


      • silleen ..
        huuuuuooh kirjoitti:

        vai odottaisitko itse ja katsoisit vierestä kun koirasi tapetaan? tuskin... ellet ole joku sairas...

        En minä kyllä mene koiria niskasta tai pääpuolesta toisistaan irti repimään ... takaa päin kiinni lonkista ja tiukka veto ! yksin on turha mennä koiria erottamaan . Jos oikeasti näyttää että henki menee toiselta niin sitten vaikka potkaistaan sitä koiraa joka toista repii mutta käsiä sinne sekaan ei laiteta ! Tuommoisessa tilanteessa se on ihan omaa tyhmyyttä jos menee ne kädet sinne laittamaan .


    • :/

      Joo siis yksin, ainoana koiranomistaja ei niitä koiria kannata mennä käsin erottamaan. Siinä pitää jokaisen koiranomistajan huolehtia se oma koira pois siitä kahakasta keinolla millä hyvänsä. Jos otat yksin oman koiran pois, niin muut koirat katsovat sen hyväksi tilaisuudeksi hyökätä, koska silloin koirasi on kytkettynä sinuun ja heikossa asemassa. Eli huudat muut mukaan hätyyttämään koirat erilleen.

      Jotkut sanovat, että kyllä ne koirat sen riidan itse sopivat, näin ratkaisevat laumajärjestyksen. Paskat sanon minä. Mun koira jää aina alistetuksi, ja yleensä se ei sieltä itse pääse pois niin menen tuhatta ja sataa erottamaan koirat huutaen "EI!" ja lyön käsiä yhteen. Kun käytän tuota jämäkkää käskyä niin kummasti on koira kun koira lopettanut ja totellut. Jos noilla mentäis, että "kyllä ne itte sopii" niin mulla olis koira jo moneen otteeseen kuollu verenhukkaan. Oon lukemattomia kertoja kilahtanut juuri näille koiranomistajille, jotka tulevat helposti hyökkäävän koiran kanssa puistoon, eivätkä sitten pidä niin minkäänlaista huolta ettei koira käy kenenkään kimppuun. Ja sitten kun sen koira hyökkää niin nauravat siinä vieressä "näin ne kuuluukin toimia, riitelevät ja sitten sopivat keskenään. Ei ihmisen tarvi väliin mennä". Siinä vaiheessa minä puutun peliin, erotan koirat muiden avulla ja sen jälkeen alkaakin huuto näille omistajille.

      Nyt en enää edes käy koirapuistoissa, koska siellä ei tuu muutakun "turpiin", jos siellä on eräitä henkilöitä koiriensa kanssa. Enkä muutenkaa katso enää hyvällä koirapuistoilua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe