Varokaa Soneran puhepakettien laskutusta

En suostu

Olkaapa tarkkoja kun tilaatte Soneran webbipalvelusta liittymäänne puhepaketteja. Tein tammikuun alussa 2010 tilauksen puhepaketista kaksi päivää ennen laskutuskauden vaihtumista. Kun lasku tuli, siinä oli laskutettu joulu-tammikuun puhelut sekä minuuttitaksalla että puhepaketilla. Soitin laskutukseen ja sanoivat että paketti astuu voimaan silloin kun se tilataan verkossa... mikä on täysin järjetöntä. Ainoa tapa välttää tuplalaskutus olisi klikata tilaus sisäään laskutuskauden vaihtumispäivänä klo 00:00:00. Mahdotonta.
No, sanoin paketin irti huhtikuussa. Taas sama juttu - huhti-toukokuun laskulla oli laskutettu puhelut sekä minuuttitaksalla että puhepaketilla. Taas soitto Soneran ja sieltä annettiin sama selitys. Eikö olisi järkevintä että paketit astuvat voimaan ja päättyvät laskutuskauden lopussa? Törkeäää tuplalaskutusta!

3

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12+3

      aina mennyt laskutuskauden mukaan.Olen kyllä tilannut puhelimella eli laittanut viestin omilla sivuilla ja Sonera soittanut minulle parin päivän sisällä.Juuri tappeli samasta asiasta kaverini Elisan kanssa eli......kaikki operaattorit yrittää rahastaa.

    • ongelmallinen sonera

      Ostin itse puhelimen siihen soneralta saldoa. Ei mennyt kuin pari päivää, kuin yllättäin saldo lopussa ja olin kerinnyt lähettää vasta vaivaiset 5 viestiä! Noh.. soitin soneralle asiasta.. Minulle oltiin jätetty sekä data ja netti päälle vaikka nimenomaan mainitsin ottaa ne pois käytöstä.
      Nyt joudun maksamaan joka kuukausi 2.00€ ja onneksi puhelin ei ollut SIM-lukittu!
      Vaihdoin tuon kaiken sähläyksen jälkeen DNA:han ja hyvin on nyt toiminut eikä minkäänlaista ongelmaa toisinkuin soneralla..
      On ollut ennenkin soneran kanssa ongelmia, mutta ajattelin ettei sentään varmaan saldon kanssa, mutta olin väärässä..

      • pettynyt monesti

        Sama jatkuu. Ostin Soneran nettitikun 29.12.11. Laskutuskausi oli joulukuun alkupuolelta 4.12. lähtien. Vetosivat juuri samoihin syihin (laskutuskausi) ja kehtasivat vielä väittää, että olen käyttänyt nettiä niin paljon 3päivänä!!! Sain kyllä kovan väännön jälkeen hyvitystä muutaman euron!!

        Sitten menin samaan halpaan, otin typeryyksissäni läppärikytkyn (HP) samaan talouteen. Koneen hain liikkeestä, joka myy Soneran paketteja, 27.1.12. Ja sama laskutusrumpa...

        Myyjä vakuutteli vielä, että kyllä hyvittävät seuraavassa laskussa eli se kompensoituu jatkossa. Lisäsivät vielävirustorjunnan 7,87, jota en ole korkaan tilannut, sen sain pois kovalla rutinalla. Minun sopimuksessani ei ole mainintaa ko. asiasta.
        Otin yhteyttä Soneran asiakaspalveluun, koska läppärin netti katkeilee toistuvasti ja kone lähetettiin huoltoon, sanoivat ensi pokkana että joudun maksamaan koko pakettimaksun, vaikka kone olisi miten kauan huollossa, vaikka minulla ei ole edes nettiä käytettävissä koska se on siinä sisäänrakennettu. Nyt odottelen konetta ja laskuja..
        ELI SONERAN LIITTYMIÄ EI KANNATA OSTAA KUIN LASKUTUSKAUDEN ALUSSA. Sitä eivät kerro etukäteen että laskuttavat taannehtivasti jopa lähes kuukauden. Pidän sitä asiakkaan huijaamisena!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe