Miten muuttua naisellisemmaksi?

Mieva

Toivottavasti saan asiallisia neuvoja enkä ivallisia kommentteja koska asia on minulle oikeasti kipeä ja tärkeä. Olen hieman päälle kolmikymppinen nainen joka viimeisen kymmenen vuotta on keskittynyt perheeseen, aviomieheen ja lapsilaumaan. Lisäksi olen hankkinut itselleni lasten välissä korkeakoulututkinnon. Nyt nuorin lapsi alkaa olla sen ikäinen ettei ole enää rinnoissa kiinni joten on ollut aikaa kiinnittää huomiota itseenkin. Havahduin tilanteeseen eräissä juhlissa. Muut naiset (vaikka osa oli pienten lasten äitejä) olivat naisellisia, kauniissa vaatteissa, tyylikkäissä kampauksissa ja meikeissään. Tunsin itseni rumaksi ankanpoikaseksi (tai pikemminkin jättiankaksi koska pituutta on päälle 170cm ja painoa noin 100kg!) tylsissä, matalissa avokkaissa ja vaatteissa, jotka nätisti sanottuna muistutti ankaran kotiopettajattaren vaatteita. Ei meikkiä ja hiukset ponnarilla (just ja just yltävät kiinni).
Kysymykseni onkin että miten ihmeessä saisin itseni muokattua naiselliseksi? Tuntuu että näin pitkälle ja paksulle ei edes löydy naisellisia vaatteita kun vaatekoko on 48-50. En ole meikannut noin kymmeneen vuoteen, en edes omista meikkejä. Ja rahaa ei ole niin paljon että voisin palkata itselleni stylistin joka muokkaisi minusta uuden naisen. En halua esitellä riippurintojani avokaulaisissa vaatteissa ja inhoan kukkakuvioita vaatteissa. Mieheni ei ole koskaan arvostellut ulkonäköäni ja kehuu aina minua kauniiksi mutta uskoisin hänen mielessään ihmettelevän mitä tapahtui sille hoikalle, nuorelle tytölle jonka kanssa hän alkoi olla yhdessä:( Tällä hetkellä kuljen useimmiten farkuissa/verkkareissa ja t-paidassa eli tyypillinen kotiäidin univormu. Surettaa että olen muuttunut juuri sellaiseksi äidiksi joita keskustelupalstoilla moititaan, siis huolittelemattomiksi, rumiksi jne. Itsetunto alkaa olla aika matalalla:(
Kaikki neuvot on tarpeen, aivan pienetkin. Hirveästi ei tosiaan rahaa ole käytössä mutta aina on mahdollista jostain pikkuisen nipistää.

12

2057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnille

      Hei! Ehdotan, että aloitat hiuksista ja meikistä. Sopivan hiusmallin neuvomiseen kampaaja on varmasti parempi kuin keskustelupalstan vastailijat, mutta neuvoisin kieltäytymään, jos kampaaja ehdottaa jotain hyvin lyhyttä kampausta. Sellaiset ovat naisellisia vain Audrey Hepburn-maisilla keijukaisilla, yhtään isommilla naisilla ne harvoin kaunistavat (poikkeuksia tietysti on). Pidä hiuksesi sen pituisina, kuin ne ovat, mutta ne voi varmaan muotoilla jotenkin vähän huolitellummin kuin ponnarille.

      Jos haluat alkaa meikata, suosittelen todellä lämpimästi Make up storen (Helsingissä oma liike city-käytävässä ja myyntipiste keskustan Sokoksella, muista kaupungeista en tiedä) meikkausopastusta. Se maksaa 60 euroa, mikä on paljon, mutta tunnin päätteeksi "saa" meikkejä 60 eurolla, eli käytännössä opastus tulee kaupan päälle kun ostaa kerralla vähän enemmän tuotteita. Varmaan jossain muissakin kaupoissa on vastaavaa.

      Pukeutumisen suhteen mainitsit riippurinnat. Kuulostaa siltä, että voisit tarvita tukevammat rintaliivit. Ikäisesi naisen ei tarvitse kulkea riippurintaisena. Pyydä jossain kaupassa myyjää avuksi! Kun alusvaatteet istuvat hyvin, vaatteetkin istuvat paremmin ja näyttävät paremmilta. TV:n stailausohjelmissa aina näkee, kuinka uskomaton vaikutus hyvillä rintaliiveillä on koko olemukseen. (Jos haluat katsella näitä ohjelmia niin katso Liv-kanavaa, niitä tulee sieltä jatkuvasti).

      Varsinaisesti vaatevinkkejä en oikein osaa antaa näin yleisellä tasolla, mutta tärkeintähän on, että vaatteet istuvat eivätkä ole säkkimäisiä (niinkuin isommat vaatekoot harmillisen usein ovat). Hmm... jos päätät kokeilla hiusten, meikin ja rintaliivien päivitystä, niin raportoi sen jälkeen tälle palstalle! Olisi kiva kuulla, miten muutut, ja alatko tuntea itsesi itsevarmemmaksi.

    • ------

      Tarvitset omaa aikaa, harrasta liikuntaa ja kaikkea. Menee pitkä aika, mutta huomaat ajattelevasi muutakin kuin perhettä joka odottaa sinua ja palveluasi. Et kiirehdi kotiin, kyllä he siellä pärjäävät.
      Tunnen naisen joka on kaunis ja ihan varmaan seksikäskin, silti hän valitti, mies teki hänet puisevaksi.
      Nainen oli liian voimakas, ja suhteen "mies", hän tahtoi olla naisellisen hento.
      Hyvät harrastukset ovat edullisia, suorastaan ilmaisia.
      Naisellisuus tulee sisältäpäin.

    • PauliiNAlle

      Esimerkiksi Prismassa on Premoda Plus Collection- vaatteita, jotka on kivan näköisiä ja niissä on hieman niitä isompia kokoja. Kannattaa käydä vaikka vailkaisemassa vaan, jos ei muu kiinnosta. Niissä on nättejä ja naisellisia malleja mukana, ja hintakin on suht edullinen.

      Hiuksiin kannattaa ensin panostaa, mikään ei pilaa kuvaa niinkuin surkea tukka. Ensin kannattaa ottaa huomioon kasvojen muoto ja sitten miettiä mikä siihen sopii. Joku pirteä väri tai vaikka edes tasainen nätti väri on jo paljon. Raidatkin on kivoja, tai sitten useampaa monivärjäystäkin on kiva jo nähdä tukassa. Lyhyt tai pitkä, hälläväliä, kunhan tukka vaan käy.

      Ja vaikka pienillä asusteillakin jo saa jotain aikaan. Meikkauksessa kannattaa edetä rauhassa, ei heti mitään kunnon sotamaalauksia tummine huulineen ja paksuine kajaalineen, jotain luonnollista. Siitä on hyvä lisäillä pikkuhiljaa jotain ku on oppinut hyvän pohjan johon on helppo lisätä jotain. :)

      • rouva 52

        Aika tuttu tlianne vuosien takaa. Jos ei ole rahasta kiinni, niin ensin kampaajalle ja meikkausharjoittelut samaan syssyyn. Vaatekauppojen myyjät opastavat löytämään oikeat vaatteet ja siitä se lähtee. Ja jos vielä muutama kilo pois, niin elämä alkaa hymyillä tosissaan. Älä unohda leninkejä, hameita ja korkkareita. TSEMPPIÄ!


      • rouva52
        rouva 52 kirjoitti:

        Aika tuttu tlianne vuosien takaa. Jos ei ole rahasta kiinni, niin ensin kampaajalle ja meikkausharjoittelut samaan syssyyn. Vaatekauppojen myyjät opastavat löytämään oikeat vaatteet ja siitä se lähtee. Ja jos vielä muutama kilo pois, niin elämä alkaa hymyillä tosissaan. Älä unohda leninkejä, hameita ja korkkareita. TSEMPPIÄ!

        Vielä lisäisin et unohda tavaratalojen alusvaatteet ja satsaa erikoisliikkeitten liiveihin ja palveluihin. Kummasti vaatteesi alkaa istua paremmin. Kirjoitathan kuulumisia tälle palstalle!


      • Mieva
        rouva52 kirjoitti:

        Vielä lisäisin et unohda tavaratalojen alusvaatteet ja satsaa erikoisliikkeitten liiveihin ja palveluihin. Kummasti vaatteesi alkaa istua paremmin. Kirjoitathan kuulumisia tälle palstalle!

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)


      • Iloinen neuvoja
        Mieva kirjoitti:

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)

        Oho, sinähän pistit tuulemaan! Muodonmuutoksesi kuulostaa hyvältä :) Hyvää jatkoa!


      • rouva 52
        Mieva kirjoitti:

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)

        Olen todella iloinen puolestasi!! Itseensä satsaaminen kannattaa. Sen me naiset olemme ansainneet.


      • mussutellaan
        Mieva kirjoitti:

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)

        hyvä hyvä!!! siitä se alkaa. tuo iltamussuttelu on minullakin paha tapa. hommasin porkkanasäkin ja jyrsin nykyään vaan porkkanoita iltaisin. tv joutuu kyllä olemaan vähän isommalla, mutta mitä sitten :D olen herkkuperse, tykkään maissilastuista ja karkista, joten joskus tuottaa porkkanan pureminen tuskaa. olen kuitenkin onneksi innokas liikkuja, joten en kauheasti ole patvinut.
        sitä paitsi, vaikka oletkin pitkä ihminen, korkkarit vaan rohkeasti jalkaan. kroppakin oikenee kuin itsestään. äläkä suostu enää ostamaan rumia verkkareita, osta pukevia värejä ja hyvin istuvia asuja. oloasukin voi olla hyvännäköinen.


      • xl mummo
        Mieva kirjoitti:

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)

        Kovasti tsemppiä sinulle, tilanne on enemmän kuin tuttu.
        2 lasta kasvattaneena tiedän kuinka siihen arkipäivän rutiiniin hukkaa itsensä.
        Olet saanut hyviä neuvoja ja noudattanutkin niitä =o)
        Muista ottaa aikaa itsllesi, aloita joku uusi harrastus ..tee jotain mistä saat hyvän virkeän mielen.
        Hyvä olo alkaa sisältä.


      • ......
        Mieva kirjoitti:

        Kiitos tuhannesta kaikille vastaajille! Olen päässyt jo hyvään alkuun, kiitos teidän neuvojenne, sain niistä hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea uskoa siihen että minustakin voisi tulla naisellisempi:) Ihan ensimmäiseksi menin ammattilaiselle laitattamaan kulmat (hävettää myöntää mutta ne on olleet vuosia luonnontilassa eli ei nyppimistä eikä väriä). Ette usko miten suuri muutos oli kun kulmat oli muotoiltu ja niissä oli hyvä väri! Seuraavaksi menin paikalliseen meikkejä/hajuvesiä/jne myyvään liikkeeseen ja kerroin ystävälliselle myyjälle että olen meikannut viimeksi kun dinosaurukset asuivat maan pinnalla joten tarvitsen hieman apua että osaan valita sopivia meikkejä;D Myyjä auttoi minua valitsemaan minun ihonvärille ja ihotyypille sopivat meikit ja antoi vinkkejä mitä kannattaisi tehdä meikin suhteen. Ostin myös ihonpuhdistusaineet ja rasvat (tähän asti olen pessyt kasvoja vedellä ja välillä saippualle mikä on näkynyt epäpuhtauksina ja epätasapainossa olevana ihono). Ensi viikolla minulla on aika kampaajalle jonka kanssa suunnitellaan joku kiva väri ja siihen raidat tuomaan hiuksiin eloa ja valoisuutta. Sovittiin että hiuksia vaan tasoitetaan hieman ja leikataan sitten joku malli kun niissä on vielä pikkuisen enemmän pituutta.
        Noihin edellämainittuihin meni sen verran paljon rahaa että vaatteisiin rahaa ei hirveästi jäänyt. Kirpparilta löysin pari paitaa jotka ovat leikkauksen puolesta naisellisempia kuin nykyiset vaatteeni. Ostin kyllä parit rintaliivit jotka tukee kunnolla (ennen olen vierastanut mm kaaritukia) ja kyllä sivuprofiili on selvästi ryhdikkäämpi kun on paremmat rintaliivit. Päätin että uusin koko vaatevaraston sitten kun olen pudottanut nämä ylimääräiset kiloni eli minulla on runsaasti aikaa säästää sitä varten. En aio sortua mihinkään ihmedieettiin vaan alan syömään samalla tavalla kuin lapset meidän perheessä eli säännöllisesti terveellistä kotiruokaa. Olen minä sitä kotiruokaa syönyt aiemminkin mutta olen iltaisin mussuttanut suklaata, keksejä jne. eli lohduttanut itseäni herkuilla kun on tympinyt oma olemus:(
        Kiitos kaikille! Tulen varmasti tänne kertomaan kun on uutta raportoitavaa:)

        Tunnistan itseni kirjoituksestasi: lasten jäljiltä on kiloja jäänyt ja kamppailu niiden hävittämiseksi on myös alkamassa. Kyllä kannattaa panostaa siihen, että ensiksi kehtaa katsoa itseään peilistä, eikä halua hävittää jokaista valokuvaa, joka itsestä on otettu (olenko minä tuo tantta???).

        Sulla tuntuu olevan homma hanskassa, oikein mukavaa kesää ja tsemppiä edelleen


    • Tyylimuutos

      Mene tyylimuutokseem, muuten mitään ei muuttuu ilman ammattilaista apua. Sun pitää ammattilaisen kanssa luoda uusi tyyli, mihin kuuluvat hiukset, meikit, vaatteet. Ei se maksaa niin paljon. Esimerkiksi Tamperella on kampaamo jossa työskentelee juuri semmonen henkilö joka voisi auttaa, palvelu maksaa noin 400 euroa, voi maksaa pienemmissä erissä myös, ja kestää yksi päivä. Tietenkin vaatteet pitää ostaa erikseen, palveluun kuuluu uusi hiustyli- väri, leikkaus, kampaus, meikki-opastus, päivämeikki, uuden vaatetyylin selvittäminen, värimaailma, jotain lahjoja hiusten hoitoon, shoppailu stylistien kanssa. Yhteystiedot voi löytää sivulla www.estellehair.fi ja soittaa kysymään tietoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe