Kintulle kusijaa

apuva -10

Tere!!

Meidän cavalier uros pissaa kintuille... Onko kellään neuvoja tällaisissa tapauksessa! vai onko tässä mitään muuta tehtvää kuin pestä sen maha-alusta sekä kintut kun tulee sisälle?

9

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • billy karson

      ekaks smith&wesseli,jos se tepsisi

    • apuva -10

      Moikka!!!

      Meillä on edelleen tämä sama ongelma! Eli aloitin tämän alkuperäisen kyselyn ja nyt jätkä on 2 v 2 kk ja kusee edelleen kintuille sekä maha-alustalle! Suihkuttaa pitää joka krt kun se on käynyt kusella ja oikeasti pitäisi pestä shampoolla, koska se haisee ku rankkitynnyri! Soitin asiasta eläinlääkärille mutta hän vain totesi "ei hän ole ikinä kuullutkaan et tällaisissa tapauksissa ois tehty jotain"....!!! Koira kyllä nostaa jalkansa niin ku kaikki muutkin urokset ja osuu aina, siis aina molemmille etujaloille ja maha-alustalle!! Tää ei oo enää kivaa... mitä vois tehdä?? Eläinlääkäri ei osannut auttaa!!

    • 23

      Kannattaa vaan viruttaa pojan mahanalusta joka kerta kun tulette ulkoa. Minun koirani on eläinsuojelutapaus ja oppi vasta viiden vuoden vanhana nostamaan jalkaa. Pisut menee minne menee, mutta huuhtomalla vedellä siitä selviää.

    • .............

      Koira ei ilmeisesti nosta koipeaan tarpeeksi ylös. Onko sillä perusasiat kunnossa, riittävä tasapaino ja lihaskunto, sekä terve rakenne, että se edes kykenee siihen. Tällaisetkin asiat todella vaikuttavat tuohon virtsasuihkun sihtaamiseen. Samoin se, että malttaako koira kusta paikallaan, vai onko sillä jo kiire seuraavalle hajulle :) Mutta jos se suihku siitäkin huolimatta osuus karvoilel ja jaloille, niin ei kai siinä auta kuin pestä koiraa. Suosittelisin kuitenkin pohtimaan noita mainitsemiani asioita.

      • 23

        Minun koirallani oli todella lihakset heikkoja kun tuli mulle. Nyt nostaa jalkaa jo hyvin - kintuille ei mene mitään. Aluksi oli vaikeaa, kun jalka ei noussut ylös ja seisoi vain paikallaan tai kävellessään pissasi, niin etten huomannut milloin teki asiansa. Nyt ollut mulla jo puoli vuotta ja pissaa reippaasti kinttu ylhäällä ja on sisäsiisti - lihakset on vahvistuneet kun on saanut ruokaa ja ollaan tehty joka päivä kävelylenkkejä ja pidennetty matkoja koiran ehdoilla kumminkin. Koira täyttää pian kuusi ja on kovasti reipastunut muutenkin.


    • ................

      Juu, tämä on yllättävän yleinen syy, kuten tässä teidänkin tapauksessa huomaa. Ja mikä parasta, ei siihen tarvita eläinlääkäriltä mitään ponnistuksia, ratkaisu on halpa, lisää liikuntaa ja mielellään maastossa. Mukavaa, kun olette päässeet koiran kanssa eteenpäin, meilläkin on kokemusta yhdestä kodinvaihtajasta, jota ei juurikaan ollut fyysisesti rasitettu ennen meille tuloaan. Mutta jatkakaa samaa rataa, se kannattaa, ja mitä paremmassa kunnossa koira on fyysisesti, sen parempi sen tulevaisuudelle. Hyvä lihaskunto ja kestävyys on yksi suurimpia vaikuttajia myöskin koiran eliniän odotteelle. Moni luulee, että koira ei vaan nauti liikkumisesta, mutta kukapas siitä nauttisikaan, jos ei kunto kestä. Ja kun koiran kunto kohenee, se vaikuttaa koko eläimen yleisilmeeseen, juuri niin, että se näyttää reipastuvan. Kyseessä on kuitenkin se, että se on saanut oppia nauttia touhuamisesta ja liikunnasta, jos aikaisemmin on ollut sohvaperunana, ja sopeutunut sellaiseen elämään. Hauskoja lenkkejä teille.

    • aivoissa varmaa vika
    • kauheaa!
      • ..............

        Tämä nimenomainen aloittajan kysymys ei ole millään lailla rotusidonnainen, joten linkityksesi on hiukan kyseenalainen. Enkä itse ikäpäivänä ko. rotuun päätyisi, mutta siltikin kirjoittelen neuvojani ja arveluitani, josko niistä olisi apua. Omistan itsekkin spanielin, joka on terve rotuna kaikenkaikkiaan, jos vertaa vaikkapa kultaiseen noutajaan taikka vastaavaan. En nyt ymmärrä, mitä lisäarvoa nuo linkitykset tuovat tähän kyseenalaiseen ketjuun, jossa koira kusee kintuilleen. Nimittäin tuota ongelmaa esiintyy rodussa kuin rodussa, ja jopa niillä ihkuilla seropeillakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      252
      2635
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      377
      1752
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      64
      1662
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      85
      1438
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      111
      1213
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      271
      1040
    7. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      274
      943
    8. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      41
      925
    9. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      29
      785
    10. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      94
      746
    Aihe