Viidakon kuningas

vitsimestari

Nuori ja leuhka leijonauros käyskenteli viidakossa ja tuli joen rantaan. Sattuipa paikalle antilooppi joka ryhtyi juomaan joesta. Leijona käveli antiloopin luo, koputti sitä kylkeen ja kysäisi: - Kukas se on viidakon kuningas?

- T-t-te, herra Leijona, änkytti pelokas antilooppi.

- Oikea vastaus. Juo rauhassa.

Antilooppi sai janonsa sammutettua ja jatkoi kiireesti matkaansa. Leijona päivysti puun juurella, ja kohta saapui seepra juomaan. Leijona käyskenteli seepran luo, pukkasi sitä kylkeen ja kysäisi: - Sanos kuka se on viidakon kuningas?

- T-t-t-te se o-o-olette, herra Leijona, vastasi pelokas seepra.

- Oikea vastaus. Juo rauhassa.

Seepra joi ja meni nopeasti matkoihinsa. Leijona asettui taas puun juurelle makaamaan, eikä kauaa kestänytkään kun naarasleijona pentueensa kanssa tuli juomaan. Nuori urosleijona meni pöyhkeänä naaraan luo, pukkasi sitä kylkeen ja kysäisi: - Ja kukahan se mahtaa olla tämän viidakon kuningas?

- Kyllä te olette, herra Leijona, vastasi säikähtänyt naarasleijona.

- Aivan oikea vastaus. Juokaa rauhassa.

Naarasleijona pentuineen sammutti janonsa ja jatkoi kiireesti matkaansa. Urosleijona jatkoi löhöilyään puun varjossa, kunnes norsu tuli joen rantaan ja ryhtyi juomaan. Leijona meni norsun luo, koputti sitä jalkaan ja kysäisi: - Tiedätkös kuka se on tämän viidakon kuningas? Norsu vaan joi eikä ollut huomaavinaankaan, jolloin leijona ärjäisi keuhkojensa täydeltä: - Niin että kuka se on tämän viidakon kuningas!?

Norsu keskeytti juomisen, polkaisi valtavalla jalallaan leijonan rannan pehmeään hiekkaan, nosti kärsällään ylös, upotti kolme kertaa leijonan kuonon jokeen ja lopuksi viskasi ankaran pyörityksen päätteeksi leijonan pitkälle viidakkoon ja huusi perään: - Minä!

Vartin kuluttua pahasti murjottu leijona ontui viidakosta, vilkuili ympärilleen ja huomattuaan norsun menneen menojaan hoiperteli rantaan ja kumartui juomaan joesta. Katseltuaan hetken veden kalvolta kolhittua muotoaan leijona tuumasi: - Voi voi. Ei saisi noin suuttua vaikkei oikeaa vastausta tiedäkään.

2

2073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vitsimestari

      Nuori uroshirvi oli metsälammen rannalla juomassa. Se katseli kuvaansa peilistä ja kun luuli olevansa yksin, kehaisi ääneen: - Tämän näköinen on metsän kuningas.

      Karhu tuli kuitenkin juuri samalla hetkellä myöskin juomaan, ja kuuli hirven kerskailun: - Niin mitä tuli sanotuksi?, karhu kysyi riitaa haastavalla äänellä.

      - Äh. Kyllähän sinä tiedät että sitä puhutaan kaikkea paskaa kun on hiukan juotu.

    • Popsii nuoruuspillereitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe