Varokaa Residence Nice Fleurs - Nizza hotellia

Oppika virheistamme

Varokaa Residence Nice Fleurs - Nizza hotellia! Ebookersin listalla mm. Oltiin helmikuussa 2010 miehensä kanssa ja never again! Rehellisesti pahin mitä olen nähnyt hotelli (ja on oltu Venäjällä useita kertoja pienin budjetin matkoilla).

Jäätin yöksi kun oli pakko (nukuttin takeissa, kun ei uskatlanut koskea mihinkään) ja aamulla heti vaihtamaan. Huone kun jostain leffasta - narkkareiden/pummin jälijiltä: likaset/oudot tahrat joka paikassa, huonekalut hajoneet ja vanhat, ihan kun tappelun jälkeen. Peitot kulunet ja kulahtaneet, pimeä ja kylmä. Netti heillä ei muuten toimi (maksua siitä kyllä ottavat). Hotellilla klo 20 jälkeen ei ole virkailija, vaan numero jonne soitat. Meille oven avasi joku ihan vieras puliukko, huoneista kantautui Viking line äänet = kännäilya ja juhlimista. Sisustus: ei korjattu mitään 80 luvun alkupuolesta lähtien. Keskustan n. 1,5 km ja hotellin alue enemmän Hesan "sörkkä" kaltainen. Muuten matkalla hotellille (saavuttin yöllä) 3-4 maksullista naista, oudot tyypit ja koirankakka joka paikassa. Plussana: mukava receptione tyttö, joka ei edes ihmitellyt lähtön syytä ja huonessamme oli ok kylpyhuone.

Vaihdettin toisen normaalin hotellin (Mercure Nice Grimaldi) ja huh, onneksi saatin loma pelastetuksi (ei tosin rahoja). Muuten olis jäänyt Nizzasta aika outo mielikuva.

Hotelllin taso ei missän nimessä ole ***, sen me nähtin Mercure Nice Grimaldi:sta joka on ***, jos näitä kahta vertaa niin tämä oli enemmän -0 tähtiä. Hotellin kuvat eivät pitää paikkansa. olkaa varovaisia ja valitkaa huolillisesti :)

9

4728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lady Lily

      Jos olisitte käyneet etukäteen katsomassa hotelliarvostelua osoitteessa www.tripadvisor.com, olisitte osanneet välttyä tuolta ikävältä kokemukselta. Suosittelen visiittiä ihan näin jälkikäteenkin. Olen täysin samaa mieltä hotellista, mutta alueesta ja kadusta olen kyllä eri mieltä. Avenue des Fleurs on yksi Nizzan vehreimmistä kaduista kukkineen ja istutuksineen ja se sijaitsee arvostetussa "Kukkien korttelissa". Merelle on matkaa noin 400 metriä ja kävellen keskustaan menee vajaa vartti. Samalla kadulla, mutta piilossa sisäpihalla on ihastuttava Armenonville-hotelli sekä kadun alkupäässä trendipettereiden suosikki, Hi-hotelli.
      Maksulliset naiset läheisellä Boulevard Gambettalla ovat tosiasia, koska katu on vilkas ja sen verran syrjässä turistikeskustasta, että bisnestä voi tehdä rauhassa. Ikäväähän se on, mutta milläs niistä eroon pääset. Kun kaupunki puuttuu asiaan, nigerialaisnaiset vaihtavat hetkeksi paikkaa, mutta tulevat hetken päästä takaisin. Ikäviä ovat myös koiranjätökset, mutta niitä on onneksi nykyään vähemmän kuin aiemmin.

      Huomasitko muuten, että hotellin lähellä on yksi Nizzan kauneimmista ja suurimmista puistoista, Alsace-Lorrainen puisto? Tai Boulevard Francois Grosson lähellä idyllinen Baumettesin kukkula ja Musee des Beaux-Arts, upeassa palatsissa sijaitseva kauniiden taiteiden museo? Entä kävitkö aidossa nizzalaisessa kauppahallissa Casino-tavaratalon takana ostamassa loistavaa aamiaiskinkkua ja juomassa pastiksen ukkojen seurassa? Entä huomasitko leipomot, joita on toistakymmentä aivan kurjan Fleurs-hotellin lähettyvillä? Jos olisit kurkannut Armenonville-hotellin pihalle, olisit nähnyt sitruunapuita ja voinut istua puutarhassa kuuntelemassa linnunlaulua – vain 30 metrin päästä tuosta ankeasta hotellistanne?

      Aika hauskaa on sekin, että Avenue des Fleursiltä olisit päässyt bussi 38:lla kätevästi keskustaan - ja saanut samalla sight seeingin Baumettesin kukkulalle. Hintaan 1 euroa. Aivan läheltä menevät myös bussit ydinkeskustaan ja/tai satamaan (7,9,10, 3 jne) sekä 23 (suoraan lentokentälle). Harvassa paikassa kaupungissa on niin monipuoliset julkiset liikenneyhteydet.

      Tunnen myös hotelli Grimaldin, olet aivan oikeassa että se on hyvällä paikalla ja mukavan tyylikäs hotelli, varsinkin jos haluaa asua lähellä turistikatu Rue Massenaa. Kaikkialla maailmassa on kuitenkin niin, että raha korreloi laatua, eivät aina tähdet. Itse katson aina muiden matkustajien arviot eri hotellisivuilta, ennen kuin varaan hotellia. Suosittelen sitä myös muille. Kannattaa käydä useilla eri sivustoilla (booking, venere, agoda, easytobook jne.), niin kyllä se totuus siitä valkenee, eikä niin helposti pety perillä.

      • socca

        Onneksi satuin lukemaan viime kesänä Nizzan hotelliarvosteluja (taisi olla tripadvisor, tai ihan booking.com) ja osasin ohittaa residence nice fleurin! Sen sijaan olimme kolme yötä Armenonville-hotellissa, joka oli todella hurmaava paikka! Aamiainen siinä hotellin viehättävässä puutarhassa oli mainio kokemus. Ja Armenonvillen sijainti oli meidän mielestämme oikein hyvä mm. lyhyt matka rannalle. Rue Gambettallakaan emme nähneet maksullisia naisia tai emme sitten vaan osanneet kiinnittää heihin huomiota.


      • Keväällä Nizzaan
        socca kirjoitti:

        Onneksi satuin lukemaan viime kesänä Nizzan hotelliarvosteluja (taisi olla tripadvisor, tai ihan booking.com) ja osasin ohittaa residence nice fleurin! Sen sijaan olimme kolme yötä Armenonville-hotellissa, joka oli todella hurmaava paikka! Aamiainen siinä hotellin viehättävässä puutarhassa oli mainio kokemus. Ja Armenonvillen sijainti oli meidän mielestämme oikein hyvä mm. lyhyt matka rannalle. Rue Gambettallakaan emme nähneet maksullisia naisia tai emme sitten vaan osanneet kiinnittää heihin huomiota.

        Juuri tällaista informaatiota kaipaan. Mikään ei ole niin hyvä suositus kuin kokemus. Hotellit voivat sanoilla kikkailla miten paljon tahansa, mutta aito kokemus, varsinkin objektiivinen, on parasta opastusta. Minulle riittää yksi hyvä vinkki. olenhan kerralla vain yhdessä paikassa.


      • Jäätelöannos
        Keväällä Nizzaan kirjoitti:

        Juuri tällaista informaatiota kaipaan. Mikään ei ole niin hyvä suositus kuin kokemus. Hotellit voivat sanoilla kikkailla miten paljon tahansa, mutta aito kokemus, varsinkin objektiivinen, on parasta opastusta. Minulle riittää yksi hyvä vinkki. olenhan kerralla vain yhdessä paikassa.

        Tunteeko joku Nizzasta hotelli Nice Meridienin? Millainen on?


    • Uudestaan joskus

      Koska varailen hotelleja isommalle ryhmälle, niin katson arvostelut tosi tarkasti.Meidän retkeilevälle - siis päivät poissa hotellilta - porukalle pieni perhehotelli Hotel Danemark oli hyvä valinta. Hinta vain 50 e/huone. Etäisyys rantaan vain 200 m, samoin bussipysäkeille jne. Todella hyvä ja riittoisa aamupala 8 e. Joka päivä kävi siivooja ja vaihtoi pyyhkeet.
      Ainoa miinus oli äänieristyksessä, mutta koska hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, niin nukuimme yömme kuin tukki. Isommalla rahalla matkustelevat ja enemmän hotellilla oleilevat eivät ehkä pitäisi pienestä perhehotellistamme, mutta meille tärkeät asiat:sijainti, sijainti, puhtaus, suihkut/WC:t huoneessa ja hyvä aamupala toteutuivat tässä hotellissa. Nuori omistajapari oli erittäin kohtelias ja miellyttävä.

    • Keväällä Nizzaan

      kirjoitit. Olemme etsimässä majapaikkaa, jossa on keittiö. Silmiin osui juuri tuo Residence Nice Fleurs. Pitänee kiertää kaukaa. Ketjun muissa kommenteissa todella hyviä vihjeitä.

    • Johanna 12345

      Vaikka olettekin matkustelleet mm.Venäjälle, ette ole ihan tottuneet siihen, ettei elämä ole reissun päällä kuin kotona. Etelä-Euroopassa on paljon epäkohtia ja ääri-ilmiöitä, jotka ovat selvemmin esillä kuin Suomessa. Nigerialaisia ihmiskaupan uhreja, jotka myyvät itseään, ei pääse karkuun enää missään isossa kaupungissa - ei edes Helsingissä.
      Jos Gambettan huorat häiritsevät liikaa, niin Residence Fleursiltä voi kyllä kävellä rantaan muitakin katuja pitkin, esim Francois Grossoa, tai pikku katuja siinä välissä.
      Ja majoituksena Residence Nice Fleurs on ok, Self Service Apartment - eli huolehdit itsestäsi ja huoneistosta matkan ajan itse, ostat WC-paperit ja tiskirätin ja Fairy-pullon - big deal?
      Teillä käynyt tosi huono tuuri. Siellä on myös jo remontoituja huoneistoja. Remontoivat residenciä pikku hiljaa. Avenue Fleurs on arvostettu paikallisten asuttama katu, joka on Boulevard Victor Hugon jatke, joka päättyy Blv Fracois Grossoon. Tsekkaa esim. www.laforet.fr ja katsele huvikses mitä kadulla sijaitsevat asunnot maksavat.
      Niin Nizza kuin muutkin Etelä-Euroopan rantakaupungit, joissa paljon turisteja, saavat pikku hiljaa rikollismielisiä ihmisiä valumaan paikalle helppojen höynäytettävien toivossa, on taskuvarkaita, huumekauppiaita, itsensä myyjiä miehiä ja naisia, jne.
      Matkustelu Nizzassa antoisaa, kun pitää järjen päässä. Esim ei kuljeskele humalassa pimeillä kaduilla, ja vähän katsoo millaisissa ympyröissä liikkuu.
      www.booking.com - sieltä kun luet kaikki rewiev'it, niin huomaat, että toiset ovat olleet tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen. Vrt esim Citadines Promenade, joka n 300-400m päässä.

      Mukavia matkoja kaikille :)

      • Molemmista tykkäävä

        tyttärestä, toinen tyttären äidistä


    • Politiskt korrekt

      Niin Nizza kuin muutkin Etelä-Euroopan rantakaupungit, joissa paljon turisteja, saavat pikku hiljaa "viattomia ihmiskaupan uhreja" valumaan paikalle helppojen höynäytettävien toivossa, on taskuvarkaita, huumekauppiaita, itsensä myyjiä miehiä ja naisia, jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1451
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      41
      951
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      777
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe