Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vaihto Frankfurtissa

hieman pelottaa

Oon menossa Barcelonaan ens kuussa, ja olis mukava kuulla kokemuksia, jos joku on vaihtanut konetta Frankfrurtissa. Lennän ensimmäistä kertaa, ja yhtiönä on Lufthansa. Vaihdossa aikaa pari tuntia, sama terminaali ja sama lippu. Ei varmaan pitäisi olla kovin vaikeaa? Mitä tarkastuksia siinä tulee jne.? Neuvokaapa kokeneemmat ensikertalaista. :D

9

860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fra-bcn

      Ei tule mitään tarkastuksia,ellet lähde ulos Transit alueelta.Matkatavaratkin menee koneesta koneeseen suoraan.Frankin kenttä on aika sokkeloinen ja iso,mutta opasteet ovat aika hyviä.Jollet muuten löydä etsimääsi,kysy rohkeasti joltain henkilökuntaan kuuluvalta,ne kyllä opastaa oikeaan paikkaan.Jos sinulla on kahden tunnin vaihtoaika,ehdit varmasti ja kerkiät vielä käymään vaikka baarissa.Ei muuta kun mukavaa matkaa.Barcelonassa ei voi olla viihtymättä.

    • vaya con dios

      Samaa mieltä Nadan kanssa. Jos osaa lukea opasteita osaa kailla kentillä liikkua. Toinen on isompi ja oinen pienempi, logiikka kaikissa sama: portilla on kirjain ja numero. Ei muuta kuin opasteiden perässä lähtöportin lähelle ja tunnelmaa hakemaan kylmällä cavalla!

    • hieman pelottaa

      Kiitos paljon! :) Ei siis tarvitse olla huolissaan... Eiköhän sitä maalaisjärjellä pärjää, ja kysyn jos en muuten selviä!

      • hgli

        Vaihdoin bussiin siinä ja menin Hahn'iin. Onnistuin hyvin. Onnea sullekin.


      • no nada

        Ei tarvitse olla peloissaan tai huolissaan.Varmasti pärjäät.Riemuisaa matkaa.


    • iise

      Meillä lähtö 1.7 sama kohde, sama lentoyhtiö ja sama vaihto paikka. Ollaan kyllä lennelty ennenkin mutta ensimmäinen kerta ku pitäis vaihtaa konetta. Vähän jännittää kans kuinka se sujuu.

    • barca21

      Kävimme Lufthansan koneella Barcelonassa kesäkuun puolivälissä. Välilasku Frankfurtissa, mennessä vaihtoaikaa 50 min ja hyvin ehdittiin. kannattaa kuitenkin varmistaa lähtöportti näytöiltä, koska sekä mennessä että tullessa oli vaihtunut siitä, mikä boarding passissa oli.

    • hieman pelottaa

      Hieman pelotti, mutta eipä pelottanu enää kun Helsingin lentokentälle menin viime kesänä. Matka meni kyllä huipusti, eikä vaihdossakaan ollut mitään ongelmia.... Täytyy kyllä sanoa et olitte oikeassa, Barcelonassa ei tosiaan voi olla viihtymättä. Sinne siis myös täksi kesäksi! :)

      • Kukaan ei ole

        seppä syntyessään.. Myöhemmin kylläkin :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe