NYCin hotellit NYC-MIAMI autolla

nyciin heinäkuussa

Hei. Suunnittelemme heinäkuulle reissua amerikkaan. Lento nyciin missä muutaman päivän kaupunkiloma, sitten vuokra-autolla Miamiin.

Onko kellään kokemusta? Onko autolla tuska matkustaa heinäkuussa, pitäisikö ottaa lento? Olisi kiva nähdä myös pikkukaupunkeja matkan varrella ja käydä myös ehkä Niagaralla?

Onko Nykistä järkevää ottaa hotellia manhattanilta vaiko mistä? Ajattelimme että hotellin voisi sijoittaa 100/yö - kannattaako hintaa 120e/yö sis. aamianen vai ei? Oletteko ottanut aamiaisella? olen katsellut seuraavia: Latham ja Belnrod hotel ja Hampton Inn Manhattanan (aamiasella).

Onko yleistä että kylppäri pitää jakaa, jos etsii alle 100e hotellia?

Miamissa ajattelimme vain "olla"..

Onko vinkkejä koskien matkaa?

3

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija-x

      Mahattanilla kannattaa ehdottomasti asusta, jos siellä aikoo kuitenkin New Yorkin ajan lomastaan viettää. Times Squaren alue ei mielestäni kuitenkaan ole parasta aluetta, liian ruuhkaista ja turistimaista (vaikka onkin nähtävyys iltavalaistuksessa). Esim Chelseassa ja Tribecassa on paljon uudehkoja, siistejä hotelleja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

      Yleensä aamiainen ei sisälly hintaan Yhdysvaltojen hotelleissa, tosin joissain ketjuissa kuten Hampton Inn se kuuluu hintaan.

      Heinäkuu on kuuman ajan takia yleensä edullisempaa aikaa New Yorkin hotelleissa kuin kevät ja syksy. Hotellihinnat nyttävät tosin olevan kallliimpiua tulevaksi heinäkuuksi kuin viime vuonna samaan aikaan, alle 100 EUR ei taida löytyä kuin hotelleja, joissa pitää jakaa kylpyhuone. Hotelleja kannattaa katosa esim. quickbook.com, booking.com. Itse käytän paljon "sokkovarauspalvelimia" priceline.com ja hotwire.com, näiden toimintaa selvittää betterbidding.com, josta voi saada vähn vinkkiä mitä hotelleja ja mihin hintaan muut ovat "voittaneet". Näistä olen saanut välillä todella hyällä hinnalla varattuja laadukkaista hotelleista huoneita, mutta hotelli tosiaan selviää vasta kun varaus on tehty eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa.

      Hotellien sivuillaan mainostamiin hotellihintoihin tulee vero päälle; n. 13%.

      Heinäkuu on kuumaa aikaa, mutta vuokra-autot ovat aina ilmastoituja, joten ajaminen on sikäli miellyttävää. Heinäkuu ei ole mikään varsinainen loma-aika, Yhdysvalloissa kun ei ole samanlaisia pitkiä lomia kun meillä. Itsenäisyyspäivän 4.7. tienoilla tosin ihmiset pitävät vapaata, silloin ja viikonloppuisin lomakohteiden suuntaan on ruuhkaa.

      Niagara on muuten New Yorkista katsottuna aivan eri suuntaan kuin Miami...

      • alkp. kyselijä

        osaatko kertoa mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen ja onko aamianen usassa yleensä samanlainen kuin suomessa, vaiko vain mehu ja muffini?

        onko sinulla kokemusta, saako edestakaisia lentoja heinäkuussa/kesäkuun lopulla edullisesti, vai onko ne silloin kaikki mennyt? Lennot maksaa nyt heinäkuulle noin 800 mutta kun katson esim. viiko päästä, niin hinta on jopa 200e halvempi. hels-nyc-helsinki on heinäkuulle 750 ja hels-nyc ja miami-hels 800e.

        kiitti vinkeistä.


      • matkailija-x
        alkp. kyselijä kirjoitti:

        osaatko kertoa mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen ja onko aamianen usassa yleensä samanlainen kuin suomessa, vaiko vain mehu ja muffini?

        onko sinulla kokemusta, saako edestakaisia lentoja heinäkuussa/kesäkuun lopulla edullisesti, vai onko ne silloin kaikki mennyt? Lennot maksaa nyt heinäkuulle noin 800 mutta kun katson esim. viiko päästä, niin hinta on jopa 200e halvempi. hels-nyc-helsinki on heinäkuulle 750 ja hels-nyc ja miami-hels 800e.

        kiitti vinkeistä.

        Mannermainen aamiainen on yleensä aika suppea. Yhdysvaltalaisissa hotelleissa, joissa olen nauttinut aamiaista, on ollut parhaimmillaan tarjolla kahvia, teetä, mehua, leipää, bageleita, jugurttia ja hedelmiä. Pahimmillaan tarjolla on ollut haaleaa kahvia, laihaa mehua ja kamalan makuisia tahmeita viinerin tapaisia.

        Yleensä olemme syöneet dinereissä aika tukevan aamiaisen, jolla on pärjännyt iltaan asti. En ainakaan maksaisi hotellille ylimääräistä aamiaisesta, vaan kokeilisin erilaisia aamiaspaikkoja ja samalla seuraisin paikallisten elämää. Olemme välillä käyneet Manhattanilta Brooklynissä, Queensissa ja jopa Bronxissa asti aamiaisella, riippuen päivän ohjelmasta.

        Loma-aikaan lentoja ei yleensä saa edullisesti ja luultavammin heinäkuun lennot vain kallistuvat tästä eteenpäin, kun paikkoja on vähemmän jäljellä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      203
      2412
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      62
      2308
    3. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      71
      2053
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1891
    5. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      147
      1495
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1404
    7. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      37
      1245
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1176
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1166
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1112
    Aihe