Kokeile Renessanssikuningaskuntia!

El_chivo

Tästä pieni mainospuhe lukemisiksi ja sitten kokeilemaan peliä:

Renessanssikuningaskunnat on selainpohjainen roolimonipeli, joka sijoittuu 1400-luvun Eurooppaan. Pelissä hahmo syntyy tavallisena kaupunkilaisena valitsemaasi paikkaan. Hahmosi tarkoituksen ja päämäärät saat valita itse. Pyrkimyksenä on kuitenkin kehittää hahmoansa korkeammille tasoille, mutta tämä tapahtuu oman maun mukaisella nopeudella. Pelaaminen on lisäksi yksinkertaista, eikä vie sen enempää aikaa kuin sen parissa haluaa viettää. Näin peli sopii kaikille.

Itse peli koostuu IG osiosta ja foorumeista, joissa monet roolipelaavat hahmojansa. Roolipelaamisen voi kiinnittää pelin sisäisiin tapahtumiin, kuten sotiin, matkoihin tai vaikka kapakassa virinneisiin poliittisiin keskusteluihin. Roolipelaaminen ei kuitenkaan ole pelistä nauttimisen kannalta pakollista, vaikka se tuokin peruspelaamiseen vivahdetta.

Miltei kaikki pelin poliittiset tapahtumat, kuten sodat, rauhat, lait ja sopimukset, riippuvat pelaajien johtamien läänien ja kaupunkien toiminnasta. Suomessa tällä hetkellä vain yksi lääni ja kaupunki, mutta niiden toimintaan on mahdollista ja helppoa lähteä mukaan pelaajan näin tahtoessa jo hyvin varhain hahmon kehityskaarella.

Peli on uskomattoman laaja, sillä se on käännetty 23 eri kielelle ja koostuu useista eri maista (pääpiirtein maa per kieli), joiden välillä on mahdollista matkustella. Peli ansaitsi Best Free Online RPG 2006 -palkinnon, eikä suotta, kyseessä on etenkin Ranskassa ja Brittein saarilla hyvin suositusta pelistä (tuhansia pelaajia).

Mikäli et ole vielä täysin vakuuttunut, RK:n wikistä löytyy lisää tietoa pelistä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Renessanssikuningaskunnat

Peli löytyypi osoitteessa:
www.kuningaskunnat.com

Minut löydät Suomesta nimimerkillä El_chivo ja olen valmis auttamaan mikäli peli tuntuu alkuun vaikealta/tylsältä (jolta se voi tuntua).

Tervetuloa testaamaan!

9

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • El_chivo

      Villef näymmä jo kerennyt käydä mainostelemassa... noh, ei sitä enää poiskaan saa, joten nyt on kaksi... kyllä RK nyt kahden threadin arvonen on vähintään.

      • Villef

        Kyllä, olisi vaikka kymmenen arvoinen vaan eipä sitä taida viitsiä floodailla ;) Peli on kasvussa ja kannattaa olla ensimmäisten joukossa jotta saat vaikka työpajan ja muutaman pellon ennen muita =)


    • Varapriimas

      Ja nyt ollaan Suomessa todella lähellä uuden kaupungin saamista! Ehdottomasti peliä kannattaa kokeilla sillä kuten El_chivo sanoi, palkintoja voittanut eikä turhasta ollenkaan. Huomattavaa on se, että hyvin suuri osa peliin rekisteröityjistä pelaa peliä vielä puolen vuoden päästä mikä on selainpeleille erittäin epätavallista.

    • Madgrock

      Siitä vaan kokeilemaan, mielenkiintoinen peli joka ei todellakaan vie liikaa aikaa.

    • Lepa-kaba

      Juu kyllä ilman muuta on kyseessä peli joka vetää porukkaa! Lähinnä pelin ilmapiiri ja hidas tempo viehättävät minua. Ei tarvitse olla 24/7 koneella pärjätäkseen ja muut pelaajat ovat mukana kannustamassa ja auttamassa.

      • Anonyymy

        Pokerikin löytyy jos sellainen kiinnostaa ;)


      • -A-

        Realistisuutta hakeville tiedoksi että kuningasta ollaan äänestämässä. Killat, kauppakomppania, mahtava kirkko, suvut ja luonnollisesti armeija ja laivasto saavat kaikki äänestää kokeneiden pelaajien ohella!


      • Anoniimi
        -A- kirjoitti:

        Realistisuutta hakeville tiedoksi että kuningasta ollaan äänestämässä. Killat, kauppakomppania, mahtava kirkko, suvut ja luonnollisesti armeija ja laivasto saavat kaikki äänestää kokeneiden pelaajien ohella!

        Pian alkaa sotalaivojen valmistus Suomessa! Rakentajia kaivataan =)


    • Anoniimi

      Peli pyörii tosiaan "vieläkin", yhä kasvavalla väkijoukolla :D Tervetuloa mukaan :P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe