S:n verovapauden poisto?

Benefit test

En tiedä onko tästä jo kirjoitettu mutta tässä tulee. Nimittäin Australiassahan scientologialla on hyväntekeväisyysorganisaatioille suotu verovapaus, jonka ex-scientologit ja muut vastustajat haluavat nyt poistettavan scientologian lukuisten väärinkäytösten vuoksi.

Australiassa on vireillä lainmuutos, jonka seurauksena uskonnollisten ja hyväntekeväisyysorganisaatioiden täytyy läpäistä ns. "public benefit test" (hyödyllisyystesti) jos haluavat pitää verovapautensa. Jos lainmuutos tulee voimaan, scientologiankin pitää osoittaa oikeasti että sillä on verovapauteen oikeus, missä se tulee olemaan lujilla, mahdollisesti menettää sen.

Australian hallitus ottaa vastaan KAIKKIALTA maailmasta kannanottoja asiasta 18.6.2010 mennessä (parempi olla ajoissa). Sen voi tehdä täällä:

http://www.aph.gov.au/senate/committee/economics_ctte/public_benefit_test_10/info.htm

Kannanotossa ei kannata puuttua uskonnollisiin seikkoihin, koska se ei johda mihinkään, vaan tarkoitus on nimenomaan tuoda esille väärinkäytöksiä jotka osoittavat ettei scientologia (palveluiden hintalistoineen ym.) ole hyväntekeväisyysjärjestö jolla pitäisi olla oikeus verovapauteen.

Kannattaa kirjoittaa jos on mitään omaa kokemusta tai ensikäden tietoa scientologian väärinkäytöksistä, mutta myös mielipiteen voi kirjoittaa. Sen voi tehdä nimettömänä, mutta asiallinen kannattaa olla. Tavoitteena on siis ensi kädessä scientologian verovapauden poistaminen Australiassa millä on varmasti erilaisia seurannaisvaikutuksia maailmanlaajuisestikin.

4

508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S-loogi

      Keskity ensiksi vaan miettimään näitä Suomen verotusasioita, eiköhän siinä ole sinulle ihan tarpeeksi haastetta. Kannusta täällä verotusjärjestelmän järkevöittämistä. Ai niin, eipä silläkään taida olla mitään merkitystä, kun juoksupoika Katainen hakee ohjeet Bilberbergin isokenkäisten kokouksesta:) Taitaa tulla sieltä suunnalta tuo verovapaudenpoisto asiakin...

      On täällä planeetta maassa tosiaankin asiat 180-astetta päin persettä, pakko myöntää...

      PS. alahan ottamaan oikeasti selvää ketkä täällä oikeasti on niitä "pahiksia". Tutkippas vaikka aluksi maailman sotien taustoja, niiden sotien voittajia (rahallisesti hyötyneet tahot!) Tule sen jälkeen kiljumaan tänne uudestaan. On se nyt helevatti, että te ette ota asioista mitään selvää. ME OLEMME SELLAISESSA NÄYTELMÄSSÄ TÄÄLLÄ PLANEETALLA MUKANA, ETTÄ SITÄ ON TOSIAANKIN VAIKEA USKOA, MYÖNNÄN SEN KYLLÄ. Jos tunnet scientologian löydöksiä ihmisestä ja elämästä sekä tutkit esim. hieman isoimpien pankkkiirisukujen sekä sotien historiaa (netistä ja kirjoista joissa kerrotaan näiden sukujen touhuja), niin silloin voit tajuta tämän maailma menon. Vasta sen jälkeen voit tajuta, että mihin tätä maailmaa ollaan ohjaamassa ihan oikeasti. Suosittelen lämpimästi.

      • Huhahhhei

        se ole mikään puolustus uskonnoksi naamioidulle scifi-rahantekokusetukselle, että maailmassa on olemassa muitakin vääryyksiä, isompia tai pienempiä.


      • -
        Huhahhhei kirjoitti:

        se ole mikään puolustus uskonnoksi naamioidulle scifi-rahantekokusetukselle, että maailmassa on olemassa muitakin vääryyksiä, isompia tai pienempiä.

        juuri näin. game, set and match.


      • Sinisilmät Auki

        Maailman pahuus ei ole mikään uusi havainto.

        Mainitsemasi scientologian löydökset ovat sellaisia asioita, joita Hubbard löysi toisten kirjoituksista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe