jauhokuoriaiset

demi

Meidän keittiöömme on pesiytynyt inhottava JAUHOKUORIAINEN!
Eli aina kun ostamme jauhoja kaappiin, ilmestyvät myös kuoriaiset. Jollei jauhoja kaapissa ole, ei näy ötököitäkään. Mitä nyt pitäisi tehdä? Myrkyttäjä maksaisi isännöitsijän tietojen mukaan 150€, olisiko jotain muuta keinoa?
Olen yrittänyt kodinpuhdistusaineilla desinfioida, mutta eivätpä ne ole auttaneet, aina örkit tulevat takaisin!
Auttakaa viisaat ihmiset!

12

23919

Vastaukset

 • Ihmekonsteja ei ole. Ötökät ovat voineet mennä odottelemaan mm. kaappien välitiloihin ja kannatusreikiin.Tarkista myrkyttäjältä pitäisikö koko taloyhtiö myrkyttää. Myrkytyksen jälkeen osta itsellesi purkkeja joihin laitat tästä lähtien kaikki jauhot, sokerit, makaronit ym.heti ne kaupasta ostettuasi.

  • Hesan Kalliossa taistelin Jauhokoisaa vasten tuloksettomasti 100 krt, viimeisenä konstina kaiken maailman purkituksien jälkeen otin teippiä ja teippasin kaapin kolot umpeen. Hävisivät. Lievästi onnittelin itseäni...Mulla tulivat luomujauhojen mukana.


 • Joudut hävittäään koko kuiva-ainekaappisi sisällöt, ja sitten desinfioimaan hyllyt, astiat ja lattialistat. Suosittelen myös ostamaan kunnon ilmatiiviit astiat (esim. tupperwaren) ja sulkemaan aina kannet.

 • Hei kaikki kuoriaisten kiusaamat. Olen katsellut pieniä tummanruskeita vilistäjiä epätoivoisena jauhokaapeissani. Erityisesti vehnäjauhot ja perunamuussijauho näkyvät maistuvan - kaurahiutaleet myös. En löytänyt netistäkään ko. tuholaisen kuvaa, mutta oletan, että niitä ne ovat, vaikkeivät ne kuvitelmaani kuoriaisista vastaakaan.

  Ovatko ne sellaisia n. 2-3mm kokoisia? Mistä mahtaisi nykyisin löytyä lasipurkkeja 2 kg:n vehnäjauhoille, oletteko löytäneet? Pelkään, ettei muovipurkit aina ole tarpeeksi tiiviitä, kun nämä otukset ovat niin kovia yrittämään tunkeutumista joka paikkaan.

  Kiitos mahd. vastauksesta.

  • Olin heinäkuun lomalla asunnostani ja vuokrasin kämpän parille näköjään hyvin epäsiistille kaverille! ja sillä välin keittiön oli miehittäny just nuo tuollaiset ällöttävät tumman ruskeat vilistäjät! Niitä on kaikkialla! Jahokaapissa etenki mutta myös niitä oli eksyny lusikkalaatikoihin yms! Heitin surutta kaiken mahollisen jauhokaapista pois kekseistä yms lähtien! sitte etikka-vesiseokseen laitoin kaiken lusikka yms laatikoista ja pesin laatikot etikalla. Kaappeihin ruiskutin surtta raidia vaikken tiä onko oikeen viisasta! Sitte vaan kaapit teipillä kiinni joksi aikaa ja sama toistamiseen! Näkyy niitä kuljeksivan muuallakin asunnossa!! Voi viheliäinen ku mulla on kiukku nyt pinnalla noitten kanssa! • meillä löytyi tänä aamuna 4- viljan hiutaleista outoja alle sentin mittaisia ruskeita kuoriaisia. äiti ei aluks oikee uskonu mut sitte se tarkisti sen laatikon ja siellä vilisi näitä otuksia. taisi niitä ötököitä tietämmättään tultua syötyäkki!

 • mistä kaupasta olet ostanut tuta jauhoa, jos se on löytiksestä, älä jatka ostamista sieltä, se vain kuluttaa rahaa

  • Onko kuoriaisten syömisestä terveydellisiä haittoja? Mitään ihmeellistä en ole huomannut,mutta monet kerrat syönyt jauhoja/myslejä missä nämä vihulaiset ovat sitten piileksineet


 • Samat Riivatun Jauhokuorijaiset, Kiusaa Myös Minua,Asun Kerrostalossa ,Vein Kaiken Pihalle Kaapista Missä Näitä Jauhokuoriaisia,Oli,Ja Pesin Vielä Kaapinkin Aatianpesuaineella,Ostin Uudet Jauhot Ja Ryynit Kaappiin Ei Apua Siitä Jonkin A jan Kuluttua Huomasin Että Jauho Ja Ryyni Pussissa Oli Jälleen Jauhokuorijaisia
  Ilmestyny Kuin Tyhjästä,Sen Verran Olen Tutkinu Elikkä Ensin On muna Pieni Vaalean Punainen ,Siitä Kehittyy Toukka Muutaman millin Mittainen Kirkas Läpinäkyvä,Siitä Ruskea Jauhokuorijainen, Lisääntyy Nopeasti Jauhoissa Ja Ryyneissä,Jos Ei Huomaa Ajoissa Kaapissa Ja Ympäristössä Vilisee Ruskeita Muutaman Millin Mittaisia Kuoriaisia,Hävitys Konstia En Ole Löytäny Niille.

 • Meille on ilmestynyt sellaisia mustia ötököitä.Niitä oli kuulema minun alapuolella asunnossa ja ne tulivat sänkyynkin.Nyt niitä on ollut muutamia lattialla meilläkin.
  Teippasin vuorilaudat,mutta niitä oli taas pari lattialla.Tulisikohan niitä,kun on tuo tuuletin kotelo,joka työntää kokoajan tuulta.Juuri siinä alapuolella niitä oli.
  Mitähän ne ovat?

 • Jauhokaappi kannattaa puhdistaa säännöllisesti. pyyhkiä esim. Tolulla kauttaaltaan. Sekä jauhopussien päiväykset tarkistaa. myös heittää puolityhjät , pitkäänk aapissa seisseet jauhot roskiin.
  Lämpimässä säilytettäessä jauhoihin helposti tulee ötököitä, eiköhän juuri tuosta syystä ennen ollut jauhoaitat, joissa jauhot säilytettiin kylmässä, ja vasta leivontapäivää edeltävänä päivänä tuotiin huoneenlämpöön "lämpeämään", näin ennen maalla.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se voisi olla heille liian iso myönnytys. Miksi he eivät myönnä tosiasioita joista on kulunut runsaat 75 vuotta? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006383379.html

  94
 • Aborttikatumus voi vyöryä vuosienkin jälkeen

  Myöhemmin viisi lasta saanut äiti kertoo aiemmista aborteistaan ja niihin liittyvistä, vasta vuosien päästä yllättäneistä tunteista. Joskus katumus ja muu paha olo saattaa iskeä vasta esim. lapsen syntymän myötä, kun tajuaa todella, mistä aiemmin on tullut luopuneeksi. "Olin yksin kotona vauvan kanssa. Yhtäkkiä tunsin kuin takaani olisi vyörynyt hyökyaalto, joka oli niin iso ja voimakas, ettei minulla ollut mitään mahdollisuuksia selvitä siitä. Tuo hyökyaalto oli itseinhoa, itsevihaa, järkyttävää häpeää ja syyllisyyttä. Se oli niin käsittämätöntä epätoivoa ja itsetuhoisuutta, ettei minulla ole sanoja kuvaamaan sitä. Minulla oli kaksi lasta ja aviomies. Meillä oli hyvä parisuhde ja koti, ja minulla oli opiskelupaikka. Kaikki hyvät asiat elämässäni unohtuivat kokonaan. Minulla oli vain oma paha oloni, ja minun oli päästävä sitä pakoon." kaksplus. fi/perhe /minun-tarinani /kaksi-aborttia-kokenut-anna-sakala-34-selvisi-syyllisyydesta-vuosia-myohemmin-kadutti-niin-etta-halusin-vain-kuolla/ ?_ga =2. 102723905.19308 25405.157898 7418-772412 710.157250 7842 Voi vain kuvitella, millainen katumus on tilanteessa, jossa lapsia ei enää tulekaan sitten kun haluaisi...

  14
 • Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?

  275

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  264
  3800
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  85
  1133
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  513