Emilia 1

kieloja

Emilia vakuuttaa minut jäämään yöksi. Eihän kukaan tähän aikaan kävele yksin kotiin. Etenkään kaatosateessa! Hymy leviää hänen viattomille maidonvalkeille kasvoilleen, jota leiskuvanpunaiset villit laineet reunustavat. Huomaan viinin vaikutuksen Emiliassa ainoastaan hienoisesti punertavista poskista ja herkästä naurusta. Emilia on oikein sievä tyttö; pieni, mutta kurvikas. Olen ollut aina kateellinen hänen suurista rinnoistaan, naisellisesta takamuksestaan ja rehevistä reisistään.
Emilia alkaa humaltua. Hän kaataa lopun punaviinin laseihimme ja alkaa kertoa entisestä poikaystävästään. Tarinan loputtua hän nauraa katkeransuloisesti. Pyöreät rinnat hytkyvät naurun tahdissa. Minusta näyttää siltä, että ne suorastaan pyrkisivät ulos kaula-aukosta. Asetan käteni lohduttavasti Emilian kiinteälle reidelle ja vakuutan, että miehiä tulee ja menee. Humalassaan Emilia ei huomaa, että asetan käteni liian ylös reidelle ollakseni vilpittömän pahoillani. Tunnen pilluni sykkivän. Tunnen suurta halua kuljettaa käteni Emilian hameen alle ja kostuttaa sormeni Emilian pillun medessä.
Emilia tarttuu viinilasiinsa ja kulauttaa punaisen nesteen kurkustaan alas. Katson kuinka täyteläiset huulet koskettavat lasin reunaa jättäen siihen jäljet Emilian kirkkaanpunaisesta huulipunasta.
Emilia haluaa tanssia. Stereot soittavat tanssimusiikkia, joka soi aina silloin, kun kävimme Emilian kanssa joka viikonloppu yökerhoissa. Emilia nousee olohuoneen puisen arkkupöydän päälle ja potkaisee aikakauslehdet tieltään lattialle. Mustat korkokengät kopisevat arkun kannella, kun Emilia astelee edestakaisin keikuttaen lanteitaan. Pyöreä takamus kiehnää villisti, ohut hamekangas paljastaa stringit, jotka katoavat Emilian herkullisten pakaroiden väliin. Emilia kyykistyy ja levittää haaransa, nousee sitten taas ylös heilauttaen leiskuvat kiharansa selän taa. Pikkuhousuni kostuvat katsellessani Emiliaa. Mieleni tekisi paiskata tuo kuriton lutka selälleen lattialle, tarttua tiukasti leiskuvanpunaisesta tukasta ja pakottaa hänet nuolemaan pilluani.
Emilia putoaa arkun kannelta viinipäissään ja nauraa heleästi. Muistatko, Kaisla, muistatko?
Vakuutan muistavani yhteiset tanssiliikkeemme, joilla saimme aina miesten päät sekaisin. Emilia pyörittää päätään ja nauraa.
Emilia haluaa nukkumaan. Hän ehdottaa, että nukkuisimme siskonpetissä olohuoneen lattialla, niin kuin aina lapsina. Minulla ei ole mitään ehdotusta vastaan. Pujahdan peiton alle ja hengitän salaa sisääni Emilian tuoksua lakanoista.
Emilian ollessa vessassa, vien käteni pikkuhousujeni sisään ja kosketan turvonnutta pilluani. Se suorastaan huutaa kosketustani ja litisee märkänä, kun pyöräytän sormiani klitoriksen ympäri. Pyyhin pillunesteeni Emilian tyynyyn, kohtaan, jonka arvelen olevan lähinnä hänen suutaan.
Emilia hoippuu vessasta ylisuureen t-paitaan pukeutuneena. Suuret rinnat pomppivat vapaina valkoisen paidan alla. Emilia pujahtaa lakanoiden väliin lämpöaallon saattelemana. Hän toivottaa hyvää yötä ja ummistaa silmänsä.
Minua ei nukuta. Sujautan jälleen sormeni pikkuhousujeni sisälle ja alan hieroa klitoristani ronskein ottein. Toinen käteni on pillun suuaukolla. Sormet sujahtavat helposti sisään. Tiedän Emilian nukkuvan sikeästi.
Emilia kierähtää unissaan likemmäs minua. Vedän sormet ulos pillustani ja kosketan niillä varoen Emilian täyteläisiä huulia. Emilia raottaa huuliaan ja työnnän pillunesteestäni märät sormet Emilian suuhun. Emilia lipaisee kielellään sormiani.

0

10156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1727
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1547
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        55
        1260
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        729
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        725
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        717
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        668
      Aihe