Emilia 1

kieloja

Emilia vakuuttaa minut jäämään yöksi. Eihän kukaan tähän aikaan kävele yksin kotiin. Etenkään kaatosateessa! Hymy leviää hänen viattomille maidonvalkeille kasvoilleen, jota leiskuvanpunaiset villit laineet reunustavat. Huomaan viinin vaikutuksen Emiliassa ainoastaan hienoisesti punertavista poskista ja herkästä naurusta. Emilia on oikein sievä tyttö; pieni, mutta kurvikas. Olen ollut aina kateellinen hänen suurista rinnoistaan, naisellisesta takamuksestaan ja rehevistä reisistään.
Emilia alkaa humaltua. Hän kaataa lopun punaviinin laseihimme ja alkaa kertoa entisestä poikaystävästään. Tarinan loputtua hän nauraa katkeransuloisesti. Pyöreät rinnat hytkyvät naurun tahdissa. Minusta näyttää siltä, että ne suorastaan pyrkisivät ulos kaula-aukosta. Asetan käteni lohduttavasti Emilian kiinteälle reidelle ja vakuutan, että miehiä tulee ja menee. Humalassaan Emilia ei huomaa, että asetan käteni liian ylös reidelle ollakseni vilpittömän pahoillani. Tunnen pilluni sykkivän. Tunnen suurta halua kuljettaa käteni Emilian hameen alle ja kostuttaa sormeni Emilian pillun medessä.
Emilia tarttuu viinilasiinsa ja kulauttaa punaisen nesteen kurkustaan alas. Katson kuinka täyteläiset huulet koskettavat lasin reunaa jättäen siihen jäljet Emilian kirkkaanpunaisesta huulipunasta.
Emilia haluaa tanssia. Stereot soittavat tanssimusiikkia, joka soi aina silloin, kun kävimme Emilian kanssa joka viikonloppu yökerhoissa. Emilia nousee olohuoneen puisen arkkupöydän päälle ja potkaisee aikakauslehdet tieltään lattialle. Mustat korkokengät kopisevat arkun kannella, kun Emilia astelee edestakaisin keikuttaen lanteitaan. Pyöreä takamus kiehnää villisti, ohut hamekangas paljastaa stringit, jotka katoavat Emilian herkullisten pakaroiden väliin. Emilia kyykistyy ja levittää haaransa, nousee sitten taas ylös heilauttaen leiskuvat kiharansa selän taa. Pikkuhousuni kostuvat katsellessani Emiliaa. Mieleni tekisi paiskata tuo kuriton lutka selälleen lattialle, tarttua tiukasti leiskuvanpunaisesta tukasta ja pakottaa hänet nuolemaan pilluani.
Emilia putoaa arkun kannelta viinipäissään ja nauraa heleästi. Muistatko, Kaisla, muistatko?
Vakuutan muistavani yhteiset tanssiliikkeemme, joilla saimme aina miesten päät sekaisin. Emilia pyörittää päätään ja nauraa.
Emilia haluaa nukkumaan. Hän ehdottaa, että nukkuisimme siskonpetissä olohuoneen lattialla, niin kuin aina lapsina. Minulla ei ole mitään ehdotusta vastaan. Pujahdan peiton alle ja hengitän salaa sisääni Emilian tuoksua lakanoista.
Emilian ollessa vessassa, vien käteni pikkuhousujeni sisään ja kosketan turvonnutta pilluani. Se suorastaan huutaa kosketustani ja litisee märkänä, kun pyöräytän sormiani klitoriksen ympäri. Pyyhin pillunesteeni Emilian tyynyyn, kohtaan, jonka arvelen olevan lähinnä hänen suutaan.
Emilia hoippuu vessasta ylisuureen t-paitaan pukeutuneena. Suuret rinnat pomppivat vapaina valkoisen paidan alla. Emilia pujahtaa lakanoiden väliin lämpöaallon saattelemana. Hän toivottaa hyvää yötä ja ummistaa silmänsä.
Minua ei nukuta. Sujautan jälleen sormeni pikkuhousujeni sisälle ja alan hieroa klitoristani ronskein ottein. Toinen käteni on pillun suuaukolla. Sormet sujahtavat helposti sisään. Tiedän Emilian nukkuvan sikeästi.
Emilia kierähtää unissaan likemmäs minua. Vedän sormet ulos pillustani ja kosketan niillä varoen Emilian täyteläisiä huulia. Emilia raottaa huuliaan ja työnnän pillunesteestäni märät sormet Emilian suuhun. Emilia lipaisee kielellään sormiani.

0

10090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        148
        2301
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1958
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1918
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1720
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        64
        1514
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1286
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1190
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1178
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1173
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1157
      Aihe