Aihe

Emilia 2 (jatkuu)

kieloja

Vien käteni Emilian paidan alle. Tunnustelen sormillani rintojen pehmeää ihoa. Sormenpääni tuntevat suuren nännin. Kosketus saa veren pakkautumaan Emilian nänniin ja näpöttämään kovana. Otan nännin sormieni väliin ja hieron puristellen sitä hellästi, mutta välillä myös ronskimmin. Nännistä siirryn leipomaan koko suurta rintaa, joka hädin tuskin mahtuu käteeni. Toisen käteni vien taas turvonneelle pillulleni, joka valuu jo pitkin reisiäni.
Jatkan tutkimusmatkaani alemmas kuljettaen sormiani pitkin Emilian kiinteää vatsaa aina siihen asti, missä tunnen hänen stringiensä reunan alkavan. Käännän Emilian varovasti kyljelleen ja hivelen hänen kaunista persettään, ja vakoa, jonne stringit katoavat. Tartun Emilian pikkuhousuihin molemmilla käsillä edestä ja takaa. Alan vedellä stringejä kiihkeästi edestakaisin, jolloin ne porautuvat häpyhuulten väliin, vasten hänen paljaaksi ajeltua pilluaan. Emilia voihkii nautinnosta unissaan. Hinkkaan klitorista huolellisesti ja vedän sitten stringit Emilian nilkkoihin. Käännän Emilian jälleen selälleen ja avaan hänen reitensä päästäkseni käsiksi hänen pilluunsa. Täydellinen vaaleanpunainen turvonnut pillu tuijottaa minua Emilian jalkojen välissä. Totean Emilian pillun lähes yhtä märäksi kuin omani, ja työnnän sormeni sen kosteaan kuumuuteen. Kielelläni pyörittelen Emilian klitorista, joka kaikessa täydellisyydessään muistuttaa ruusunnuppua.
En tiedä onko Emilia enää unissaan, kun hän tarttuu reilulla otteella hiuksistani työntäen päätäni yhä syvemmälle valtakuntaansa. Kieleni lipoo kovemmin kuin koskaan, sormeni työskentelevät Emilian voihkinnan tahdissa. Emilia työntää märkää pilluaan vasten kasvojani, takamus pyörii villisti.
Sitten Emilia alkaa vavista, hänen otteensa tukastani tiukkenee ja lauetessaan hän vetää hiuksistani entistä kovempaa.
Olen varma, että Emilia on hereillä, mutta kumpikaan meistä ei sano mitään. Emilia vetää pikkuhousut jalastani puristellen samalla rintojani runsaalla otteella. Hän nipistää kynsillään nännejäni. Huudan ääneen ja samassa nännini on jo Emilian suussa. Emilian kieli lipoo kovettunutta nänniäni hellästi.
Emilia siirtyy jalkoväliini; hänen sormensa pyörivät litisevässä pillussani, toinen käsi hinkkaa klitorista. Juuri ennen kun alan tulla, vetää sormensa ulos pillustani. Ronskilla otteella hän työntää sormensa huulieni väliin ja pakottaa minut nuolemaan sormensa puhtaaksi omasta pillunesteestäni.
Emilia käy selälleen ja ohjaa minut istumaan hänen kasvoilleen hajareisin. Emilian kasvot ovat märät pilluni nesteestä. Hänen kielensä löytää jälleen tiensä pilluni syövereihin ja minä pyöritän lantiotani villisti hänen nuollessaan minua. Emilian kädet puristelevat persettäni ja ohjailevat lantioni liikettä. Laukean hänen kasvoilleen. Emilia ottaa kiinni korvanlehdistäni ja suutelee rajusti minua huulille. Maistan oman pillunesteeni hänen huuliltaan. Emilia puree huultani kiivaasti ja heilauttaa leiskuvanpunaisia hiuksiaan irrottaessaan otteensa. ”Muistatko, Kaisla, muistatko?”

5

11022

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • uuhhh

   lisää tällaista!

  • zaharah

   ... pikkarini kostuivat tai oikeastaan kastuivat ... pakko oli tunnustella märkää vakoani lukiessani. Ihanasti kirjoitettu, KIITOS!

  • seksuaalinen;)

   Jos kaipaat nais seuraa soita numeroon :0417835152

  • babbaduuda

   ihanaa! tulin ja ihanasti tulinkin

  • BikkuBossu

   Kuka haluaa tehä saman mulle?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15818
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5621