Emilia 2 (jatkuu)

kieloja

Vien käteni Emilian paidan alle. Tunnustelen sormillani rintojen pehmeää ihoa. Sormenpääni tuntevat suuren nännin. Kosketus saa veren pakkautumaan Emilian nänniin ja näpöttämään kovana. Otan nännin sormieni väliin ja hieron puristellen sitä hellästi, mutta välillä myös ronskimmin. Nännistä siirryn leipomaan koko suurta rintaa, joka hädin tuskin mahtuu käteeni. Toisen käteni vien taas turvonneelle pillulleni, joka valuu jo pitkin reisiäni.
Jatkan tutkimusmatkaani alemmas kuljettaen sormiani pitkin Emilian kiinteää vatsaa aina siihen asti, missä tunnen hänen stringiensä reunan alkavan. Käännän Emilian varovasti kyljelleen ja hivelen hänen kaunista persettään, ja vakoa, jonne stringit katoavat. Tartun Emilian pikkuhousuihin molemmilla käsillä edestä ja takaa. Alan vedellä stringejä kiihkeästi edestakaisin, jolloin ne porautuvat häpyhuulten väliin, vasten hänen paljaaksi ajeltua pilluaan. Emilia voihkii nautinnosta unissaan. Hinkkaan klitorista huolellisesti ja vedän sitten stringit Emilian nilkkoihin. Käännän Emilian jälleen selälleen ja avaan hänen reitensä päästäkseni käsiksi hänen pilluunsa. Täydellinen vaaleanpunainen turvonnut pillu tuijottaa minua Emilian jalkojen välissä. Totean Emilian pillun lähes yhtä märäksi kuin omani, ja työnnän sormeni sen kosteaan kuumuuteen. Kielelläni pyörittelen Emilian klitorista, joka kaikessa täydellisyydessään muistuttaa ruusunnuppua.
En tiedä onko Emilia enää unissaan, kun hän tarttuu reilulla otteella hiuksistani työntäen päätäni yhä syvemmälle valtakuntaansa. Kieleni lipoo kovemmin kuin koskaan, sormeni työskentelevät Emilian voihkinnan tahdissa. Emilia työntää märkää pilluaan vasten kasvojani, takamus pyörii villisti.
Sitten Emilia alkaa vavista, hänen otteensa tukastani tiukkenee ja lauetessaan hän vetää hiuksistani entistä kovempaa.
Olen varma, että Emilia on hereillä, mutta kumpikaan meistä ei sano mitään. Emilia vetää pikkuhousut jalastani puristellen samalla rintojani runsaalla otteella. Hän nipistää kynsillään nännejäni. Huudan ääneen ja samassa nännini on jo Emilian suussa. Emilian kieli lipoo kovettunutta nänniäni hellästi.
Emilia siirtyy jalkoväliini; hänen sormensa pyörivät litisevässä pillussani, toinen käsi hinkkaa klitorista. Juuri ennen kun alan tulla, vetää sormensa ulos pillustani. Ronskilla otteella hän työntää sormensa huulieni väliin ja pakottaa minut nuolemaan sormensa puhtaaksi omasta pillunesteestäni.
Emilia käy selälleen ja ohjaa minut istumaan hänen kasvoilleen hajareisin. Emilian kasvot ovat märät pilluni nesteestä. Hänen kielensä löytää jälleen tiensä pilluni syövereihin ja minä pyöritän lantiotani villisti hänen nuollessaan minua. Emilian kädet puristelevat persettäni ja ohjailevat lantioni liikettä. Laukean hänen kasvoilleen. Emilia ottaa kiinni korvanlehdistäni ja suutelee rajusti minua huulille. Maistan oman pillunesteeni hänen huuliltaan. Emilia puree huultani kiivaasti ja heilauttaa leiskuvanpunaisia hiuksiaan irrottaessaan otteensa. ”Muistatko, Kaisla, muistatko?”

5

11307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uuhhh

      lisää tällaista!

    • zaharah

      ... pikkarini kostuivat tai oikeastaan kastuivat ... pakko oli tunnustella märkää vakoani lukiessani. Ihanasti kirjoitettu, KIITOS!

    • seksuaalinen;)

      Jos kaipaat nais seuraa soita numeroon :0417835152

    • babbaduuda

      ihanaa! tulin ja ihanasti tulinkin

    • BikkuBossu

      Kuka haluaa tehä saman mulle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe