Halvimmat lennot Kuubaan jne

Keijo vaikka

Mistä saisi halvimmat lennot Kuubaan? Olen kuullut, että jostain Intia-keskuksen kautta irtoisi siinä seitsemän huntin pintaan menopaluu, ja että ne lähtee Moskovasta. Mahtaako pitää paikkansa? Sitten olisi kanssa kiva tietää kun olisi Havannasta tarkoitus suunnistaa Santiagoon, niin kannattaako käyttää yllämainittua bussiyhteyttä vai onko kuulemissani huhuissa perää, että taksilla ajaa halvemmalla? Ihmetyttää vaan että lähtisiköhän ne tosiaan niin kauas ajamaan, jos bussimatkakin kestää sen 16 h. (Kilometreistä ei ole hajua). Sitten jos joku vielä kertoisi jotain hintatasosta yleisesti. Mitä saa aikaan 20 eurolla (tai dollarilla) per päivä vaiko eikö mitään. Joku jo tuossa ylempänä sanoi että rahaa vaan rutkasti mukaan?

5

6823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • INTIAKESKUS

      Intiakeskus on lähes jokaisella
      Kuluttajaviraston Mustalla listalla
      viilatuaan asiakkaitaan linssiin.

      Kuuba sinänsä on turistille sikamaisen
      kallis.

    • chiquita

      Halvimmat lennot: esim. KLM:llä on silloin tällöin erikoishintaisia ja -ehtoisia lippuja (esim. ei muutosoikeutta maksun jälkeen) ja ne ovat halvimmasta päästä. Myös ne reitit, joista osa Cubana-lentoyhtiöllä, ovat halvahkoja, mutta en nyt muista, mistä yhteys oli, ehkä Englannista. Ei suoraan Suomesta.

      Hintatasosta; ottaen huomioon majoituksen, ruokailun ja liikkumisen, Kuubassa pärjää ok noin 50 dollarin päiväbudjetilla. Casa particularin osuus siitä on kaupungista riippuen n. 20-30 dollaria (per huone, eli jos teitä on kaksi, voitte jakaa hinnan kahdella).

      Jos haluat matkustaa Havannasta Santiagoon, ota bussi. Maksaa muistaakseni noin 55 dollaria/suunta. Kotisivut www.viazul.cu.

      Bensa ei ole halpaa Kuubassa (suunnilleen Suomen hinnoissa), joten pienen laskutoimituksen jälkeen ymmärrät, ettei kukaan vähänkään fiksu lähde sinua tuon halvemmalla autollaan Santiagoon heittämään, ellei hänellä ole sinne muuta menoa. (Se on muuten sitä paitsi laitonta...)

      Jos olet menossa Santiagoon joka tapauksessa, mikset ota esim. lentoja niin, että lennät ensin Holguiniin, josta on noin 3 tuntia ja rapiat bussimatka Santiagoon (hinta muistaakseni 11 dollaria). Sitten vaikka dösällä Havannaan ja sieltä sitten lento takaisin Helsinkiin.

      • heikki S

      • kirjautumaton:
        heikki S kirjoitti:

        Parhaa nettitarjoukset Kuubaan olen löytänyt osoitteesta
        http://www.lentojenhinnat.info/

        Hei, pari päivää sitten itse katselin lentoja HKI-Havanna ja Moskovan kautta lennettynä oli n.600e. Eli ei todellakaan paha. En tiedä siten miten tuo Venäjän kautta lentäminen m uuten toimii vai toimiiko..
        Jospa tämä antaa suuntaa, toki kalliimpiakin lentoja on ja paljon :)


      • kuubankävijä
        kirjautumaton: kirjoitti:

        Hei, pari päivää sitten itse katselin lentoja HKI-Havanna ja Moskovan kautta lennettynä oli n.600e. Eli ei todellakaan paha. En tiedä siten miten tuo Venäjän kautta lentäminen m uuten toimii vai toimiiko..
        Jospa tämä antaa suuntaa, toki kalliimpiakin lentoja on ja paljon :)

        Itse jokin aika sitten lensin Havanaan Helsingistä Moskovan kautta. Aeroflot oli ihan siisti ja asiallinen lentoyhtiö. Kaikki toimi ihan ongelmitta.

        Halvimmillaan tuon matkan saa hintaan 600 eur. Kannattaa katsoa www.aeroflot.ru -sivuilta lentoja.

        Nuo aikataulut ovat vain monesti sellaisia että joutuu jäämään Moskovaan yöksi. Tätä varten tarvitsee sitten viisumin venäjälle että pääsee lentokentältä ulos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      93
      1835
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1512
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1015
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      864
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      758
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      721
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      701
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      696
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe