Ylen tiimi ei vakuuta!

HIENOA YLE!!!!

Onneksi on varaa valita mitä pelejä ja miltä kanavalta katsoo kun asuu täällä Pohjoisessa Suomessa lähellä ruotsin rajan tuntumassa. Näkyy nimittäin SVT ja TV4 jotka myös lähettävät maksuttomina MM-kisojen pelejä.

Läjinnä tämä on hyvä siksi, että jälleenkerran ei voi kuin ihmetellä tuota Ylen selostaja politiikkaa. Antti Ennekari sentään on tajuttu nostaa sinne pää selostajien joukkoon , mutta Jarmo Lehtisen on sitten näköjään korvannut lähes yhtähyvä selostaja Sammy Väisänen.

Iltasanomien MM futis liitteessä mm mainittiin että Kisoja selostavat alsi Antti Ennekari, Niki Juusela, Sammy Väisänen ja Kimmo Porttila. Ennekari ja Juusela olisivat ne jotkamatkaavat loppupeleihin paikan päälle.


Kun nyt noita selostajia on kuullut erilajeissa niin Antti Ennekari ja Kimmo Porttila (tuttu jääkiekon Saksan MM-kisoista. Kun taas katsoin digipoksien ohjelmatiedoista niin ensimmäinen peli missä Kimmo pääsee vauhtiin on vasta Honduras - Chile.

Miksi ylellä eivät saa sellaiset selostaa paljon jotka ovat aidosti innostuneita ja intohimoisia. Eikä niitä joilla se hehkutus tulee vasta loppu peleissä ja sekin on niin väkinäistä pakolla haettua. Toki sitä räkämaalia ei tule samalla tavalla hekuttaa kuin esim semifinaalissa, mutta voi ne hienot suoritukset sentään nostaa esille.

Näin tekee mm. Mertaranta ja samaa oli havaittavissa Porttilan kiekkoselostuksessa. Ennekari ja Porttila kun vaan ovat tuosta nelikosta ne parhaat selostajat. Ennekari sentään selostaa melko paljon, mutta ei Porttila. Hienoa Yle pilatkaa nämäkin niinkuin EM-kisatkin viimeksi.

MIksei Ylellä olevista parhaat Selosta niitä suuria lajeja ja Suomessakin kiinostusta herättäviä pelejä otteluita joissa ovat hyviä!

Studio tiimi nyt ihan ok, mutta pelien jako selostajille ei ole.

10

1685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HIENOA YLE!!

      Kun katsoin kaikki ohjelmat tiedot läpi niin vähän vaikuttaa siltä, että Porttila ei selosta kuin yhden pelin Honduras -Chile ja sen aion kyllä itse katsoa. On pakko kuulla onko kaveri nyt selvästi parempi mitä viime Jääkiekon MM-turnauksen ja radiossa kuultujen selsotuksien perustella todellakin voi olettaa.

      Keskiviikko 16.6.
      Honduras - Chile klo 14.30 (TV2 klo 14.15-16.30)
      Tämä pitää katsoa. Ihan jo pelkän selostuksen takiakin.

      Toivoisin olevani väärässä siinä suhteessa, että Juusela joka nyt menttelee ja Väisänen selostaisivat hyvin, mutta ainakaan aikaisemmat selostukset eivät lupaa kummoista. Veikkausliigankin katsominen oli niin puuduttavaa Ylellä kun ratkaisupelejä lähetti Väisäsellä. Ikävä kyllä en usko, että olen.


      Sori nyt vaan, mutta on fakta, että jokut ovat hyvä selostamaan toiset taas paljon parempia toimittajia ja joiltakin sujuu taas molempi.

    • skitsoskeptis

      kaiva Bubi Walleniusta mistään...

      Tauolla voitaisiin kyllä keskittyä enemmän taktisiin kuvioihin kuin haalia sinne jotain haastateltavia ja näyttää jotain klippejä paikan päältä. Niitä on nähty aivan tarpeeksi jo ennen kisoja.

      Ja "asiantuntijat" voisivat kyllä opetella sen piirustuslaitteen käytön ennen kuin alkavat saada tienaamaan "asiantuntijuudestaan".

      • tvtä

        ekakertaan ny kisojen aikaan ja ovatkin eka kisat tietsikalta, hyvinhän noita näkyy, tänääkin 2 ottelua yle areenassa


    • Että näin sitten

      Kun esimerkiksi vertaa yleisestikin suomalaisia jaa muun maalaisia esim vaikka Ruotsalaisia niin suomalaiset ovat melko vakava henkistä porukkaa. Ylen urheilu studioissa joskus menokin on aika jäykkää ja vakavaa toista seon esim ruotsissa. Toisaalta kun tuonne Jääkiekon puolelle katsoo niin viime aikoina yle on siellä ainakin tehnyt hyvää työtä. Studiossa on letkeä meno ja tiukkaa analyysia. Pasi "liipolan hasek" Nurminen on aivan omaa luokkaansa studiossa ja yhteistyö Tuomo Ruudun kanssa sujui hyvin kun suurimmaksi osaksi yhdessä kommentoivat. Muutkin tyypit olivat ihan hyviä siellä.

      Samaa vähän kaipaisi jalkapalloon. Mielestäni parhaat kommentaattorit ovat Juha Reini ja Antti Muurinen. Jos nyt vertaa vaikka Ruotsin studioita niin siellä on myös vähäb tasa-arvoisempi studio tiimi. Eli kaikki eivät ole suinkaan miehiä siellä studiossa vaan nais kommentaatoreita tai juontajia mahtuu studioon.

      Jääkiekossakin Studiossa oli mm. naistoimittaja useaan otteeseen. Ja jalkapallossa SVT:n joka lähetyksessä on ollut nais vähintään yksi ja parhaimmillaan kaksi kommentaattoria.

      Siellä myös analysoidaan tilanteita paljon enemmän ja tarkemmin. Osittain myös johtuen siitä, että Ruotsissa jalkapallon MM-kisat tulevat kahdelta eri kanavalta puoliksi TV4 ja SVT

      Studio ei kuitenkaan ole se suurin murhe vaan selostus

    • Porttila on Suomen historian kautta aikojen yksi huonoimmista selostajista. Ylen kakkos-selostaja on heikohko kisoissa.

      Erkka V Lehtola on ärsyttävin "asiantuntija" mitä maa päällään kantaa. Miksi miehen nimi ei voi olla vaan Erkka Lehtola ? Lapsellista. Erkan sammakon näköinen naama pois ruudusta, kiitos. Onko Erkan kaveri Risto E J Penttilä ?

      Kisojen pelillinen taso on ollut häikäisevän surkea, ainoa poikkeus hyvät linjatuomarit ja Etelä-Korea. Tylsää taakse- ja sivullesyöttelyä. Jalkapallossa on jo kauan harrastettu lyhyttä pystysyöttöä jossa keskikenttä tai hyökkääjä tulee vastaan ja antaa heti seinän takaisin. Mitä järkeä siinä on, avaako se peliä, ei. Siinä vaan käytetään pallo toisella. Luovuus kunniaan.

      Paitsio pois jalkapallosta.

      Miksi hyökkäävälle joukkueelle vihelletään lähes aina rike rangaistusalueella, puolustava pelaaja saa repiä ja estää minkä pystyy.

      • TARKOITIN SIIS JARI PORTTILA !!


      • jebouuuuuuuuuuuu

        Parisen kuukautta kisojen jälkeen... ja nyt Mestareidenliigan Real Madrid ja Milan ottelua katsellessa YLE:ltä voinen todeta että Antti Ennekari ja Niki Juusela on suomalaisista jalkapallo selostajista neljän parhaan joukossa. Ne kaksi muuta ovat Antero Mertaranta ja Tuomas Virkkunen. Joku aijemmin valitti YLE:n tyyliä jäykäksi... Vanhemmila selostajille kyllä mutta varsinki Ennekari, Mertaranta ja Juusela kyllä osaavat viljellä huumoria siinä missä Virkkunenkin aikoinaan Urheilukanavalla ja nyt Canalilla.


      • Ölvecky

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi kun puhutaan Erkka V Lehtolasta. Aivan naurettavan paskaa analyysia tulee noissa ylen futismatsien studio-osuudella. Jatkuva Barcan/Espanjan hehkuttaminen ja asioista puhuminen vain oman fanituksen pohjalta on ihan perseestä. Ruma perseenreikä joka ei kuulu telkkariin. Rasittava tyyppi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe