mistä löytyis?

pervo tyttö

Mistä löytyis sellasii novelleja missä tyttö alistais toista tyttöö?

5

8608

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • whitebear

   Olin alkusyksystä mökillä, yksin tällä kertaa. Tarkoitus oli laittaa paikat talvikuntoon ja käydä ehkä samalla katsomassa, löytyisikö jo puolukoita. Keli oli kostea, mutta yllättävän lämmin. Olin juuri juonut iltapäiväkahvit terassilla ja katsellut lahden toisella puolella olevaa mökkiä, josta kuului kahden nuoren naisen puhetta. En tuntenut mökin omistajia, ja ainakin kesällä he vuokrasivat sitä ahkerasti. Arvelin, että nytkin kyseessä saattaa olla joku tuntematon seurue , joka tullut marjastamaan viikonlopuksi.

   Uteliaisuus kuitenkin heräsi, ja kävin hakemassa kiikarit jotta näkisin paremmin, keitä naapurissa on. Suu loksahti auki, kun silmiini osui kaksi nuorta (ehkä 17 ja 19 vuotiaat) neitoa, jotka kantoivat rinkkojaan sisälle … jaloissaan valkeat ja siniset kontiot. Tummempi ja vanhempi tyttö joka oli kuskina, saapasteli sinisissä kontioissa, jotka näyttivät jo melko kuluneilta. Blondi muija vastaavasti marssi auton ja talon väliä uudehkon oloisissa valkoisissa kontioissa. Siinä kuolatessani tyttöjen seurueeseen liittyi vielä kolmaskin neitokainen, joka saapui paikalle mopolla, jalassaan ihastuksekseni mustat kontiot. Tämän kolmannen pyörän tunsinkin kyliltä. Hän oli Sari jolla erittäin villin naisen maine nuorehkosta 18 vuoden iästään huolimatta – kaljaterassilla paikalliset kollit kehuivat tietävänsä, että Sarissa on dominan vikaa ja tykkää rajusta seksistä ja kokeilee kaikkea mahdollista mitä ikinä keksii. Pidin niitä jätkien puheena kesällä, mutta nyt aloin pohtia josko niissä jotakin perää, sen verran outoa toimintaa naapurissa tuntui olevan.

   Kun vielä huomasin Sarin kassista sojottavan ratsupiiskan, päätin lähteä kävelylle lahden poukaman ympäri. Selityskin oli jo valmiiksi mietittynä : ”tulin katsomaan, ettei varkaita ole liikkeellä …” Kun saavuin pihaan, oli jo alkanut hämärtyä, joten minua ei helposti sisältä nähnyt. Hiivin hiljaa ikkunan viereen, josta näin hyvin sisälle vaikka olinkin vielä koristepensaan suojassa. Naiset olivat pöydän ääressä ja naukkailivat siideriä melko rivakkaan tahtiin. Pystyin kuulemaan, kuinka Sari kysyi netissä tutustumiltaan tytöiltä, olivatko he valmiita ”heppa-leikkiin”. Molemmat nyökkäsivät, ja kertoivat kuinka alistus leikit heitä kiihottavat, samalla Miia (nuorempi, jolla oli valkoset kontiot) kertoi, että oli luullut olevansa ainoa tyttö maailmassa, jota kumpparit ovat aina kiihottaneet. Hänen ystävänsä Sirpa nauroi, ja sanoi sen olevan yllättävän yleistä … kumissa nyt vaan on sellainen outo viehätys.

   Minulla ”jorma” oli jo aivan tönkkönä ajatuksestakin, mitä kohta saan nähdä. Harmittelin, ettei videokameraa sattunut koko reissulle mukaan. Tytöt levittivät peittoja lattialle, ja Sari käski Sirpaa riisumaan Miian. Samalla Sari itse veti mustat kumikorsetit esiin kassistaan, ja laittoi ylleen. Jalkaansa hän luonnollisesti veti mustat kontiot jotka oli hetkeä aiemmin huuhdellut pesualtaassa kurasta ja savesta. Hetkessä Miia seisoi alastomana takan edessä, hänen pienet nöpötissit olivat nännit kovina, ja peppu hieman kananlihalla. Hän oli jättänyt tuohen väriset kontiot jalkaansa, ja hitaasti nitkutti jalkojaan yhteen ja sai aikaan todella kiihottavan kumpparin nitinän, joka kuului ulos asti tuuletusikkunasta. Sirpa oli hakenut eteisestä siniset kontiot jalkaansa, päällään hänellä oli ainoastaan punaiset rintsikat ja saman väriset sukkanauhat, jotka olivat hekumallinen näky sinisten kontioiden kanssa.

   Sari kulki tuvassa edestakaisin, ja oli ottanut ratsupiiskan käteensä. Hän oli päättänyt, että Miia on Heppa. Sari komensi Miian kontalleen, ja hellästi läpsäytti häntä piiskalla pepulle. Miia voihkaisi, mutta hänen silmistään pystyi näkemään kiimaisen katseen. Sirpa haki vielä eteisestä neljännen kontioparin, nämä punaiset saappaat hän laitto Miian käsiin. Siinä tämä teini oli kontallaan pillu märkänä, takajaloissa ”hepalla” oli valkoiset kontiot ja ”etujaloissa” punaiset. Miia ei voinut vastustaa itseään, vaan alkoi nuolla käsissään olevia saappaita. Sari hermostui siitä, ja huusi ”Saatanan kaakki, sä et tee mitään ilman mun tai Sirpan lupaa !!”. Samalla Miia sivalsi hieman lujempaa Miian persettä, joka värähti ja siihen jäi vaaleanpunain viiru.

   Seuraavaksi Sari käski Sirpan istumaan jakkaralle, ja ojentamaan jalkansa suoraksi. Sitten hän tarttui Miia hiuksista ja takaperin konttuutti ”kontio-heppansa” Sirpan sinistä kontiota vasten niin, että saapas oli Miian haarojen välissä. ”Noniin, siihen saat pimpsaas hieroa, sillä aikaa kun mä valjastan sut!”. Miia ei tarvinnut kahdesti kehoittaa. Hän alkoi välittömästi pyörittämään peppuansa Sirpan sinistä kontiota vasten, ja tietenkin Sirpa antoi lisää vauhtia jalallaan nuorelle ystävättärelleen. Vaan eipä Sirpakaan voinut moista katsella, vaan alkoi välittömästi sormipelin oman toosansa kimpussa.

   Sari oli sillä aikaa hakenut repustaan pienet kuolaimet, remmikiinnityksellä olevan tekokyrvän, ja anustapin jossa häntää muistuttava viuhka. Hän tuli Miian eteen, ja käski tämän nostaa päänsä ja nuolla ”kouluttajan” pillua sen aikaa, kun hän kurottuu virittämään kumikalua Miian selkään ”satulaksi”. Miia teki työtä käskystä, samalla kuitenkin yhä villimmin hieroi vittuaan Sirpan sinistä kontiota vasten, joka alkoi olla jo kiiltävä Miian pillun mahloista. Seuraavaksi Sari joutui irrottautumaan Miian imutuksesta, jotta saisi kuolaimet viritetyksi teini-heppansa suuhun. Seuraavaksi hän käski Sirpan nousta seisomaan ja virittämään häntää Miian peppuun. Sirpa kävi hakemassa käsirasvaa jolla hän voiteli Miian peppureiän liukkaaksi, jotta anustappi menisi kivuttomasti nuoren naisen perseeseen … ja menihän se Miian nautinnollisen voihkeen saattelemana.

   Sari Ihaili luomustaan. Siinä Miia-hevonen oli nelin kontin tuvan lattialla. Selässä kumikyrpä satulana vyötettynä tytön vatsan alitse, kuolaimet suussa, ja häntä heilui kun Miia keikutti persettään. Kiimaiseksi näyn teki minun silmiini teki tietenkin se, että Miialla oli käsissään pienikokoiset punaiset Kontiot ja jaloissaan omat valkoiset kontiot. WOW !! Miia selvästi nautti tilanteesta, etenkin kun Sari välillä hiveli raipalla tytön helakan punaista ja turvonnutta pimpsaa. ”No nyt alkaa ratsastustunti !!” huusi Sari, ja komensi Sirpan istumaan Miian selkään. Hento nainen hitaasti sovitti itsensä kumikyrvän päälle ja alkoi heti voihkia ja hitaasti keinuttaa lanteitaan. Seuraavaksi Miia alkoi hitaasti kontata ympäri tupaa, joka selvästi lisäsi Sirpan nautintoa, Varoen hän korotti jalkansa maasta, ja alkoi antaa pohkeita hevoselleen niin että siniset kontiot vain läpsyivät Miian reisiä vasten. Näky oli sanoinkuvaamaton kun Sirpa ja Miia kiersivät tupaa, Miia hirnui ja Sirpan rinnat hyppivät konttaamisen tahdissa.

   Sari katseli näkyä tyytyväisenä. Pian hän otti toisen mustan saappaan jalastaan ja alkoi sen varrella hieroa vittuaan raivoisasti, välillä hän työnteli sormia riemurasiaansa ja nuoli kiiltävää kontion vartta nautinnollisesti. Kun Sirpa oli saanut ilmeisesti useita orkkuja, päättivät tytöt antaa vielä Miialle osansa. He kellistivät urhean ratsun selälleen, mutta käskivät Miian edelleen pitää kaikki neljä rakasta kumppariaan raajoissaan. Anustappi oli jo hieman epämukavassa asennossa, ja tytöt hitaasti vetivät sen Miian pepusta pois. Seuraavaksi Sari asettui Miian kasvojen eteen kasvot Miian vittua kohden, jotta hän samalla kun Miia nuolee hänen pilluaan voi hieroa Miian pieniä tisuja kovakouraisestikin. Lopuksi Sirpa otti Sarin käytössä olleen mustan kontion ja alkoi vatkata sillä Miian vittua, jota ei tarvinnut pitkään tehdä tytön lauetessa selkä kaarella.

   Sessio oli ohi ja nuoret naiset päättivät lähteä saunan lämmitykseen. Minullehan siinä tuli kiire ”lipettiin”, hädin tuskin ehdin housut nostaa jalkoihin, ja mällit pyyhkiä sepalukselta, kun oli lähdettävä illan harmauteen.

   • pervo tyttö

    Kiitos:). OLi hyvä tarina


   • Whitebear
    pervo tyttö kirjoitti:

    Kiitos:). OLi hyvä tarina

    Hyvä jos tykkäsit, ja varmasti moni ei. Vaan sellaistahan ei tarvii lukee, mistä ei pidä *wirne*

    Heitä mailii [email protected] jos aihe kiinnostaa ;-D


   • huh huh
    Whitebear kirjoitti:

    Hyvä jos tykkäsit, ja varmasti moni ei. Vaan sellaistahan ei tarvii lukee, mistä ei pidä *wirne*

    Heitä mailii [email protected] jos aihe kiinnostaa ;-D

    hoh hoh.. "senkin kaakki" toihan on aivan älytöntä, miten voi kiihottua jostakin noin älyttömästä?! xD


   • miku
    huh huh kirjoitti:

    hoh hoh.. "senkin kaakki" toihan on aivan älytöntä, miten voi kiihottua jostakin noin älyttömästä?! xD

    Oli tosi kiihottava tarina. Olen aina tykännyt kumpparijalkaisia naisia katsella. Harmi vaan kun en ole saanut kokea mitään leikkejä kuin ihan yksin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   150
   6967
  2. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2739
  3. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2664
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   179
   1971
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1821
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   80
   1719
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1247
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   60
   1202
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   14
   1187
  10. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1156
  Aihe