risteilyt

13+13

Onko kellään tietoa paljon maksaa risteilyt berliinissä kanaaleissa ja mistä risteilyt lähtevät.

5

1777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EinBerliner

      Kävin eilen Berliinissä jokiristeilyllä. Niitä lähtee monesta paikkaa kyllä. Itse hyppäsin kyytiin Berliner Domin vierestä eli tuomiokirkon. Sen läheltä lähtee useampikin risteily ja samalla reissulla voi käydä katsomassa kirkon ja DDR-museon joka on myös vieressä. Risteily jossa kävin maksoi 7€ ja kesti tunnin.

    • isis85

      mahdollisuuksia on ajella lyhyemmän tai pidemmän ajan. Tuo Dom`in läheisyyden lähtöpaikka on tosiaan hyvä ja reittejä on useampia. Ja muistaakseni lähtevät tunneittain. Että jos yhdeltä myöhästyy, niin käy kahvilla tai kaljalla ja yrittää uudestaan.
      Osoitteesta www.sternundkreis.de/ saat pitkän listan. Muitakin firmoja on, hinnat ei kovin paljon vaihtele. Olen itse kiertänyt esim ns. Siltojen reitin, Brückenfahrt, se kesti muistaakseni 2 tuntia ja oli tosi mukava. Siinä saa ihan erilaisen näkökulman kaupungista, kuin katuja pitkin kulkien. Berliini on ainakin monessa kohtaa tosi vehreä.
      Tiedoksi vain: nämä laivat kiertävät sekä Spree- joella, kanavilla, että Havel- järvellä, on siis varaa valita. Berliinissä on tosiaan hämmästyttävän paljon vettä.
      Hyvää matkaa vaan. Itse lähden myös heinäkuun alussa "vanhaan kotikaupunkiin"! (16 v.)

      • KK

        Useimmat aivan keskusta-alueelta lähtevät paatit eivät purjehdi kovin kauas eikä kauan, vaan pyörivät päärautatieaseman ja Muhlendamin sulun välillä ja nostavat vieraat maihin juuri ja juuri alle tunnin ja sitten vaan seuraavat kyytiin. Toisaalta Jannowitzbrucken lähellä olevalta Märkisches Uferilta näytti lähtevän jopa kolmen ja puolen tunnin risteilyjä, jos sellainen sattuu kiinnostamaan. Ja totta on, että Berliinin vesireitistö on yllättävän laaja ja monipuolinen; jopa kaupungin eteläistä keskustaa halkovassa Landwehr-kanaalissa näkee isojakin vesibusseja - eli jokiristeily voi hyvinkin olla kesäisen Berliinin helmi


      • matka ensiviikolla

        Onko laivoilla pysähdyspaikkoja matkan varrella, josta pääsee mukaan, vai onko yksi pysädyspaikka, josta lähdetään ja jonne palataan.

        Onko jollain laivalla lähtöpaikkaa Spreen ja Landwehrkanalin yhtymäkohdassa, esimerkiksi jossain Dove tai March bruckenin paikkeilla tai kohdassa, jossa 17. Juni strasse ylittää Landwehrkanaalin. Olisi hotelliltä helpoin ja lyhin matka.


      • isis85
        matka ensiviikolla kirjoitti:

        Onko laivoilla pysähdyspaikkoja matkan varrella, josta pääsee mukaan, vai onko yksi pysädyspaikka, josta lähdetään ja jonne palataan.

        Onko jollain laivalla lähtöpaikkaa Spreen ja Landwehrkanalin yhtymäkohdassa, esimerkiksi jossain Dove tai March bruckenin paikkeilla tai kohdassa, jossa 17. Juni strasse ylittää Landwehrkanaalin. Olisi hotelliltä helpoin ja lyhin matka.

        myöhässä, mutta palasin juuri reissusta ja vielä päästäni pyörällä, taas, Berliinistä. Pysähdyspaikkoja on muitakin kuin tuolla keskustassa, mutta riippuu mille reitille olisi menemässä. Ilmeisesti ainakin Brückenfahrt- ille pääsee mukaan monesta paikasta.Tässä yhden firman aikataulut: http://www.reederei-riedel.de/index.php?Sub=SCFA&Target=Fahrten. Jos tuosta listasta löytyisi sopiva.
        Onnea ja muuta mukavaa matkaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      264
      2926
    2. 199
      2845
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      68
      2415
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      209
      1902
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1182
    Aihe