aisaa mökillä2

emmanuel

Olin nähnyt tarpeeksi. Kävelin takaisin mökille polvet notkuen, uskomatta oikein mitä olin nähnyt. Nukahdin oikopäätä, ajatukset päässä pyörien: mitä tässä nyt pitäisi tehdä?

Herätessäni Elina oli jo ylhäällä, kahvipannu porisi liedellä. Utelin vähän häneltä mitä illalla oli tapahtunut, kuinka he olivat tulleet toimeen minun nukahdettuani. Elina kertoi että he olivat istuneet pitkään ja puhelleet kaikenlaista, Jaska oli kuulemma oikea tarinaniskijä. Juu, tarinaa ja kaikkea muuta!, ajattelin. Aamiainen maistui puulta kuivassa suussani. Ajattelin juuri kertoa Elinalle että olin nähnyt mitä he oikein olivat puuhanneet, kun hän puolestaan alkoi puhua muusta: Vaimoni oli jutellut puhelimessa ystävättärensä kanssa, he olivat sopineet tapaamisesta kaupungissa iltapäivällä, hän jäisi kaupunkiin yöksi sitten…

Haistoin valheen jo kilometrin päästä, hänellä oli aivan muita suunnitelmia!

Iltapäivällä Elina sitten tälläytyi peilin edessä muutaman tunnin, tapansa mukaan, veti juhlavaatetta päälle, sanoinkin hänelle että jos hän vain ystävätärtänsä menee tapaamaan ei sitä noin tarvisi valmistautua. Hän marmatti siihen että ”miehet eivät tällaisesta ymmärrä mitään..”

Vaimoni hyppäsi autoon ja pyyhkäisi tiehensä kättään heilauttaen sitten siinä kuuden tienoissa. Auton poistuttua mutkan taakse sonnustauduin pienelle metsäretkelle, Jaskan mökille kun oli matkaa metsän poikki… Tarvoin umpimetsää, vältellen polkuja. Lähestyin mökkiä sivukautta, melkein rantaa myöden. Pienellä sivutiellä vähän matkaa mökistä, puiden alla piilossa näin tutun auton. Niinhän minä sitä vähän aavistelinkin! Elina ei ollut ollenkaan matkalla kaupunkiin, hän oli ajanut vain Jaskan luokse!

Kävelin varoen puiden ja pensaiden suojassa eteenpäin saadakseni paremman näköalan mökille. Se oli tyypillinen 80-luvun kesämökki, muistutti vähän meidän saunamökkiämme. Suuri näköalaikkuna järvelle päin, muuten pieniä ikkunoita sivulle ja ylhäällä katonrajassa pitkä kapea ikkuna metsään päin mökin takapuolella. Järven rannassa oli pieni sauna, se oli lämpiämässä piipusta nousevasta savusta päätellen.

Kuljin rauhallisesti rannnassa kasvavan pensaikon taakse, sieltä oli suora näköala sisälle mökkiin. Siellä näytti olevan enemmänkin porukkaa paikalla, ei vain Jaska ja Elina kaksistaan. Kolme miestä, Jaska ja kaksi muuta istuivat Ikkunan edessä olevan pöydän ympärillä, kylpytakit päällään.Useita kaljapulloja peitti pöydän melkein näkymättömiin. Elina istui heidän mukanaan, nauroi juuri jollekin jutulle. Hän oli saanut valkoviiniä lasiinsa, skoolasi iloisesti kaikkien kanssa jäjestyksessä. Hän kumartui ja kaivoi kassistaan jotain pöydän alta. Elina nosti esiin bikininsä, osoitti miehiä ympärillään ja sanoi jotain. Miehet nauroivat, Jaska nousi pystyyn ja aukaisi kylpytakkinsa. Hän oli alasti sen alla. Elina punastui ja nauroi sitten, heitti bikininsä huoneen nurkkaan. Jaska nousi ja etsi jostain esiin kylpytakin jonka hän sitten antoi Elinalle hymyillen.

Vaimoni nousi ja etsi katseellaan jotain, ehkä paikaa missä pukeutua kylpytakkiin. Mökissä oli vain yksi iso huone, hän ei päässyt piiloon mihinkään. Olkapäitään kohauttaen hän nousi pystyyn miesten edessä, hymyili heille ja aukaisi hitaasti kesäkolttunsa napit. Miehet taputtivat käsiään tahdissa, Elina keinutti lantioitaan heidän edessään nauraen. Hän antoi vaatteen tippua lattialle ja seisoi vain pikkupöksyt jalassaan miesten katseltavana. Hän työnsi lantioitaan uhmaavasti eteenpäin ja työnsi peukalonsa pikkuhousujen vyötärönauhan alle. Vaimoni nännit seisoivat jo kovina. Hän nautti esityksestään!

Elina veti housunsa alas hitaasti, seuraten miesten reaktiota. Nopeasti hän sitten veti pikkuhousunsa mytyksi lattialle, astui sitten hymyillen ulos niistä, veti hitaasti kylpytakin päällensä miesten taputusten saattamana.

Vaimoni astui pöydän ääreen ja istuutui takaisin paikalleen, Jaska nosti omistajan elein kätensä hänen olkapäälleen, Elina nojautui hänen rintaansa vasten hymyillen. Jaskan kaverit tarjoilivat innokkaasti lisää valkoviiniä vaimolleni, hän siemaisi lasinsa tyhjiin yhdellä kulauksella ja pyysi lisää lasi ojossa. Jaskan käsi oli sujuttautunut Elinan kylpytakin alle ja askaroi hänen nänniensä kimpussa, vaimoni nojautui nautivasti hymyillen taaksepäin käsiteltäväksi, muitten katseista hän ei tuntunut välittävän.

Jaska vetäisi käsillään kylpytakin Elinan rintamuksilta ja paljasti hänen rintansa kaikkien nähtäville. Nännit olivat pystyssä, Jaskan sormet puristelivat niitä, Elina nauroi rivosti, posket punoitten. Jaskan kaverit vilkaisivat toisiaan, sanoivat jotain ja viitasivat saunaan päin. He nousivat ylös ja lähtivät tulemaan saunaa päin. Painuin alas pensaisiin. He aikoivat nähtävästi antaa pariskunnan sisällä olla rauhassa kaksistaan. Miehet tulivat ulos, kävelivät saunalle ja panivat tupakaksi, juttelivat niitä näitä. Vedettyään tupakkansa loppuun he lähtivät takaisin mökille!

Kurkkasin heidän etääntyvien selkiensä yli mökkiin. Elina makasi Jaskan sylissä, kylpytakki auki, häpy avonaisten reisien välissä näkyi rantaan asti. Jaskan ryhmyinen kalu seisoi hänen kylpytakkinsa raosta, vaimoni käsi oli siinä kiinni ja hieroi sitä ylös alas rytmikkäästi.

Miehet astuivat sisälle, Elina yritti peitellä itseään, mutta Jaska ei antanut hänen tehdä sitä. Päinvastoin hän levitti vaimoni jalkoja miehiä kohti kun nämä istahtivat takaisin paikoilleen. Jaska tarttui Elinaa niskasta ja painoi tämän päätä kaluaan kohti. Tämä vastusteli, pudisteli päätään, mutta kun mies painoi kalunsa vaimoni huulille tämä aukaisi kuuliaasti suunsa ja nuoli suurta moloa antaumuksella. Kaverit pariskuntaa vastapäätä nojautuivat taakse tuoleissaan, hörppäsivät kaljaa ja nauroivat.

Jaska tarttui vaimoni hiuksiin ja nosti ja laski päätä tahtiin, suuri kalu liukui sisään ja ulos vauhdilla. Elinan käsi oli hakeutunut reisien väliin ja hieroi häpyä rytmikkäästi. Jaska sanoi jotain vaimolleni, nosti tämän pään kalultaan. Kaverit nousivat pystyyn vetäen kylpytakkejaan yltään. Elina katseli heitä silmät pyöreinä, kummankin kaveruksen kalut seisoivat jäykkinä kun he astuivat vaimoni luokse. Jaska laski Elinan polvilleen lattialle miesten eteen, hän katseli miehestä toiseen kuin epäröiden hetken. Sitten hän hymyili leveästi ja tarttui kaluihin käsillään, hieroi niitä innokkaasti, posket innostuksesta punoittaen.

Toinen korstoista astui lähemmäksi, työnsi kaluaan kohti Elinan kasvoja, tämä kumartui sen ylle ja imaisi sen syvälle suuhunsa, nyökkien tahdissa. Toinen ei halunnut olla pekka pahempi, myös hän änki vaimoni kasvoille kalunsa kanssa. Elina pullautti kalun suustaan, imasi toisen suuhunsa ja hieroi toista innokkaasti. Miehet tarttuivat vaimoani olkapäistä ja nostivat hänet lattialle polvilleen seisomaan. Elina kumartui alas, takapuoli avatui miesten katseltavaksi. Toinen karjuista nosti vaimoni pään jälleen kalulleen, tämä suuteli ja nuoli pystyssä seisovaa kalua innokkaasti ja imaisi sen sitten nieluunsa. Toinen miehistä asettui Elina taakse ja levitti pyllynposkia nauraen käsillään. Jaska nauroi vastaan sanoen jotakin, ehkä kertoi mitä eilen illalla oli tapahtunut.
Miesten naurunremahdukset kuuluivat ulos asti.

Vaimoni takana polvillaan seisova korsto painoi kalunsa tämän turvoneelle hävylle ja painoi sen sisään muitta mutkitta. Miehet etsivät tahtia hetken kunnes he liukuivat sisään Elinaan tahdissa, toinen suuhun, toinen liukkaaseen häpyyn. He tarrasivat kiinni toinen pyllynposkiin, toinen vaimoni hiuksiin ja ohjasivat tämän raivoisaan panemisen tahtiin.

Elina ulisi matalaa huutoa minkä imemiseltään ehti, ulina pätkeili kerta kerran jälkeen kun kankea kalu upposi syvälle hänen nieluunsa. Miehet takoivat itseään syvälle häneen, Elina nytkyi nautinnon ravistellessa hänen kehoaan, hän pullautti kalun suustaan ja saapui nautintonsa huipulle toisen miehen kalu vielä syvällä hävyssään. Pää lattiaa vasteen hän kouristi selkäänsä kerta kerran jälkeen, vaipui sitten herpautuen lattialle.

Miehet nauroivat, Elina yhtyi heidän nauruunsa hetken päästä toettuaan. Hän nousi pystyyn horjuvin jaloin, joi vähän valkoviiniä lasista ja asettui sitten hajareisin sohvalle istumaan, vinkaten miehet uudestaan luokseen. Nämä eivät paljon kehotusta tarvinneet, kohta oli kaksi tanassa seisovaa kalua taas vaimoni käsittelyssä. Jaska oli tähän asti istunut vähän sivussa, nyt hän huomasi hetkensä tulleen. Hän käveli kolmikon luokse kalu huojuen paksun vatsan alla, nosti vaimoni kevyesti ilmaan, istuutui itse sohvalle ja seivästi Elinan kaluunsa yhdellä työnnöllä alhaaltakäsin. Tämä huudahti yllätyksestä mutta hiljeni hetkessä, tarrasi uudestaan miesten kankiin edessään ja alkoi villin ratsatuksen ylös ja alas Jaskan ryhmyistä kankea.

Elina suuteli väliin toista,sitten toista kalua käsissään, imaisi ne vuorotellen syvälle suuhunsa. Toinen miehistä alkoi huohotaa kovempaa, takapuoli nytkien hän ruiskutti sitten siemenensä pitkin vaimoni kasvoja. Tämä aukaisi suunsa hymyillen,saadakseen kiinni viimeiset tipat. Lauennut mies vetäytyi Elinan luota ja istuutui lepäämään tuolille pöydän ääreen, aukaisten kaljapullon. Jaska ja toinen korsto eivät hellittäneet tahtiaan hetkeksikään, he upposivat huohottavaan naiseen keskellään kerta kerran jälkeen. Jaska ähkäisi kovaan ääneen ja painoi Elinaa käsillään itseään kohti kovaa runtaten muutaman kerran ja tyhjensi itsensä syvälle kosteaan häpyyn.

Mies vaimoni suussa oli myös lähellä laukeamistaan, hän tarttui kovaa kiinni Elinan hiuksiin ja runttasi tämän päätä alas pitkin kovaa,suonikasta kaluaan. Hän laukesi, Elina posket täyttyivät ja hän nieleskeli kerta kerran jälkeen, suu täynnä siementä.

Elina nojautui taaksepäin sohvalla, otti vastaan tarjotun valkoviinlasin ja joi janoisesti. Miehet istuivat tuoleillaan ja naureskelivat, ryypiskelivät olutta suoraan pullon suusta. Vaimoni kikatti heidän jutuilleen. Jaska sanoi jotain kuin kehoittaen Elinalle, tämä nyökkäsi ja laskeutui puolimakuulle sohvalle, levittäen jalkojaan miesten suuntaan. Katsellen heidän ilmeitään hän hyväili rintojaan heidän edessään, antoi toisen kätensä laskeutua jalkojen väliin. Hän levitti häpykarvojaan sormillaan näitten korstojen edessä ja hyväili itseään nauttien heidän katseistaan. Miehet nauroivat kommentoiden ja taputtivat käsiään. Elina hymyili leveästi ja tarttui polviinsa ja levitti jalkansa levälleen. Hänen häpynsä aukeni miesten edessä. Vaimoni levitti liukkautta hävystään sormillaan, työnsi kuin kokeillen sormen peräaukkoonsa näitten korstojen edessä! Hän nosti kätensä kutsuen miehiä kohti. Nämä nousivat toisilleen nauraen, hieroen kalujaan juhlakuntoon.

Jaska astui esiin ensimmäisenä, tarttui Elina jalkoihin ja painoi kookkaan kalunsa sisään kovaa liukkaaseen häpyyn. Elina veti häntä himokkaasti puoleensa lantioista, nosti lantioitaan häntä kohden. Jaska nosti hänet seisten vasten rintaansa, kääntyi sitten ja istuutui sohvalle nojautuen taaksepäin. Hän runttasi Elinaa pitkin vedoin ylös ja alas pitkin ryhmyistä kaluaan.Vaimoni heitteli nauttien päätään puolelta toiselle. Toinen miehistä asettui Elinan taakse ja kostutti sormeaan suussaan. Naisen pyllistäessä hän työnsi sormensa kerralla syvääle tämän takapuoleen.

Elina pysähtyi hetkeksi liikkeissään, katsoi taakseen, sanoi sitten jotain ja hetken empimisen jälkeen nyökkäsi pyllistäen entistä enemmän. Mies hänen takanaan pyöritti sormiaan vaimoni jalkovälissä, hieroi sitten liistettä kaluunsa ja painoi sitten kalunsa avoimelle peräaukolle. Jaska pysäytti naintinsa siksi aikaa kunnes mies olisi valmis. Tämä työntyi hitaasti supistelevaan peräaukkoon, kahvaa myöten. Elina katsoi taakseen, tarttui sitten Jaskaa harteista ja nousi ja laski itseään kuin kokeillen pari kertaa. Sitten, tahtiin päästyään hän aloitti villin ratsatuksen, heitellen päätään edestaas, huutaen kovaan ääneen, se kuului ulos asti: ”Naikaa,naikaa minua!”

Kolmas mies seisoi kalu tanassa kolmikon vieressä, epätietoisenä siitä mitä pitäisi tehdä. Lopulta hän nousi seisomaan sohvalle kolmikon viereen, käänsi Elinan pään kohti kaluaan ja upposi syvälle tämän nieluun rytkyttäen. Nyt oli kaikki aukot täynnä, vaimoni ratsasti kouristellen edestaas, miehet huohottivat, Elinan yninä kuului ulos asti.

Korsto Elinan takapuolessa oli valmis ensimmäisenä, hän rytkytti itseään sisään pitkin vedoin, sitten hän tyhjensi itsensä karjaisten vaimoni supistelevaan suoleen, vaipui polvileen latialle ja jaäi huohottaen haukkomaan henkeään. Karju Elinan suussa oli myös lopputaipaleella, hän veti vaimoni päätä puoleensa nopeasti,upposi sisään kahvaa myöten Elinan nieluun tyjensi itsensä nytkien kerta kerran jälkeen. Elina kukoi ja yski, nieleskeli kasvot punaisena.

Jaska viimeisenä tunsi myös olevansa lähellä, hän tarttui Elinaa lanteista ja nosti ja laski häntä raivoisasti pitkin vedoin ylös ja alas. Elina heitteli päätään puolelta toiselle ja nytkähteli laukeamisen rajalla. Jaska huudahti, painoi vaimoni kiinni itseensä ja pumppasi syvälle häneen.

Elina laskeutui herpaantuneena sohvalle, vaalea harmaa neste valui tippuen kaikista hänen aukoistaan.

30

49549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aviomies

      Olet muuten erinomainen tarinan kertoja...
      Innolla odottaen uusia tarinoitasi=)

      • Mies

        ja kiihottavaa...


      • Justus
        Mies kirjoitti:

        ja kiihottavaa...

        PIAN LISÄÄ!!!


      • jee

        se näissä akan huoraamis jutuissa kiihotta teitä tuhkamunia kun ei itse pysty ja on pakko antaa eukko vieraan pantavaksi, käykää mielummin ite huorissa se on mukavempaa..
        musta ne on kyllä sairaita eli olisin kirveen kanssa menny bileisiin ja tehnyt veripalttua


      • emmanuel
        jee kirjoitti:

        se näissä akan huoraamis jutuissa kiihotta teitä tuhkamunia kun ei itse pysty ja on pakko antaa eukko vieraan pantavaksi, käykää mielummin ite huorissa se on mukavempaa..
        musta ne on kyllä sairaita eli olisin kirveen kanssa menny bileisiin ja tehnyt veripalttua

        kyseessä on enempi tirkistelyfantasia,luulisin...:-)


      • Stiina
        emmanuel kirjoitti:

        kyseessä on enempi tirkistelyfantasia,luulisin...:-)

        Siis sairasta.. Mies runkkaa ikkunan alla ja kattoo ku vaimoo naidaan eikä uskalla ees sanoo et on nähny tai mennä mukaan naimaan.... Kyl on luuseri toi aviomies..


      • Loistavaa
        emmanuel kirjoitti:

        kyseessä on enempi tirkistelyfantasia,luulisin...:-)

        Toivottavasti tämä jatkuu vielä.

        Olet aivan loistava kirjoittaja, kansa vaatii lisää :)

        Toivottavasti kirjoitat tarinalle myös päätöksen.


      • Et kyllä
        Stiina kirjoitti:

        Siis sairasta.. Mies runkkaa ikkunan alla ja kattoo ku vaimoo naidaan eikä uskalla ees sanoo et on nähny tai mennä mukaan naimaan.... Kyl on luuseri toi aviomies..

        Et kyllä sinäkään "Stiina" kuulosta miltään nerolta. Vittuuks sulle kuuluu mistä toinen kiksinsä saa. Vitun onneton


      • Stiina
        Et kyllä kirjoitti:

        Et kyllä sinäkään "Stiina" kuulosta miltään nerolta. Vittuuks sulle kuuluu mistä toinen kiksinsä saa. Vitun onneton

        En oo miksikään neroks itteeni edes väittäny.. Ja eihän se mulle kuulu mistä toinen kiksinsä saa mut satuinpahan vaan kommentoimaan ja jos ei negatiivisii kommentteja kestä nii voit kyllä asiallisesti kertoo.. Enkä minä ole onneton päin vastoin..


      • Myöntää
        Stiina kirjoitti:

        En oo miksikään neroks itteeni edes väittäny.. Ja eihän se mulle kuulu mistä toinen kiksinsä saa mut satuinpahan vaan kommentoimaan ja jos ei negatiivisii kommentteja kestä nii voit kyllä asiallisesti kertoo.. Enkä minä ole onneton päin vastoin..

        Hienoa, että tiedät olevasi tyhmä. Äläkä selitä mitään muuta.


      • Stiina
        Myöntää kirjoitti:

        Hienoa, että tiedät olevasi tyhmä. Äläkä selitä mitään muuta.

        Niin tiedänkin, sulle ei ole tainnu vielä oma tyhmyytes valjeta..


      • agjsnö
        jee kirjoitti:

        se näissä akan huoraamis jutuissa kiihotta teitä tuhkamunia kun ei itse pysty ja on pakko antaa eukko vieraan pantavaksi, käykää mielummin ite huorissa se on mukavempaa..
        musta ne on kyllä sairaita eli olisin kirveen kanssa menny bileisiin ja tehnyt veripalttua

        Aivan!! Miksei kukaan kirjoita/kerro tarinaa missä pettäjille lopussa kostetaan armottomasti.. Kaikki vain antaa olla ja on muka kiihottuneita. Itse kaipaisin tarinaa, jossa lopussa petettykin saa hyvityksen ja koston.


      • Anonyymi
        jee kirjoitti:

        se näissä akan huoraamis jutuissa kiihotta teitä tuhkamunia kun ei itse pysty ja on pakko antaa eukko vieraan pantavaksi, käykää mielummin ite huorissa se on mukavempaa..
        musta ne on kyllä sairaita eli olisin kirveen kanssa menny bileisiin ja tehnyt veripalttua

        "musta ne on kyllä sairaita eli olisin kirveen kanssa menny bileisiin ja tehnyt veripalttua" tämä lause on tietenkin paljon sairaampi! :D sitä ei dille varmaan edes itse tajua...olet liian tunteikas mieheksi


      • Anonyymi
        agjsnö kirjoitti:

        Aivan!! Miksei kukaan kirjoita/kerro tarinaa missä pettäjille lopussa kostetaan armottomasti.. Kaikki vain antaa olla ja on muka kiihottuneita. Itse kaipaisin tarinaa, jossa lopussa petettykin saa hyvityksen ja koston.

        "Itse kaipaisin tarinaa, jossa lopussa petettykin saa hyvityksen ja koston." mitäs helvetin kiihottavaa siinä ois? älä ole liian tunteikas mies.jos nainen käy vieraissa, miehen pitää se vain hiljaa hyväksyä eikä inistä niinkuin neito.


    • ihmine

      No joo.. Jos mun emäntä ois tollee jossaa rantahuvilalla toisen miehen kans ni kyl mä menisin melko vihasena sinne ja mottaisin tyyppiä turpaa..

      • älykästä

        Akka huoraamassa ja sinä menet lyömään kundia?????? Vittu, että on pettämätön logiikka. Siksi sun akkas sitä persettään jakaakin (jos sulla on akka).
        Eiköhän se ole muija, jota pitää kouluttaa jos huoraa?


    • KASKUS

      jATKA SAMAAN MALLIIN............

    • emmanuel

      ..sitä nyt pikku novellistani nyt sitten on ratkeutunut keskustelua kerrakseen! hyvät ihmiset, älkää ottako kaikkea todesta, mielikuvituksen tuotetta kaikki - sairaan mielikuvituksen,mutta silti :-)!

      • *Elisa*

        Sä kirjoitat tosi hyvin ja kiihottavia tarinoita. Jatka vain samaan malliin!

        Noita morkkaajia löytyy joka paikasta, ihmettelen vain, että miksi lukevat, jos on niin vastenmielistä?! Mutta any way, jatka kirjoitteluasi meidän muiden nautinnoksi!


      • yx vaan

        Kirjoitat upeita tarinoita. Jatka samaan malliin vaan.


    • hyväjuttu

      jatko-osa

      • Anonyymi

        Missä osa 1?


    • kiihottunut

      Ah nam !

    • Guumis

      Aaah, kun luin novellisi, menin mieheni luokse sohvalle, vedin hänen housut nilkkoihin ja aloin ottaa häneltä suihin kunnes kalu oli mennyt ihan kovaksi. Sitten istuin hänen päälle, työnsin kalun hyvin kosteaan pilluuni, kävin ihan kuumana ja ratsastin hänen päällä, sain heti orgasmin, hetken kuluttua mieheni nosti minut päältään ja halus lähetyssaarnaajaan, sain siinä niin ison orgasmin että tuntui että räjähdän koska hän osasi pitää nopeampaa tahtia ja siinä hetken huhkimisen jälkeen hän vetäisi kalun sisältäni ja laukesi rinnoilleni. Siitä oli hyvä mennä jatkaa suihkuun.

    • tommi_j

      Milloin tämä hieno tarina saa jatkoa? Vai tuleeko uutta materiaalia?

    • Aisanpoikanen

      Lisää please! Olen saanut itsekin katsoa salaa vaimon nainnin kahden miehen kanssa kerran lomallamme leirintäalueella, kun vaimo luuli minun sammuneen.

    • kooysi

      Hyvä tarina. Lisää tällaisia!

    • ihanatakinko

      Minultakin tuli parikin kertaa kun luin tuota ihanaa kertomusta !!!

    • Missä on aisaa mökillä1?
      Hieno kertomus, onko enempää kirjoitettu?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe