Paras loma Kultahietikolla :)

ansku_84_

Moikka,

Palasin perjantaina parhaalta lomalta ikinä :D
Oltiin kaverin kanssa Bulgariassa,Kultahietikolla.Hotelli oli Vladislav.Heti kun päästiin Varnan kentälle ja sanottiin bussikuskille mihin me ollaan matkalaukkuineen majoittumassa tokaisin joku suomalainen mies että "jaahas,tytöt ei sitte meinaa nukkua viikkoon!!"
No, voin sanoa että hotelli oli TODELLA hyvä siihen verraten mitä matkasta maksettiin.Olen ollut paskemmissakin hotelleissa..
Huone oli ihan perus 2hh parvekkeineen.Hintaan sisältyi aamiasibuffet joka oli tosi jees (varsinkin se kylmä mehu,naaaam!! ;D )
Parveekkelta näkyi vastakkaisen kadun baarin ja meri..
Meteli mistä monet valittivat ei meitä kyllä häirinnyt yhtään..Varmaan oltiin joka ilta niin väsyneitä että simahti samantien ja parinakin iltanan se meteli tais lähtee meidän huoneesta :D
Mutta tykkäsin todella hotellista ja menisin heti uudestaan.
Kaupat,baarit,pizza mestat,rahan nostoautomaatit,parhaat ruokapaikat..kaikki ihan vieressä!!
Henkilökunta tosi ihania :)

Baareista Den club viking sgandinaavialainen baari oli PARAS

7

2040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainenAikuinen

      paljon maksoi matkat? oliko hyviä baareja? oliko yö kerhoja? myydäänkö niitä juomalippuja siellä koko ajan vai jollaki tietyllä ajalla? meidän pitäs saada matka elokuussa (HALPA).. paljon tarviis ottaa rahaa mukaan viikon reissulle? kaks ihmistä lähtee.. ja HYVÄ VIINAPÄÄ :DD ettei sit aamulla huomaa että ohhoh joinpa kaikki rahat eilen :DD

    • mqe-

      mitkä parhaimmat yökerhot/hinnat yökerhoissa? matka varattanua, ekaa kertaa kultahietikolle 27.6.-4.7. väiseksi ajaksi juhlii ja rentoutuu! ketää muita tulos samoihi aikoihin? hotellina Perla, kenelläkään kokemusta kyseisestä mestasta? miinukset, plussat?

      muita vinkkejä riessua varten? kiitos!

      • vois uudestaankin

        Mestat: Mielestäni paras ehdottomasti Muppet-karaokebaari hotelli Perunikan alakerrassa baarikadulla, tosin musiikki tosi lujalla eli keskustelusta ei tuu oikein mitään eli juo ja kuuntele esiintyjiä (tai ota korvatulpat varalle).Ilmainen sis.pääsy:aukee n. klo 8 mut porukkaa tulee klo 22 jälkeen pikkuhiljaa tupa täyteen.On auki klo 5-6 aamuun asti.Hinnat: iso bisse n.3,5-4levaa.Saa drinksuja halvimmillaan esim. pari sex on the beachia 5 levaa (2kpl eli yht.2,5e vain,halvinta kultiksel).

        Vastapäätä Muppettia Bonkers-klubi,sis.pääsy muistaakseni 5 levaa.Vieres strippibaari...Vladislav hotlaa vastapäätä yläkerrassa Disco,Papaya! Baarikadulla saksalais disco Roxys. Alahaalla rantakadulla Pr Klubi aukee vasta klo 23 jälkeen ja ylipäätäänkään discoihin mennään vasta iltamyöhään reilusti 22 jälkeen paitsi Muppettiin.

        Kuuluisin,laadukkain yökerho rantakadulla Arragance-klubi, hinnat halventuneet eli sinne vaan!!!

        Yleisesti iso bisse ulkoilmabaareissa ei saa maksaa yli 3,5 levaa paikallista bissee joista Zakorga parasta ja Kameniski huonointa.Muita wymensko,shumensko,MM,jne.Mambo markettia alas rantaa mennessä n. Vladislavista Admiraaliin päin n.100-150 metriä Alsgaard-ravintolasta alspäin n. 30 m tien toisella puolella pieni snack baari,jossa pientä purtavaa ja häppäriaika klo 12-19 jolloin 2 isoa 0,5litraa bisseä yhteensä vain 4 levaa eli 1 bisse=1 euro, halvin kultiksella hyvällä paikalla kattoo kun ihmiset tallustelee ohi!

        Kaupois vesi:0,5l=1leva, 1,5l=2-3levaa.Pitää juoda 1l jokaista 10 astetta kohti eli jos 30 ast.,niin 3 litrtraa päiväs,ja hyvä suolatasapaino pitää syömäl suolaista esim. sipsejä tms.silloin tällöin.

        Toivottavasti apuja!Ps. Perlasta ollut asiaa aiemmin palstalla, on muuten asiakkaille maksulliset tuolit altaalla, törkeetä!Suht. hyvällä paikalla lähellä baarikatua!

        Jonkin verran häiritseviä ruman näköisiä mustalaishuoria kadulla tarjoamassa seksipalveluja!Muppetin kohdal ja alhaalla Admiral-hotellin vieres kulmas sijaitsevan ulkoilmabaarin kohdalla, ei muualla!

        Toivottavasti apua tiedoista,jo 12 kerta tuli käytyä pari vk sitten : )


    • vladislav

      Huomenna lähdössä kaverin kanssa kans vladislaviin, fiilis kyl nousi tän jälkeen! Pääsispä jo sinne :)

      • sankar18v

        Itsekkin ystävän kera huomenna lähdössä Kultahietikoille rellestämään! Yhtälailla nous fiilikset luettuani tän viestiketjun!


    • hotelliin pettynyt

      itse juuri palasin miehen kanssa kultaietikolta. Majoituimme Vladislav-hotellissa. Hotelli ei vastannut yhtään odotuksiamme emmekä pitäneet hotellista yhtään, tietää ainakin ettei mene siihen enää. Ilmastointi puuttui vaikka niin luki tiedoissa.Uima-altaat oli suuri pettymys, yksi ei edes toiminut. Huoneet olivat ehkä hieman epäsiistit. Ainoa hyvä asia koko hotellissa oli aamupala. Meteli meitä ei häirinnyt yhtään loman aikana.

      Muuten kultahietikko on tosi ihana ja sinne haluan uudelleen vielä joskus, mutta vain vähän parempaan hotelliin.

      • tyhmähän olet

        kun ihan itse valitsitte heikoimman hotellin mitä esi tjareborg tarjoaa, niin ei kannata paljon valittaaa. TJ mukaan ei olekkaan ilmastointi ja melu ja hälinä kova, kulunut ja vaatimaton.

        Tyypillinen suomalainen typerys, joka ostaa halvimma ja sitten valittaa kun ei saanut parhaimman hotellin tasoa......
        mitä näistä typeryksiä riittää


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe