Skaalan laatu

Kyllästyttää jo

Onko muilla kokemuksia Skaalan surkeasta laadusta? Meillä uudet skaalan ikkunat ja aivan karseaa katseltavaa!!! Pokat miten sattuu, osia puuttuu, maalivirheitä ja melki kaikissa ikunoissa lämpölistat kierossa ylös tai alas.. yrittivät vaihtaa osan, mutta aivan yhtä karseita ovat. Taas on menty jollain insinöörien hömpötyksillä ja pistetty keskeneräistä tuotetta maailmalle. Ihan kuin kiinalaiset olis tehny.

Mikä ihme siinä on, että oli tuote mikä hyvänsä, niin mitään ei tehdä enää kunnolla. Vaikka työntekijät haluais tehdä hyvää työtä, niin yrityksiä johdetaan niin päin persettä, että hyvään työhän ei anneta mahdollisuutta. Kaikenlaisia näennäisiä projekteja laadun parantamiseksi, mutta todellista pitkäjännittesyyttä ei ole. Ne harvat firmat joissa asiat vielä hyvin, niin myydään ulkomaisille yrityksille kas kummaa...

46

5378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan laadukas

      Meille tuli Skaalan ikkunat ja ovet ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt ikkunoiden osalta . Asennuksen teki Skaala, jolloin ikkunoilla on 5 vuoden takuu.
      Ulko-ovet tulivat myös Skaalata, ovia He joutuivat kahteen otteeseen säätämään, toisen kerran pääoven He joutuivat irrottamaan, sillä säätövara ei riittänyt. Säätöjen jälkeen kaikki toimi hyvin. Eli kokemuksen Skaalasta ovat hyvät. Tomituskin men ajalleen, eli minulla on hyvät kokemukse Skaalasta. Hinnaltaa ihan linjassa muiden samantasoisten ikkunoiden kanssa.

      • Vuosimalli 2001

        Meillä on puupokalliset Skaalan ikkunat ja ulko-ovet vuodelta 2001, ja ollaan oltu melko tyytyväisiä. Itse ollaan asennettu. Maalit on kestäneet puuosissa hyvin ja erityisesti ollaan tykätty ikkunoiden karmituuletuksesta. Ovien ulkonäkö ei ehkä ihan ole enää 10 vuoden jälkeen top trendiä, mutta hinta/laatu ratkaisi aikoinaan eikä käyttölaadussa vielä mitään vikaa ole. Ehkä ne voisi maalata tai jotain, niin näyttäisivät kivemmilta taas seuraavat 10 vuotta.

        Tällä palstalla nyt on näitä ketjuja, yhdessä haukutaan Skaalaa, toisessa haukutaan Fenestraa ja kolmannessa haikaillaan vanhojen, käytettyjen puupokien perään.


    • kohtalotoveri

      lämpölistat ovat poikkeuksetta miten sattuu tämä on koettu myös

      maalivirheitä lähes jokaisessa tilatussa ikkunassa, siis 40 kunnollista 60 sutta

      selvasti huomaa ettei tieto kulje eikä laadusta välitetä, koska toimituksissa kovan menekin vuoksi kahden kuukauden jonot

      tässä rupeasi olemaan ryhmäkanteen paikka

      • kun kohdetta

        esiin niin tullaan porukalla kattoon (jos on edes totta). Taitaa kilpailijan edustaja kirjoittaa pää punaisena ite munitun ja hävityn kaupan jälkeen


      • kohtalotoveri
        kun kohdetta kirjoitti:

        esiin niin tullaan porukalla kattoon (jos on edes totta). Taitaa kilpailijan edustaja kirjoittaa pää punaisena ite munitun ja hävityn kaupan jälkeen

        siis kilpailijan edustaja, tälläistä paskaa ei kirjoittaisi kuin Skaalan miehet, menkää katsomaan tarhanne valmistamianne ikkunoita, jotka ovat lähdössä asiakkaalle Ylihärmästä ulkovarastosta, jossa ei ole kattoa....niin näette laatunne kattokaaa sitä oikeen kunnolla kaaaaauuuuuuuaaaannn


      • 45y4y
        kohtalotoveri kirjoitti:

        siis kilpailijan edustaja, tälläistä paskaa ei kirjoittaisi kuin Skaalan miehet, menkää katsomaan tarhanne valmistamianne ikkunoita, jotka ovat lähdössä asiakkaalle Ylihärmästä ulkovarastosta, jossa ei ole kattoa....niin näette laatunne kattokaaa sitä oikeen kunnolla kaaaaauuuuuuuaaaannn

        Joo kävin katsomassa, ja näytti siltä että Skaalalla ainakin riittää kysyntää kun piha täynnä lähtevää tavaraa nii ettei varastoihin mahdu.


    • vinottu

      Minulla on 2 vuotta Skaala kiinteät ikkunat. Yksi niistä on iso 3mx1.5m. Kaikki on OK ei mitään ongelmoita. Muistakaa ihmiset että tuuletus osa on riitävästi suuri makuuhuonessa. Nyt kun helle puree, se on lian pieni.

    • huhtahyvä

      puskaradiosta kuultua ei siellä taida työntekiöitä paljon laatu asiat kiinnostaa kun ei siitä mitään makseta ja kuulemma muutenkin pidetään nälkä palkalla töissä

    • Ikkunaremontti nyt

      Hei, tästä keskustelusta kiinnostaisi, että missä on paremmat ikkunat silti edullisesti? Meidän perhe oli jo ajatellut skaalalta ostaa, mutta onneksi näin tämän ajoissa. jos skaalat kerta on huonoja, niin mikä vaihtoehto on selvästi parempi? Kokemuksia?

      • Olli Ovenlasi

        Ei Skaalan tavara ole huonoa, ainakaan kaikki. Meillä ei ole mitään moittimista.


      • Hyvät on

        Meillä hyviä kokemuksia Skaalasta ja asennuksesta 12 ikkunaa ja 2 ovea
        kaikki meni kuten suunniteltukin.


    • 33

      En myöskään suosittele Skaalan ikkunoita tai asennusta.

      Ensin toimittivat yhden väärän kokoisen ulko-oven. Tilaus tehtiin asiallisten piirustusten perusteella, mutta myyjä oli laittanut koon väärin. Jouduimme maksamaan sen itse, kun en maallikkona huomannut heittoa.

      Ikkunat asennettiin Skaalan miesten toimesta vinoon, eri korkeuksille ja aika suurpiirteisesti muutenkin. Samassa huoneessa olevat samanlaisent, samalla korkeudella olevat ikkunat heittivät korkeudeltaan useita senttejä. Ikkunat kallistuivat ulospäin ja esim tuuletusikkunaa ei saanut enää kiinni, kun sen avasi. Ikkunoiden karmeissa oli asennuksen jälkeen isoja kolhuja.

      Silikonit valuivat aurinkoisen viikon jälkeen pitkin ikkunoita ja ne piti vaihtaa. Ikkunoidet karmeissa on myös vinoutta ja ne falskaavat ilmaa.

      Jouduin soittelemaan asennuspäällikölle monta kertaa ennen kuin sain miehet korjaamaan virheitä. Kävivät paikalla lopulta 7 kertaa. Vieläkin puuttuu yksien sälekaihtimien asennus ja karmeille ei oikein enää voi tehdä mitään.

      Asiakaspalvelu asennuksessa oli surkeaa. Asiat eivät menneet niin kuin sovittiin. Uudiskohteessa todella hankalaa, kun muiden työt hankaloituvat ja viivästyvät.

      • äskeinen

        Unohdin vielä mainita maalauksissa olevat viat. Osasta karmeista hilseili maali pois ja ne tultiin maalaamaan uudelleen.


      • KartanonKeisari

        Jaskaa pauhaat. Taisi olla Tiivi-ikkunat tai jotkin Ruotsalaiset. Skaala tekee maailman parhaita ikkunoita. Mulla jo kymmenes omakotikartano jossa Skaalan ikkunat ja ei ole ollut mitään moitittavaa. Toisaalta joka vuosi tuotteet ovat vain parantuneet. Pitää jo ensiviikolla soitella arkkitehdeille jotta aloittavat taas uuden kartanon suunnittelun jotta pääsen asumaan taas uuteen. Pitää vaihtaa kahden vuoden välein jotta mielenkiinto säilyy. Tulevaan kartanoon tulee ikkunoita n. 70000 euron arvosta.


      • Skäälä

        Ihan samanlaista paska toimitettu Hämeenlinnaankin. Kaksi ovea vieläkin vuotaa niin että talvella karmeissa jäätä. Ei jaksa tapella enempää, mutta oli viimeinen kerta kun sitä paska ostan. Kuulin myös työntekijöiden motivaatio ongelmista. Se myös näkyy tuotteissa asti.


    • ylimarkkinoiva skala

      ..EI IKINÄ SKAALAA!!! Ikkunat aivan ala-arvoiset. Uskomatonta mutta totta, jopa ikkuna lukot erikohdissa saman kokoisissa ikkunoissa. Mikä näky kun ikkunoita tehdään vierekkäin sentamalla ryhmä, ikkunalukot ihan eri sentti korkeuksilla. Reklamaatioihin ei vastaa kukaan, paikanpälle ei tule myyjä,kun oli vaihtanut firmaa. Niin ja toimituskin oli kolme 3 viikkoa myöhässä.

      • Mw

        Skaala ikkunat.Meidän omakotitalon ikkunat virheettömät rak.vuosi 2002 ja mökin ikkunat myös skaalan tekemät rak.vuosi 2011 .Jostain syystä nämäkin täysin virheettömät.Olisikohan kilpailu mennyt joillakin turhan kovaksi,


    • dsgdfg

      Eikös skaalan ikkunat voittaneet TM:n rakennusmailman ikkunatestin pari vuotta sitten, joten haiskahtaa taas että kilpailevat myyjät ovat äänessä täällä suoli24:lla

      • Skäälä

        Ei kerro laadusta mitään. Uusimmat mallit meni proton testiin. Nokian renkaatkin voitti..


    • kaasua

      kyllä se näin oli, esim Pihla- ja Tiivi ei pärjännyt ollenkaan, Tiiviltä taisi puuttua argon-kaasu ikkunasta, paljonkohan myyty ilman argon-kaasuja?

    • 321n

      joo voittivat ikkunatestin ja sen jälkeen myynti nousi ja laatu laski

    • Skaalaan tositympä

      Skaala voitti ikkunatestin, seuraavaksi tilauksia ovista ja ikkoista kesällä 2009, jonot olivat kolme kuukautta.....sen jälkeen he rupesivat tekemään täyttä paskaa kiireellä.

      Asennus ainakin Länsi-Suomessa on myös heiokkolaatuista, myyntimiesten vaihtuvuus ollut viime vuosina reipasta, siksi reklamaatiot yritys jättää hoitamatta, koska Skaala Ovet ja Ikkunat Oy:ssä reklamaatiot hoitaa edustaja, joka on kaupan tehnyt, arvatkaapa kuka hoitaa silloin, kun edustaja on lähtenyt vetämään.........juuri näin ihan oikein arvattu, ei sitä taloon tulevalle siirretä eikä muiden alueiden edustajille :-D

    • paSKAALA

      Skaalan ikkunoita en voi missään olosuhteissa suositella kenellekään. Itse olen reklamoinut ikkunoista vuoden aikana neljä kertaa ja reklamaatioiden hoitaminen on todella ala-arvoista. Harmittaa niin älyttömästi kun kuvitteli ostavansa parasta ja "Maailman parhaat ikkunat" ja sitten kuitenkin saa rahalleen p..kaa vastineeksi. ÄLKÄÄ SEKAANTUKO SKAALAN IKKUNOIHIN, JOS ETTE HALUA MENETTÄÄ HERMOJANNE PAINIESSANNE P..KAN LAADUN KANSSA!!!

      • länsi-suomalainen

        kova tilauskanta pakottaa tekemään heikkoa laatua kiireellä, asennuksen huonoutta se ei selitä...sitten välillä täällä uhkaillaan, että tullaan kattomahan paikanpäälle miltä ne ny sitte näyttää


    • Antti K.

      Viime perjantaina asennettiin meidän taloon skaala ikkunat ja ovi. Ainakin ihan hienosti näin maallikon silmiin meni. Ainakaan en mene moittimaan yritystä, myyjää tai asentajia. Ilmoittelen kun aikaa on vierähtänyt onko mielipide vielä sama.

      • Skaalan esite

        sai minut ostamaan kyseisestä firmasta. Ja mainos maailma paras vakuutti lisää. Katsokaa ne ja tehkää päätös niinkuin minä. Parin viikon kuluttua tavarat tontilla


    • MaikkiSihvonen45

      kun näet tuotteiden laadun saatat olla jo toista mieltä, tavallisen yksinkertainen saa olla, mikäli Skaalaa pitää laatufirmana. Reklamaatioille (lukuisille) skaala Ovet ja Ikkunat haistattaa paskaaaat. Laatu on aivan mitä sattuu jos nyt edes laadusta voi Skaalan kohdalla puhua...olen pettynyt heihin jas pahoin. Monta kauppaa on heiltä mennyt ohi kun olen tuttavilleni näyttänyt heidän räpellystään meidän kodissa....

    • Totuudenpuhuja63

      Niin mikäli maalataan pohjatöitätekemättä pölyisissä olosuhteissa, ei se ikkuna kovin hyvältä kyllä näytä, näin on asia Skaala Ovet ja Ikkunat Oy:n kohdalla......tämä on sitten Skaalan mainospuheissa maailman parhaita ikkunoita, kuinka huonoa laatu olisi jos ei olisi kyse maailman parhaista ;-D

      Suurin ongelma mielestäni kuitenkin on kun myyntiedustaja lähtee talosta, ja niitä nyt skaalalta tuntuu syystä tai toisesta lähtevän, kuka silloin vastaa asiakkaasta tai asiakkaalta tulevasta reklamaatiosta, jos organisaatio on rakennettu niin, että edustaja on kontaktipintana koko ajan....silloin ei tietenkään vastaa kukaan, koska alueen uusi edustaja ei todellakaan ota vanhoja asiakkaita toitoonsa, ja firmassa kaikkien edustajien esimies, jolla on vastuualueenaan koko Suomi ei siihen pysty.

      Skaala oli hyvä firma viisi vuotta sitten, sitten iski TM testivoittojen myötä ahneus tilaukset räjähtivät käsiin ja parillakymmenellä uudella työntekijällä vahvistetulla organisaatiolla ruvettiin turboruuvilla tekemään sutta ja sekundaa, jolloin myös reklammatiot on räjähtäneet käsiin ja ennen kaikkea HYVIN KIUKKUISET JA PETTYNEET ASIAKKAAT JÄTETTY OMAN ONNENSA NOJAAN.......Skaalan huonosta laadusta ei todellakaan ollut edes tietoa vielä 2008 vuonna

    • rometi

      juuri asennettiin meidän uuteen taloon skaalan ulko-ovet. Ulko-oven lasissa on kiveniskeymiä ja ainakin 3 muuta pienempää virhettä, selkeitä huolimattomuus virheitä on muissakin ovissa. Pitää laittaa reklamaatiota, mutta tämän keskustelun perusteella paljoa ei voi odottaa. Jos joku epäilee että haukun suotta niin saa tulla katsomaan kokkolaan rakennustyömaalle.

      Onneksi ikkunat tuli toisaalta niin ovat virheettömät

      • KaukoKerola

        Sillloin ikävä kyllä hankkii itselleen vaikeuksia, kun asioi Skaala Ikkunat ja Ovet Oy:n kanssa.

        Meille tuli ikkunat, joiden laatu on suoraan perseestä, ei tietoakaan laadusta, asennus meni päin helvettiä, asentajat oli Skaalan asentajia


    • pienenmökin

      Kohta jatketaan ikkuna-asennusta. 13 Skaalan pokaa joissa ei mitään vikaa.
      Tilaus tehtiin 6kk ennen toivottua toimitusaikaa,

      mutta makoilivat tehtaan pihalla lumikasassa
      loka-tammikuun 2010-11 kun oli piikkiä hoitamatta talotoimittajalla...


      -Hyvin suojatut paketit kestää moisen.

      -Jospa tilaus tarpeeksi pitkällä aikataululla, saa mitä tilaa?

    • Skaalalllaaaaaa

      Kolmisen vuotta odoteltu ulko-ovista maalin läpi tulevien tosi tökeröiden oksankohtien korjaamista.... ajattelin katsella että kuinka monta vuotta menee, kyselen ehkä viiden vuoden jälkeen että milloins se homma hoidetaan. Parvekeovista otin viimetalvena kuvat kun lasin alareunoihin tuli sellaiset sentin paksuiset jääkerrokset ( siis huoneistoon sisäpuolelle ja huoneessa jatkuvasti vähintään 21 lämmintä ) ja lähetin ne kuvat sitten jollekin laatuvastaavalle Skaalle ja kyselin että onko näissä luukuissa jotain vikaa vai onko tämä ominaisuus näissä teidän ovissa ... yllättäen ei ole vielä kommenttia kuulunut, mutta toiveikkaana odottelen että ehkä vielä jonakin päivänä...

    • Laatua??

      Yksi tarina Skaalasta..Ostimme avaimet käteen-omakotitalon vuosi sitten, ja tähän on laitettu Skaalan ikkunat. Jo muuttovaiheessa huomasimme, että ikkunat eivät ole karmeistaan tiiviit, lähes kaikista ikkunoiden karmeista näkyi ulos. Lisäksi tuuletusikkunat eivät menneet tiivisti kiinni ja muitakin pienempiä vikoja löytyi. Meille piti tulla uudet ikkunat viallisten tilalle, MUTTA.. Vuoden aikana täällä on rampannut sekä asentajia/korjaajia että Skaalan edustajia ja laatupäälliköitä. Ensin on luvattu uudet ikkunat, sitten lupaus on taas peruttu. Lähes jokainen ikkuna (10 ikkunaa 11:sta) on kiilattu ja ruuvattu karmeistaan kiinni toisiinsa, lisäksi tuuletusikkunoiden kiinnitystä on korjattu. Yhden ikkunan uusi metallilista odottaa edelleen asentajaansa, eikä kaikkia pienempiä vikoja ole edes korjattu. Ja ikkunat vetää edelleen! Meidän piti teettää taloon lämpökamerakuvaus, jotta nähtäisiin ovatko ikkunat korjausten jäljiltä vedottomat. Loppulausunto tutkimuksessa (tekijä VTT sertifioitu energia asiantuntija) oli se, että ikkunat vuotaa ja ne täytyy korjata/vaihtaa, mutta piina ei siltikään loppunut siihen. Skaalan asiantuntija oli katsonut kuvia ja totesi, että ikkunat eivät vuoda karmeistaan. Kun hän kävi paikan päällä katsomassa (taas uusi henkilö katsastamassa..) ikkunoita, hän totesi, että ikkunat eivät vuoda enää karmeistaan VAAN ikkunan ja puitteen välistä! (Mutta meillä on asennevamma ja ikkunat ovat kunnossa.) Nyt he ovat tulossa korjaamaan viat silikonilla... Uskomatonta, eikö? Kaikkine korjauksineen ikkunat eivät todellakaan vastaa uuden talon uusia ikkunoita? Tämän kokemuksen perusteella en siis suosittele Skaalan ikkunoita kenellekään! Reklamaation hoito on heillä ala-arvoista, jos sitäkään. Laadukkaista ikkunoista tuskin voidaan puhua.. Katsotaan mihin asti asia täytyy viedä, jotta talomme saa toimivat eli vedottomat ja uudenveroiset ikkunat..

    • karmea laatu

      Katso googlesta Hyvän ikkunan laatuvaatimukset.
      Huomaat ikkunoissasi olevan ennemmänkin todellisia puutteita.

    • Vuokralainen vain

      Samat laatuongelmat edelleen Skaalalla kerrostalon ikkunoiden ja ovien kanssa Turun keskustassa. Meilläkin kaikkia ikkunoita ja ovia korjattiin kahteen kertaan asennusten jälkeen. Maalaus ja kohteessa tehdyt ulkopellitykset ovat ala-arvoista työtä. Hyönteispuitteiden kiinnitys on paljon alle lelutason - muoviliuskan pitäisi olla niitattuna kahdella niitillä, mutta vain yhden toinen puoli on osunut muoviliuskaan. Karmeista on irronnut ennen maalausta puun osia tai oksanosia - maalattu sitten vaan päälle. Laseissa on virhepisteitä, jolloin maisema vääristyy kuin Linnanmaäen peilisalissa.

      Tuuletusikkunoiden lukitukset eivät toimi lainkaan, mutta parvekeovien lukitukset toimivat täysin oikein.

      Kaiken kaikkiaan surkeaa toimintaa. En tiedä, onko kaikilla toimittajilla samat ongelmat, mutta Skaala ei ainakaan vakuuta.

    • Tieto puuttuu

      Ikkunavalmistajat tietävät ja työn laatu on sen mukaista.
      Kukaan ikkunoita ostavista henkilöistä ei ole ikkuna- ja ovialan asiantuntija.
      Lisäksi vain harva ostaja huomaa kosmeettiset pintavauriot, käyntisovituspuutteet tai tiiveysheikkoudet.
      Kaikki ostajat jättävät huomioimatta: huolimattomasti suoritetut lämpöeristystyöt,
      heikkkolaatuiset sekä taitamattomasti asennetut ikkunatiivisteet, kaikki rakenneliitokset ovat avonaisia kosteudelle sekä ikkunoiden pesuvesille, korvausilmaventtiilin ala-arvoisen suodattimen.
      Jokainen heikkous aikaistaa ikkunoiden huoltoa- ja uusimistarvetta.
      Pientaloissa heikkoudet näkyvät vaurioina hieman pidemmällä aikavälillä.
      Kerrostaloissa kosteusvauriot näkyvät lyhyellä aikavälillä.
      Vuotokohdat paljastuvat, kun sadesäällä tuuli painaa veden ikkunarakenteita kohti.

    • näin ajattelen

      Jotenkin ihmetyttää. Jos laatu ja toiminta muutenkin olisi tuolla tasolla, niin
      miten ihmeessä ovia ja ikkunoita 60 -70 miljoonan edestä maailmalle pystyttäisiin
      myymään?
      Varmaan virheitä on sattunut ja sattuu tulevaisuudessakin,mutta en oikein usko
      että nuokaan kirjoitukset kokonaisuudesta mitään kuvaa antavat. Totta varmaan
      osa on, muttei välttämättä kyllä kaikki.
      Se vain nyt sattuu olemaan niin, että sata tyytyväistä saa aikaan paljon vähemmän
      ääntä kuin yksi äänekäs tyytymätön.

      • KAiken KOkenut asian

        eiköhän se kuule johdu siitä, että tavallisilla ihmisillä ei ole eikä voi olla asiantuntemusta arvioida laatua. Ihmiset jota eivät hyväksy sekundalaatua on kuitenkin ehkäpä yksi tai kaksi sadasta, sen vuoksi voidaan lykätä markkinoille ala-arvoista tuotetta ja tehdä uutta / korjata 1-2 % laatuvirheet. Ehkäpä meidän, jotka emme mitään ymmärrä laaadusta, kannattaisi ennen laskun maksamista pyytää ulkopuolinen asiantuntija katsomaan tuotetta, naisille riittää kun ikkunat aukeaa että ne saa pestyä, miehille riittää kun vesi ei sada sisälle, ihmisten tietämättömyyteen perustuu tänä päivänä monen ikkunavalmistajan suoranaiset kusetukset


    • sama&eri paketti

      Ei miljoonien liikevaihto ole mikään laadun mittari.
      Valmistajasta riippumatta kaikissa puu/metalli ikkunoissa kymmeniä laatuvirheitä ja rakenneheikkouksia. Fenestrakin ilmoittaa omilla sivuillaan: meidän sisäikkunat eivät ole tiiviitä... Sama jos kattovalmistaja ilmoittaisi: meidän kattomme eivät ole tiiviitä...

    • sivusta seurannut
      • Pettynyt ääliö:(

        Meille kans asennettiin Skaalan ikkunat. Tuli kesä ja aurinko paistoi, Skaalan ikkunoista alkoi silikoonit valua pitkin lasia. Ihmettelin ensin et mitähän rasvaa nuihin ikkunoihin on voinut ilmestyä mutta naapurin timpuri kävi toteaan et silikoonithan sulaa lämpimällä ilmalla. Että tämmöistä SKAALA LAATUA!!!

        Myyjä väitti monta kuukautta et se ei voi olla mahdollista mutta antoi lopulta periksi ja laittoi asentajan laittaan ikkunapuitteen ja lasin pintaan silikoni makkaran. Nythän tuo tiivistys pinta on väärässä kohtaa, Lasielementtihän olisi pitänyt irroittaa puitteesta ja laittaa silikooni puitteen ja lasin väliin eikä vaan ruutata lasin pintaan makkaraa.
        Myyjä hauikkui vielä meidät kaupan päälle ääliöiksi kun emme muka ymmärrä lasin tiivistyksestä mitään!!!

        Ei tainnut SKAALAN MYYJÄ raukka ymmärtää itsekkään mistää mitään!

        ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET OSTAKO SKAALAA!!!!!!!!!!!!


    • Tieto puuttuu

      Siinä todellisen "asiantuntijan" arvio. No niitä asiantuntijoita lienee yhtä monta kuin on ikkunaostajia.

    • peeweli1

      Vaimo laitatti Skaala-ikkunat. Kaikki meni hyvin ja nopeasti ja ovat tosi hyvät.

      Tietysti se "pakollinen" yksi pikku juttu jäi. Eli yksi sälekaihdin vähän toimimaton. Ainakin kerran yritti jo asentaja korjata, mutta jotain puuttui. Puuttu vieläkin, mutta vaimo ei anna periksi vaan ottaa yhteyttä vaikka johtoon niin kauan, että homma tulee kuntoon.

      On siinä toinekin juttu, kun asennettiin nuo hyttysverkot eikä ssda nyt tuuletusikkunaa kokonaan kiinni. Mut josko tuohnkin selvyys löytyisi.

      • ei enää skaalaa

        Millä olette saaneet Skaalan korjaamaan virheet. Meillä omakotitalohankkeessa kaihtimet kelvottomat (eivät kestä käyttöä, ei voi aukoa/laittaa kiinni), ikkunat huurtuu ja nyt napsahti yhden ikkunan keskimmäinen lasi rikki. Skaala ei tule edes katsomaan, ilmoittaa vain etteivät virheet ole heistä johtuvia. (Tutustumatta asiaan)


      • po io
        ei enää skaalaa kirjoitti:

        Millä olette saaneet Skaalan korjaamaan virheet. Meillä omakotitalohankkeessa kaihtimet kelvottomat (eivät kestä käyttöä, ei voi aukoa/laittaa kiinni), ikkunat huurtuu ja nyt napsahti yhden ikkunan keskimmäinen lasi rikki. Skaala ei tule edes katsomaan, ilmoittaa vain etteivät virheet ole heistä johtuvia. (Tutustumatta asiaan)

        soita siihen asennusfirmaan


      • pekkav

        löytykö hyttysverkkohomman selvyys. millä ikkunat ihan ok, mut sitä lähden täältä netistä googlettamaan olisko jollain ollu vastaus tuohon ttuletusikkunan kiinnisaamiseen. toki sen sain, kun otin sisemmän ikkunan pois, mut se ei leine tarkoitus......


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe