Isännän iloksi

Lelupoika22

Olen lattialla alasti polvillani, kädet lukittuina käsiraudoilla selkäni taakse, paksu musta huivi silmilläni. Kuulen isäntäni askeleet ympärilläni kun hän kiertää minua, "eikös oo aika makosa huora mulla" hän sanoo, kuulen ympäriltäni hiljaisia vastauksia, lähinnä mutinaa. Montako miestä huoneessa oikeen on mietin hieman hätääntyneenä, pelko kouraisee sisuksiani, isäntä antoi turvasanan jolla tämä leikki loppuu, mutta samalla loppu palvelukseni isännän alaisena kokonaan ja sitä en tahdo. Toisaalta tilanne kiihottaa minua kovasti ja tunnen jännityksen vavisuttavan itseäni, kiihotus vie voiton jännityksestä ja pelosta ja kyrpäni nousee kovaksi vatsaani vasten.

"OHO!" joku huudahtaa vierelläni, "huorallahan on aikamoinen mela". Samassa käsi tarttuu kyrpääni kiinni ja aloittaa hitaan runkkauksen. Tunnen toisen käden vartalollani, nipistelemässä nännejä lujasti. Kolmas käsi läimäyttää pakaroitani. "Huoralla on aika kiva perse" kuuluu takaani ja käsi läsähtää pakaralleni uudestaan. Yksi käsi ilmestyy puristelemaan kiveksiäni, ynähdän kivusta kun puristus tiukkenee. Käsi irtoaa kalustani ja päätäni käännetään hieman sivulle, "Suu auki huora" kuuluu komento terskan osuessa huuliini. Avaan suuni kuuliaisesti ja iso kyrpä työntyy suuhuni, kädet tarttuvat pääni sivuilta kiinni ja suutani ohjataan pitkin kyrvän vartta. Kyrvän tullessa oikein syvälle kurkkuuni alan hieman kakomaan, kädet painavat päätäni lähemmäs "Ime kunnolla huora!" kädet työntävät pääni kauemmas ja oksettava tunne kurkussani helpottaa.

Kyrvän työntyessä uudelleen kurkkuuni, käsi läimäyttelee edelleen peppuani, toinen käsi nipistelee nännejäni, yksi käsi puristelee kiveksiäni ja yksi käsi on jälleen ilmaantunut runkkaamaan kaluani. "oih vittu tää huora osaa imeä kyrpää" kuulen äänen sanovan. "annas ku koitetaan" vastaa toinen ääni. Kädet työntävät päätäni kauemmas ja kyrpä poistuu suustani. Samantien toiset kädet tarttuvat päähäni ja kääntävät kasvoni toiselle sivulle ja uusi kyrpä tunkeutuu suuhuni. "ime huora, ime!" käskevä ääni sanoo ja kädet ohjaavat päätäni upottaen kalun syvälle suuhuni. Imen kalua parhaan taitoni mukaan, vaikka välillä se työntyy niin syvälle kurkkuun että alan kakoa. "Oi vittu määä saan nytte" ääni sanoo ja samassa tunnen kalun suussani sykkivän ja se sylkee kuumaa spermaa suuhuni, kalu uppoaa syvemmälle sisään, syvälle kurkkuun asti sykkien spermaa jatkuvasti lisää suuhuni ja kurkkuuni, en onnistu nielemään tarpeeksi spermaa ja yskähdän kalun osuessa erityisen syvälle, spermaa lentää suustani ulos ja sitä tulee nenästänikin. "Huorahan vuotaa" sanoo ääni, kyrpä ohjataan ulos suustani ja sitä hierotaan naamaani, tunnen kuinka sperma leviää joka puolelle naamaani.

"Eiköhän ny panna huora asentoon nii päästään kattoon onko tuo perse nii hyvä ku mille se näyttää" kuulen miehen takanani sanovan, samalla tunnen kuinka kädet tarttuvat kainaloihini ja minua nostetaan ylös. Minut siirretään pari askelta eteenpäin, käsi tarttuu oikeaan jalkaani ja vetää sitä hieman sivulle, tunnen kuinka jalkani sidotaan narulla kiinni johonkin tukevaan tankoon. Samalla vasempaani jalkaan tarttuu kädet ja sekin vedetään sivulle ja sidotaan kiinni. Käsiraudat avataan, molempiin käsiini tartutaan kiinni ja ne vedetään eteen ja alaspäin, käsirautojen napsahtava ääni kuuluu ja käteni ovat lukittuina jonnekkin. Olen sidottuna kiinni, peppu pystyssä, "ompas kyllä huoralla makosan näkönen perse" sanoo yksi ääni ja tunnen läimäytyksen pakarallani. "niin näyttäs olevan" vastaa toinen ääni, uusi läimäytys. Läimäytykset jatkuvat hetken ajan, ynähdän joka kerralla, herrat eivät voimiaan tunnu säästelevän.

6

15324

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lelupoika22

   Läimäytysten loputtua tunsin että pepulleni kaadettiin jonkinlaista rasvaa, käsi ilmestyi hieromaan rasvaa peppureiälleni työntäen sormen sisään hitaasti syvälle ja ulospäin ja sisään, toinen ja kolmas käsi hieroivat pakaroilleni rasvaa. Hetken kuluttua toinenki sormi työnnettiin sisääni ja molemmat vedettiin ulos samantien, tunsin kuinka toisen käden sormet työnnettiin sisääni, nämä sormet liikkuvat sisälläni nopeammin ja rajummin kuin aiemmat, syvälle sisään ja kokonaan ulos, taas syvälle sisään.
   Nämä miehet pitivät minua lelunaan ja minä nautein, huokailin ja ynähtelin nautinnosta heidän käsien hieroessa pakaroitani ja sormien työntyessä sisääni uudestaan ja uudestaan. "Huora taitaa tykätä" kuulin jokun sanovan, "jooh" sain inahdettua vastaukseksi. Samassa tunsin käden tarttuvan kyrpääni alkaen runkata sitä rajusti, ei tarvittu kuin muutama veto ja laukesin rajusti, asennosta johtuen kaluni suihkutti spermat rinnalleni ja osittain kaulalleni.

   "no nii eiköhän tehä huoralla sitä mitä huoralla kuuluuki tehä" sanoi ääni takanani, sormet vetäytyivät sisältäni. "avaas huora suus" sanoi ääni edessäni, tottelin kuuliaisesti, suuhuni työnnettiin suuri pallo ja tunsin kuinka se vyöllä sidottiin pääni ympäri kiinni. Kädet levittivä pakaroitani ja tunsin kuinka kyrpä alkoi painautua sisääni, aluksi hitaasti ja varovasti, tunsin terskan uppoavan peppuuni, samassa kädet tarttuivat lanteiltani tiukasti kiinni ja kalu työnnettiin rajusti pohjaan asti. Kyrpä painu rajusti sisään ja ulos, sisään ja ulos, kädet puristivat tiukasti lanteitani, lantio hakkaa pakaroitani läiskähtäen joka työnnöllä. Ilman suukapulaa huutoni kuuluisi kauas, nyt se on vain hiljaista muminaa. Hetken rajun nussimisen jälkeen kyrpä tuntuu tärisevän sisälläni ja sitten se sylkee lämpimän lastinsa syvälle sisälleni. Hetken kuluttua kädet irtoavat lanteiltani ja kalu vetäytyy sisältäni.

   "mun vuoro sitten" kuulen toisen äänen sanovan, samassa uusi kyrpä työntyy jo sisääni, kädet tarttuvat lanteistani ja kyrpä alkaa upota sisääni vielä rajummin kuin äsken. Huudan kiimasta täyttä kurkkua ja suukapula muuttaa sen vaimeaksi mumimaksi. Kyrpä uppoaa sisääni muutaman kerran ja laukaisee lastinsa sisälle. "jaahas ja uutta putkeen vaan" kuulen jonkun sanovan kyrvän liukuessa ulos pepustani. Kädet levittävät pakaroitani ja tunnen kuinka erittäin suurta kyrpää ruvetaan hitaasti työntämään sisääni. Tunnen melkoista kipua ison kyrvän työntyessä peppuuni, hitaasti ja varovasti sitä pakotetaan syvemmälle sisääni, vaikka tunnen kipua nautinto on päätähuimaava tuon jättiläisen työntyessä syvemmälle sisääni, se venyttää minut äärimmilleen. Kädet tarttuvat lanteistani ja hitaasti tuo jättiläinen liukuu sisälläni, syvemmälle kuin kukaan muu aiemmin ja hitaasti ulos. Voihkin ja ulisen kiimassani, samoin kuuluu tekevän mies jonka kyrpä työntyy peppuuni. Jatkuvasti tahtia nopeuttaen hän saa orgasmin pian ja tuo jätti kyrpä sylkee lastinsa sisääni.

   Huohotan raskaasti kun tuo jättiläinen liukuu sisältäni, hitaasti henkitykseni tasaantuessa kuulen kuinka miehet pukevat ja poistuvat huoneesta. Tunnen kuinka kädet avaavat narut joilla jalkani ovat sidottu, hetken kuluttua käsiraudat naksahtavat ja käteni vapautuvat. Käsi tarttuu minua kädestä ja ohjaa minut seisomaan. "Kaksi askelta taaksepäin on tuoli, istu" tunnistan isäntäni äänen ja tottelen kuuliaisesti, astun askeleet varoen, jalkojeni osuessa tuolin reunaan istun alas. Kädet ilmestyvät avaamaan huivin joka on ollut kasvoillani koko ajan, näen isäntäni seisovan edessäni, hänellä on päällään ruskea kylpytakki jonka välistä hänen kova kalunsa pilkottaa esillä. "Nauttiko pikkuhuora käsittelystä" hän kysyy katsoen minua silmiin, nyökkään päätäni. "hyvä, mulla on vielä yks juttu ennenku vapautan sun tämän iltaisesta palveluksesta" hän sanoo ja avaa suukapulan. Hengähdän syvään kun hän ottaa pallon suustani. Nimittäin tämä hän sanoo osoittaen kaluaan joka pilkottaa kylpytakin liepeiden välistä.
   Tartun hänen kaluunsa ja vedän häntä lähemmäksi itseäni, upotan kalun syvälle suuhuni ja alan imemään sitä oikeen lujasti, samalla avaan hänen kylpytakin. Isäntäni tarttuu käsillään päästäni kiinni ja työntää kalunsa syvälle suuhuni laueten äänekkäästi voihkien. Kyrpä suihkuttaa spermaa suuhuuni ja nielen kiltisti kaiken mitä isäntäni minulle antaa.

   Isäntäni kietoo kylpytakin ympärilleen paremmin, "mä meen suihkuun ja kun mä tuun ulos nii sä oot kadonnut, otan taas yhteyttä ku mulla on sulle käyttyä" hän sanoo ja poistuu huoneesta. Haen vaatteni kaapista ja pukeudun, poistun hiljaa isäntäni asunnosta. Hississä kaluni alkaa jo seisoa kun mietin tapahtunutta, toivottavasti isäntäni löytää minulle pian käyttöä.

   • KakejaReiska

    Tää on ihan kuin meidän saunaillat lohitartarin kanssa, kerrassaan ihanaa...


   • liuk

    Multa tuli mälli nopeesti tän jutun myötä!!!!


  • Mene eri palstalle!

   YÄK!

  • Isännän iloksi

   Olin töissä ja kävin johtajalta kysymässä palkankorotusta. pari oli kuuskymppisiä mitkä johtivat firmaa. Ukko kysy mitä suostun tekemään että saan lisää palkkaa, nuorena sanoin että voin tehdä kaikkea. Pomo käski ajaa hänet mökilleen, saunottuamme halus tietää rupeanko sen vaimolle kuskiksi ja pidän häntä silmällä.kun hän on ulkomailla. Suostuin ja hän halus kokeilla minkälainen olen, laitto läteni pöydälle ja taputteli pyllylle piti niskasta kiinni ja työnsi kullinsa hitaasti sisään.Aluksi olin kauhuissani kun iso kulli on perseessä, kyllä siihen tottu kun pani montakertaa kun halus. Sitten halus tietää mitä vaimo saa ja otti suihin että rupes seisomaan ja piti naida sitä karvaseen perseeseen. Olo oli kun huoralla kun makso ja hyväksy kuskiksi. Sen eukko oli alkoholisoitunut ja tarjos ekana päivänä viinaa ettei tarvinnut ajaa. Sitten tuli viereen ja halus riisuu mut, Halus heti nähtyään ruveta naimaan vaikka oli kännissä, Sille ei meinannut mikään riittää. Tykkäs piiskaa ja työnnellä dildojaan mistä nautti. Kyllä oli kulli ja perse kipeet välillä sen haluista, pakarat punasena kun anto remmiä ja välillä muniakin halus piiskaa.Halus alistaa ja pitää rattopikana mille saa tehdä mitä haluu sen leluilla ja dildoilla.Kai ne molemmat halus alistaa haluihinsa Kyllä välillä tuntu ottaa molemmilta suihin vaikka välillä väkisin sidottuna.

  • kumpa pääsisin mukaan tuollaisiin bileisiin leikkikaluksi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   110
   1945
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   89
   1659
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1358
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1138
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   276
   1085
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   987
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   59
   898
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   44
   867
  9. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   819
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   67
   770
  Aihe