mitä jalkapallo ees on

dfafewfgae

mitä itua enää futiksessa jos kisojen parhaiten rankattu maa voittaa 104 sijaa heikomman yhellä maalilla?
lisäksi brasilia filmasi muutaman kerran 20 metrissä että sai loistavan vaparin. eikä brasilia oo pahin filmaaja. kun jääkiekkoo kattoo, niin toisiks parhaiten rankattu kanada voitti 9 sijaa huonomman 11 maalilla.

siis suomellakin ois mahkut voittaa vaikka mestaruus jos ois vaan kisoissa, jos ekat 100 maata jää brasilialle vaan 1 maalin.

4

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcvbnmasd

      fifan rankingin mukaan tuntui aika absurdilta että vastakkain oli lähes ääripään joukkueet ja ero käytännössä oli kuitenkin aika pieni. Myös maalien vähäisyys on aika puuduttavaa. Toisaalta jos toinen joukkue johtaisi eka puoliajan jälkeen 7-0 katsoiko muut kun johtavan joukkueen kannatajat toista puolta?

    • humpolt

      Kreikka oli vuonna 2004 rankattu Euroopan 18. parhaaksi joukkueeksi, mutta voitti silti Euroopan mestaruuden. Pelasi nollapelit kaikissa pudotuspeleissä. Ja finaalissa.

      Suomi oli samana vuonna sijalla 22., joten Suomikin olisi tuolloin voinut olla jalkapallossa Euroopan mestari.

      Tämä vastaisi jääkiekossa sitä, että Sloveniasta olisi tullut tänä vuonna maailmanmestari. Slovenia olisi voittanut finaalissa Venäjän 3-0.

    • rankattu..

      noin alas sen takia kun sillä ei ole pahemmin maaotteluja niin mistäpä sitä rankig-pisteitä kertyisi. Eiköhän sijoitus nouse kisojen jälkeen suomen ohi.

    • .............

      Eihän nyt jääkiekon rankkaukset ole millään tavalla vertailukelpoisia futiksen vastaaviin. Futista pelataan varmaan kaikissa maailman maissa, jääkiekkoa ehkä jopa parissakymmenessä ja niistä ehkä kymmenessä edes vähän enemmän tosissaan. Toisekseen Pohjois-Korean rankkaus ei perustu todellisuuteen, koska eivät ole pelanneet maaotteluja.

      Täytyy myöntää, että itse joka en seuraa säännöllisesti futista vaan katson vain EM- ja MM-kisat, niin taas kisojen alussa kävi mielessä että mitä järkeä tässä on, että futiksessa tulee näin vähän maaleja. Että pitäisi nyt tulla yhtä paljon maaleja kuin vaikkapa viime lätkän MM-kisoissa.

      Mutta eilen taas muistin mistä on kysymys. Vähän niin kuin elämässäkin, ei sulle tule automaattisesti yhtään mitään, kaikki hyvät jutut on onnenkantamoisia jotka tuntuu tapahtuvan sattumanvaraisesti. Ehkä tota voi ajatella todennäköisyyksinä, teet asiat niin hyvin kuin pystyt ja sitten onnistaa jos onnistaa, mutta sitä todennäköisemmin mitä paremmin olet hommasi hoitanut.
      Sama juttu futiksen maaleissa. Joukkueet tekee kentällä koko ajan valtavasti työtä sen eteen, että saisivat tehtyä maalin ja että oma maali pysyisi koskemattomana. Voi olla hienosti kovalla yrittämisellä rakennettuja tilanteita, joista ei sitten tulekaan mitään, mutta niitä on silti hienoa seurata. Toisaalta jotkut maalit voi syntyä helpon tuntuisesti puolustajan tai maalivahdin virheistä. Takaiskumaalin jälkeenkin taistelua on vain jatkettava. Myös kovaa puolustuspeliä osaan nykyään arvostaa katsojana. Nämä jutut tekee futiksesta hienoa seurattavaa ainakin mulle. Aloitin futiksen seuraamisen jo Italian MM-kisoista 1990, jotka kuulemma on olleet historian vähämaalisimmat. Nautin pelin seuraamisesta silti jo silloin penskana, eilen Brasilia-Pohjois-Korea pelin aikana muistin taas mistä se ehkä saattoi johtua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe