mitä jalkapallo ees on

dfafewfgae

mitä itua enää futiksessa jos kisojen parhaiten rankattu maa voittaa 104 sijaa heikomman yhellä maalilla?
lisäksi brasilia filmasi muutaman kerran 20 metrissä että sai loistavan vaparin. eikä brasilia oo pahin filmaaja. kun jääkiekkoo kattoo, niin toisiks parhaiten rankattu kanada voitti 9 sijaa huonomman 11 maalilla.

siis suomellakin ois mahkut voittaa vaikka mestaruus jos ois vaan kisoissa, jos ekat 100 maata jää brasilialle vaan 1 maalin.

4

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • zxcvbnmasd

   fifan rankingin mukaan tuntui aika absurdilta että vastakkain oli lähes ääripään joukkueet ja ero käytännössä oli kuitenkin aika pieni. Myös maalien vähäisyys on aika puuduttavaa. Toisaalta jos toinen joukkue johtaisi eka puoliajan jälkeen 7-0 katsoiko muut kun johtavan joukkueen kannatajat toista puolta?

  • humpolt

   Kreikka oli vuonna 2004 rankattu Euroopan 18. parhaaksi joukkueeksi, mutta voitti silti Euroopan mestaruuden. Pelasi nollapelit kaikissa pudotuspeleissä. Ja finaalissa.

   Suomi oli samana vuonna sijalla 22., joten Suomikin olisi tuolloin voinut olla jalkapallossa Euroopan mestari.

   Tämä vastaisi jääkiekossa sitä, että Sloveniasta olisi tullut tänä vuonna maailmanmestari. Slovenia olisi voittanut finaalissa Venäjän 3-0.

  • rankattu..

   noin alas sen takia kun sillä ei ole pahemmin maaotteluja niin mistäpä sitä rankig-pisteitä kertyisi. Eiköhän sijoitus nouse kisojen jälkeen suomen ohi.

  • .............

   Eihän nyt jääkiekon rankkaukset ole millään tavalla vertailukelpoisia futiksen vastaaviin. Futista pelataan varmaan kaikissa maailman maissa, jääkiekkoa ehkä jopa parissakymmenessä ja niistä ehkä kymmenessä edes vähän enemmän tosissaan. Toisekseen Pohjois-Korean rankkaus ei perustu todellisuuteen, koska eivät ole pelanneet maaotteluja.

   Täytyy myöntää, että itse joka en seuraa säännöllisesti futista vaan katson vain EM- ja MM-kisat, niin taas kisojen alussa kävi mielessä että mitä järkeä tässä on, että futiksessa tulee näin vähän maaleja. Että pitäisi nyt tulla yhtä paljon maaleja kuin vaikkapa viime lätkän MM-kisoissa.

   Mutta eilen taas muistin mistä on kysymys. Vähän niin kuin elämässäkin, ei sulle tule automaattisesti yhtään mitään, kaikki hyvät jutut on onnenkantamoisia jotka tuntuu tapahtuvan sattumanvaraisesti. Ehkä tota voi ajatella todennäköisyyksinä, teet asiat niin hyvin kuin pystyt ja sitten onnistaa jos onnistaa, mutta sitä todennäköisemmin mitä paremmin olet hommasi hoitanut.
   Sama juttu futiksen maaleissa. Joukkueet tekee kentällä koko ajan valtavasti työtä sen eteen, että saisivat tehtyä maalin ja että oma maali pysyisi koskemattomana. Voi olla hienosti kovalla yrittämisellä rakennettuja tilanteita, joista ei sitten tulekaan mitään, mutta niitä on silti hienoa seurata. Toisaalta jotkut maalit voi syntyä helpon tuntuisesti puolustajan tai maalivahdin virheistä. Takaiskumaalin jälkeenkin taistelua on vain jatkettava. Myös kovaa puolustuspeliä osaan nykyään arvostaa katsojana. Nämä jutut tekee futiksesta hienoa seurattavaa ainakin mulle. Aloitin futiksen seuraamisen jo Italian MM-kisoista 1990, jotka kuulemma on olleet historian vähämaalisimmat. Nautin pelin seuraamisesta silti jo silloin penskana, eilen Brasilia-Pohjois-Korea pelin aikana muistin taas mistä se ehkä saattoi johtua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat pariskunnan rakkauskesästä: "Ettei KUKAAN huomannut..."

   Rakastua voi missä vaan, vaikka reality-ohjelmassa, totta se on. Tämä pariskunta joutui salailemaan suhdettaan aluksi, mutta onneksi ei enää. Ja nyt s
   Maajussille morsian
   27
   8876
  2. Nyt on valtamedia paniikissa

   Iltalehden ja yhtä aikaa suomi24 palstalle on ilmestynyt naurettavia esimerkkejä rokotevastaisten muka uskomuksista. Taitaa olla viimeisiä yrityksiä
   Maailman menoa
   403
   2996
  3. Jukka jättänyt on Kellyn ja kyllähän se tiedettiin jo etukäteenkin

   Kelly suunnitteli et muuttavat asuu yhteen, vaikka Jukka varmasti osti itselleen ja vaimolleen hulppean asunnon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2034
  4. Mitä Ihmettä siellä koulussa on oikein tapahtunut ? ?

   Kyselee ulkopaikkakuntalainen. Onko teillä asiasta tietoa ?
   Oulu
   55
   1572
  5. Tiedätkö nainen

   Että olet suloinen kun minun seurassani olet kuin jänis ajovaloissa poukkoilemassa. Mutta urhoollisesti esität kuitenkin rohkeaa. Tykkään sinusta iha
   Ikävä
   64
   1420
  6. Mikä oli minussa hyvää

   mies? Mistä pidit? Mutta se ei nyt kuitenkaan riittänyt enempään kanssakäymiseen. t. nainen
   Ikävä
   57
   1146
  7. Miten voisin saada sinut?

   Otsikossa on kaikki oleellinen. m->n
   Ikävä
   62
   1089
  8. Kylläpä taas teatteria stories, esitetään siivoojaa,vaikka käy siivooja kotona

   Teatteria niinkuin kaikki muukin,naamaa väännetään kuin mielipuoli ja nenää nyrpistellän,koskahan seuraava kisa, semmonen johon osallistuu oikeasti,ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1073
  9. Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan?

   Aamun (25.11.2021) useissa tv-uutisissa Ylen toimittaja kertoi, että Yhdysvalloissa on nostettu syytteet kolmea valkoihoista miestä vastaan. Miehiä sy
   Maailman menoa
   243
   1012
  10. Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

   (Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja
   Maailman menoa
   302
   957
  Aihe