Koko kämppä haisee pillulle!

himonussija

Seksiä harrastettuani ongelma on se, että koko pieni kämppäni haisee pillulle pitkän aikaa. Ongelma tässä on se, että en nyt välttämättä haluais haistaa pillua aina kun tulen kämppääni. Pieni tuuletus ei auta, vaan pillun tuoksu on kuin tarttunut verhoihin ja seiniin. Pillun haju lähtee pois vähän alle vuorokaudessa, mutta tässäkin on se ongelma, että jos kutsun esim. vanhan äitini kylään, niin pitäs saada se ikävä pillun haju pois. En sentään halua että äitini joutuu haistelemaan toisten pillun hajua kämpässäni. Koska pidän naimisesta, kämppäni haisee käytännössä aina pillulle, varsinkin silakkapillujen jäljiltä.

Olen ajatellut että suitsukkeet olisi oikea ratkaisu, niiden pitäs kai tehokkaasti peittää kaikki hajut alleen, myös toi pillun haju?

Pillujen hajussa on toki eroja, kunnon silakan hajuinen haiseva vittu on kamalin hajun levittäjä, onneksi ei tule niin kamalan usein vastaan noita silakkapilluja jotka sotkee mun hyväntuoksuisen kämppäni aivan kamalan hajuiseksi.

19

7407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parkettimies

      Turussa kerrottiin asuvan huoran, jonka emätin haisi niin pahalle, että kukaan ei pystynyt pitämään päätään hänen jalkovälissä minuuttia pitempään tukehtumatta. Asiasta oli lyöty kautta aikain vetoa, mutta kukaan ei ollut pystynyt ylittämään minuutin rajaa. Kunnes eräänä päivänä sattui paikalle eräs parkettilakkaaja, jonka hajuaistin oli liuottimet tuhonnut. No vetoa lyötiin ja ukko työnsi naamansa huoran reisien väliin ja kello alkoi tikittämään. Kun aikaa oli kulunut 50 sekuntia huora huolestui, kun ukko ei ollut moinaskaan. Huora päätti laskea pitkän tuhnun, jotta ukko tukehtuisi, vaan sillä ei ollut vaikutusta. Minuutti kului ja ukko voitti vedon. Huora sitten kysyi, miten ukko pystyi olemaan niin pitkään. Ukko vastasi: "No tekihän se tiukkaa, mutta viimehetkellä kävi semmonen raitis tuulahdus, joka pelasti".

    • silakkapillu

      ehheh..olipas hauskaa luettavaa..suihkuta kuule jotain ilmanraikastajaa tai hpolta hajukynttilää:)..ja ei se äiti välttämättä sitä hajua edes huomaa, voi luulla olevansa itse se josta se haju lähtee...

    • Tanja-79

      ...ei se välttämättä oo pillun haju. Kun mies laukeaa naisen sisälle, nii siinä se haju tulee.... et sillee. Ja suihkuta sitä sprayta, joka ottaa hajun kuin hajun pois, kun sitä suihkuttaa.... Koita olla yhden kaa, nii loppuu toi sun ongelmas!

      • ai ei haise

        Ai sä meinaat,että noin tasa-arvon nimissä sen täytyykin olla se sperma joka siinä haisee?No kuule sen verta nyt täytyy valistaa,että ei se vaan ole,olipa tämä nyt sitten kuinka sovinistinen kommentti tahansa.

        Olen aikaisemmin ajanut taksia ja muutaman kerran oli näitä ns.reisipokia ja voin vaan kertoa,että se pilden haju ei autosta lähtenyt moneen tuntiin,vaikka kävi aina tyhjänä ollessa hurjastelemassa noin tuuletusmielessä moottoritiellä kaikki ikkunat auki.Ja kyllä -myös asiakkaat sen hajun huomasivat,vaikkei siitä suurin osa mitään sanonutkaan.Oli se vähän noloa silti,kun porukka alkoi heti autoon tultuaan nuuhkimaan ja kääntyi sitten hetkeksi mulkoilemaan ja kun katsoi takaisin niin nämä siirsivät äkkiä katseen ikkunasta ulos -se pieni hymynkare suupielessä.


    • Neitokainen

      Näin naisena tuntuu kummalliselta lukea moista juttua. Poikaystäväni kanssa asuttiin aluksi 25 neliön kämpässä ja naitiin neljä kertaa päivässä, eikä siellä silti pillu haissut.
      Mahtaakohan olla itsessäsi vika?
      Ne lakanatkin kannattaa vaihtaa silloin tällöin, itse vaihdan viikottain..

      • Hahhaa

        pikku poikien juttuja.


    • Hoitsu...

      Kun naisen liemet yhdistyvät miehen spermaan syntyy ns silakkahaju.Ja jos nainen haisee silakalle jo tultuaan luoksesi, hän on luultavasti 1-2 vrk:n aikana pannut jokun kanssa...
      Toki joillakin pimppi haisee kalamaiselle jo luonnostaan mutta yleensä silakkahaju tulee spermasta...joka yhdistyy pimppilitkuihin!!!

    • Anonyymi

      Joko on mirrit pesty? Säästytte turhalta avioerolta.

      • Anonyymi

        Idiootit ne taas uskoo kaiken


    • Tuoksuu.

      Lisäksi en ymmärrä miks teet ongelman asiasta joka ei ole ongelma.

    • Anonyymi

      Lopeta seksi. Irtoseksi on syntiäkin.

    • Anonyymi

      Outoa ettei mulla koskaan oo ollu tota ongelmaa millään tasolla, vaikka mullakin nenä päässä.

      • Anonyymi

        Hajuaisti on piloilla et haista vaikka sillivana menee perässä


      • Anonyymi

        No höpöhöpö. Hyvä hajuaisti mulla on ei ongelmia. Luultavasti jotain on vialla omassa nokassas tai korvien välissä, kun en oo kenenkään muun kuullu valittavan tuollaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hajuaisti on piloilla et haista vaikka sillivana menee perässä

        Sadan kilon siika silliviivalla riehaantui


    • Anonyymi

      Nyt loppu se märinä. Kyllä se pillu on tullut nuoltua vaikka haisisi koiran paskalle. Kerran valui jotai keltaista töhnää toosasta mutta sekin nuoltiin ilman vikinää. Ihme nirppa nokkia täällä!

    • Anonyymi

      Anopin toosasta lähtee myös vahvat tuoksut!
      Minä en sitä haista mutta iso uroskoiramme kyllä. Anoppi on sellainen hienostelija rouva, on kyllä aivan upea nainen, kulkee tyylikkäissä asuissa, lyhyessä hameessa korkokenkineen, on jonkin viraston päällikkö. Mutta todella ylpeä ja nokkava!!
      Anopin arvokkuus kyllä siinä aina silti karisee kun uros koiramme haistaa sen pillun ja penis jäykkänä yrittää anoppia naida vaikka miltä suunnalta anopin kiljuessa apua tai valittamassa vävyn huonosti kasvatetusta koirasta! Eihän se ketään muuta narttua yritä nussia kuin anoppia, pesisi pillunsa paremmin!!!

      Kerran kun anoppi jäi meille odottelemaan vaimoni kotiin paluuta, huomasin koiran taas anopista kiinnostuneen. Tietäen mitä siitä seuraa, lähdin ulos tupakalle ja jätin anopin yksin koiran armoille. Ikkunassa vakoilin kuinka anoppi sängyssä jo suojasikin käsin kasvojaan kun koira penis isompana kuin koskaan olin nähnyt, valutti kikkelin päästä nesteitään pitkin anopin hienosto asuja ja pääsi lopulta tökkimään peniksellään anopin selkäpuolta roiskien kunnon satsin naaraansa harmaalle jakulle.
      Menin takaisin sisään, koira tuli kieli roikkuen kuolaa valuttaen vastaan ja anoppi taas eteisessä harmaa jakku perusteellisesti selkäpuolelta sotkettuna lähdössä ulos.
      "Minun onkin nyt mentävä, sano Kreettalle terveisiä"!! Hän pakeni ja minä nauroin vahingonilosta katketakseni!!

    • Anonyymi

      Kun naidaan ,niin sehän tuoksuu.
      Ja mitä enemmän vaimo saa sen parempi.

      • Anonyymi

        Sulla ei seiso sängyssä ku silmät päässä. Tuut tänne muille vittuilemaan. Täällä ihmisiä jotka oikeesti haistaa tota silakan hajua ja on siitä huolissaan


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe