Mistä ilmainen koira?

doggy.

Maatilalle, rodulla ei väliä kunhan lyhyt karvainen ja keskikokoinen.

Koira pääsisi siis luonnon rauhaan.

32

2032

  Vastaukset

  • Ensinnäkin jos terveen koiran haluat niin todennäköisesti joudut korvaamaan ainakin eläinlääkärikulut (madotukset, rokotukset ym.). Ja toiseksi, miksi haluat juuri ilmaisen koiran? Jos syynä on se ettet halua tuhlata koiraan rahaa oletko miettinyt loppuun asti? Koiran ruuat, eläinlääkärikäynnit ja muut tarpeelliset maksavat eli ei riitä että koiran saa ilmaiseksi.

   • eläinlääkärillä käymätön koira mielestäsi automaattisesti sairas?


   • onko... kirjoitti:

    eläinlääkärillä käymätön koira mielestäsi automaattisesti sairas?

    Jos koira ei ikinä käytä eläin lääkärin palveluksia, on omistaja vastuuton. Vähintään rokotukset on annettava, samoin matokuurit. Sekaannun viestiketjuun, koska kysymys on typerä. Toivottavasti tämä kysyjä tarkoitti vain eläinlääkärin tarkastusta pennulle. Eläinlääkäriä eivät tarvitse vain sairaat koirat. Eläinlääkärin merkitys on myös ennaltaehkäisevä, ihan kuin ihmiselläkin. Ja esimerkiksi rokottamattomuus ei ole vain oma valinta, vaan se on valinta kaikkia koiria ja eläimiä vastaan. Mutta uskoisin, että maatilalla tämän merkitys kyllä hyvin ymmärretään.


   • onko... kirjoitti:

    eläinlääkärillä käymätön koira mielestäsi automaattisesti sairas?

    idiots.


  • KÄYTTÖLINJAISET siperian huskyt ovat aika terveitä. Keväisin pitäisi löytyä nuoria yksilöitä, jotka eivät sovellu hyvin vetämiseen, mutta sitäkin paremmin kotikoiriksi.

   Kannattaa tiedustella koiraa oheisen keskustelualueen osto- ja myyntipalstalta:
   http://www.siperianhusky.info/keskustelu/

  • Kuten jo tulleista vastauksista olet voinut havaita niin näitä pilkunnus... eiku -paikanviilaajia riittää. Annoit kovasti vähän ylipäätäänkin tietoja millaista haluat ja mitä voit tulevalle koirallesi tarjota. Vaikka sinänsä se ei mulle nyt mitenkään kuulukaan niin monet varmasti kuvittelevat (toivottavasti turhaan) että olet jotenkin vastuuton ihminen kun et mitään tietoja anna.

   Kysymykseen yksi hyvä vastaus on: http://www.lemmikkipalstat.net/cgi-bin/apula/apula.pl?1 , josta voisi löytyä juuri oikea lemmikki sinulle. Voit myös laittaa oman ilmoituksen jossa kerrot toiveesi ja kerrot millainen koti koiralle on tarjolla, tänne: http://www.lemmikkipalstat.net/cgi-bin/apula/apula.pl?7

   Toivottavasti nyt löydät toiveidesi mopen noista...

  • Kerro tarkemmin, millainen koti on koiralle tarjota. Mihin tarkoitukseen? Vain pihakoristeeksi vai perhekoiraksi? Onko muita eläimiä? Onko muuta erityistä, mitä pitäisi lahjoittajan tietää?

  • Meillä on sekarotuisia mustia keskikokoisia koiria ! ja myös norjaan harmaan hirvikoiran sekarotuisia pentuja musta äiti mustat pennut :) toiset on luppa korvii tai sit keskipystykorvat :) ja tosel taas pystytkorvat tai keskipystykorvat =) sit meil o maatiais kissan pentui kertokee jos ootte kiinnostunu ! ja annetaa tutuil ilmaseks ja tuntemattomille maksaa saa vähä mut jos hauva ei mitää kesäkjää tai sit ne ulkomaalasii olla :)

   • Jos vielä on jäljellä koira, niin mielelläni hankkisin sellaisen. Koska olen jo ikämies 78v ja aina koiran kanssa elänyt, haluaisin koiran, mikä ei sotkeutuisi jalkoihin, siis paino 20 kg päälle täyskasvuisena. Asun vaimon kanssa kahdestaan Porvoossa rivitalossa metsän vieressä ja tarvitsen päivittäisen metsäpolkujen kaverin. Edellinen sairastui ja oli pakko luopua siitä. Jos löytyisi, niin mitä maksaisi ja kuinka kaukana tällä hetkellä asustaa. - Juhani Nyström 019-668444 tai pjn@live.fi


  • mistä sais halvan noin 50-150 euroa maksavan koiran?Koiran pitäs mielellää olla semmonen pieni tai keskikokonen :) Jos ois mahollista löytää semmonen lapsi ystävällinen ja että se tulis muitten koirien kans toimeen nii ois kyllä unelma

  • No kadulta herranjumala. Tai sitten varastat naapurin koiran.
   Musta on outoa haluta ilmainen koira, mutta erilaisiahan me kaikki ollaan...
   Eli jos ihan oikeasti haluat ilmaisen koiran, niin haluamiseksi se jääkin. Yksikään koira ei voi elää, ilman että siihen sijoittaa edes muutaman euron rahaa. Ilmaista olentoa ei olekaan sinä julmuus :D
   Mutta tosiaan jos jostain kadulta löydät Kulkurin, niin ota vaikka se. Kukaan ei ole (tai ei ainakaan saisi olla) niin vastuuntunnoton että luovuttaisi elävän olennon ilmaiseksi jonkun maajussin hoiviin...

  • en nyt haluais puuttua tähä mutta ehkä toi koira rakas perhe meinas etttä jostai sais koira halvalla.... Mutta siis ruokaa on pakko koiralle ostaa se on iha ihtestää selvää ... Kallis koirahan noilla on aikasemmi ollu rodust päätellen ! Minä oon paljo näitte koira ihmisen kanssa nii olen varma että 50-100eurolla jostai koiran saa. Eräs tuttu sai ajokoiran ilmaiseksi ja eräs naine sai Bouvierin 50 eurolla koska niille piti saada äkkiä koti .

  • aiheen aloittaja tarkoitti varmasti sitä, että itse koiran osto ei maksaisi mitään! kai nyt 8 vuotiaskin ymmärtää että koiran pito ei ole ilmaista! hyvät ihmiset, älkää takertuku pikkuasioihin vaan yrittäkää edes auttaa asiassa!

  • Eiköhän aloittaja ole jo kahdessa vuodessa löytänyt itselleen oman perheenjäsenen.

  • Minulla on6 vuotias narttu koira ja maksoin 20 eur rokotukset olen hoitanut ja matokuurit'

   • Minkä kokoinen, rotu ? sisäsiiti ? kiltti lapsillekin ? kerro lisää , ikä ?


  • olisi ihan kiva saada tännekkin ilmainen koira

  • Osta myy.com sieltä näkyi löytyvän rokottettuja ja hyvin hoidettuja koiria

  • Täällä taas näitä koirilla rahastaja myyjiä vinkumassa joka puolelle, jotka tekee vaan pentupisnestä saadakseen rahaa elävistä olennoista kuten autokauppiaat konsanaan.

   Sitähän se ei tarkoita ettei jolla kulla ole varaa ylläpitää koiraa, jos periaatteiden takia ei rahaa maksa elävästä olennosta kuin jenkit mustista orjista aikoinaan bisneksen takia. Hyi helkkari millasia kuvotuksia nämä myyjät on.

   • Näkökanta tuokin.Jos joku lahjoittaa koiran, kuten monet tekee, niin onhan se hyvä että ottaja löytyy.
    Mutta ottajalla on oltava rahaa hyvään ruokaa ja eläinlääkärikuluihin.Niitä tulee aina.Rokotteet, jos loukkaa, jos sairastuu jne.

    Valitettavaa on, että joillakin käy niin.Että kun se koira sairastuu, ja tarvitsisi viedä eläinlääkäriin.Niin apua sairauteen kysytään täältä, eikä ole aikomustakaan viedä lääkäriin, koska kokevat sen rahan haaskaukseksi joku sanoi ettei halua maksaa kiskurihintoja.
    Eli, sitten käy niin, ettei koira saakkaan hyvää hoitoa, jos se sairastuu.Kun omistaja ei hslua sijoittaa rahojaan kooran eläinlääkärikäynyeihin, vaikka ne olisivat välttämätyömiä.
    Minä, olen sitä mieltä.Että jos ei ole sikomustakaan viedä koiraa lääkäriin jos se loukkaantuu, sairastui, tarvitsee rokotteen, tai pysyvän lääkityksen, leikkauksen jne.Niin sellaisen ihmisen, ei pidä ottaa edes sitä halpaa tai ilmaista koiraa.Koska, koira on se joka kärsii huonosta omistajasta, joka ei halua maksaa eläinlääkärikuluja koiran sairastuessa.Se, on iso ongelma.Ja se näkyy keskusteluissa täällä.Luulevat että joku toinen kirjoittaja voi ihmeparantaa lääkäriä tarvitsevan koiran.Se on turhan kärsimyksen aiheuttamista, julmaa ja sairasta.


  • Terve koira ei eläinlääkäriä kaipaa. En ole itse käynyt lääkärissä aikuisiällä, enkä ole koirianikaan vienyt. Rokotukset pilaavat kaikkien terveyden. Koirilla ikää jo 13 ja 14 ja edelleen hyväkuntoisia. Salaisuus on luonnollinen ruokavalio sekä onnellinen elämä.

   • Niin minäkin luulin koirani olevan terveen, mutta perustarkastuksissa rokotuksen yhteydessä röntgenissä selvisi vakava-sateinen spondyloosin ja vaikea nivelrikko. Niin paha, että jäi sille tielle, vaikka ei vielä näkyvästi oireillutkaan.

    IKINÄ ei voi koiran sanoa olevan terve ellei se ole tutkittu päästä varpaisiin!

    Ja aloitukseen, vaikka vanha onkin, niin tuleville miettijöille. Rodulla on AINA väliä! Jos et liiku pihaa kauemmaksi, ei missään nimessä mitään aktiivista rotua esim husky. Jos et handlaa laumanvartijaa, ei ikinä sellaista. Jos et osaa vielä koiraa kunnolla kouluttaa tai et harrasta lenkkeilyä kummempaa, ei ikinä esim malinoisia. Rodulla on siis aina suuri merkitys.


  • Ai mistä limainen koira? Vittu kaikkihan ne on ja jakaa limansa omistajiensa kanssa

  • Mullekin ilmainen koira tai muitakin eläimiä voi tarjota.

  • Meille hankittiin ensin virallisilta kauppiailta netin kautta. Jouduimme palauttamaaan sen. Oli viety S-marketin vierestä kun odotti omistajaansa hihnan päässä. Kannattaa kysyä yliopiston koe-eläin laitokselta, sieltä nykyinen koiramme on hankittu.

  • Minäkin tarvitsisin rukkasaineksia, kesällä tulee Aasiasta ammattilaisia, saa keittolihat samalla.

   • Voisikohan ukrainalaisille tarjota koiranlihaa kun noita aasialaisia ei nyt nähtävästi saakaan Suomeen. Tuskinpa suomalaisetkaan mitään eroa huomaa kun mureaksi keittelee.


  • minä etsi pentu koira

  • Bordercollie, Kelpie, Malinois, Collie, Sakemanni(narttu), Holsku...

   Tässä lista, jolla pääsee alkuun ja koirista myös on johonkin eli ne osaavat juosta ja toimia myös luonnossa eli eivät aivan hulluna metsästä. Sakemanneista löytyy edelleen hienoja koiria, jos viitsii hieman tutkia taustoja Malikat ja Holskut ovat aivan mahtavia seuralaisia. Samoin kaikki Colliet.

   • Osaavat juosta? Fiddu miten ihmeellisiä koiria!


  • Kyllä me tytölle haimme ihan kaupan edestä molemmat. Ensimmäisen myimme, oli senverran rotukoira, tulihan siitä jokunen euro. Toinen oli enemmäin sekarotuinen, mutta kyllä tytttö siitä kovasti piti. Eivätkä maksaneet mitään.

   • Parhaat koirat saa kalleimpien kaupunginosien kauppojen edestä. Esimerkiksi Helsingissä erirsldtrn kauppojen edustat on hyviä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   323
   3632
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3104
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   181
   2021
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1474
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1097