Täydellinen Juhannus Yö

Nicola

(A:lle!)

Lähdettiin kaveriporukalla mökkeilemään erääseen tapahtumaan juhannuksen aikoihin. Pidimme hauskaa ja jotkut olivat enemmän tai vähemmän kännissä ennen alkuiltaa. Minä kuuluin vähemmistöön (ikävä kyllä). Mökki oli tupaten täynnä ja happi alkoi vähitellen loppumaan, joten päätin lähteä käymään yksin rannalla, koska muista ei ollut. Rannalla tuuli ihanan viileästi ja taivas oli mitä upein tummineen pilvineen. Istuuduin siiderini kanssa lähelle vettä. Olin nukahtamaisillani veden rauhoittavaan ääneen, kunnes kuulin askeleita takaani. Käännyin ja näin tumman komistuksen jäävän viiden metrin päähän katselemaan merimaisemaa. Hän ei näyttänyt olevan ollenkaan juhlatunnelmissa, vaan tuijotti kauas horisonttiin. Pienen alkoholin alaisena päätin rohkaista itseni ja aloitin keskustelun…
”Hienot aallokot!”
Hetken kuluttua kuului vastaus:
” Jep! Taitaa tulla sadekin ”
” Tarttetko juttuseuraa vai ootatko jotakuta?” Hän kysyi yllättävästi ja totta kai halusin seuraa. Komistus istui viereeni ja näin hänen kasvonsa jotka olivat ihanan jykevät ja ruskettuneet.
”Miks päädyit justii tänne?” Kysyin odottaen tietoa siitä oliko hän kenties sinkku.
”Kavereita vahtii”
” Just.” Ja samalla hörppäsin kunnon kulauksen siideristäni.
”Entäs sä?”
”Ihan vain jussia juhlimaan.”
Tarjosin siiderin loppujani mutta hän kieltäytyi kohteliaasti. Hän esitteli itsensä Anttoniksi. Juttu alkoi virrata kuin vesi ja kaikkea en muistakaan mitä juttelimme, mutta tunsin kuinka syvälle pääsin Anttonin tunteisiin. Aivan kun olisin ihastunut häneen jo pelkällä puhumisella. Anttoni kertoi kaikkea hänen elämästään ja välillä minulla meni kaikki sanat ohi kun katselin vain hänen vaaleanruskeita hiuksiaan ja jykevää leukaa joka liikkui sulavasti Anttonin puhuessa. Yhtäkkiä tapahtuikin jotain yllättävää.
”Voi vittu rupes sataa.” Anttoni kirosi ja nousi hiekasta vaaleat housunsa hieman kastuneina. Reidet erottuivat hienosti mitä enemmän hänen housunsa kastuivat ja liimautuivat ihoa vasten. Huomasin itsekin menevän väreille kylmästä sateesta ja beigen topin alta paljastuivat kovat nännini. Anttoni herrasmiehenä tarjosi suojaa ja yhdessä juoksimme hänen mökillensä, jossa ei onneksi ollut ketään.
Sammutimme sähkölaitteet sillä ulkona myllersi jo myrsky ja menimme parvelle kuivattelemaan.
Anttoni riisui märän paitansa ja minä sain kunnian nähdä hänen upeat lihakset. Hän laittoi kynttilään valkean sillä sähköä emme saaneet.
” Vitsi mä oon ihan läpimärkä.” Sanoin sen kummempia miettimättä ja halusin päästä vaatteistani eroon.
”Niin oot. Sä voit lainata mun paitaani.” Ja hän kaivoi urheilukassistaan adidas t-paidan ja tuli lähelleni ojentaen sitä. Riisuin toppini sen kummempia ajattelematta ja Anttoni jäi tuijottamaan minua ja bikineitäni. Vaikka emme puhuneet mitään tunsimme kuinka välillämme virtasi jotain todella voimakasta. Hetki oli kuin pysäytetty kuva. Anttoni käveli lähemmäksi ja piti katseensa minun silmissään. Huomatessaan minun tulevan vastaan hän tarttui minuun ja suuteli kaulaani. Suljin silmäni ja nautin. Anttoni eteni kohti suutani hitaasti ja hellästi suudellen. Kun huulemme kohtasivat halusin antaa kunnon kielisuudelmia, nähdäkseen kuinka olisin tosissaan. Vartalomme painuivat yhä tiiviimmin mitä syvemmäksi suudelmamme muuttuivat. Anttonin kädet vaeltelivat olkapäissäni jatkaen kovettuneiden nännien luokse. Hänen kätensä puristelivat niitä hellästi joka kohdasta ja hän nosti bikinit pois edestä jotta saisi maistella vedenpisaroita iholtani. Hän otti suuhunsa nännini ja antoi kielensä nuolaista sitä kunnolla. Minä huokailin onnesta ja annoin Anttonille vapaat kädet tehdä mitä halusi. Pian hän olikin jo alempana ja työnsi minut selälleen makaamaan sänkyyn. Anttoni keskittyi minuun täysin voimin. Hän hivutti kätensä paljaille reisilleni, mikroshortsieni tuntumaan. Alakroppani alkoi kiimasta liikutella ja Anttoni innostui viemään sormenpäänsä lahkeiden välistä vakooni. Anttoni seurasi reaktiotani hengittäen raskaasti himosta. Minä huokailin yhä enemmän. Sormenpäät kiertelivät pilluani, joka kostui nopeasti sormien liikkeistä. Anttoni pyöritti etusormeaan minun kostuneessa pillussani ja nuolaisi sormeaan laittaen sen kunnolla suuhunsa ja imeskeli pilluni mettä. Minä halusin nuolaista hänen sormeaan ja aloin tekemään edestakaista liikettä suussani hänen sormellaan. Hän availi shortsieni nappia ja kouraisi sormillaan pilluani, jonka jälkeen hän hyvin nopeasti poisti shortsit jalastani ja suuteli reisiäni. Sitten hän levitti pilluani kahdella sormella ja nuolaisi pilluani kuin syöden sulanutta jäätelöä. Parkaisin nautinnosta ja odotin jatkoa. Lipaisujen jälkeen tuli monta lipaisuja ja näin kuinka hänen silmänsä olivat kiinni nautinnosta. Hän löysi herkkukohdan ja painoi kielellään sopivasti ja nopeita liikeitä tehden sitä ja kiihdytti vauhtiaan mitä enemmän huusin. Hän jatkoi kiihottamista sormella ja työnsi kielensä kokonaan pilluni uumeniin ja liikutteli sitä siellä. Anttoni ei antanut armoa ollenkaan vaan halusi minun kerjäävän häntä, etten laukeaisi vielä. Kierin sängyssä Anttonin kieli pillussani ja nautin suunnatonta mielihyvää. Anttoni työnsi sormen pilluuni ja jatkoi nuolemista kunnes huusin ja huusin ja laukesin. Hän huomasi minun pysähtyneen ja nousi tyytyväisenä sängynlaidalta. Anttoni hymyili ja sanoi:
”Nyt se naiminen vasta alkaa. Mää nain suut halki.”
Ajattelin etten saisi enää tuntumaa mutta pilluni oli herkimmillään ja kerjäsi vain lisää kun Anttoni tuli päälleni hinkkaamaan kaluansa pilluani vasten. Hänen kalunsa oli kova kuin kivi ja huomasin kuinka nälkäni kasvoi naida häntä kunnolla. Anttoni avasi housunsa ja työnsi välittömästi kalunsa sisään mikä tuntui samaan aikaan niin ihanalta ja kipeältä. Anttoni tarjosi kaluansa kunnon nykäyksin niin että koko pilluni kuumotti. Tahti sen kuin nopeani ja otteet lujenivat. Tunsin vaipuvani seitsemänteen taivaaseen aktin aikana. Sänky hakkasi seinää vasten ja minä huusin:
”Nai mua!Nai Mua!” Pilluni kihelmöi runkkamisesta enkä ollut ikinä saanut näin ihanaa panoa. Tunsin kuinka en enää kyennyt pidättelemään orgasmia ja parkaisin pitkään ja tunsin Anttoninkin laukeavan.
”Mä haluun sut suuhuni äkkiä” Sanoin Anttonille ja Anttoni vetäisi kalunsa juuri ennen syöksyään. Minä otin kalun suuhuni ja tunsin lämpimän nesteen tulevan suuhuni. Anttoni nautti ja huokaisi pitkään.
Nukahdimme sänkyyn käperryksissä toisiimme ja aloimme siitä päivästä seurustelemaan. Olemme edelleen yhdessä. Rakastan sua A!

6

7633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19 kesänen

      huippu isolla H:lla! JUust tälläsii tarinoit täällä tarvittais! Kiitti sulle tästä 10 tarinasta!

    • Enkeli

      Rohkeaa tekstiä. Hienoa että 'naista' miellytetään. Ihan kiva lukea, mutta vaatii pientä kohennusta jotta tekstistä tulis todella hyvä!
      Muuten Ok!
      jatka kirjoittamista!

    • jaakko

      Kyllä huomasi , että kokenut tyttö oli asialla..
      Jos hän on nyt nainen , ettei vaan miesten mielikuvitusta..
      Kyllä siinä oli liioittelua,kuten yleensäkin tällä osastolla.
      Ehkäisystäkin tuli ehkä muutama sana Anttonin kanssa vaihdettua, vai oliko tarina silkkaa
      mielikuvitusta?
      Mutta ihan hyvä pikkunovelli, siitä olisi
      saanut eroottisemman kun olisi käyttänyt
      pillu sanan sijasta pimppi sanaa.
      Se alkaa etomaan jos on liian ronskia tekstiä.
      Siitä katoaa uskottavuus.
      Ihmisen sukupuolielämä on sen verran arka
      asia, että sen kertomisessa hyvä maku
      ja tavat on paljon parempi tehokeino kuin
      liika avoimuus.
      Hyvää lavatanssikautta se alkaa pian
      ja tulkaa kaikki nätit ja hyvävartaloiset
      tytöt Syvälahteen Kangasniemelle,
      voitte tavata kohtalonne.

    • Ellen

      Kirjoittajan täytyy oppia ehkä kirjoittamaan siistimmin tai tehdä siitä vielä rajumpi jotta se sopisi Jalluihin.=)
      Romanssi osastoon en ehkä laittaisi.
      Mutta kirjoituksesi sai todellakin nousemaan 'tunteita' pintaan mikä on jokaisen kirjoittajan tarkoitus.
      Kun en tiedä kirjoitustaustaasi on vaikea antaa ensimmäisestä kirjoituksesta arviota joten seuraavaa odotellessa!

    • floe

      oli kyllä tosin. ehkä en ittekään olisi romansseihin laittanut, mutta pääasia että jonnekin. tää oli niitä novelleja, jotka on niin hyviä, että harmittaa ku loppuu :)

    • Hanna

      Kyllähän se siinä meni:-) Pitempi ois saanu olla..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1940
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      136
      1343
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      935
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      112
      902
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe