Kultahietikko Hotel Kristal/All Inclusive

uteliasneitokainen

Heippa!
Kellään tietoa kyseisestä hotellista? Netistä löytyy aika huonosti tietoa siitä, joten olisi kiva saada jotain lisätietoa. Lähinnä mietin, että kannattaako ottaa All Inclusive? Vertailen kahta hotellia, toinen olisi pelkällä aamiaisella ja tähän Kristaliin kuuluisi tuo All Inclusive, joka olisi viikon ajalta vain 120€ enemmän.

Minkälainen hintataso siis Kultahietikolla on? 120€ on mielestäni pieni summa siitä, että saa syödä ja juoda niin paljon kuin jaksaa viikon ajan.
Mitä "paikalliset alkoholijuomat" tarkoittaa? Jos ei oluesta tai viinasta niin välitä, niin kuuluisiko all inclusiven hintaan myös drinkkejä, breezereitä yms.?

16

3284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaaja.

      se ruoka palaa, sillä Kristal sijaitsee aika ylhäällä. Ei sovi huonojalkaiselle.

      All-paketti kannattaa. Jollekin voi olla elämys sinä'nsä etsiskellä sopivaa ruokapaikkaa, mutta näin saa leppoisamman loman. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Lisäksi saa valita mieleistänsä ja tehdä itsensä kaltaisen annoksen.

      Paikalliset alkoholijuomat tarkoittavat todellakin sitä, että juoma on bulgarialaista. Tai voi olla naapuristakin tuotua. Myös "kotimaisista" aineksista tehdyt drinkit kuuluvat hintaan. Eli ei tarvitse kitata vain viiniä tai olutta, jotka nekin ovat oikein hyviä. Ulkomaiset juomat eivät kuulu AI-pakettiin.

      • niconi

        Minkälainen hotelli on muuten? kuuluuko All inclusiveen myös välipalat?


      • matkustajat

      • Matkaaja.
        matkustajat kirjoitti:

        Tällaisen ohjelman löysin netistä, en tiedä pitääkö paikkansa? Olemme menossa samaan hotelliin heinäkuussa... http://www.almatour.fi/content/File/pdf/Kristal_all_inc.pdf

        vaikuttaa. Ei siinä nälkä päässyt yllättämään. Tuli pikemminkin hillitä syömistä.

        Kannattaa muistaa, että AI koskee sitä, että syödään ja juodaan niille varatuissa tiloissa.


      • PÖH
        niconi kirjoitti:

        Minkälainen hotelli on muuten? kuuluuko All inclusiveen myös välipalat?

        joo kuuluu


    • 4M

      kannattaa ottaa all inc. ruoka on hyvää ja monta eri vaihtoehtoa mistä valita.
      hotelli on siisti, menemme toistenkin.
      juomia ei saa viedä huoneeseen, siitä tulee muistaakseni 20 levan sakko (lisätään huoneen loppulaskuun).
      breezerit ovat maksullisten juomien listalla, hintaa en tiedä, mutta baarin jääkaapissa niitä oli.
      saksalaisia on runsaasti.
      välipaloja (snack) on tarjolla klo 12-15, kakkua, ym makeita leivoksia sekä hedelmiä klo 15-17, jäätelöä klo 12-17.
      pääsee myös rantakadulta kaupunkijunalla hotellille, maksaa 2 levaa/hlö, lapset levan, aina ei viitsi kävellä ja kuunnella sisäänheittäjien juttuja.

      • Kaisa72

        Hotellissa on myös mahdollista käydä kerran a la cartessa syömässä. Varaus kannattaa tehdä heti saapumispäivänä.


    • 2010Kristal

      Huoneet on kulahtaneita, ei 3 tai 4 tasoa ollenkaan. Hotellissa paljon turisteja Romaniasta, Ukrainasta ja Venäjältä. Muuten hotelli OK!

    • tullutjuuri

      Reissu heitetty, majoituimme Kristalissa joka oli ihan hyvä hotellivalinta. Huoneemme oli todella iso ja siisti. Ainoa miinus huoneen kohdalla oli lapsen lisävuode, joka oli pedattu kapeaan nojatuoliin, eikä lapsi suostunut nukkumaan siinä. All Inclusive toimi hyvin eli ruuat ja juomat maistuivat vähän liiankin hyvin ja niitä oli hyvin tarjolla. All juomat; olut, paikalliset alkoholit, drinkit, mehut, kahvit, limsat ym. olivat tarjolla kello 23.00 asti. Allasalue puolestaan oli ahdas vaikka olikin iso. Kaikki aurinkotuolit oli varattuja jo aamu yhdeksään mennessä, jolloin yleensä heräilimme joten emme saaneet kertaakaan tuoleja allasalueelta. Pari kertaa levitimme kieltokylteistä huolimatta pyyhkeet hotellin nurmikolle. Kävimme uimassa myös rantakadun ravintolan altaassa ja vesipuistossa.

    • 20+11

      Lueskelin hotellin omia nettisivuja. Allasbaarin kohdalla luki, että vain olut kuuluisi all inclusiveen. Saiko sieltä allasbaarista kuitenkin myös muita juomia, kun en oluesta niin välitä?

    • kkllmm

      mites on hotellin ruokien ja juomien laita ? jotka olette ollut aurinkomatkojen matkoilla kyseisessä hotellissa.pelaako palvelu? kertokaa! ite menossa elokuussa niin mielellään kuulisi asiasta lisää.

      • napataateri

        Ruuat todella hyvät,kts alla. Paikalliset juomat kuuluu all inclusiveen eli olut, puna-ja valkoviini ( punaviini hanasta ei ollut kummoista,mutta valkoviini hyvää..) baarimikot tekevät erilaisia drinksuja baarissa. Esim Smirnoff Ice maksoi 6 lavaa eli n. 3 euroa,koska se on tuontijuomaa. Nettiyhteys toimi todella huonosti ja varmaankin joihinkin huoneisiin kuuluu alakerran baarista meteli, mutta me olimme perhehuoneessa joten siellä sai olla rauhassa. Voin
        kyllä suositella ko.hotellia kaikinpuolin.


    • napataateri

      Olimme perheemme (12 v poika matkassa)Kultahietikolla 5-12.7.2013 Hotelli Kristalissa. Saavuimme Varnan kentälle n. klo 21 ja sieltä oli noin tunnin matka hotellille. Opas ei ollut matkassa mukana, mikä oli mielestäni huono asia. Kentällä opas jakoi bussissa kuitenkin ennen lähtöä suomen kielisen esitteen hotellista ja retkistä. Saavuimme hotelliin illalla n.22.30 ja jo hotelliin mennessä vanhempi herra oli ryöstetty hotellin edessä. Meitä kyllä varoiteltiin ennen lähtöä kentältä,mutta tuskin kukaan olisi ajatellut niiden jo lyöttäytyvän heti hotellin edessä turistien sekaan. Meillä oli all inclusive, joka osoittautui todella hyväksi. Aamupala 7-10 ja myöhäisempi aamupala 10-11. Lounas heti 12-14.15 ja päivällinen 18-21 ja siinä välissä oli vielä tarjolla 12-17 salaattia,pientä suolaista esim pizzaa,hodareita,hedelmiä ja jäätelöä, joten nälissään ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki paikalliset juomat kahvi,tee,limut ja olut kuului hintaan sekä paikalliset rinksut. Ruoka valikoimat olivat todella hyviä ja aina lounaalla/päivällisellä oli tarjolla lihaa,kanaa kuin kalaakin ja tietysti paljon erilaisia lisukkeita. Olimme myös 3 kertaa tunnin hieronnassa hotellilla, joka maksoi yhteensä 150 lavaa eli 78,- euroa. Allas alue oli siisti ja iso,jossa oli aika ajoin tunkua,mutta kyllä sieltä aina halutessa löysi oman paikan, kun siirteli yksittäisiä tuoleja. Joillakin oli huono tapa jättää pyyhe aurinkotuolille ja eikä sitten ollutkaan koko allasalueella,joten ne vähäiset vapaat paikat "tuhlattiin". Palvelu oli ystävällistä hotellissa ja Kultahietikolla yleensä. Kaikki basaarien / kauppojen tuotteet lähes samanmoisia sekä tietty piraatteja, mutta ihan ok hinta/laatu. Parasta kaupankäynnissä oli ettei tarvinnut tinkiä eikä kukaan tuputtanut mitään, kuten yleensä etelän maissa. Kultahietikon ranta-alue oli todella upea ja sen varrella satoja myyntikojuja ja baareja. Todennäköisesti tulemme Kultahietikolle uudestaan..emme kuitenkaan käyneet Varnassa,jossa olisi ollut n.puolet halvempaa tehdä ostoksia kuin Kultahietikolla

      • Kohta reissuun

        Kiitos kattavasta selvityksestä:)

        Kahvihammasta kolottaa aina, joten kerrotko vielä oliko tarjottu kahvi pikakahvia vai peräti suodatettua?


    • 16+2

      Automaatista sai valita erilaisia kahveja, cappuccinoo, maitokahvia yms. Ihan juotavaa, mutta ei nyt ihan parasta laatuaan. Minä juuri tuolta hotellilta tulleena voin kanssa suositella koko hotellia. Hyvä ruoka, siistia ja ystävällinen palvelu.

    • maija ja liisa

      milloin olet lähdössä kultahietikolle? tääl pari neitosta lähdössä kristaliin 16.8.2013...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe