Aihe

tyky arviointi

PH

Jos täällä joku käynyt tuon "työkyvyn arviointi/tutkimusjakson" (vai mikä se nyt virallisesti onkaan) niin kertokaahan millainen se on ja mitä siihen sisältyy!! Mulle siis ehdotettu jossain kunt. laitoksessa tehtävää kahden viikon jaksoa.. Suurkiitokset jo etukäteen!!

3

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,

      löytyy tietoa, itse olin Malminkartanon Kuntoutussäätiöllä. Oli jos jonkinlaisia testejä ym. Et kerro minkälainen sairautesi on, itselläni kyseessä oli depressio.

      • ap.

        Mulla kyseessä siis paniikkihäiriö ja sos. tilanteiden pelko. Ja pohjosessa asustelen.. Lisää vastauksia!! :)


      • sydä
        ap. kirjoitti:

        Mulla kyseessä siis paniikkihäiriö ja sos. tilanteiden pelko. Ja pohjosessa asustelen.. Lisää vastauksia!! :)

        Kävin 2009 Turussa Petreassa. Kuntoutustutkimuksen tavoitteeksi oli asetettu jäljellä olevan työkyvyn tason määrittäminen.Tutkimukseen kuului sosiaalinen tutkimus jossa selvitettiin koulutus,työhistoria ja sosiaalinentilanne.Psykologinen tutkimus jossa selvitettiin henkilöhistoria,koulutus,työhistoria ja kognitiivinen suorituskyky=psykologinentesti.Lääkärin konsultaatio.Fysiatrin konsultaatio.Toimintaterapeutinlausunto.Fysioterapeutinlausunto. Tutkimus kesti 12pv vkl=16pv Tutkimus oli hieman "levitä lompakkos haluamme tietää sinusta kaiken" mutta mitäpä ei ilmasen "loman" eteen tekis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

      Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
      Kotimaiset julkkisjuorut
      206
      16261
    2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

      Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
      Maailman menoa
      334
      5810