Poltergeist vai kirous?

kirottu(ko)?

Kotonamme on tapahtunut kummia viime vuoden lopulta pääsiäiseen saakka, eli n. 5-6kk. Nyt on ollut n. 1,5 kk rauhallista ja tuntui kuin olisi loppunut, kunnes pari yötä sitten tuntui taas oudolta..
Ensimmäiset "oudot" jutut olivat keittiöstä satunnaisesti kuuluvat äänet kun kukaan ei ollut siellä.. ne vielä pystyttiin kuittaamaan loogisesti selitettäväksi, eikä otettu niitä minään ihmeellisinä. Sitten kerran huoneessani oleva lasiruukku joka oli täynnä kuivattuja kukan terälehtiä, lensi lattialle, ketään ei ollut huoneessa. Se oli outoa, mutta keräsin terälehdet takaisin ja laitoin ruukun paikalleen. Sama tapahtui n. 3 viikkoa jälkeen uudestaan, ja tämän jälkeen alkoi tapahtua muutakin.. huoneestani saattoi kuulua kellon kilinää sänkyni vierestä, vaikka mitään kelloa ei ole olemassakaan. Tämän kuuli myös kaverini ja ihmeteltiin molemmat tuota outoa ääntä. Mikro saattoi lopettaa toimintansa kesken lämmityksen, käynnistyi uudelleen vain jos laittoi ajan uudelleen. Tällekin on todistaja. Joskus öisin en saanut unta kun kuulin rapinaa, jonkun liikkeitä toiselta puolelta huonettani. Kerran elokuvaa katsoessani dvd.ni sekosi samalla hetkellä kun kämppikseni tuli huoneeseen (ja tämä sama dvd sekoaa vieläkin tuossa samassa kohdassa?), samalla puhelimeni sekosi hetkellisesti. Monesti puhelimestani katosivat kentät kokonaan huoneessani, moneksi kymmeneksi minuutiksi, ja tänä aikana tuntui huoneen fiilis jännittyneeltä.. Telkkarini joka oli toiminut moitteettomasti, pimeni yksi päivä ihan yllättäen eikä toiminut enää koskaan sen jälkeen.
Kerran läppärilläni ollessani, aurinko heijasti valoa näytölle ja näin näytön kautta takanani pienen nopean "vilauksen", aivan kuin joku olisi mennyt takanani ohitseni.
Mitään muita tavaroita ei ole tippunut tai liikkunut tietääkseni kuin tämä kukkaruukku, paitsi siivouskomeron ovi oli yksi yö auennut ja imuri oli itsestään tullut sieltä ulos. Tämänkin voi kyllä järjellä selittää, koska komero on melko pieni eikä lukko aina siinä toimi.. jos imuri on kaatunut ja siksi avannut oven itsestään ja kaatunut ulos.
Hoidossani ollut koiranpentu kerran sekosi ja haukkui ja murisi huoneeni ovelta jollekin huoneessani olevalle, siellä ei kuitenkaan ollut ketään. Ja tämä koira ei koskaan murissut saatikka haukkunut muulloin!
Muitakin pieniä juttuja on ollut joita en jaksa kaikkia tähän laittaa, tässä ne pääkohdat. Tilanteen ollessa pahimmillaan ja kun pelkoni kävivät voimakkaiksi, jotenkin iltaisin tuijotin tätä kukkia sisältävää ruukkua (joka oli tippunut 2 kertaa) jonka olin saanut juuri tältä edelliseltä kämppikseltäni, tuli outo olo että tässä ruukussa on jotain pahaa.. Heitin ruukun roskiin ja tuntui että nämä oudot jutut vähenivät jonkin verran ja jonkin ajan kuluttua loppuivat sitten kokonaan..
Kertokaa hyvät ihmiset, olen pääni miettinyt puhki, että olenko tullut Poltergeistin vainoamaksi? VAI onko joku minut kironnut ?! Tapahtumat alkoivat jonkin aikaa sen jälkeen kun sain tältä entiseltä kämppikseltäni tuon ruukun, ja loppuivat viimein aikalailla kokonaan kun tuo kämppis muutti pois.. Tää kuulostaa teistä ehkä sekopäiseltä mutta pikkuhiljaa on itsellekin tullut sekopäinen fiilis näitä asioita miettiessä.
Olen kuullut mustasta magiasta jonkin verran ja nämä merkit voisivat viitata siihen. Toisaalta, nyt etsin tietoa Poltergeistista, ja merkit voisivat viitata siihenkin, varsinkin kun viimeiset 6 kk olivat minulle rankkoja, olin masentunut ja stressaantunut monesta asioista ja näin ollen herkässä mielentilassa.'
AUTTAKAA!

38

1612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • emma s.c.

      Ei sinua varmaankaan kukaan kironnut ole, sillä sellaista ei voi oikeasti tehdä. Tai voi, jos se, joka "kirotaan" tosissaan uskoo siihen ja sillä tavoin itse toteuttaa "kirouksen". Unohda koko kirous-juttu ja huolehdi itsellesi tärkeistä asioista ja pidä elämäsi järjestyksessä, niin rauha palaa elämääsi.

      Olet hyvin itse miettinyt mitkä tapahtumista on selitettävissä järjellä, mutta ymmärrän, että jotkin tapahtumista tuntuvat oudoilta. Mm. tuo kellon pirinä on outo juttu, mutta muuten kaikki tapahtumat vaikuttavat tavallisilta ja samanlaista tapahtuu kaikille.
      Koirien tarkka kuulo ja vainu saa ne usein tuijottamaan "tyhjää" tai murisemaan ilman näkyvää syytä. Sitä on turha pelätä, ne vain kuulevat jotain mitä ihmisen korvat eivät kuule.

      Älä turhaan pelkää. Nyt kannattaa keskittyä hoitamaan ne stressiä ja masennusta aiheuttavat asiat pois päiväjärjestyksestä, niin voit taas alkaa nauttia elämästä. Hyvää kesän jatkoa sinulle!

      • ap.

        Kiitos vastauksesta. Haluan siis selventää, että tiedän näiden tapahtumien olevan jotain muuta kuin järjellä selitettävissä, pystyin näiden selittämättömien tapahtumien aikana aistimaan että "en ole yksin". Ja sillä lailla ei-hyvällä-tavalla yksin, vaan pahalla, painostavalla tavalla. Ja voin kertoa, että olen aiemminkin vuosia sitten kokenut hengen läsnäolon, ja minulla on ollut muitakin "yliluonnollisia" kokemuksia, joka kulkee sukumme naisissa ilmeisesti perintönä. En siis kaipaa vastauksena että selvitä eukko pääsi niin se häviää vaan oikeasti, epäilen että minut on saatettu kirota. Ja nyt kaipaisin oikeita vastauksia, voiko olla että minut on kirottu tai voiko olla poltergeist..?!


      • emma s.c.
        ap. kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta. Haluan siis selventää, että tiedän näiden tapahtumien olevan jotain muuta kuin järjellä selitettävissä, pystyin näiden selittämättömien tapahtumien aikana aistimaan että "en ole yksin". Ja sillä lailla ei-hyvällä-tavalla yksin, vaan pahalla, painostavalla tavalla. Ja voin kertoa, että olen aiemminkin vuosia sitten kokenut hengen läsnäolon, ja minulla on ollut muitakin "yliluonnollisia" kokemuksia, joka kulkee sukumme naisissa ilmeisesti perintönä. En siis kaipaa vastauksena että selvitä eukko pääsi niin se häviää vaan oikeasti, epäilen että minut on saatettu kirota. Ja nyt kaipaisin oikeita vastauksia, voiko olla että minut on kirottu tai voiko olla poltergeist..?!

        Ilmeisesti maltillinen vastaus ei kelpaa, vaan kaipaat vahvistusta uskollesi, että sinut totta tosiaan on joku kironnut tai että asunnossasi häröilee poltergeist.
        Kumpaan vaihtoehtoon itse varmemmin uskot, kirous vai poltergeist? Ja kerrotko miksi oletat kirouksen toimivan kuvaamallasi tavalla?

        Itselläni ollut useita yliluonnolliseksi luonnehdittavia kokemuksia ja myös meidän sukumme(äidin puolelta) naisilla on taipumuksia niiden kokemiseen, en siis tahallani sinun kokemuksiasi vähättele. Kokemuksesi vain ei mielestäni ole sellaisia, että vakuuttuisin kummastakaan ehdottamasta vaihtoehdosta.

        Mutta eiköhän pian joku lukija ole kanssasi samaa mieltä ja ehdottaa "salvian polttamista" ja "suolan sirottelua" ym. "järkevää"..


    • Mäkkylästä huhuu

      Olet ilmeisen herkässä mielentilassa. Poltergeist-ilmiöistä lukeminen on saattanut herkistää sinua entisestään.

      Noita ilmiöitä en vielä lähtisi laittamaan aidon poltergeistin piikkiin, sillä tunne nilmiötä jonkin verran. Meilläkin imuri saattaa tulla ulos kaapista, ihan se takia että sen putki on aika painava ja saattaa irrota telineestään ja painollaan kaataa koko kaapinoven auki.

      Jos ja kun se yksi kuivakukka sinua häiritsi, oli aivan oikein heittää se pois. Luovu myös rikkinäisestä dvd:stäsi - jos se aina jumittaa samassa kohtaa, kyseessä on ehdottomasti levyssä siinä kohtaa oleva vika. Mikroaaltouuni saattaa sekin temppuilla joskus - laitteet ovat nykyään aina vain lyhytikäisempiä.

      Neuvoja: hanki iitsellesi seuraa, älä jää pitkäksi aikaa yksin. Kuuntele musiikkia, rentoudu.

    • *****

      Ensin tuo DVD kannattaa pestä ja katsoa, onko siinä naarmuja (helposti niihin tulee jälkiä ja naarmuja). Valitettavasti en usko kummitteluun, jos kännykästä katoaa kenttä tai telkkari sekoaa, sitä tapahtuu kaikille. Minkälainen asuinpaikka sinulla on, esim. siltä varalta jos hiiri tai rotta siellä rapistelee (talvella pyrkivät hiiret sisälle ja voivat pudotella esineitäkin). Poltergeist taas on vähän rajumpaa kuin tuollainen, esim. astiat (ruukut tms.) eivät vain putoa pöydältä vaan lentävät vaikka vastapäiseen seinään.
      Ja tietenkin on sähkölaitteiden kanssa se mahdollisuus, että verkossa oleva virtapiikki sammuttaa ne tai hajottaakin jos niikseen tulee, sillä ei ole mitään tekemistä kummittelun kanssa. Ja sitten jos joku esine tippuu, niin ei pidä unohtaa, että suomessakin on maanjäristyksiä tai niin kuin täällä, ikkunat tärisi ja tavarat tippuivat, kun lennosto harjoitteli äänivallin särkemistä.

    • M

      kaverini silloin n. 20:n kertoi että hänen enonsa kerrostaloasunnossa oli Joulunaikaan alkanut joulukuusi heilua ja liikkua. Tämä kaverini eno oli kutsunut silloisen kirkkoherran (M.V) JOKA SIUNASI ASUNNON JA AJOI pahan pois. Kaverini eno ei tietääkseni ollut uskossa , mutta tiesi mistä kannattaa hakea apua tämäntyyppisiin

      • täonkivaaa

        quijan jälkeen meiän yhen kaapin ovi avautu kokoajan ja sit vein raamatun sinne eikä enää auennut x)


    • krim_

      Kuulostaa siltä että tämän ruukun ympärillä tapahtu ne kaikki outoudet, koska kerroit että ku heitit sen ruukun pois niin ilmiöt loppu siihen. Tiedätkö mitään tästä ruukun menneisyydestä? Muistetaan että esineetkin voi kummitella.
      Ei sinua varmaan kukaan ole kironnu eikä tuo vaikuta poltergeistiltäkään mutta kuulostaa siltä että olet herkkä aistimaan paranormaali-ilmiöitä.
      Ja nuo sähkölaitteet voi hajota ihan millon vaan että ei niihin varmaan mitään paranormaalia liity.
      Jos nämä ilmiöt vielä palaa tai jatkuu niin hommaa vaikka videokamera ja ääninauhuri ja laita nauhottamaan yöksi.

    • näkyjen näkijä

      Hei!
      En tiedä vieläkö näin pitkän ajan jälkeen luet tätä viestiä mutta toivon, että tämä vastaukseni kuitenkin tavoittaa sinut jotenkin.
      Mielestäni sinun kannattaisi tiedustella mitä sille ruukun entiselle omistajalle kuuluu. Onko hän kunnossa - terveenä - hengissä. Oletko ostanut sen kukkaruukun kirppikseltä. Jotenkin tuntuu, että sinulle viestitään jotakin mutta älä pelästy tällaisia "viestejä" vaikka ne tuntuvatkin hurjilta ja pelottavilta.
      Ensin ajattelin, että nämä tapaukset ovat vain sattumien summa mutta niitä on tapahtunut liian pienen ajan sisällä liian monta, jotta ne olisivat vain yhteensattumia. Olen jo pitkään pohtinut, että sähköllä ja energialla on paljonkin tekemistä yliluonnollisten asioiden kanssa ja kaikenlaiset sähkölaitteet reagoivat toimimalla silloin, kun joku tai jokin yrittää viestiä meidän olevaisten kanssa. Näitä viestejä ei tarvitse pelätä vaan kannattaa olla ylpeä siitä, että on saanut kyvyn vastaanottaa tällaisia viestejä. Sitä lahjaa ei suoda kovin monelle.
      Mutta jos sinua pelotti huoneesi "tapahtumat", oli hyvä, että heitit sen ruukun pois. Tiedän, että saat nyt olla rauhassa. Et vielä ollut valmis vastaanottamaan tämän kaltaisia viestejä mutta ehkä myöhemmin sitten, kun olet vanhempi ja vahvempi. Ja jos et ole valmis niihin, sano se ääneen - kovalla äänellä varmasti, niin et enää koskaan joudu kokemaan tämän kaltaisia ilmiöitä.
      Olen opettanut tämän asian myös lapselleni, jolla on ollut myös erilaisia aistimuksia. "Näkymättömän maailman" on toteltava meitä eikä meidän niitä. Ihmiset eivät vain monikaan tiedä tätä ja antavat pelolle vallan.
      Opin tämän asian ihan vahingossa, kun eräs kuollut sukulaiseni tuli käymään luonani ja sanoin hänelle, että hän ei saa tulla, koska en ollut silloin vahvimmillani henkisesti. Hän perääntyi välittömästi. Silloin tajusin, että minulla on "valta" hänen ylitseen tässä maailmassa ja hänen oli toteltava minua.
      Siunausta sinulle.

    • Hepulis

      Vaikka aloitus onkin vanha, niin kommentoinpa tätä vielä minäkin.

      Ensiksikin se on ihan varma asia, ettei kyse ollut poltergeistista, vaan joko kirouksesta tai jostain muusta riivauksesta, ja aloittajan mainitsema esine oli ilmeisesti ongelman ydin. Esine saattoi olla kirottu (=magiaa) tai kämppis oli saattanut ostaa lahjan esim. juuri kirpputorilta, jolloin sen sen tausta saattoi olla ihan mikä vaan.

      Huomioni kiinnittyi siihen, että astia sisälsi kuivattuja kukan terälehtiä. Kaukoidässä vähänkin lakastuneet kukat hävitetään eikä kukaan pidä kodissaan kuivakukkia (=mitään kullutta). Magian harjoittajat puolestaan pistävät "paketeihinsa" usein jotain kuollutta.

      Olisi mielenkiintoista tietää, valokuvasiko aloittaja esinettä koskaan. Infestoituneista esineistä ei yleensä saa ensimmäistäkään onnistunutta valokuvaa. Niiden ympärillä näkyy samanlaista "sulkamaista" väreilyä mitä on joskus myös kummitustaloissa otetuissa valokuvissa.

      Aloittaja oli onnekas kun ymmärsi hävittää esineen. Riivaajista infestoitunut esine hävitetään polttamalla (avomaalla) ja rukoilemalla koko toimituksen ajan. Tuhka heitetään virtaavan veteen. Esineen voi myös pistää roskiin, jos on varma siitä, että se menee poltettavaksi eikä kukaan huono-onninen ota sitä itselleen.

      Mitä tulee lahjan antajaan, niin teon seuraukset riippuvat siitä, antoiko hän esineen tahallaan vaiko vahingossa.

    • ketjun aloittaja

      Kiitos vastauksista, viestinne on tavoittanut minut.
      Olen aina ollut herkkä aistimaan asioita, nuorempana nähnyt enneunia ja näen niitä edelleen kun on mieli on herkkänä. Tämä kulkee suvussani, äitini ja isoäitini näkevät enneunia myös, isoäitini on nähnyt myös kuolleita ihmisiä. Itse olen muutamia kertoja ihan nuorenakin tuntenut selittämättömiä asioita, ja tuolloin pari vuotta sitten näin sen tumman hahmon joka vilahti takanani. Sukuni ei ole siis erityisemmin kristitty, mutta aika spirituaalinen tässä mielessä, kuullut kummitusjutuista, enneunista, kuolleiden näkemisestä ja spiritismistä.
      Tuosta aloituksesta on nyt yli 2 vuotta aikaa ja olen kasvanut henkisesti ja spirituaalisesti aika paljon tuosta asti, etenkin tämän vuoden aikana. Ei ole kysymystäkään siitä, etteikö noi tapahtumat olleet jostain toisesta ulottuvuudesta, ja silloin kaveritkin sanoivat että meillä tapahtuu todella kummia. Se mikä siitä ajasta nousee mieleen nyt eniten on se synkkyys ja raskas fiilis mitä silloin koin. Se kodin raskas olo siirtyi mukanani kaikkialle ikäänkuin tarrautunut sieluuni, siksi mietin nyt että ehkä se oli juuri kirous.. Sen jälkeen kun nuo asiat alkoivat tapahtumaan muutuin vähemmän ja vähemmän itseni kaltaiseksi ja joistakin asioista joita silloin tein en voi tunnistaa itseäni. Olen nyt lukenut jonkin verran kirouksista ja jollain tasolla tunnen että jokin paha on saanut minusta silloin otteen. Nyttemmin ja etenkin koko tämän vuoden aikana olen saanut positiivisia merkkejä ja kontakteja tuolta jostain ja koen että joku yrittää "auttaa". Olen nyt löytänyt ja tuntenut suojelusenkelini, joita on 2 (aktiivisesti aina yksi tossa vierellä, ja toista en tunne koko ajan, luulen etta jeesii silloin kun tarvetta on kahdelle :)), enkelini antavat aina merkkejä ja apua (höyheniä, apua tutuilta ja tuntemattomilta ihmisiltä, merkkejä numeroilla, rahallista apua) kun sitä heiltä syvästi pyydän vaikeilla hetkillä. Muutamia kertoja olen tuntenut kuinka joku halaa minua vaikka saatan olla ihan ypöyksin, ja silloin tiedän että joku tuolla tosissaan pitää huolta.
      Yksi asia ei vaan tunnu jättävän rauhaan. Nimittäin tuosta 2 vuoden takaisesta ajasta on jäänyt outo olo, ihan kuin sisälläni olisi edelleen jokin paha, jokin joka pitää minua otteessaan. Semmoinen harmaa raskas levoton sumu, mistä en voi puhua kenellekään. Kaikki sanovat että vaikutan aina niin iloiselta ja sosiaaliselta ihmiseltä, ja koenkin että en pysty avautumaan tästä monelle, parille ystävälle olen puhunut. Joskus kun katson peiliin pelkään näkeväni siellä jotain pahaa.
      Tämä kukkaruukun antaja oli siis entinen kämppikseni ja kotoisin afrikasta. Ruukku oli ostettu ihan tavaratalosta mutta mikä mietitytti jälkeenpäin, oli se että hän osti itselleen aivan samanlaisen ruukun omaan huoneeseensa. En tiedä tarkkaan miten kirouksia tehdään tai mustaa magiaa, mutta olen jostain kuullut että magian toimiakseen asetetaan magian tekijälle tiettyjä ehtoja joita noudattaa. En poissulkisi vaihtoehtoa että kämppikseni olisi tahalleen antanut minulle tuon ruukun jossa olisi jotain outoa ollut ja ehkä toinen identtinen ruukku hänellä itsellään oli yksi ehdoista..

      • ketjun aloittaja

        Olen lukenut että jotkut artistit myyvät sielunsa pahoilaiselle saadakseen mainetta ja rahaa. (jos kuuntelee tarkkaan, joidenkin biisien sanat kertovat siitä enkä itse tajunnut sitä ennen kuin noiden tapahtumien jälkeen).
        Kuuntelin tänä keväänä monien vuosien jälkeen Metallican Until it Sleeps, ja sen biisin sanat kuvaa täysin sitä miltä se tuntuu kun paha ottaa otteen. Taistelen näiden vaikeiden tunteiden kanssa edelleen usein, enkä tiedä oikein mistä saisin apua. Terapiassa olen käynyt muutaman kerran mutta koska en ole hullu, se ei pidemmän päälle auttanut. En koe olevani kovin kristitty, vaan enemmä spiritualinen uskoltani, mutta mistä voisin löytää oikean paikan oman "uskontoni" piiristiä josta voisin saada jonkin henkisen puhdistautumisen tms. Onko kenelläkään tietoa?
        Näiden asioiden kanssa kamppailua en toivo kenellekään.
        Tässä vielä Until it Sleeps biisin sanat:

        Where do I take this pain of mine
        I run but it stays right by my side

        So tear me open and pour me out
        There's things inside that scream and shout
        And the pain still hates me
        So hold me until it sleeps

        Just like the curse, just like the stray
        You feed it once and now it stays
        Now it stays

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me until I'm clean

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you so hold me
        Until it sleeps

        So tell me why you've chosen me
        Don't want your grip
        Don't want your greed
        Don't want it

        I'll tear me open make you gone
        No more can you hurt anyone
        And the fear still shakes me
        So hold me, until it sleeps

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4)

        I Don't want it want it want it want it want it
        No

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me 'til I'm clean

        I'll tear thee open make you gone
        No longer will you hurt anyone
        And the hate still shapes me
        So hold me until it sleeps


      • Hepulis
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Olen lukenut että jotkut artistit myyvät sielunsa pahoilaiselle saadakseen mainetta ja rahaa. (jos kuuntelee tarkkaan, joidenkin biisien sanat kertovat siitä enkä itse tajunnut sitä ennen kuin noiden tapahtumien jälkeen).
        Kuuntelin tänä keväänä monien vuosien jälkeen Metallican Until it Sleeps, ja sen biisin sanat kuvaa täysin sitä miltä se tuntuu kun paha ottaa otteen. Taistelen näiden vaikeiden tunteiden kanssa edelleen usein, enkä tiedä oikein mistä saisin apua. Terapiassa olen käynyt muutaman kerran mutta koska en ole hullu, se ei pidemmän päälle auttanut. En koe olevani kovin kristitty, vaan enemmä spiritualinen uskoltani, mutta mistä voisin löytää oikean paikan oman "uskontoni" piiristiä josta voisin saada jonkin henkisen puhdistautumisen tms. Onko kenelläkään tietoa?
        Näiden asioiden kanssa kamppailua en toivo kenellekään.
        Tässä vielä Until it Sleeps biisin sanat:

        Where do I take this pain of mine
        I run but it stays right by my side

        So tear me open and pour me out
        There's things inside that scream and shout
        And the pain still hates me
        So hold me until it sleeps

        Just like the curse, just like the stray
        You feed it once and now it stays
        Now it stays

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me until I'm clean

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you so hold me
        Until it sleeps

        So tell me why you've chosen me
        Don't want your grip
        Don't want your greed
        Don't want it

        I'll tear me open make you gone
        No more can you hurt anyone
        And the fear still shakes me
        So hold me, until it sleeps

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4)

        I Don't want it want it want it want it want it
        No

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me 'til I'm clean

        I'll tear thee open make you gone
        No longer will you hurt anyone
        And the hate still shapes me
        So hold me until it sleeps

        Hyvä, kun kirjoittelit vielä tänne. Kuulostaa siltä, että olet aika pahassa tilanteessa, mutta kuten itsekin sanoit, hullu et ole. Ongelmasi ei nimittäin ole henkinen, vaan hengellinen, ja periaatteessa tässä pitäisi vaihtaa lääkäri pappiin tai johonkin muuhun sielunhoitajaan. Oma apu saattaa kuitenkin riittää.

        O.k., ensiksikin olet oikeassa siinä, että sinussa vaikuttaa kirous. Sukusi naisissa kulkeva selvänäköisyyden taipumus on nimittäin sukukirous. Vaikka herkkyytesi saattaa tuntua sinusta lahjalta, sillä on myös varjopuolensa. Sinun täytyy hankkiutua eroon kaikista okkultistisista esineistäsi, kirjoistasi ja harrastuksistasi. Okkultismista irtisanoutuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että menettäisit herkkyytesi tai lahjasi, vaan niiden pistämistä parempaan käyttöön. (Usko minua - oma taustani on ihan samanlainen.)

        Lisäksi kämppiksesi antama esine oli juuri sitä, mitä pelkäsin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun törmään afrikkalaiseen mustaan magiaan, ja saat olla tosi onnellinen siitä, että hävitit esineen. Teit sen miten hyvänsä, niin pääasia on se, ettei se ole enää sinulla. Prosessi pitää nyt vaan hoitaa oikealla tavalla loppuun, ja se tarkoittaa juuri sitä puhdistautumista, jota sanoit haluavasikin.

        Puhdistautumisessa on tärkeintä oma halusi auttaa itseäsi. Se, että olet omalla tavallasi hengellinen ihminen riittää. Pääasia on se, että uskot muuhunkin kuin materiaaliseen todellisuuteen, ja ymmärrät sen, että tässä maailmassa on kaksi vastakkaista voimaa - hyvä ja paha. Olet joutunut pahan vaikutuspiiriin, ja sinun pitää ajaa se elämästäsi ulos.

        Tässä tulemme sitten vaikeimpaan kohtaan, eli siihen, että ainoat vastalääkkeet riivauksiin (=demoniset henget ja kiroukset) löytyvät uskonnoista. Ja kaiken kukkuraksi tämän päivän kirkoissakin halutaan olla kovin hiljaa saatanasta/perkeleestä ja hänen enkeleistään (=demonit). Niinpä tietoa on tarjolla tosi vähän ja se vähäinenkin tahtoo olla jollain muulla kielellä kuin suomeksi.

        Linkitän sinulle tämän viestin loppuun parhaita tietämiäni lähteitä, joihin toivon sinun perehtyvän. Jos uskonnolliset asiat tuntuvat sinusta vastenmielisiltä, se voi olla merkki siitä, että sinussa vaikuttaa kirouksen lisäksi myös joku demoninen henki. En kuitenkaan usko, että kyseessä on täysimittainen riivaus (=possessio). Se on harvinaista, eikä tilanteesi vaikuta niin pahalta.

        Kun lähdet karkottamaan kirouksia tai riivaajia itsestäsi, pahuuden voimat iskevät takaisin. Ne yrittävät pitää sinut otteessaan keinolla millä hyvänsä. Siksi suosittelen sinulle suojautumiskeinoja, jotka olen maininnut täällä monta kertaa ennenkin: Psalmin 91 lukeminen (päivittäin, mielellään ääneen), Isä meidän -rukous ja Herran siunaus. Jos tunnet jossain tilanteessa pahan läsnäoloa, käske se pois Jeesuksen Kristuksen nimessä.

        Kummallista kyllä, minä pohdin eilen illalla juuri samaa asiaa kuin sinäkin, eli sielun myymistä saatanalle. Katsoin jopa muistini virkistykseksi Labyrinth-elokuvan ensimmäiset kohtaukset, joissa asia tulee harvinaisen selväksi. Myös Twilight-kirjat ja -elokuvat on tehty samalla kaavalla, mutta niissä hyvä ja paha on pistetty niin sekaisin, että viisaskin menee vipuun.

        Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat vielä jatkaa keskustelua, niin kirjoittele toki.

        Tässäpä linkkejä:

        http://www.evl.fi/raamattu/1992/Ps.91.html
        http://www.evl.fi/katekismus/isameidan/isameidan.html
        http://www.evl.fi/katekismus/raamatturippi/43.html

        Katso tältä sivulta jaksot 29-34 ja 37-43:
        http://www.tv7.fi/vod/series/?series=50
        Muitakin kirouksia, demoneja ja hengellistä sodankäyntiä koskevia jaksoja sarjasta löytyy, mutta nuo edellä mainitsemani antavat sinulle hyvät perustiedot aiheesta. On niissä joitakin näkemyksiä, joita en ihan allekirjoittaisi, mutta periaatteessa ohjelmat ovat ihan kelvollisia.

        http://www.kolumbus.fi/rov.o.peltola/teemat/Riivaajistavapautuminen2.htm
        http://www.jariiivanainen.net/mikavoimasinussavaikuttaa3.html
        http://www.hs.fi/artikkeli/HS 2062010 Demonien vihollinen/1135267067592
        http://www.sana.fi/artikkelit/paha_vaivaa/

        Kirjoja, joissa tietoa noituudesta ja siitä, miten vapautua riivauksista:
        http://www.bookplus.fi/kirjat/amorth,_gabriele/an_exorcist_tells_his_story-4409164
        http://www.bookplus.fi/kirjat/amorth,_gabriel/an_exorcist-4454806
        http://www.bookplus.fi/kirjat/winkowski,_mary_ann/when_ghosts_speak-6115213


      • jaikal.se
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Olen lukenut että jotkut artistit myyvät sielunsa pahoilaiselle saadakseen mainetta ja rahaa. (jos kuuntelee tarkkaan, joidenkin biisien sanat kertovat siitä enkä itse tajunnut sitä ennen kuin noiden tapahtumien jälkeen).
        Kuuntelin tänä keväänä monien vuosien jälkeen Metallican Until it Sleeps, ja sen biisin sanat kuvaa täysin sitä miltä se tuntuu kun paha ottaa otteen. Taistelen näiden vaikeiden tunteiden kanssa edelleen usein, enkä tiedä oikein mistä saisin apua. Terapiassa olen käynyt muutaman kerran mutta koska en ole hullu, se ei pidemmän päälle auttanut. En koe olevani kovin kristitty, vaan enemmä spiritualinen uskoltani, mutta mistä voisin löytää oikean paikan oman "uskontoni" piiristiä josta voisin saada jonkin henkisen puhdistautumisen tms. Onko kenelläkään tietoa?
        Näiden asioiden kanssa kamppailua en toivo kenellekään.
        Tässä vielä Until it Sleeps biisin sanat:

        Where do I take this pain of mine
        I run but it stays right by my side

        So tear me open and pour me out
        There's things inside that scream and shout
        And the pain still hates me
        So hold me until it sleeps

        Just like the curse, just like the stray
        You feed it once and now it stays
        Now it stays

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me until I'm clean

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you so hold me
        Until it sleeps

        So tell me why you've chosen me
        Don't want your grip
        Don't want your greed
        Don't want it

        I'll tear me open make you gone
        No more can you hurt anyone
        And the fear still shakes me
        So hold me, until it sleeps

        It grips you so hold me
        It stains you so hold me
        It hates you so hold me
        It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4)

        I Don't want it want it want it want it want it
        No

        So tear me open but beware
        There's things inside without a care
        And the dirt still stains me
        So wash me 'til I'm clean

        I'll tear thee open make you gone
        No longer will you hurt anyone
        And the hate still shapes me
        So hold me until it sleeps

        >>>mutta mistä voisin löytää oikean paikan oman "uskontoni" piiristiä josta voisin saada jonkin henkisen puhdistautumisen tms. Onko kenelläkään tietoa?


    • ketjun aloittaja

      Kiitos tosi paljon vastauksestasi. Tilanne ei ole äärettömän paha, mutta sanoisin että pahempi kuin annan ymmärtää. Kuten sanoin en pysty asiasta oikein kenellekään puhumaan, kukaan ei ymmärrä täysin mitä sisälläni on, koska useimmat läheisistäni eivät ole tarpeeksi henkisiä ymmärtämään/uskomaan näitä asioita ja tosiaan esitän suurimman osan ajasta että kaikki on hyvin. Pahimpaan aikaan olen esitt]anyt jopa niin paljon että en pystynyt oikein olemaan enää oma itseni ihmisten seurassa.. kaikki tuntee minut hymyilevänä ja iloisena, vaikka tosiasiassa se on yleensä maski jonka taakse piiloudun. Nykyisin olen pakottanut itseäni olemaan enemmän aito oma itseni ja saanut tuon enemmän kontrolliin.
      aika uskomatonta, että pyysin enkeleiltä apua n. 45 minuuttia ennen vastaustasi että antaisivat merkin, kenelle voisin jutella ja vihdoin saada tämän asian päätökseen ja päästä tästä pahasta olosta eroon.. Ja niin sain vastauksesi, ja mikä pistää silmään on nimimerkkisi-sana jota käytän yhdistelmäsalasanassani sähköpostissani ja kaikkialla minne kirjaudun:D
      Sanoit että olet aikaisemminkin törmännyt mustaan magiaan, haluaisin kuulla tuosta enemmän. Tiedän itse jonkin verran magiasta mutta en tarpeeksi. Luulen myös että tiedän ex kämppikseni mahdolliset motiivit jos on halunnut kirouksen langettaa päälleni.
      Voisinko lähettää sinulle s-postia? Tunnut ymmärtävän näistä asioista paljon ja haluaisin tietää taustastasi enemmän, ja kysyä neuvoa tilanteeseeni vapautuneemmin.
      Minut tavoittaa sähköpostista glittereye(a)hotmail.co.uk

      Kiitos jo tästä avusta, olet auttanut enemmän kuin luuletkaan.

      • Hepulis

        Ole hyvä. Kirjoittelen sinulle illalla privana, mutta tässä vielä pari linkkiä:
        http://www.jariiivanainen.net/vapaaksisiteista.html
        http://www.jariiivanainen.net/yhteysrajantaakse1.html

        Jälkimmäisessä artikkelissa kohdassa "esineet" on yksi kuvaus afrikkalaisesta magiasta. Lisäksi jommassa kummassa Gabriele Amorthin kirjassa on tapauskertomus sen tyyppisestä noituudesta, jossa kirouksen lähettäjän hallussa oli samanlainen esine kuin uhrillakin. En onnistunut löytämään sitä illalla, joten etsin sen tänään ennen kuin laitan sinulle viestiä. Ja kun linkittämissäni lähteissä korostetaan kovasti sitä, että kaikki okkultistiset kirjat ja esineet pitää hävittää, niin ei siinä nyt ihan älyttömän pitkälle kannata mennä. Hävitä vain sellaiset kirjat ja esineet, joista tulee inhottava tunne. Muut saavat olla.


      • okkimon
        Hepulis kirjoitti:

        Ole hyvä. Kirjoittelen sinulle illalla privana, mutta tässä vielä pari linkkiä:
        http://www.jariiivanainen.net/vapaaksisiteista.html
        http://www.jariiivanainen.net/yhteysrajantaakse1.html

        Jälkimmäisessä artikkelissa kohdassa "esineet" on yksi kuvaus afrikkalaisesta magiasta. Lisäksi jommassa kummassa Gabriele Amorthin kirjassa on tapauskertomus sen tyyppisestä noituudesta, jossa kirouksen lähettäjän hallussa oli samanlainen esine kuin uhrillakin. En onnistunut löytämään sitä illalla, joten etsin sen tänään ennen kuin laitan sinulle viestiä. Ja kun linkittämissäni lähteissä korostetaan kovasti sitä, että kaikki okkultistiset kirjat ja esineet pitää hävittää, niin ei siinä nyt ihan älyttömän pitkälle kannata mennä. Hävitä vain sellaiset kirjat ja esineet, joista tulee inhottava tunne. Muut saavat olla.

        Tossa sun "yhteysrajantaakse" linkissä on yks sellanen paha virhe mikä todistaa että tämä uskonto kuvittelee olevansa muiden yläpuolella,pieni lainaus tosta linkistä:

        "Asian toinen puoli on kuitenkin se, että Jumala yksin on meidän palvontamme arvoinen, koska hän on luonut esi-isämme ja kaikki ihmiset. Hän yksin ansaitsee kiitoksemme ja palvontamme ja häneltä voimme myös pyytää apua tarvittaessa"

        Niinhän kristinuskossa kuten monissa muissa länsimaisissa uskonnoissa palvotaan enemmän jeesusta ku jumalaa. Onko niin että idän uskonnoissa ei saa palvoa jotain merkittävää historian henkilöä.Näissä kristinuskon opeissa tai oikeestaan raamatun tulkinnoissa on niin hirveesti ristiriitoja ja aukkoja että on ihan selvää että ihminen muokannu sen kirjan tietyn ryhmän eduksi.

        Koska tämä on kummittelu palsta niin jätän nämä uskon asiat tähän.


      • Hepulis
        okkimon kirjoitti:

        Tossa sun "yhteysrajantaakse" linkissä on yks sellanen paha virhe mikä todistaa että tämä uskonto kuvittelee olevansa muiden yläpuolella,pieni lainaus tosta linkistä:

        "Asian toinen puoli on kuitenkin se, että Jumala yksin on meidän palvontamme arvoinen, koska hän on luonut esi-isämme ja kaikki ihmiset. Hän yksin ansaitsee kiitoksemme ja palvontamme ja häneltä voimme myös pyytää apua tarvittaessa"

        Niinhän kristinuskossa kuten monissa muissa länsimaisissa uskonnoissa palvotaan enemmän jeesusta ku jumalaa. Onko niin että idän uskonnoissa ei saa palvoa jotain merkittävää historian henkilöä.Näissä kristinuskon opeissa tai oikeestaan raamatun tulkinnoissa on niin hirveesti ristiriitoja ja aukkoja että on ihan selvää että ihminen muokannu sen kirjan tietyn ryhmän eduksi.

        Koska tämä on kummittelu palsta niin jätän nämä uskon asiat tähän.

        No, jotta ei tulisi edustettua pelkästään kristinuskon länsimaisia suuntauksia, niin tässäpä tasapuolisuuden vuoksi muutama lisälinkki:

        Orthodox Exorcism
        http://www.youtube.com/watch?v=lTn0yy3ckZk

        Jinns and Exorcisms in Islam - Abu Muhammad
        http://www.youtube.com/watch?v=ro3kxkc7nYo&feature=related

        Spiritual healing (= hindulaista sielunhoitoa)
        http://www.spiritualresearchfoundation.org/articles/id/spiritualresearch/spiritualhealing

        Malaysian Paranormal Research
        http://www.malaysian-paranormal-research.org/

        Eikös vaan ole kumma juttu, kuinka samanlaisia riivaajat ja kummitukset ovat joka puolella maailmaa? Ja niin ovat myös keinot, joilla riivaajia ja kummituksia ulos ajetaan. Kun ihminen joutuu riivaajan valtaan tai saa kotiinsa ihan oikeasti kummituksen, niin kyllä siinä apu rupeaa kelpaamaan, tulipa se mistä lähteestä hyvänsä.


    • okkimon

      Jos sut oltais riivattu tai kirottu niin sä luutavasti tuntisit sen nahoissas,sä oot vaa herkempi noille matalamman energian entiteeteille,sä vedät herkkyytes takia niitä puoleesi,pelko vetää myös noita puolee. Mä oon kohdannu pari kertaa omassa kodissani hengen,toinen oli ihan harmiton ja toinen ilmeisesti ei halunnu että meijän perhe asui sen talossa ja ymmärrän kyllä täysin jos se vähä osottaa mieltään,nää oli vaa ihan tavallisia ihmisen henkiä. Toisia on sitte nää ns.demonit/riivaajat,sun energias on niille ruokaa ja sen takia ne roikkuu ihmisten kimpussa.

      Ei sun herkkyytes aistia energioita ole mikään kirous,tollasta levittelee vaan ihmiset jotka pelkää,pelko on vaa este sun henkiselle kehitykselle.

      • Hepulis

        Yhdessä taloudessa on erittäin harvoin enemmän kuin yksi kummitus, ja jos kotonasi olisi kummitellut, tapaamisesi kummitusten kanssa eivät olisi jäänyt kahteen kertaan.


      • okkimon
        Hepulis kirjoitti:

        Yhdessä taloudessa on erittäin harvoin enemmän kuin yksi kummitus, ja jos kotonasi olisi kummitellut, tapaamisesi kummitusten kanssa eivät olisi jäänyt kahteen kertaan.

        Siis anteeksi tarkotin että olen kohdannut kaksi kummitusta (molemmat eri asunnossa) mutta kyllä niitä ilmiöitä tapahtu useamman kerran,olen täysin varma että kyseessä oli aitoja henkiä eikä mitään mielikuvituksen tuotetta.

        Se ensimmäinen kummituksista oli sellanen vanhempi ruova joka asu ennen meitä siinä talossa. Talossa kuulu aika usein öisin että joku kävelee siellä,sitten aamupalalla kerran kukkaruukku putos lattialle vaikka se oli reilu 15cm reunasta,mä näin sen omin silmin ku se liuku siitä ja putos lattialle ja sitten ku oltiin ostettu uus cd-soitin ja olin kuuntelemassa musiikkia mun siskon huoneessa se cd soittimen volumet lähti ihan silmissä nousemaan ja ja mä pelästyin aika lujaa ja lähin karkuun :D

        Se toinen kummitus oli sellanen "täti" ensimmäinen kokemus oli ku pelattiin kaverin kanssa videopeleä niin ne johdot alko heilumaan siellä hyllyn takana,tämä me nähtiin molemmat kaverin kanssa ja sit toinen oli ku mun huoneessa nukkui eräs lapsi,se totes aamulla että miks täti katsoo mua yöllä,siitä mä tiedän että se on joku täti se lapsi pelkäs sitä mun huonetta.Kerran sen saman kaverin kanssa jonka kanssa me nähtiin se johtoepisodi,oltiin vissii vähä levottomia ja mun tuolilla ollu muki nous 10cm ilmaan ja paiskautu takas,tääki me molemmat nähtiin. Kerran ku oltiin kavereiden kanssa juomassa meillä kaikille (paitsi mulle) tuli aamulla niin huono olo ettei kerinny edes vessaan oksentamaan vaikka ei ollu juonu paljookaan edellisenä iltana,mä tiedän että tää johtu sen hengen energiasta. Monesti kaverit valitti että mun asunnossa on tosi kylmä ja tuli sellanen tunne että joku tarkkailee,yks kaveri ei edes uskaltanu mennä mun huoneeseen yöllä.

        Tää asunto oli mun ensimmäinen oma asunto.


      • Hepulis
        okkimon kirjoitti:

        Siis anteeksi tarkotin että olen kohdannut kaksi kummitusta (molemmat eri asunnossa) mutta kyllä niitä ilmiöitä tapahtu useamman kerran,olen täysin varma että kyseessä oli aitoja henkiä eikä mitään mielikuvituksen tuotetta.

        Se ensimmäinen kummituksista oli sellanen vanhempi ruova joka asu ennen meitä siinä talossa. Talossa kuulu aika usein öisin että joku kävelee siellä,sitten aamupalalla kerran kukkaruukku putos lattialle vaikka se oli reilu 15cm reunasta,mä näin sen omin silmin ku se liuku siitä ja putos lattialle ja sitten ku oltiin ostettu uus cd-soitin ja olin kuuntelemassa musiikkia mun siskon huoneessa se cd soittimen volumet lähti ihan silmissä nousemaan ja ja mä pelästyin aika lujaa ja lähin karkuun :D

        Se toinen kummitus oli sellanen "täti" ensimmäinen kokemus oli ku pelattiin kaverin kanssa videopeleä niin ne johdot alko heilumaan siellä hyllyn takana,tämä me nähtiin molemmat kaverin kanssa ja sit toinen oli ku mun huoneessa nukkui eräs lapsi,se totes aamulla että miks täti katsoo mua yöllä,siitä mä tiedän että se on joku täti se lapsi pelkäs sitä mun huonetta.Kerran sen saman kaverin kanssa jonka kanssa me nähtiin se johtoepisodi,oltiin vissii vähä levottomia ja mun tuolilla ollu muki nous 10cm ilmaan ja paiskautu takas,tääki me molemmat nähtiin. Kerran ku oltiin kavereiden kanssa juomassa meillä kaikille (paitsi mulle) tuli aamulla niin huono olo ettei kerinny edes vessaan oksentamaan vaikka ei ollu juonu paljookaan edellisenä iltana,mä tiedän että tää johtu sen hengen energiasta. Monesti kaverit valitti että mun asunnossa on tosi kylmä ja tuli sellanen tunne että joku tarkkailee,yks kaveri ei edes uskaltanu mennä mun huoneeseen yöllä.

        Tää asunto oli mun ensimmäinen oma asunto.

        O.k., kyllä tuo nyt uskottavammalta alkoi kuulostaa. Minulla tulee tuosta vaan se ajatus, että kyseessä olisi ollut yksi ja sama haamu, joka seurasi sinua paikasta toiseen. Sinähän olit nuori ja energinen, ja luonasi kävi muita nuoria. Nuorten energia houkuttaa kummituksia ja kuten itsekin sanoit, niin energiaa kummitukset haluavat. Niillä on vaan ikävä taipumus imeä ihmisten ja kotieläinten energiaa, ja siitä koituu aina harmia.


    • Harhaa vai totta

      Minulla taitaa olla ongelmana seuraileva henki tai jotain. Viimeaikoina olen miltei luullut tulevani hulluksi. Kaikki selittämättömät tapahtumat (kuten valojen välähtely ja kirkkaustason vaihtelu, esineiden rikki meneminen, kylmät alueet, tavaroiden paikan vaihtaminen) ja äänet (koputukset, suhahdukset, astioiden helinä, selittämättömät räsähdykset, askeleet), sekä kissani omituinen käyttäytyminen välillä (tuijottelee uhkaavana tyhjyyttä), eivät voi minun mielestäni muusta kertoa, kuin jostain yliluonnollisesta.

      Aloin kokea ala-aste ikäisenä ensimmäisiä, voisinko sanoa "oireita". Näin unia, jotka toteutuivat, huoneessani tuli välillä hyvin kylmä ja tavaroitani räsähteli rikki aivan selittämättömin tavoin. Jos olin koulussa ja jotain tällaista tapatui huoneessani, äitini kertoi minulle aina siitä. Sen jälkeen, kun näin ollessani yksin kotona tumman hahmon keittiö&olohuoneyhdistelmässämme ja kaikkien kaapinovien ja ulko-oven olevan auki, tapahtumat loppuivat hetkeksi. Unet ovat jatkuneet aina ajoittain tähän päivään asti.

      Nyt olen päälle parikymppinen ja muutin kolmatta kertaa,. Ensimmäisen kerran kun muutin, tapahtumat alkoivat uudelleen. Olin poikaystäväni kanssa vuokralla vanhassa omakotitalossa. Kuulimme rappusissa kävelyä miltei joka yö, kun koitimme nukkua, alakerta veti talvella jopa pakkasen puolelle lämmityksistä huolimatta. Kuulin kerran suihkuhuoneesta pienen lapsen naurua ja kovia rysähdyksiä. Kävin tarkistamassa kylpyhuoneen, ja se oli tyhjä. Toisen kerran muutettuamme olimme vuokralla kerrostalossa. Siellä liesituulettimemme valo välkähteli välkkymisnopeuttaan muunnellen, astioita hajosi kaapeissa ja välillä tuntui, kuin joku olisi tuijottanut minua saunasta, kun olin kylpyhuoneessa. Vieraat alkoivat huomaamaan tapahtumia myös, koska niiden tapahtumavälit pienenivät ja ilmiöt voimistuivat. Nyt kun muutimme kolmannen kerran, on alkanut tapahtua kaikkea, mikä alkaa jo pikkuhiljaa hermostuttaa. Tavarat vaihtelevat paikkoja, lamppuja räsähtelee vähän väliä rikki, ovet eivät pysy auki, jos jätän ne auki ja eivät ole kiinni, jos olen laittanut ne kiinni, hanat ovat välillä aivan auki, kovat äänet ja kylmät, liikkuvat sujahdukset, vieraat valittaa meklein aina että luonamme on kylmä - siksi tarjolla on joka sohvalla useampi viltti ympäri vuoden... Välillä en saa nukuttua, kun tuntuu että pimeissä nurkissa seisoo joitain.

      Olen vain koittanut olla miettimättä näitä tapahtumia ja ääniä, mutta nyt olen harkinnut ouija-laudan hankintaa. Toisaalta taas, en tiedä onko se hyvä idea, jos henki tai mikä tahansa onkin voimistuu siitä, mutta ottaisin mielummin itse asiasta selvää kuin pyytäisin ulkopuolisen (mahdollisesti huijarimeedion) kertomaan minulle minua seuraavasta olennosta. Jokainen kait omalla tavallaan? Itse kyllä haluaisin osata keskustella ja saada selville enemmän. Mutta mitäs jos uteliaisuus onkin vaaraksi?

      • Hepulis

        Olipa hyvä, että kirjoitit tänne. Älä missään, missään nimessä hanki ouija-lautaa!!! Spiritismin kokeileminen voisi sinun tapuksessasi olla erittäin vaarallista.

        Olet ihan oikeassa siinä, että sinua seurailee henki, eikä sillä ole mitään väliä, kuka se on tai mitä se sinusta haluaa. Siitä on nyt vaan päästävä eroon! Jos et ole jo lukenut, niin lue nuo ketjun aloittajalle kirjoittamani vastaukset. Ne pätevät sinunkin tapauksessasi.

        Sinun kohdallasi on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa. Joku kyseessä on lapsuudenkodistasi mukaan lähtenyt kummitus tai sitten sinuun on (kuten ketjun aloittajaankin) kiinnittynyt joku demoninen henki. Se on kuitenkin ihan selvää, ettet ole voinut muuttaa paikasta toiseen, ja aina asunnossa olisi sattunut olemaan kummitus. Kyllä tuo ilmiö kulkee tavalla tai toisella mukanasi.

        Jos kyseessä on seuraileva kummitus, se lähtee yleensä pois kodin siunaamisella tai jopa rukoilemalla. Demoninen henki on sitten paljon hankalampi juttu. Se vaatii sen, että sinun on irtisanouduttava ja puhdistauduttava kaikista okkultistisista asioista - ajettava paha pois itsestäsi ja päästetävä hyvä sisään. Käytännössä se tarkoittaa aika suurta elämänmuutosta. Jos tunnet tarvitsevasi ammattiapua, niin sielunhoitoa voi saada netistäkin näistä osoitteista:

        http://www.facebook.com/kirkkosuomessa/app_177794048978925
        https://www.verkkoauttaminen.fi/palvelevanetti


      • äskeinen kirjoittaja
        Hepulis kirjoitti:

        Olipa hyvä, että kirjoitit tänne. Älä missään, missään nimessä hanki ouija-lautaa!!! Spiritismin kokeileminen voisi sinun tapuksessasi olla erittäin vaarallista.

        Olet ihan oikeassa siinä, että sinua seurailee henki, eikä sillä ole mitään väliä, kuka se on tai mitä se sinusta haluaa. Siitä on nyt vaan päästävä eroon! Jos et ole jo lukenut, niin lue nuo ketjun aloittajalle kirjoittamani vastaukset. Ne pätevät sinunkin tapauksessasi.

        Sinun kohdallasi on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa. Joku kyseessä on lapsuudenkodistasi mukaan lähtenyt kummitus tai sitten sinuun on (kuten ketjun aloittajaankin) kiinnittynyt joku demoninen henki. Se on kuitenkin ihan selvää, ettet ole voinut muuttaa paikasta toiseen, ja aina asunnossa olisi sattunut olemaan kummitus. Kyllä tuo ilmiö kulkee tavalla tai toisella mukanasi.

        Jos kyseessä on seuraileva kummitus, se lähtee yleensä pois kodin siunaamisella tai jopa rukoilemalla. Demoninen henki on sitten paljon hankalampi juttu. Se vaatii sen, että sinun on irtisanouduttava ja puhdistauduttava kaikista okkultistisista asioista - ajettava paha pois itsestäsi ja päästetävä hyvä sisään. Käytännössä se tarkoittaa aika suurta elämänmuutosta. Jos tunnet tarvitsevasi ammattiapua, niin sielunhoitoa voi saada netistäkin näistä osoitteista:

        http://www.facebook.com/kirkkosuomessa/app_177794048978925
        https://www.verkkoauttaminen.fi/palvelevanetti

        Olen vähän lueskellut ja pintapuolisesti kerennyt tutustumaan nyt noihin sivustoihin. Ongelma on vain se, että olen hyvin skeptinen näihin... uskonnollisiin asioihin. Olen nimittäin pitänyt aina itseäni ateistina, mutta ala-asteella koitin vähän okkultismisia asioita. Tuota, voiko olla mahdollista, että olisin mukamas kutsunut jotain perääni? Eikö ole vaikka jotain lorua millä saisin lähtemään kummituksen/demonin?

        Mitä voisi tapahtua, jos hankkisin ouija-laudan?


      • Hepulis
        äskeinen kirjoittaja kirjoitti:

        Olen vähän lueskellut ja pintapuolisesti kerennyt tutustumaan nyt noihin sivustoihin. Ongelma on vain se, että olen hyvin skeptinen näihin... uskonnollisiin asioihin. Olen nimittäin pitänyt aina itseäni ateistina, mutta ala-asteella koitin vähän okkultismisia asioita. Tuota, voiko olla mahdollista, että olisin mukamas kutsunut jotain perääni? Eikö ole vaikka jotain lorua millä saisin lähtemään kummituksen/demonin?

        Mitä voisi tapahtua, jos hankkisin ouija-laudan?

        Sillä, uskotko Jumalaan ei ole näiden asioiden kohdalla merkitystä. Näitä juttuja sattuu ihan yhtä lailla uskovaisille kuin ateisteillekin, ja seurakunnat antavat ilmaista sielunhoitoa kaikille sitä haluaville vakaumuksesta riippumatta. Sen olen myös havainnut, että saatanan kohtaaminen tuhoaa epäuskon vähintään yhtä tehokkaasti kuin Jumalan kohtaaminenkin. Ja usko minua - ainoita "loitsuja", joilla voi saada kummituksen tai demonin lähtemään kutsutaan rukouksiksi ja siunauksiksi.

        Jos nyt hankkisit ouija-laudan ja kutsuisit sen avulla henkiä, niin nehän ilmoittautuisivat alta aikayksikön ja ne pistäisivät kotonasi pystyyn sellaiset juhlat, joita et ole ennen nähnytkään. Kovin moni on päätynyt spiritismiä harjoitettuaan mielisairaalaan eikä kuoleman mahdollisuuskaan ole poissa laskuista.

        Tässä maailmassa vaikuttaa kaksi vastakkaista voimaa: hyvä (=Jumala, rakkaus) ja paha (=saatana, pelko). Jos ihminen heittää irti otteensa hyvästä, hän päätyy enemmän tai vähemmän pahan valtaa, ja sinä taidat olla siellä korvia myöten. Varhaiset spiritismikokeilusi ovat varmasti ainakin osasyynä sille, että nurkissa kolisee. Sinussa on jo nyt kiinni yksi tai useampikin demoni, jotka olet luoksesi kutsunut. Onko mitään järkeä kutsua niitä lisää? Ja arvaapa vaan, kuinka kivoja juttuja nykyisetkin demonisi sinulle kertoisivat, jos antaisit niille puheenvuoron?

        Totta kai sinä olet "vähän skeptinen" uskonnollisten asioiden suhteen, mutta hyvä, jos et ole aivan kauhun vallassa. Uskonnollisten asioiden pelko tai inho niitä kohtaan johtuu yksinomaan riivauksista. Sitten kun voit tarkastella uskonasioita neutraalisti, tuntematta pelkoa tai inhoa, olet päässyt kuiville.


      • 17+15
        äskeinen kirjoittaja kirjoitti:

        Olen vähän lueskellut ja pintapuolisesti kerennyt tutustumaan nyt noihin sivustoihin. Ongelma on vain se, että olen hyvin skeptinen näihin... uskonnollisiin asioihin. Olen nimittäin pitänyt aina itseäni ateistina, mutta ala-asteella koitin vähän okkultismisia asioita. Tuota, voiko olla mahdollista, että olisin mukamas kutsunut jotain perääni? Eikö ole vaikka jotain lorua millä saisin lähtemään kummituksen/demonin?

        Mitä voisi tapahtua, jos hankkisin ouija-laudan?

        "Mitä voisi tapahtua, jos hankkisin ouija-laudan?"

        Ouija Board Opens Door For Demonic Oppression!
        http://www.youtube.com/watch?v=0XHgfHxvrms&feature=relmfu


      • 17+15
        Hepulis kirjoitti:

        Sillä, uskotko Jumalaan ei ole näiden asioiden kohdalla merkitystä. Näitä juttuja sattuu ihan yhtä lailla uskovaisille kuin ateisteillekin, ja seurakunnat antavat ilmaista sielunhoitoa kaikille sitä haluaville vakaumuksesta riippumatta. Sen olen myös havainnut, että saatanan kohtaaminen tuhoaa epäuskon vähintään yhtä tehokkaasti kuin Jumalan kohtaaminenkin. Ja usko minua - ainoita "loitsuja", joilla voi saada kummituksen tai demonin lähtemään kutsutaan rukouksiksi ja siunauksiksi.

        Jos nyt hankkisit ouija-laudan ja kutsuisit sen avulla henkiä, niin nehän ilmoittautuisivat alta aikayksikön ja ne pistäisivät kotonasi pystyyn sellaiset juhlat, joita et ole ennen nähnytkään. Kovin moni on päätynyt spiritismiä harjoitettuaan mielisairaalaan eikä kuoleman mahdollisuuskaan ole poissa laskuista.

        Tässä maailmassa vaikuttaa kaksi vastakkaista voimaa: hyvä (=Jumala, rakkaus) ja paha (=saatana, pelko). Jos ihminen heittää irti otteensa hyvästä, hän päätyy enemmän tai vähemmän pahan valtaa, ja sinä taidat olla siellä korvia myöten. Varhaiset spiritismikokeilusi ovat varmasti ainakin osasyynä sille, että nurkissa kolisee. Sinussa on jo nyt kiinni yksi tai useampikin demoni, jotka olet luoksesi kutsunut. Onko mitään järkeä kutsua niitä lisää? Ja arvaapa vaan, kuinka kivoja juttuja nykyisetkin demonisi sinulle kertoisivat, jos antaisit niille puheenvuoron?

        Totta kai sinä olet "vähän skeptinen" uskonnollisten asioiden suhteen, mutta hyvä, jos et ole aivan kauhun vallassa. Uskonnollisten asioiden pelko tai inho niitä kohtaan johtuu yksinomaan riivauksista. Sitten kun voit tarkastella uskonasioita neutraalisti, tuntematta pelkoa tai inhoa, olet päässyt kuiville.

        The Danger of the Ouija Board - CBN.com
        http://www.youtube.com/watch?v=XvDeysgjOe8


      • mies..
        Hepulis kirjoitti:

        Sillä, uskotko Jumalaan ei ole näiden asioiden kohdalla merkitystä. Näitä juttuja sattuu ihan yhtä lailla uskovaisille kuin ateisteillekin, ja seurakunnat antavat ilmaista sielunhoitoa kaikille sitä haluaville vakaumuksesta riippumatta. Sen olen myös havainnut, että saatanan kohtaaminen tuhoaa epäuskon vähintään yhtä tehokkaasti kuin Jumalan kohtaaminenkin. Ja usko minua - ainoita "loitsuja", joilla voi saada kummituksen tai demonin lähtemään kutsutaan rukouksiksi ja siunauksiksi.

        Jos nyt hankkisit ouija-laudan ja kutsuisit sen avulla henkiä, niin nehän ilmoittautuisivat alta aikayksikön ja ne pistäisivät kotonasi pystyyn sellaiset juhlat, joita et ole ennen nähnytkään. Kovin moni on päätynyt spiritismiä harjoitettuaan mielisairaalaan eikä kuoleman mahdollisuuskaan ole poissa laskuista.

        Tässä maailmassa vaikuttaa kaksi vastakkaista voimaa: hyvä (=Jumala, rakkaus) ja paha (=saatana, pelko). Jos ihminen heittää irti otteensa hyvästä, hän päätyy enemmän tai vähemmän pahan valtaa, ja sinä taidat olla siellä korvia myöten. Varhaiset spiritismikokeilusi ovat varmasti ainakin osasyynä sille, että nurkissa kolisee. Sinussa on jo nyt kiinni yksi tai useampikin demoni, jotka olet luoksesi kutsunut. Onko mitään järkeä kutsua niitä lisää? Ja arvaapa vaan, kuinka kivoja juttuja nykyisetkin demonisi sinulle kertoisivat, jos antaisit niille puheenvuoron?

        Totta kai sinä olet "vähän skeptinen" uskonnollisten asioiden suhteen, mutta hyvä, jos et ole aivan kauhun vallassa. Uskonnollisten asioiden pelko tai inho niitä kohtaan johtuu yksinomaan riivauksista. Sitten kun voit tarkastella uskonasioita neutraalisti, tuntematta pelkoa tai inhoa, olet päässyt kuiville.

        Kannattaa harrastaa tietoteknikkaa ja ohjelmointia nuorena, siinä demonitkin ajattelee, että voihan kysrä että on tylsä tyyppi ja olen saanut olla kyllä ihan rauhassa vaikka olen muuttanut varmasti 20 kertaa elämäni aikana välillä Rovaniemi ja Lahti.


      • 15+9
        mies.. kirjoitti:

        Kannattaa harrastaa tietoteknikkaa ja ohjelmointia nuorena, siinä demonitkin ajattelee, että voihan kysrä että on tylsä tyyppi ja olen saanut olla kyllä ihan rauhassa vaikka olen muuttanut varmasti 20 kertaa elämäni aikana välillä Rovaniemi ja Lahti.

        Oletko koskaan ajatellut että se onkin demoni mikä aiheuttaa 24/7 tietokoneen ääressä istuskelua? Addiktioita kun on moneen lähtöön.
        Ei ne demonit silloin kiusaa kun niitä tottelee.


      • ,.,.,.,.
        15+9 kirjoitti:

        Oletko koskaan ajatellut että se onkin demoni mikä aiheuttaa 24/7 tietokoneen ääressä istuskelua? Addiktioita kun on moneen lähtöön.
        Ei ne demonit silloin kiusaa kun niitä tottelee.

        Kuka tässä ketjussa on kertonut istuvansa 24/7 koneen ääressä?

        Ettei vaan demoni ole laittanut sinun päähäsi sellaista ajatusta... :)


    • fdbgfbfn bf

      Ap:lle - minulla on paljon näitä kokemuksia, ja joskus olen myös epäillyt poltergeistia. Mutta sinun tapaukseesi:

      - Olet saanut outoja vastauksia, jotka johtavat sinua nyt harhaan, todellakaan en usko noihin kirouksiin. Oikeasti, ei toista voi kirota, ne on satujuttuja ne!
      - Itse sen sijaan voi tarkoittamattaan houkutella ympärilleen alhaisia henkiä. Oletko harrastanut spritismiä tai noituutta tms? Sellainen avaa niille oven. Joskus myös ihan vain pelko houkuttelee säikytteleviä tyyppejä ympärille, ne saavat kicksejä toisten pelottelusta.
      - Kannattaisi lukea Johannes Greberin kirjapari Yhteydessä henkimaailman kanssa 1-2, nro 2 on tärkeämpi. Se auttaa sinua ymmärtämään noita juttuja.
      - Hienoa, että tunnet suojelusenkelisi lähelläsi! Sellainen sinulla tosiaan on, kuten kaikilla meillä muillakin.
      - Jos pystyt, niin rukoile Jumalaa ja Jeesusta suojelemaan sinua. Ja pyydä Jumalaa lähettämään enkeleitä suojelemaan sinua.
      - Pelätä ei tarvitse siksi, että Jeesus voittaa aivan minkä tahansa pahan! Siis jos vain pystyy sen verran uskomaan hänen olemassaoloonsa, että pystyy pyytämään häneltä suojelusta, niin sen jälkeen ei tarvitse pelätä. Silloin paikalla on suojelushenkiä tms, eli Jumala ei päästä alhaisia henkiä "läpi" häiritsemään ihmisiä. Sellaisen suojeluksen läpi ei siis kukaan henki pysty sinua lähestymään ilman Jumalan hengelle antamaa lupaa.
      - Voi kuulostaa monimutkaiselle nämä selostukset... Veikkaan, että kokemuksillesi on joku syy, ja se on luultavasti, että niiden kautta ehkä löydät pikkuhiljaa Jumalan ja Jeesuksen. Se on hyvä lähtökohta, että uskoo kuolemanjälkeiseen elämään, kristinuskon voi sitä kautta löytää paljon aidompana ja vähän erilaisena, kuin se hauki on kala-tyyppinen ymmärtämätön opetus, jota koulun uskonnontunneilla kuultiin.
      - Ota tavaksi rukoilla useamman kerran päivässä Jumalalta apua ja tukea, pikkuhiljaa saat siitä turvallisuuden tunnetta ja ehkä huomaat, että rukouksiisi vastataankin!
      - Onnea ja menestystä sinulle! Ja unohda se kirous-teema, sellaista ei ole oikeasti olemassa!

      • Anonyymi

        Valitettavasti musta magia on todellista. Sitä ei vaan haluta myöntää mutta ehkä onkin parempi ettei sellaiseen sotkeennu ja keskittyy vain hyvään energiaan ja hyvään.


    • trolololo taas!

      kulostaa kyll kauhuleffalt!

    • se mahdollisuus

      Onko joku kironnut nuo sinulle lähetetyt kukkaset?

    • Täysin 100% mahdollista että olet kirottu tai että ruukkuun liittyi jotain muuta vihamielistä energiaa. Ethän tiedä mistä se ruukku on kotoisin, mitä se ruukku on "nähnyt" ja todistanut. Ilmeisesti jotain siihen ruukkuun liittyvää oli jos ilmiöt vähenivät. Myös on mahdollista että asuntoosi on kätketty jotain, kirottua. Ehkä sinulla on joku vihamies, ehkä olet joutunut kohteeksi vain sattumalta, joku haluaa kokeilla kykyjään ja sinä olet koekaniini.
      Toinen mahdollisuus on että asunnossasi on jotain pysyvää, ja jokin voimakas tilanne siellä nyt aktivoi energian.

      Olen alan harrastaja ja kohdannut kaikenlaisia henkiolentoja, olen nähnyt liikkuvia esineitä usein ja hyvin paljon muutakin.

      • Mitä H******ä, tämä aloitus oli vuodelta 2010!
        että tämmöisiä "keskusteluja" täällä sitten


    • Anonyymi

      Meillä saattaa joskus auveta ovi itsestään joskus menee hetkenpäästä takaiusin kiinni ja on joku pieni kevyt esine tippui iitekseen lattialle ja uppoutui lattiaan lujasti ja joskus kun on yksin kotona kuuluutietystä kerroksesta askeleita ja kun menee katsoon ei siellä ketään näy ja valokuviin tarttunu kaikenlaisia valoilmiöitä myös hahmoja missä näkyy selvästi silmät kaikkine yksityiskohtineen ja oli johki kuvaa hämärässä otettuun kuvaan tarttunu mustakaapuinen huppuinen hahmo millä harmaa naama. Sitten jotai vuosia sitten liiteristä kuulu et joku halkoo puita vaikkei ketään sitten näy jos meni katsoon ja jotai aavemaista kolinaa kuulunu ja roskiksesta tonkimisen ääntä minkä yläpuolella näkyi läpinäkyvä hahmo jolla keltaiset silmät. Nykyään ei pelota vaikka aina joskus jotain ns. yliluonnollista tapahtuukin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1778
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1251
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe