Henkiolento

alchemilla1

Muutin vuosi sitten tähän kämppään, kaksioon tampereen kupeeseen. Ja samoihin aikoihin rupesin tapailemaan parisen kuukautta yhtä nuorta kollia joka sittemmin tapettiin.

en tiedä, onko se tää kolli tai joku muu henkiolento joka täällä käy. sen tuntee läsnäololla ja se hajottaaa lamppuja keittiössä ja sulkee vessan ovia ja ottaa pois tietokoneen pistokkeen seinistä vaikka olet juuri sillä hetkellä tietokoneen ääressä. välillä tuntuu että tärkeet tavarat on hukassa, mut sit yhtäkkiä ne löytyy aivan nokan edestä. en tiedä onko tällä jotain tekemistä sen kanssa. välillä tuntuu ahdistavalta olla täällä kämpässä ja kun menee ulos hissillä tupakalle, (en omista parveketta) niin tuntuu kuin joku seuraa mukana hissillä alas. onko teillä samankaltaisi kokemuksia?

11

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selene Drke

      Mulla kanssa samanlaisia kokemuksia.
      Asun pienessä kaksiossa,jossa olemme poikakaverin kanssa
      asuneet nyt n.3v.
      Koko sen ajan olen tuntenut että täällä on joku muukin,
      aina välillä.Tuntuu kuin joku katselisi puuhiani ja seuraisi.
      Kissat käyttäytyy välillä oudosti ja tuijottavat johonkin..

      Tunnen sen läsnäolon ja se ahdistaa ja pelottaa :/
      En tiedä miten etenisin tässä asiassa mutta ainakaan yksin en
      mitään "istuntoja"rupea väsäämään..

      • Selene Drake

        Sitten about vuosi sitten sain tietää että joku on kuollut tässä
        asunnossa!Onkohan se hän joka kummittelee??


    • gybo-g-gero

      No ei samanlaisia, vaan erillaisia.
      Minulle kävi erään kerran niin mukavasti, että erääseen (vuodelta 1953) asuntoon muutettaessa minulle jopa ilmestyi eteisestä lehti sängyn viereen aamuksi ja muutenkin asunnossa oli erittäin hyvä fiilis, eli minusta tykättiin. Tottakai siellä kilisi, kitisi, kolisi ja varjomaiset olennot vaelsivat pitkin käytäviä, mutta ei se minua ahdistanut koskaan. Nykyisessä(1952) asunnossa tv;ee menee joskus itsekseen päälle ja olen kerran herännyt tilanteeseen, jossa vaaleavarjomainenkasvo pakenee kuin Abyss-elokuvassa se "mato" avautuneiden simmujeni edestä.

    • Sara**

      Kysessä on varmasti sama henkilö. Jostain syystä hänellä on jäänyt asia kesken, hän on turhautunut siitä että on joutunut lähtemään kyseisellä tavalla eikä ehkä niinkään siitä vaan siitä ettei ole saanut omasta mielestään asioita päätökseen. jotenkin hänestä on tuntunut että yhdessä ollessanne et huomioinut tai ymmärtänyt häntä ihan täydellisesti,teit sen ihan tahattomasti mutta tälläinen energia nousee jatkuvasti kun luen tätä tekstiä. ehkä hän oli kiintyneempi sinuun kuin sinä häneen? on sinänsä koomista että vielä hekimaailmassakin koitetaan ratkoa näitä asioita joilla ei oikeastaan ole enää merkitystä. henki on yhtä "kypsymätön" eteenpäin mennessäänkin ja saa rauhaa vasta kun on saanut itselleen tärkeät asiat päätökseen. Jos sinulla on jokin hänelle kuulunut tavara tai vaate, ota se ja istu alas. mieti mielessäsi tätä henkilöä ja anna ajatusten tulla, hän saa sitä kautta sanottua sen mitä haluaa. anna hänelle aikaa viedä asia päätökseen, hän ei halua pahaa vaan selvittää asian loppuun. auta häntä unohtamaan antamalla itse eteenpäin ajatus, että ymmärrät mitä hän haluaa sanoa. sen jälkeen hän lähtee, muutaman päivän sisällä.autan häntä siinä, mutta kuuntele ensin mitä hän haluaa sanoa. :)

    • kannata vähätellä

      Joku henkiolento pääsee vaikuttamaan "kollisi" kuoleman kautta. Kollisi ei siinä kummittele, vaan henkiolento käyttää tilannetta hyväkseen. Henkiolento tarvitsee esim. kertomasi mukaisen rikoksen avukseen, että pääsisi esiintymään ja vaikuttamaan.

      Se henkiolento voi yrittää monenmoisia. Yksi juksaus on, että se olisi se sinun "kollisi". Älä usko! Kummitukset ja muu henkimaailman toiminta on vaarallista. Kannattaa pysyä erossa. Joku uskovainen voisi opastaa tarkemmin, miten ílmiöstä pääsee lopulllisesti eroon. Voit pyytää apua.

    • alchemilla1

      Voiko olla totta, että kämpässäni on asiat hieman rauhoittunut. yksi yö menin sohvalle istumaan ja sanoin ääneen "kaikki on hyvin, voit jättää minut rauhaan. Mene valoon ja ole rauhassa." voiko tälläinen vaikuttaa asioihin, vai onko nyt taas joku rauhallinen jakso? Tietysti käy niin, että tätä kirjoittaessani alkaa taas riehuminen kämpässäni.

      ps. näin muuten tuosta kollin taposta samaisena yönä unta. kerrron siitä lisää ennustus palstalla...

      • sara**

        Monesti henki haluaa vain kuulla että olet ymmärtänyt, kuunnellut kuten kirjoitin.
        Tämä henki on jo jonkin aikaa ollut pois asunnosta, se voi käydä mutta ei ole enää jäämässä. Usko tai älä, mutta silloin kun annat mahdollisuuden hänelle tulla ja kertoa sanattomasti/tunteen tasolla mitä hän haluaa, ja keskityt hetkeksi häneen on hänen helpompi mennä. Jäljelle voi jäädä surun tai ahdistuksen tunnetta, mutta se ei ole vaarallista. nyt älä anna turhautuneiden energioiden enää saada otetta, vaan elä eteenpäin ja tee kodissa jotain mukavaa jotain positiivista energiaa luovaa! rakastava henki on paras lääke puhdistamaan tilaa,se luo myös vierailevalle hengelle tutun ja hyväksyvän ilmapiirin ja tunteen siitä, että kaikki on hyvin. :)


      • PayNowOrLater

        Ainakin buddhalaiset opettavat että jos kokee jonkin hengen läsnäolon, tai vaikka toistuvasti näkee unta samasta henkilöstä niin kannattaa muodostaa ystävällinen, hyväntahtoinen aikomus ja lähettää sellaista "metta" energiaa tätä "mielikuvaa" kohti. Metta:sta voi opetella lisää esim. hakea youtubesta "guided metta meditation".

        "Hyvä toive" ja hyväntahtoisuus koskee myös sinua itseäsi, ja toivot myös itsellesi hyvää. Sitten sitä levitetään muihin kohteisiin. Tällä on vahvoja vaikutuksia. Muistakaa että kaikki palaa takaisin mitä toisille teette...


    • Millas_Friend

      Mitä helvettiä nyt taas....

    • diilari

      Mulla oli kämpässä kans sellanen henkiolento, joka availi ja sulki ovia, pudotteli
      esineitä ja sen sellasta.
      Sit mä tein sen kans diilin, jotta se käyttäis enerkiaansa hyödyllisemmin.

      Ja nyt se sitten pyyhkii pölyjä, korjaa roskia lattioilt ja sen sellast.
      Jotta koittakee tekin tällast diilii !!

    • rewqsd

      Mulla myös joku hiippailee asunnossani ja vaikka mielestäni olen raitis niin aina silloin tällöin löytyy kaapeista tyhjiä viinapulloja .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe