Lontooseen muutto koiran kanssa

susan8444

Hei! Olen muuttamassa pienen yorkkipentuni kanssa Lontooseen joko tammikuussa 2011 tai kesäkuussa 2011. Odotan nyt vain sitä, että koiranpentuni saa labrasta testit puhtaana takaisin. Kysyisin teiltä että mitä mieltä ovat kämppikset koirasta?

Suuntaan Lontooseen töihin, minulla on siellä lukuisia ystäviä ja sukulaisia mutta en halua kuitenkaan heidän nurkissaan olla.. joten päätin tietysti vuokrata oman kämpän, tietäen vuokrien korkean tason kattelin tuossa kimppakämppi ja niissäkin näytti löytyvän oikein makeita ja siistejä koiraakin ajatellen.. mutta kotieläimistä ei ole maininta..

Tuntien Lontoon kulttuurin jotkut eivät varmaan olisi moksiskaan.. mutta entäs jos päädyn sittenkin vuokraamaan oman asunnon, onko agencyilla tai yksityisillä vuokranantajilla kuinka tiukka suhtautuminen tähän.. koirani painaa siis 1.8kg ja ei ole mikään tuholainen.

Susan

11

858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trebgod

      Se varmaan riippuu ihan kämppiksistä itsestään, eipä siihen voi oikein kukaan muu vastata. Siellähän voi hyvin olla huonolla tuurilla joku koiria pelkäävä tai allerginen henkilö samassa kämpässä. Irlannissa olivat ainakin suht tiukkoja siitä, että lemmikkejä ei saanut olla, mutta riippunee täysin vuokranantajasta. Välitysfirmoilla ei useinkaan ollut siihen sanavaltaa, vaan vuokrallelaittajat saivat sanella ehdot. Pyydä välittäjältä vuokralleantajan yhteystiedot ja kysy tarkemmin. Hän voinee myös selvittää, mitä kämpässä nyt asuvat ovat mieltä mahdollisen koiran tulemisesta taloon.

    • preparation rocks

      Aika moni vuokranantaja ei salli mitään lemmikkejä tuotavan asuntoon. Tämä on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Tuota koiranpennun hankkimista olisi kannattanut miettiä vähän tarkemmin, jos aikoo tosissaan muuttaa Lontooseen vuokralle.

      • susan8444

        eiku odotin että sinä kerrot minulle mikä ajattelematon idiootti olen :D

        Koira tuli taloon jonka jälkeen muutto vahvistui. Elämä on muutoksia täynnä jos tiedät sanonnan..


      • preparation rocks
        susan8444 kirjoitti:

        eiku odotin että sinä kerrot minulle mikä ajattelematon idiootti olen :D

        Koira tuli taloon jonka jälkeen muutto vahvistui. Elämä on muutoksia täynnä jos tiedät sanonnan..

        Joo, ihan miten vaan. Mutta sen sanon, että voi olla vaikeaa löytää vuokraisäntää, joka sallii lemmikkien pitämisen asunnossa.
        Kai olit harkinnut jo kauan SEKÄ sen koiran hankkimista että Lontooseen muuttoa? Mutta jos neuvot eivät kelpaa, niin whatever.


    • Lontoolainen

      Ei ihan helposti onnistu asunnon loytaminen koiran kanssa. Vuokraisannat eivat yleensa anna lupaa elaimille, joissakin taloissa, esim omassani, se voi olla taloyhtion saanto. Vuokralaisetkaan eivat valttamatta halua asua koiran kanssa, varsinkaan pienen raksyttajan, joita Yorkiet yleensa ovat.

      Ala unohda sita, etta taalla on monesti pitkat tyopaivat ja -matkat, eli koiruus voisi joutua olla liian pitkaan yksin kotona. Kavelyttajat vaativat yleensa £15 per paiva, ja pitaa sitoutua vahintaan 3kk jokapaivaiseen sopimukseen.

    • osdkfös

      En tiedä miten briteissä mutta USA:ssa ainakin on paljon lemmikkiystävällisiä asuntoyhtiöitä. Etsit vaan netistä pet friendly apartments jne. Joihinkin asunnonhakukoneisiin esim. rent.com voi laittaa hakuehdoksi lemmikit niin saa vaan elukoita hyväksyvät asuntoyhtiöt.

      Jos sulla on joku kimppakämppäjuttu niin selvität tietysti vuokranantajalta saako koiria tuoda.

      • caramel1111

        Minä huolehtisin ensin miten koiran saat Lontooseen. Muistaakaseni vähintään puoli vuotta ennen pitää tehdä testejä eläinlääkärillä ja lentomatkan koiraa ei saa viedä käsimatkatavaroissa vaikka pieni koira onkin. Britit taitavat olla yksi tiukimpia maita noiden sääntöjensä suhteen mitä eläimiä maahan päästetään.


    • englannitar

      Kämppisten mielipidettä en osaa tietenkään sanoa, mutta monet vuokranantajat suhtautuvat melko jyrkästi eläimiin. On alueita, joissa asuntojen taso ei ole hirveän hyvä ja varmasti vuokran hinta halvempi ja asunnon omistaja hyväksyy siten eläimetkin helpommin. Kyselemällä selviää :) Tervetuloa huudeille!

      • Koirallaa

        Mulla on isoja koiria ollut täällä Englannissa aina (asunut nyt vajaa 10 vuotta). Kannattaa olla referenssi nykyiseltä vuokran antajalta että koira ollut ok eikä aiheuttanut ongelmia. Mulla on kysytty joka kämpässä referenssi, lisäksi osassa ovat halunneet ottaa extra depositin varmuuden varalle.

        Lontooseen olemme nyt muuttamassa itsekin ensi vuoden alussa, mutta aiomme ostaa asunnon. Pienemmän koiran kanssa huomattavasti helpompaa saada vuokrattua kuin suuren!

        Kuten jo mainittiinkin, kämppiksistä myös paljon kiinni. Mutta kun laitat ilmoitusta tai olet yhteydessä vuokran antajaan, niin sano että kyseessä pieni koira, referenssit on jne. Kannattaa mainita ettei koira jää pitkiksi ajoiksi yksin, ja että on HILJAINEN, tuo on tärkeää koska meluhaitta lienee yksi inoimpia ongelmia...

        Toivottavasti tästä oli jotain apua, ja toivottavasti saat homman hoidettua ja pääset muuttamaan!


    • susan4888

      Moikka!

      Olenkin jo katsellut asuntoja, edullisia yksiöitä joihin tosin ei kovin helposti koiria hyväksytä mutta olen kertonut että minkä kokoinen koira on kyseessä. Katsotaanko irtooko omaa kämppää!

      Sen lisäksi olen katellut kimppakämppiä koska budjetti ei ole uuden työpaikan palkan selvittyä niin iso, että melkein se kimppa kämpän huone olisi sopivampi vaihtoehto. Kimppakämpissä tuntuisi olevan enemmän pet doesn't matter- ilmoituksia. Mutta joissakin kodeissa on jo eläin, esim kissa jonka vuoksi hyväksyvät muita eläimiä. Ja koska koirani on pieni ja joutusi olemaan kotosalla työpäivät niin en välttämättä halua ottaa riskiä jos kyseessä on kissa. Kanin kanssa meillä ei tälläkään hetkellä ole ongelmia. Mutta kun ei tiedä miten kissa suhtautuu esim. koiraan. Toinen koira ei ois haitannut, tietysti kooltaan toivottavasti pieni ettei toi pikkunen muserru sen alle painileikeissä.

      Muutenkin jännittää tää ulkomaille muutta. Kosak työpaikka haluisi että aloitan jo elokuussa ja sain tiedon vasta nyt niin olen nyt vasta ottamassa vasta-ainetta eli koira pääsee Lontooseen vasta lokakuussa näillä näkymin. Olisi harmillista jättää se jopa kahdeksi kuukaueksi hoitoon koska se on niin pitkä aika,että ei monikaan hoitaja pysty ottamaan sitä. Tämä on siis toinen ongelma.

      Voisikohan työnantaja auttaa asunnon ettimisessä? äiti ehdotti tätä mutta itse epäilen että kiinnostaako heitä..

    • Muista Bioska

      Raha ei ole oman asunnon osalta, mutta eläintarha haluaa ottaa mukaan ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe