Se tunne tuli äkkiä ja yllättäin

tazzy

En aikonut tehdä sinä keväisenä iltana mitään. Makasin vain kämpässäni sohvalla ja tuijotin Music Televisioinia telkkarista. Viikko oli ollut rasittava, kun tenttejä oli ollut tuon tuostakin. Mutta onneksi nyt oli perjantai-ilta ja sain olla aivan rauhassa ja tasata voimiani. Havahduin kännykkäänin, joka alkoi soida lempibiisiäni. Nappasin puhelimen ja katsoin kuka uskalsi häiritä minua. Se oli Maikku, ystäväni.
-Moro mitä muija? Maikku sanoi.
-Mitäs tässä, omissa oloissa, vastasin tylsällä äänellä.
-Lähde mun kans kahvilaan, pliiiiis! anoi ystäväni.
-Tarjoon sulle jäden.
-Äh, kai mun sit on lähdettävä, luovutin jo valmiiksi.
-Tavataan bussiasemalla! Maikku hihkui ja sulki puhelun.
Maikku omaa ympäripuhumisen -taidon, joten en jaksanut laittaa hanttiin. Hynttyyt niskaan ja sitten ulkoilmaan.

Siinä mä seisoin kuin tatti samettijakku niskassa asemalla. Näin jo kaukaa, kun Maikku juosta jolkotti tapaamiskohdettamme. Tavatessamme Maikku alkoi intoa piukassa kertomaan, mitä hän oli Joren kanssa tehnyt eilen ja kuinka hauskaa heillä oli ollut.
-Hankkisit sinäkin nyt jo jonkun miehen, Maikku ehdotti.
-Sähän et oo koskaan koskenutkaan kehenkään.
Se oli totta. En pitänyt miehistä. Kaikki olivat sellaisia äijäkarjuja nahkarotseissaan anomassa pesää. Tai ainakin sellainen oli mun mielipiteeni noista vastakkaisen sukupuolen edustajista.

Saavuimme lempikahvilaamme. Maikku ryntäsi heti meidän vakiopaikkaamme, ikkunan viereen ja perimmäine kulma. Kun olimme asettuneet aloillemme, Maikku täytti lupauksensa ja tarjosi jäätelöannoksen. Menin hakemaan mieleistäni annosta Maikun vanavedessä. Kun pääsin tiskille, toiselta puolen tiskiä minua katseli uusi kahvilan työntekijä, tummasilmäinen mies. Hän hymyili minulle söpösti ja kysyi mitä minulle saisi olla. Kuulostin aivan varmasti typerältä siinä änkyttäessä ja punastellessani. Maikku tökkäsi mua kylkeen ja poistui takavasemmalle. Viimein sain suustani sanottua, että jäätelöannos. Miestä huivitti hieman.
-Minkäslainen annos saisi olla? hän kysyi hymyillen.
-No tuota... tuota... mitä sä suosittelisit? kysyin vaivalloisesti.
-Saanko tehdä annoksen vain sinua varten? mies kysyi multa.
-Joo tota... mikäpäs siinä, kakistelin ulos tajuamatta tilanteesta mitään.
Mies alkoi tekemään jäätelöannosta. Minä taoin mielessä kuinka typerä olen ja miten nyt aivan tavallisesta tilanteesta voi tulla näin vaikea yhden miehen takia. Säikähdin, kun tuo lempeän näköinen mies tuli takaisin tiskille ja sanoi tarjoavansa jäätelön minulle. Kiitin nätisti ja menin Maikun luo. Maikku alkoi tietty härnäämään mua ja mä yritin laittaa hanttiin parhaani mukaan. Välillä vilkuilin tiskille. En tiedä, oli vain pakko! Ja tunsin välillä, että mies katselisi minua.

Viimein kotiin päästyäni heittäydyin sohvalle miettimään tuota kahvila-tapausta. Miten se mies oli saanut sydämeni heittämään voltin ja änkyttämään... Olin uupunut ja nukahdin sohvalle.

Seuraavana päivänä olin aivan pistoksissa. Olisi tehnyt mieli mennä kahvilaan katsomaan, josko tuo namunnäköinen mies olisi siellä. Tajusin vähitellen, että olin ihastunut rajusti!
Ei auttanut muuta, kuin laittaa pitkät tummat hiukseni nutturalle niskaan, laittaa hieman meikkiä ja nätit vaatteet ylle.

Saavuin kahvilan pihaan ja astuin sisään vatsa mullin mallin. Suureksi ilokseni näin tuon suloisesti hymyilevän miehen tiskillä. Mä sulin täysin, kuin sokeri sateella. Tai kuin jäätelö saunassa. Mies huomasi minut ja heilautti kättään. Sitten hän poistui takahuoneeseen. Mä jäin seisomaan keskelle kahvilaa tuijottamaan ja ihmettelemään mihin mies katosi. Pian hän tulikin takahuoneesta ilman essua, takki kainalossa.
-Hei, tahtoisitko lähteä syömään kanssani, kun tänään olisi mulla vapaa-ilta ja kun näin sopivasti ilmaannuitkin, mies aloitti hymyillen ja hieman ujosti.
Olin aivan sanaton. Olisn vaikka voinut ripustautua hänen kaulaansa ja kertoa miten palavasti halusin suudella hänen ihanasti hymyileviä huulia!
-Sopii toki... sain sanotuksi.
-Olen muuten Kai, mies esitteli itsensä.
-Kavereiden kesken Kaitsu.
Kaitsu ojensi kätensä ja taruin siihen käsi täristen jännityksestä.
-Milla, sanoin.
-Siis olen Milla.

Lähdin Kaitsun matkaan ja menimme hienoon ravintolaan. Hän tarjosi kummallekin italialaisen aterian ja valkoviiniä. Tietysti söin katseellani Kaitsua. Ravintolan jälkeen Kaitsu kutsui minut hänen luokseen. Suostuin, koska olin aivan luomoutunut. Kaitsu asui aika lähellä ravintolaa, kerrostalossa kuten minäkin.

Kaitsu haki kynttilöitä, sytytti ne ja vei olohuoneeseen. Istahdin sohvalle ja katselin ympärilleni. Kaitsu tuli ja istui viereeni.
-Öhm, tuota... Sä et oo tainnu nähdä mua ennen, muutaku eilen tuolla kahvilassa, Kaitsu aloitti hieman kömpelösti.
-En oo... Itse asiassa.. Ihmettelin vaan miten tää kaikki sujui näin... näin kuin tosta noin vaan, änkytin todella pahasti.
-No tiedätkin varmaan Maikun, sen ystäväsi. Olen hänen serkkunsa ja Maikku on kertonut susta paljon ja... Ajattelin, että miten saisin suhun yhteyden, kun en uskaltanut soittaa, Kaitsu selitti.
-Ja tässä viikko takaisin sain työpaikan tuolla kahvilassakin, niin muutin tänne ja sitten sain kuulla sinusta, Kaitsu jatkoi.

En saanut sanaa suustani. Vai oli tämä Maikun tekosia. Mutta kerrankin Maikun ehdokas minulle oli aivan taivaallinen. Nyt toteutin sen minkä kerran meinasin kahvilassa jo. Tarrasin Kaitsun kaulaan ja suutelin hänen huuliaan ja Kaistu vastasi suuteluun. Kävin todella kuumana. En ikinä ollut kokenut tällaista tunnetta ja annoin vain mennä! Kaitsun kädet alkoi hapuilla paitani alla rintsikoiden hakasia, kun taas minun käteni olivat Kaitsun housuissa. Vaatekappale toisensa jälkeen meistä tuli alastomia. Kaitsu otti minut syliin ja lähti kantamaan mua kohti hänen sänkyään. Siellä hän asettui päälleni ja työnsi peniksen sisääni. Miten taivaalliselta se tuntuikaan!!!! En olisi ikinä voinut kuvitella, että se olisi NÄIN ihanaa. Kaitsu alkoi liikuttamaan lannettaan edestakaisin. Samalla Kaitsu välillä suuteli rintojani. Kaitsu sai mut voihkimaan. Ensimmäinen kertani kun tämä oli niin laukesin aika nopeasti. Kaitsukin sai keskitettyä orgasminsa samoihin aikoihin kuin mä.

Siinä me sitten maattiin vieritysten sängyllä.
-Miten jotain näin hyvää voi tapahtua näin äkkiä? mietin mielessäni.

Olin lähdössä kotiin ja Kaitsu lupautui saattamaan. Hän otti veilä jotain mukaansa, mutten nähnyt mitä. Kun saavuimme kerrostalon eteen, jossa asuin, Kaitsu otti takin sisästään sinisen ruusun ja ojensi sen mulle. Sain vielä kunnon suukon suulleni.
-Tahdon nähdä sua vielä, Kaitsu kuiski korvaani romanttisesti.
-Varmasti tulet näkemään, et pääse musta eroon, kuiskin Kaitsulle takaisin.

Arvostelua ensimmäiselle seksinovellilleni :D

10

6356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skoda

      Älä ota sitten tästä nokkiisi..yritän auttaa sinua löytämään sisäisen 'kirjailijan'..Esim. jos haluta tehdä juttuja vaikka lehtiin...Hieno alku kuitenkin ekaksi työksi.

      Otsikko: 'Se tunne tuli äkkiä ja yllättäin' on hyvin tavanomainen otsikoksi..Otsikko itsessään pitäisi jättää ehkä hieman mysteeriksi jotta lukija innostuisi sitä lukemaan. Otsikko ei saa kertoa kuitenkaa ihan kaikkea.

      Kun 'ajattelet mielessäsi' sinun ei tarvitse käyttää vuoropuhelua *viitaus:"-Miten jotain näin hyvää voi tapahtua näin äkkiä? mietin mielessäni." Pue ajattelusi sanoiksi, koska kerrothan koko novellin ensimmäisessä persoonassa.Mieti millä toisella lailla voisit ilmaista saman asian.

      Jätä kaikki sellaiset asiat pois mitkä ovat täysin turhaa tietoa ja mitkä eivät vaikuta novellisi kulkuun.Tärkeintä novellissa ei ole pituus vaan miten sen kertoo kiinnostavammin.
      Sisällytä esittelyt tekstiin huomaamattomasti.Esim. henkilöiden esittelyt.

      Mutta tässä tätä ny oli. Tärkeitä seikkoja on:
      1)Kun olet kirjoittanu ensimmäisen version novellistasi-UNOHDA se kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen luet ja teet uuden parannetun version.
      2)Mieti aina millä muulla lailla voisit ilmaista saman asian. *hyvä synonyymivarasto auttaa*

      Kirjoittamisen iloa sinullekin!!
      Toivon menestystä!

      • tazzy

        Kiitti palautteesta, skoda! :) se oli erittäin rakentava ja helpottaa tuota kirjoittamista aivan varmasit :) en ottanut nokkiini vaan otin opikseni! :) kiitos vielä kerran!


    • mykistynyt

      Hienoa, että tässä ei käytetty mitään rumaa kieltä ollenkaan, kuten muissa tarinoissa, eli tämä oli täysin rauhallinen.
      Harmi, että tälläisiä kunnollisia tarinoita on harvassa...

      • tazzy

        Kiitän ja kumarran :D


    • ..joo..

      Muuten jees mutta aika ankea toi "itse tapahtuma" -työnsi peniksen sisääni.. Olisit voinut vähän värittää sitä..

      • Dr Darwin

        en nähny tässä mitää hyvää.Amatöörien silmin tässä ehkä oli juoni mutta tälläisestä lässytyksestä ei saa hyvää edes muokkaamalla. Arvosana 1-10 1.
        Edellä mainitut arvostelut taisivat olla kirjoittajan itse tekemiä tai kirjallisuudesta täysin tietämättömien ihmisten kommenteja. Parempaa elämää mutta älä jatka kirjailijan uraasi!


      • hmm..
        Dr Darwin kirjoitti:

        en nähny tässä mitää hyvää.Amatöörien silmin tässä ehkä oli juoni mutta tälläisestä lässytyksestä ei saa hyvää edes muokkaamalla. Arvosana 1-10 1.
        Edellä mainitut arvostelut taisivat olla kirjoittajan itse tekemiä tai kirjallisuudesta täysin tietämättömien ihmisten kommenteja. Parempaa elämää mutta älä jatka kirjailijan uraasi!

        ..täällä tulevat kirjailijat tuotoksiaan esittele. Nämä taitavat olla ihan vaan "iloksi".


      • tazzy
        Dr Darwin kirjoitti:

        en nähny tässä mitää hyvää.Amatöörien silmin tässä ehkä oli juoni mutta tälläisestä lässytyksestä ei saa hyvää edes muokkaamalla. Arvosana 1-10 1.
        Edellä mainitut arvostelut taisivat olla kirjoittajan itse tekemiä tai kirjallisuudesta täysin tietämättömien ihmisten kommenteja. Parempaa elämää mutta älä jatka kirjailijan uraasi!

        en ole kirjoittanut itse arvosteluja,vain kiitokset nille jotka ovat antaneet rakentavaa kommenttia. tarkoituksena oli tehdä/kokeilla erillainen novelli, koska täällä on niin paljon näitä rivojenkielien novelleja. ja muutenkin ajattelin lähinnä hetiä jotka pitävät rauhallisista novelleista...

        ja ensimmäinen novelli minulta. en käsitä mistä olet saanut päähän että olisin itse kirjoittanut arvostelut?!?!? HUHHUH!!!! enkä ole edes ajatellut mitään kirjailijan uraa, vaan harjoitan kirjallisuuden taitojani... onko se väärin?! no jaa... kirjoitappas Dr Darwin itse novellisi tänne ja katsotaan millainen kirjailija sinä olet!


      • Dr Darwin
        tazzy kirjoitti:

        en ole kirjoittanut itse arvosteluja,vain kiitokset nille jotka ovat antaneet rakentavaa kommenttia. tarkoituksena oli tehdä/kokeilla erillainen novelli, koska täällä on niin paljon näitä rivojenkielien novelleja. ja muutenkin ajattelin lähinnä hetiä jotka pitävät rauhallisista novelleista...

        ja ensimmäinen novelli minulta. en käsitä mistä olet saanut päähän että olisin itse kirjoittanut arvostelut?!?!? HUHHUH!!!! enkä ole edes ajatellut mitään kirjailijan uraa, vaan harjoitan kirjallisuuden taitojani... onko se väärin?! no jaa... kirjoitappas Dr Darwin itse novellisi tänne ja katsotaan millainen kirjailija sinä olet!

        Tazzy?Oletko koskaan tarkastellut SEKSINOVELLIEN alaotsikoita. Helpotan lukutaakkaasi ja mainitsen niistä muutaman:
        Eka kerta
        Kavereiden kesken
        Kinky
        Koulussa Lääkärillä
        Miesten kesken
        Pikaseksi
        Seksiä saunassa
        Seksiä työpaikalla
        Seksiä ulkona
        Minkä otsikon laittaisit itse kyseisille alaotsikoille?Hempeäkieliset rakkaustarinat?
        Suorastaan otsikotkin kertovat aiheen mistä täällä oikeen puhutaa..Oletko miettiny miksi tänne tullessa kysytään ikää? No ihan sen takia koska täällä kirjoitellaan tekstiä joka ei sovi lapsille!!
        Saat haukkua kaikki kirjoittajat täällä koska he käyttävät mielestäsi rivoa kieltä.Mutta entäpä jos itse olet väärässä paikassa????

        Ja jos oikeen tarkkoja ollaan MISTÄ IHMEESTÄ olet saanut tuon ei niin rivon kirjoitelman päähäsi?Saaneen lainata tekstiäsi:

        "Kävin todella kuumana. En ikinä ollut kokenut tällaista tunnetta ja annoin vain mennä! Kaitsun kädet alkoi hapuilla paitani alla rintsikoiden hakasia, kun taas minun käteni olivat Kaitsun housuissa. Vaatekappale toisensa jälkeen meistä tuli alastomia. Kaitsu otti minut syliin ja lähti kantamaan mua kohti hänen sänkyään. Siellä hän asettui päälleni ja työnsi peniksen sisääni. Miten taivaalliselta se tuntuikaan!!!! "

        TEKSTISI sisältää rivoja sanoja. Sana mitä haet on varmasti VAISU. Sinun tekstisi on vaisu. Ota se sana käyttöösi enemmin kuin rupeat laittamaan itsellesi kehuja ei niin rivosta tekstistä!
        Ota opiksesi sillä kirjoititpa mitä tahansa mihin tahansa sinun on kestettävä se mitä vastaan tulee!!


    • neiti

      "seksikohtaus" oli aivan liian lyhyt ja nopeasti hoidettu. ja osittain kuulosti joltain lällyromaanilta xD mutta ihan hyvä oli :)
      enemmän seksiä, vähemmän lässytystä niin hyvä tulee :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe