Voisiko joku kertoa?

epätietoinen kysyy

Sitä vaan olisin kysynyt että miksi telefinland ei lähetä postissa sim korttia ja allekirjoitettavaa sopimusta kuten muut operaattorit tekevät, että on mustaa valkoisella noistakin ilmaisista puheajoista että asiakas ei ole tyhjän päällä jos tuo lakutus ei toimikkaan kuten pitäisi. Tuokin sim kortti voi mennä kenelle hyvänsä kun posti niitä kiireellä viskoo luukkuihin ja laatikoihin. Jos joku ottaa sen valmiiksi auki olevan kortin ja alkaa soitella niin lasku tulee sille tilauksen tehneelle ihmiselle. Voipi tulla kalliiksi. Ainakin Dna laittaa nuo kaikki niin että on noudettava postista ja allekirjoitettava jolloin sopimus astuu voimaan. Voisiko TF mies ystävällisesti vastata tähän? Miksi telefinlandilla ei allekirjoiteta liittymäsopimusta kuten muilla operaattoreilla?

4

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan jees

      Ainaskin mulle tuli ilmoitus postista ja hain sitten toimipaikasta. Toki siinä oli myös puhelin mukana. Mulle tuli ihan kirjallinen sopimus, jossa näkyi kaikki sopimamme asiat. Se tuli jälkikäteen muttei kovin kauaa puhelimen tulon jälkeen. Ei ole ollut mitään valittamista vielä tähän saakka.

      • asiakas tf:llä

        Minulle tuli sim kortti ihan tavallisen postin mukana ja liittymä oli jo aukaistu että sikäli huono homma jos olisi mennyt väärälle ihmiselle. Ei ainakaan minulle ole tullut mitään paperia allekirjoitettavaksi ja sitä olen vähän ihmetellytkin. Sain myös tuota puheaikaa sen 1000 minuuttia mutta siitäkään ei ole ns. mustaa valkoisella. Jotenkin ihmetyttää tälläinen.


    • Tele Finland

      Terve ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta!
      Hankkiessasi Tele Finlandin liittymän puhelimitse tehdään kauppa ilman paperisopimusta asiakkaan suostumuksella. Sopimus koskee kuluttaja-asiakkaiden kanssa tehtävää uuden liittymän avausta, numeronsiirtoa, omistussuhteen muutosta sekä numeronsiirtoa ja omistussuhteen muutosta yhdessä.

      Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus SIM-kortin vastaanottamisesta. Liittymä on heti käyttövalmis ja laskutus käynnistyy saman tien. Asiakkaan henkilöllisyys ja osoitetiedot varmistetaan puhelun aikana ja SIM-kortti lähetetään suoraan tähän osoitteeseen. Jos asiakasta ei pystytä tunnistamaan, lähetetään hänelle paperisopimus.

      Tähän mennessä kokemukset SIM-kortin lähetyksestä suoraan postitse ovat olleet positiivisia. Seuraamme kuitenkin tilannetta tarkasti, jotta prosessi toimii jatkossakin.

      • Tele Finland

        Vielä tarkennuksena edelliseen, että asiakas saa aina kirjallisen liittymäsopimuksen, johon on kirjattu sovitut palvelut. Yllä mainituissa tapauksissa kyseistä kirjallista vahvistusta ei kuitenkaan tarvitse allekirjoittaa ja palauttaa Tele Finlandille.
        Jos asiakas ei ole tätä kirjallista vahvistusta jostain syystä saanut, on hyvä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja selvittää asia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe