Langkawi

00000000000000000000

olen mieheni kanssa menossa loka-marraskuussa Malesiaan ja matkaan kuuluu 11vrk Langkawilla. Haluaisin suosituksia luksusbungalowista jasta olisi helppo liikkua illalla syömään hotellialueen ulkopuolelle. Onko kellään kokemuksia? Rauhaa, rantaa, golfia ja hyvää ruokaa halusessa!

2

820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tamborillo

      Tässä omakohtaisia kokemuksia tämän vuoden helmi-maaliskuun vaihteesta, Langkawilla 9 vrk.
      Hotellimme oli Meritus-Pelangi, Pantai Cenangin alueella (googlella löydät kotisivut). Hotelli oli iso, mutta huoneet olivat bungaloweissa laajalla alueella eikä minkäänlaista ahtauden vaikutelmaa syntynyt, sijainti rannalla ja Cenangin erinomaisiin ruokaravintoloihin 5-10 min. kävelymatka. Ihan perushuone oli tilava ja täysin ainakin meidän toiveemme täyttävä, mutta luxusta myös löytyy sitä haluaville. Hotellin palveluista ei ole kuin hyvää sanottavaa ja aamiainen oli todella mainio. Tosin kokemuksen kauttahan se piti oppia ettei meikäläiseen ilmastoon tottuneen kannattaisi niitä kaikkia herkkuja aamusta ahmia vaan tyytyä kevyempään ja hedelmäpitoisempaan aamuateriointiin. Iskee nimittäin väsy äkkiä liian täydellä vatsalla.
      Muitakin laatuhotelleja löytyy (Sheraton, Westin, Casa del Mar etc.), mutta niistä on sitten taksimatka (ei tosin kallis) tuonne Cenangin ravintolaelämään, jossa esim. melkein huvittavan hintaiset ja loistavan herkulliset hummerit odottavat syöjiään. Mutta tätä hotellia uskallan suositella hyvällä omallatunnolla.

      Ja sitten golfkentille.
      Ensinnäkin varautukaa siihen, että pelatessa tulee kuuma, todella kuuma ja auto kentällä on välttämättömyys, ja silloinkin viimeisillä rei'illä alkaa väsyttää. Kosteus takaa, että jo ykkösen greenillä vaatteet ovat hiestä märät. Vaihtovaatteet siis mukaan, suihkut ja pyyhkeet etc. ovat klubeilla aivan ok. Aamupelaamista tietenkin voisi suositella, mutta kuumaa on silloinkin.
      Matka kummallekin kentällä kestää Merituksesta 30 min molemmin puolin ja taittuu mukavimmin taksilla, joka kuten jo tuli mainittua, on todella edullinen kulkuneuvo siellä. Yksi muistutus kuitenkin: jos kuljette taksilla, sopikaa saman taksikuskin kanssa myös paluumatkasta. Taksin tilaaminen kentälle saattaa kestää yllättävän kauan.

      Ja ne kentät:
      Kenttiä tuolloin oli kaksi ja kolmas rakenteilla (saattaa jopa olla valmis???).

      Golf club Datai Bay (www.dataigolf.com) on ehkä hieman tasokkaampi, maisemallisesti hieno kenttä sademetsän keskellä. Siellä tosin jos lyö pallonsa metsään, kannattaa hetki harkita, lähteekö sitä etsimään. Yllätyksiä voi olla luvassa. Väylillä näkyy joskus harmittomia varaaneja ja parin greenin ja tiiauspaikan liepeillä röyhkeät apinat saattavat kiusata. Ne nimittäin kyllä vievät kaiken irtonaisen ja osaavat avata jopa käsilaukun vetoketjunkin - siis varovaisuutta, varoituskylttejäkin löytyy. Päälle ne eivät käy. Joka tapauksessa hieno kenttä ja kokemus.

      Gunung Raya (www.golfgr.com.my) on se toinen, vanhan riisiplantaasin paikalle rakennettu, avarampi kenttä - meidän kategoriassamme se kakkonen, mutta erittäin pelattava kenttä. Siellä ei näitä "eläinhäiriöitä" ole. Klubiravintola ulkoisesti ehkä vaatimattomamman näköinen kuin tuossa toisessa, mutta hinnoiltaan taas todella edullinen.

      Tässä jotain. Hauskaa siellä oli, mutta kyllä se kuumuuskin ottaa omansa. Ei tarvinnut illalla tuutulauluja lauleskella.

    • Jos todella

      Luxusta hakee, niin Fuor Seasons on varmasti hyvä valinta. Itse olimme Sheratonissa ja myös tuota voin suositella. Löytyy luhtitalohuoneistoja (app 60m2) sekä erilaisia bungaloweja.
      Molemmat hotellit sijaitsevat ns turistialueen ulkopuolella ja illalliselle on siis mentävä taksilla jollei halua hotellilla syödä (Muistaakseni Sheratonissa oli kolme ravintolaa). Saari on kuitenkin pieni ja taksit halpoja, joten ainakin me pidimme vain etuna jotta ettemme olleet Pantai Cenagin alueella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2110
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1846
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1321
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1210
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1061
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe