Huijari

Ilman oikeutta

Kerron miten kokeneellekin miehelle voi käydä.
Tämä tapahtu keski-suomessa 2007-2010 välisenä aikana.
Asuin Konnevedellä koirani kanssa ja etsin vakituista naista itselleni ja näin netissä Jyväskyläläisen sopivan Inkeriläis syntyisen naisen hakevan seuraa ja otin häneen yhteyttä ja sovimme että lähtisimme seuraavana päivänä käymään kaakois-suomessa.
Reisuhan onnistu hyvin ja sovimme että hän tulisi minun mukaan Konnevedelle seuraavana viikonvaihteena, mutta kun sitten saavuimme Konnevedelle ja minä menin suihkuun ja tapani mukaan riisuin vaateni hänen nähden niin sehän olikin niin suuriasia että sain nukkua yöni omalla sohvallani.
Seuraava mitä tapahtu niin jouduin vaihtamaan koirani siihen naiseen kun koirista lähtee karvoja, mutta nämä asiat pistin kultuurieron piikiin.
Se mikä minua hieman ihmetytti oli että nainen oli kylmä kuin patsas talvella, mutta seksi oli hyvää vaikka elämässä ei ollutkaan muuta läheisyyttä.
Ajattelin että kaikki vielä korjaantuu ja menimme kihloihin ja ostimme kimpassa matkailuvaunun siten että hän sijoitti nimellisen summan siihen ja minä loput ja myös se rekisteröitiin hänen nimiin kun en katsonut asialla olevan sen suurempaa merkitystä.
Elimme matkustellen Viron kylpylöissä ja tapaamassa hänen tuttuja siellä eripuolella VIroa ja joskus matkassa oli Suomesta venäläisiä ja heidänhän kieli oli venäjä jota minä en ymmärtänyt ja Suomessa kävimme hänen venäläisystävien kanssa teatterissa ja konserteissa ympäri Suomea ja muutenkin hänen ystävät olivat venäläisiä.
Sitten juhannuksena 2009 lopetin lyömästä päätäni suomen mäntyyn ja päätin että haluan eron sillä olimmehan naimisissa oleet jo jonkin aikaa.
Lusikoiden jako meni aika hyvin kunnes tuli vuoroon matkailuvaunun jakaminen ja saimme sovittua että maksan hänelle hänen sijoittaman osuuden ja pidän vaunun kun minähän olin sijoittanut siihen lähes koko summan joka siinä oli kiinni.
Sitten varmaankin joku venäläisystävä neuvo häntä voihan hän vaatia koko vaunua itsellen ,mutta minähän siihen tietenkään suostunut, niin kun olin palaamassa Kemijärveltä hakemasta koiranpentua niin sain tekstiviestin häneltä että hän on hakenut vaunun Hietasaaresta vuosipaikalta ja vienyt sen piiloon.
Hänen on pitänyt murtautua siihen sillä minulla oli avaimet, rekisteriote ja adabteri jolla se voitiin kytkeä vetoautoon ja eihän hänellä olut edes sopivaa autoa siihen joten rikoskumpania on pitänyt ola ja vaunun mukana varastetiin irtainomaisuuskin kuten TV, digiboksi , läppäri, mikro, ym.
Caravaan alueen isännän olisi pitänyt ilmoitaa mitä aluella on tapahtumassa, mutta mitään ei tapahtunut vaikka vaunu seisokin portilla yön yli.
Tein rikosilmoituksen, muuta syyttäjä ei ottanut asiaa hoidettavakseen vaan siirsi sen sovitteluun johon tulin sitten Joensuusta ja totesin että tämähän onkin avioliito neuvonta ja minulta vaaditaan korvauksia siitä kun en ole suostunut vaatimuksiin ja ja tämä kaikki johtu siitä että varas on Jyväskylän oikeuslaitoksessa tuttu tulkin ominaisuudessa ja eihän korppi toisen korpin silmää noki.
Nyt keväällä siten sain sovittua vaunun myynnistä sillen että hän saa osuuden jonka hän oli sijottanut ja minä saan mitä jälelle jää ja minä hankkisin ostajan jahän hoitaisi näytön ja muun ja minä saisin rahani tililleni suoraan, mutta rahat meni hänen tilille ja hänelle ei riitänyt se 1500€ joka olisi kuulunut hänelle vaan hän varasti siitäkin osuudesta jonka hänen piti toimitaa minulle ja minähän en voi sille mitään kun olen jo hakenut oikeuksiani ja todennut ettei se onnistu.
Nyt olen seinää vasten enkä voi asioille mitään sillä varastaa saa jos vaan on tarpeeksi röyhkeä.
On niitäkin naisia joilla on sydän paikallaan ja elämä jatkuu ja käyn Uuraisilla Hietasaaressa epäsäännöllisesti koska olen siellä vuosipaikkalainen ja jopa toimikunnan jäsen ja vaunukin on missä voin majailla pikkumultialla.

6

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KUSETUSTA

      MUN PITÄIS MENNÄ SOVITTELEMAAN SEMMOISTA ASIAA MITÄ MINÄ EN OLE TEHNYT ,KOSKA MUUTEN TULEE EHKÄ OIKEIUDENKÄYNTI .MUN MIESYSTÄVÄ SOITTI MINUT PUTKAAN ET MINÄ OLISIN VEITSELLÄ HUITONUT HÄNTÄ,JOKA EI PIDÄ PAIKKAANSA HÄN ON SEN ITSE TEHNYT.SITÄ TÄSSÄ NYT PITÄIS LÄHTEÄ SOVITTELEMAAN.

      • skorppari-47

        Kyllä minulta meni usko suomen oikeuslaitokseen.
        Suomessakin on hajettava oikeutta oman käden kautta ainakin jos toinen osapuoli on muuttanut tänne.


    • 100 mil oikeutta

      Soita Handelle ja sen kusettamille ihmisille. Hae sitten oikeutta.


      Pas.

      Uskomattomat lihakset sulla jopa selässä.
      ,

    • RAHASTA AINA SOPIMUS

      Kävipä Sinulle hyväuskoiselle suomalaiselle köpelösti. Teit suuren virheen uskoessasi naisen viattomiin silmiin. Muista vastaisuudessa Sinä ja te kaikki muutkin, että AINA kun kysessä rahajuttu, niin siitä pitää tehdä kirjallinen SOPIMUS, josta käy selväksi mitä on sovittu ja kenen rahaa käytetty.
      Ymmärrän hyvin syyttäjää, ettei hän lähtenyt syyttämään, koska paperit olivat
      kunnossa ( rekistöröinti naiseen nimiin) sillä nyt jäi vain sana sanaa vastaan eli
      uskoa voi kumpaan osapuoleen hyväänsä.
      Toki aina Suomessa saa oikeutta, jos on riittävän vahva näyttö esim. tuttavat jotka voisivat valaehtoisesti todistaa jotain tästä , pankkitiliote josta käy imi, että olet maksanut sen myyjälle eli kaikki kuitit jne. Nostat vain siviilikanteen naista vastaan ja sillä hyvä,. Ei siinä tarvita syyttäjää, sillä sinä itse siinä syytät toista osapuolta. Toki aina on eduksi jos syyttäjä jossain oikeudenkäynnin vaiheessa yhtyy syytteseen. Se aina vahvistaa Sinun asemaasi. Tämä vain saattaa tulla kovinkin arvokkaaksi, kun pitää antaa juttu juristien hoitoon sillä tokka itse pystyt tekemään kirjalliseen syytteen ja haasteen naiselle. .

    • zxcvbnm-47

      Asiat on kärsity ja elämää eletty.
      Seuraava vaunukin jonka hankin niin tuhoutu viimme kesänä ja siinä samassa meni autokin siellä Uuraisilla myrskyssä.
      Elämä jatkuu ja korat haukuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe