Onnistuin ensimmäisellä asennuksella laittamaan muutaman asetuksen "väärin" ja kun yritän päästä aloittamaan asennuksen puhtaalta pöydältä niin se ei onnistu. TB ei poistu kokonaan koneelta (Ohjauspaneeli > Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot > Muuta sovellusta tai poista se) vaan koneen syövereihin jää juuri ne "väärät" asetukset, jotka tulevat TB:n uuden asennuksen yhteydessä. Samaa aihetta on käsitelty mm. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8926714 (XP käyttäjä). Please help!
Miten TB 3.1 poisto Win 7:sta?
kirsik_tb
0420
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.