SUOMINAISET

32

Sanomissa kerrottiin, kuinka suomalaisten naisten Afrikasta heteroseksuaalisesti hankitut HIV-tartunnat olivat lisääntyneet.suomalaistyttöjen tuovan meille tappavia tuliaisia. Itse asiassa minulla oli elävä mielikuva tyhmästä blondipissiksestä,
jonka mielestä hänen iiihanan afrikkalaisen poikaystävänsä suloiset pikku HI-virukset ovat ihkunsöpöjä pöpösiä ja pöriseviä pöpsykkäisiä.
Pohjimmiltani siis ymmärrän niitäkin nuoria suomalaisnaisia, jotka koettavat vastustaa rasismia levittämällä haaransa kaikille vastaantuleville peniksellisille afrikkalaisille.
Se, mitä he tekevät, ei toki ole järkevää eikä suositeltavaa, mutta mitäpä tyhmähkö ja hyvää tarkoittava tyttö muutakaan voisi tehdä osoittaakseen myötätuntoaan ja solidaarisuuttaan. Älli ei riitä lukemaan esimerkiksi lääkäriksi ja auttamaan kärsiviä afrikkalaisia konkreettisesti, eikä siellä tsetsekärpästen, kuolemanpartioiden ja shifta-maantierosvojen seassa olisikaan oikeasti kivaa hikoilla ja pelätä. Mustan miehen kanssa makaaminen sitä vastoin onnistuu vähän himmeämmältäkin hilsulta.
Tietysti maailmanparantamisharrastus on monelle tytölle vain, kuten nettilegenda Rauli Lauhanen totesi räävittömän hauskassa novellissaan tiedotusopin opiskelija Tiinasta,
tapa päästä fyysisesti kosketukseen jännittävän väristen miesten kanssa,
Tässäkin tapauksessa luonnollisesti sama asia naisen tekemänä on lähes sankariteko (”nainen toteuttaa vapautuneesti ihanaa seksuaalisuuttaan”), miehen tekemänä taas rikos.
Tasan ei käy onnen lahjat eikä moraalin mitat.

Mutta puhutaanpa siitä, mikä tytöt saa unohtamaan oman turvallisuutensa ja hankkimaan tartuntoja kaukomailta ja kaukomaalaisilta. Nuorten tyttöjen seksiturismi on jo perinne: omana ylioppilaskesänäni luokan älykkötyttö - se, jonka kanssa minä kilpailin numeroissa - ja luokan kaunotarhupakko lähtivät yhteiselle Sisilian-matkalle, ja sen kyllä arvaa, mitä neidot siellä tekivät. Sitten kun vähän vanhempana, jo yliopistossa, aloin ujosti ottaa kontaktia tyttöihin, osoittautui, että molemmat ensimmäiset ihastukseni - toinen heistä hieman uskovaisuuteenkin taipuvainen - olivat hankkineet ensikokemuksensa Kreikan aurinkorantojen hurmurien kanssa ja pitivät asiaa täysin luonnollisena. Jos joskus pääsisin pitämään seksivalistustuntia murrosikäisille pojille - ja voitte uskoa, että siitä oppitunnista pojat puhuisivat viikkokausia jälkeenpäin - korostaisin tätä sadistisesti nautiskellen: immuunikato on kuolemantauti ja voitte saada sen vaikka siltä kaikkein enkelimäisimmältä pikku uskistytöltä, koska on hyvin mahdollista, että hän on käynyt hakemassa ihkuja pikku pöpsykkäisiä Sisilian, Kreikan, Afrikan tai Jamaikan ammattisonneilta. Tervetuloa seksin maailmaan, pojat…ähhähhähhää.

Itse asiassa kilttien, romanttisten ja uskovaisten tyttöjen kohdalla tautiriski saattaa jopa olla suurempi kuin niiden ronskien poikatyttöjen, jotka alusta lähtien myöntävät ja hyväksyvät sukupuolisuutensa fyysisenä tarpeena.
(Muslimimaailmassa tunnetusti se, mitä Ralf Königin Lysistrate-sovituksessa kutsuttiin ”pakkohomoseksuaalisuudeksi”, on varsin levinnyttä homouden kieltävistä laeista huolimatta; koska islamin usko yhdistyneenä repressiivisiin hirmuhallituksiin ei oikein rohkaise puhumaan näistä asioista avoimesti, Lähi-idässä saattaa tikittää vaikka millainen immuunikatoaikapommi.)
http://www.annaclub.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/ihqt-pikq-popsykkaiset,

0

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Moi vaan vielä kerran

        Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
        Ikävä
        316
        3193
      2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

        Mielenkiinnosta kysyn 😄
        Ikävä
        203
        2627
      3. Nyt sitten ulos ihmiset!

        Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
        Ikävä
        140
        2449
      4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

        on jo joku toinen?
        Ikävä
        109
        1965
      5. Onnea Solatie !

        On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
        Kemijärvi
        14
        1957
      6. Minun pitää tehdä jotain

        En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
        Ikävä
        44
        1622
      7. Sarvisalon kesätori

        Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
        Loviisa
        16
        1456
      8. Naiselle varatulle

        Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
        Tunteet
        10
        1306
      9. Sinä oot hyvä ihminen

        Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
        Ikävä
        121
        1218
      10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

        ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
        Hindulaisuus
        219
        1134
      Aihe