SUOMINAISET

32

Sanomissa kerrottiin, kuinka suomalaisten naisten Afrikasta heteroseksuaalisesti hankitut HIV-tartunnat olivat lisääntyneet.suomalaistyttöjen tuovan meille tappavia tuliaisia. Itse asiassa minulla oli elävä mielikuva tyhmästä blondipissiksestä,
jonka mielestä hänen iiihanan afrikkalaisen poikaystävänsä suloiset pikku HI-virukset ovat ihkunsöpöjä pöpösiä ja pöriseviä pöpsykkäisiä.
Pohjimmiltani siis ymmärrän niitäkin nuoria suomalaisnaisia, jotka koettavat vastustaa rasismia levittämällä haaransa kaikille vastaantuleville peniksellisille afrikkalaisille.
Se, mitä he tekevät, ei toki ole järkevää eikä suositeltavaa, mutta mitäpä tyhmähkö ja hyvää tarkoittava tyttö muutakaan voisi tehdä osoittaakseen myötätuntoaan ja solidaarisuuttaan. Älli ei riitä lukemaan esimerkiksi lääkäriksi ja auttamaan kärsiviä afrikkalaisia konkreettisesti, eikä siellä tsetsekärpästen, kuolemanpartioiden ja shifta-maantierosvojen seassa olisikaan oikeasti kivaa hikoilla ja pelätä. Mustan miehen kanssa makaaminen sitä vastoin onnistuu vähän himmeämmältäkin hilsulta.
Tietysti maailmanparantamisharrastus on monelle tytölle vain, kuten nettilegenda Rauli Lauhanen totesi räävittömän hauskassa novellissaan tiedotusopin opiskelija Tiinasta,
tapa päästä fyysisesti kosketukseen jännittävän väristen miesten kanssa,
Tässäkin tapauksessa luonnollisesti sama asia naisen tekemänä on lähes sankariteko (”nainen toteuttaa vapautuneesti ihanaa seksuaalisuuttaan”), miehen tekemänä taas rikos.
Tasan ei käy onnen lahjat eikä moraalin mitat.

Mutta puhutaanpa siitä, mikä tytöt saa unohtamaan oman turvallisuutensa ja hankkimaan tartuntoja kaukomailta ja kaukomaalaisilta. Nuorten tyttöjen seksiturismi on jo perinne: omana ylioppilaskesänäni luokan älykkötyttö - se, jonka kanssa minä kilpailin numeroissa - ja luokan kaunotarhupakko lähtivät yhteiselle Sisilian-matkalle, ja sen kyllä arvaa, mitä neidot siellä tekivät. Sitten kun vähän vanhempana, jo yliopistossa, aloin ujosti ottaa kontaktia tyttöihin, osoittautui, että molemmat ensimmäiset ihastukseni - toinen heistä hieman uskovaisuuteenkin taipuvainen - olivat hankkineet ensikokemuksensa Kreikan aurinkorantojen hurmurien kanssa ja pitivät asiaa täysin luonnollisena. Jos joskus pääsisin pitämään seksivalistustuntia murrosikäisille pojille - ja voitte uskoa, että siitä oppitunnista pojat puhuisivat viikkokausia jälkeenpäin - korostaisin tätä sadistisesti nautiskellen: immuunikato on kuolemantauti ja voitte saada sen vaikka siltä kaikkein enkelimäisimmältä pikku uskistytöltä, koska on hyvin mahdollista, että hän on käynyt hakemassa ihkuja pikku pöpsykkäisiä Sisilian, Kreikan, Afrikan tai Jamaikan ammattisonneilta. Tervetuloa seksin maailmaan, pojat…ähhähhähhää.

Itse asiassa kilttien, romanttisten ja uskovaisten tyttöjen kohdalla tautiriski saattaa jopa olla suurempi kuin niiden ronskien poikatyttöjen, jotka alusta lähtien myöntävät ja hyväksyvät sukupuolisuutensa fyysisenä tarpeena.
(Muslimimaailmassa tunnetusti se, mitä Ralf Königin Lysistrate-sovituksessa kutsuttiin ”pakkohomoseksuaalisuudeksi”, on varsin levinnyttä homouden kieltävistä laeista huolimatta; koska islamin usko yhdistyneenä repressiivisiin hirmuhallituksiin ei oikein rohkaise puhumaan näistä asioista avoimesti, Lähi-idässä saattaa tikittää vaikka millainen immuunikatoaikapommi.)
http://www.annaclub.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/ihqt-pikq-popsykkaiset,

0

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1847
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1727
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1333
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        839
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        795
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        777
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        759
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        745
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        727
      Aihe