Hyvä näyttelijä

Hyssykkähyssykkä

kai? Mutta jotenkin ihmetyttää, kun joka ikisessä iltapäivälehden liitteessä pitää tämän yhden punapään kehua "erikoisuudellaan". Kuitenkaan ihminen ei ole elänyt mitenkään kummallista elämää. Rahattomuuskin, jos siitä nyt on kyse, muutetaan muotoon "kun haluan järjestää juhlia". Normaalista lapsiperheen elämästä väännetään niin veikeää ja epäsovinnaista (tälle olisi sivistyssanakin). Tämä näyttelijä on ollut niin paljon esillä lehtijutuissa ja kehunut niin paljon pelkällä normaalilla koulunkäynnillään ja sukulaistensa kanssa tekemisissä olemisellaan ynnä asuinpaikallaan, että yritän karttaa niitä PRODUKTIOITA, joissa hän vaikuttaa. Ilmoittikin, ettei elokuvarooli kiinnosta, kun tahtoo mennä Mallorcalle.
Vai toimittajako panee tyhmyydet suuhun ja haastateltava nyökkii, että joo, noin erikoinenhan mä oon?

4

2044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haluu fine diningiin

      (Taisit tarjoittaa Ilta-sanomien heinäkuun plus-liitteen "Kympin nainen" juttuhenkilöä.)

      Liitteen otsikkona "Perhetyttö" ja siis se kuva on niin ihqu!!! kun se siinä söpösti katsoo kädet molemmin puolin poskilla. Niinku perhetyttömäisesti.On se niin lutunen.

      Varsinkin kohta: "Ollessamme vappulounaalla G.W.Sundmansilla tarjoilija aikoi antaa pojalleni lastenmenun. Minä kielsin. Nakkeja ja ranskalaisia yli kaiken arvostava poikani arvioi fine dining -ravintolan mustajuurikeittoa elämänsä parhaaksi."

      Tuota mä sanoisin kiinnostavaksi. Ja syvälliseksi.Semmonen syvähaastattelu tiättekste et se topimittaja silleetavallaan niinku ilmiselvästi niin ku yrittää oikee silleen ajan kanssa kaivautuu haastateltavan "kympin naisen" sisimpään ja nostaa esiin mitä sieltä löytyy noit....tommosii mielenkiintosii aarteita.


      On se niin söpö. Just tommonen "perhetyttö". Vaikka tuota vaikutelmaa pikkasen hämäs et kyseessä on aikuinen nainen jolla jutunperusteella lapsosia. Mut "perhetyttö", joo no miksei.On perhetyttö-sanakin miljonakertaa tiettekste söpömpi ja ihqumpi kuin esimerkiksi kahen lapsen kypsä aikunen äippä. Siis aikusten oikeesti. No ohan se.

      Ja shaddap siellä!!!Ihan hieno näyttelijä hän on.Tuttu tv.stä ja näin. Eiks hänkuiteskin ole saanut just jussipatsaankin jostain ....FC-Venuksesta?Eller mikä se oli ??? Katsastus? Kuulutus? Kuulustelu!!!!!

      Mut mitä mää mistään tiiän. Mä oon niin tyhmä etten tiiä ees mikä hemmetti on `fine dining`-ravintola. Kun ei siiinä jutussakaan selitetty. Mut ehkäpä se on paikka missä "perhetytöt" käy lapsineen safkalla.

      • vuoroin vaikutuksess

        tärkeä pointti elikkä...

        Muistakaa rakkaat ihmiset että useasti aivan yhtäpaljon kun haastattelu "kuvaa" haastateltavaa, kertoo se myös aika selkeää kieltä toimittajasta (haastattelijasta) joka laatii ja kirjoittaa sen. Millasia asioita on pointannu haastateltavan suoltaessa jutskaa. Haastattelu on haastateltavan ja haastattelijan vuorovaikutuksen tulos, eiks?


    • hederman

      Kenestä mahtaa olla puhe? Vai voiko jokainen nyt valita mieleisensä nimettömän kohteen haukuttavaksi?

    • höh teille

      outoa on kun ei tänäpäivänä tarvihe immeisten muuta tehä ku moittii toissiisa. On vissii päässy se peili särkyy tahi on sen oman ison kolvin peitos.Ja jos ompi tarvet moittii nii ois syytä sannoo oma nimi ja se jok on joutunna hampaissii Hauskaa ehtoota silti sinnekkii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe