Naisen kiima

Olin sanonut esimiehelleni tuhat kertaa etten halunnut tehdä iltavuoroja. Silti niitä ilmestyi vuorolistaan nimeni kohdalle. Siinä ikivanhassa ja sopivasti nuhjaantuneessa pubissa oli kiva työskennellä ja olinkin viihtynyt siellä jo useamman vuoden. Olin tunnollinen ja hyvä työntekijä koska olin täsmällinen, sosiaalinen ja ihmisläheinen-ja osasin flirtata itselleni hyvät tipit. Treffitarjouksia tuli usein. Olihan se toki imartelevaa. Mutta kaikesta viihtyvyydestä huolimatta iltavuorot huolestuttivat minua.
Ei minulla ollut periaatteessa mitään iltatyöskentelyä vastaan. Enemmän minulla oli sitä vastaan kenen kanssa jouduin työskentelemään.

Olin jatkuvasti iltavuorossa Otson kanssa. Otso ärsytti minua suunnattomasti kaikin tavoin; sen (luullakseni) liiotellut tarinansa elämästään, sen ärähtelevä puhetyyli, ylimielisyys ja nokittelu. Kaikki se kitka ja meidän välinen kipakka sanailu oli tietysti tyypillistä kollegoiden välistä vittuilua, ja Otso oli kova vittuilemaan-taito mikä on tietysti välttämätön meidän alallamme- mutta rajansa kaikella, Otso kiusoitteli, flirttaili naisasiakkaille vähän turhankin räikeästi ja aukoi päätään ihan liikaa minkä ehti. Melko perinteinen baarimikko siis, ainakin tietyissä piireissä, ja olin jo aikoja sitten tottunut ja siedättynyt hänen kaltaisiinsa miehiin.
Ja minua ärsytti juuri tämä tyypi miksi?
Koska minä halusin sitä tyyppiä. Halusin sitä niin kovasti että vatsaani vihloi ja sydämeni hakkasi kuin olisin juuri juonut ämpärillisen espressoa.
Olin oikea kävelevä klisee; Otso oli todella ärsyttävä ja vaikea persoona ja vetosi juuri siksi minun eläimelliseen puoleeni, siihen pimeään ja kieltoja tuntemattomaan paikkaan. Olin halunnut Otsoa jo kauan, mutta vaikka tiedostin sen miten paljon hän veti minua puoleensa, samalla kielsin sen itseltäni.
Ensinnäkin, minä olin naimisissa, en järin onnellisesti vaan eron partaalla mutta naimisissa toistaiseksi ainakin, ja toisekseen oli naurettavaa himoita työkaveriaan josta ei liiemmälti pitänyt.

42

52332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräänä keskiviikkoiltana olin jälleen töissä Otson kanssa kahdestaan. Oli loppukesä ja luojan kiitos meillä oli kunnon ilmastointi sillä ulkona oli vielä hellettä vaikka seuraavalla viikolla olisi jo syyskuu. Pubi oli jo suljettu. Vilkaisin syrjäsilmällä Otsoa joka teki tilityksiä baaritiskiin nojaillen. Katselin sen vahvoja miehekkäitä käsivarsia, Otso- karhu se oli tosiaan, kuolasin sitä pitkää ja harteikasta olemusta, vihreitä silmiä. Tunsin kuinka nännini kovettuivat ja stringeissä tuntui kostealta. Vatsanpohjaani väänsi. Himo nakersi sisintäni. Hetken ajan mielessäni välkkyi kuva siitä miten ne huulet hivelisivät kaulaani, nuo vahvat kourat pusertaisivat rintojani, tuo kookas ja voimakas miehenkeho lukitsisi minut alleen ja minä alistuisin, antaisin Otson riisua stringit ja koskettaa märkää jalkoväliäni...
      Minun oli päästävä pois.
      Pyysin vapisevalla äänellä Otsoa siivoamaan ja lukitsemaan paikat koska minä voin huonosti.
      Tavallaan se oli totta; olin niin täynnä himoa että voin melkein huonosti. Otso kysyi pärjäisinkö itsekseni. Minä nyökkäsin turhankin tarmokkaasti ja liukenin paikalta pikaisesti.
      Päästyäni kotiin muistin että mieheni oli matkoilla. Parempi niin sillä minun oli rauhoituttava ja mentävä nukkumaan.
      Mutta ennen sitä minä tarvitsin orgasmia enemmän kuin mitään muuta.
      Kävin pitkäkseni sohvalle, napitin farkkuni auki ja sujautin käteni reisien väliin.
      Olin todella märkä. Liu'utin sormia edestakaisin ja vingahtelin, kunpa ne olisivat haluttavan ja ärsyttävän kollegani vahvat sormet. Sormeilin pilluani hitaasti, hivelin klitoristani ja nyt minä annoin ajatusten tulla, kuvittelin Otson jumalaisen kropan päälläni, kalun syvällä sisälläni, sen matalan äänen puhumassa rivoja sillä äreällä nuotillaan...rrrrrrr senkin lutka....hivelin toisella kädellä rintojani, kuvittelin Otson hampaat näykkimässä kivikovia nännejä, tunsin kuinka valuin himosta, valuin reisilleni, hieroin itseäni yhä nopeammin ja sydän hakkasi, mielessäni Otso nuoli minua kovakouraisesti ja nopeasti, ihana luolamies, karu ja raivostuttava, hamusin kiimasta vapisten lipastonlaatikosta hieromasauvani ja kiskoin farkut ja stringit pois, työnsin sauvan niin syvälle kuin pystyin ja voihkaisin, kunpa se olisikin Otso, kunpa saisinkin sen kalun sisääni, kunpa se panisi minua kovaa ja vihaisesti, eläimellisesti, survoisi ja runnoisi, sitten orgasmi alkoi lähestyä, työnsin sauvaa yhä lujempaa sisääni ja pian laukesin kovalla voimalla ja voihkaisin ääneen, mahlaani oli jokapuolella, pilluni supisteli ja valui orgasmin jälkiväreilyjä, kehoni värähteli ja minä valuin ja valuin, olisipa Otso ollut siinä, nuolemassa nesteitäni, imemässä pilluni huulia. Ajatus sai klitoriksen taas kovaksi.
      Tyydytin itseni neljä kertaa ennenkuin nousin polvet rajuista orkuista heikkoina sohvalta ja menin peseytymään. Katsoin itseäni peilistä, helakanpunaisia poskia, sekaista vaaleaa tukkaani, himosta tummuneita silmiäni jotka normaalisti olivat pähkinänruskeat mutta nyt pelkkää mustaa. Käänsin katseeni pois ja menin suihkuun.
      Viileän veden valuessa päälleni tajusin että runkkausfantasiat olivat asia erikseen, mutta olin antanut paholaiselle pikkusormen tai pikemminkin käsivarren ja vähän enemmänkin, sillä pian ne eivät enää riittäisi. Minä en luottanut enää itseeni ja se tuntui hirveältä. Enkä siltikään pystynyt olla ajattelematta Otsoa. Suuntasin suihkun jalkoväliini ja veden paine alkoi stimuloida jo aristavaa klitoristani mutta minä jatkoin, se poltteli ja sattui mutta tuntui silti hyvältä, jatkoin fantasiaani, ajattelin Otson sormia, ja vesi hieroi pilluani, voi taivas olin niin hirvittävässä kiimassa, helvetti että panetti, panetti ajatella sitä miestä, kovalla paineella tuleva vesi poltti ihanasti, pilluni sykki, paine hieroi juuri oikeasta kohdasta, alkoi nostaa uutta orgasmin aaltoa nopeasti, kuvittelin ne sormet työntymään sisääni ja laukesin taas, laukesin rajusti, orgasmieni voima satakertaistui kun ajattelin sitä helvetin luolamiestä.
      En tiedä kuinka monta kertaa masturboin sinä iltana ja yönä-ehkä seitsemän kertaa, mutta nälkäni ja himoni tuntuivat vain yltyvän.

      • Minulla oli tasan yksi vaihtoehto. Vaihtaa työpaikkaa. Minähän en miestäni pettäisi vaikka se olikin ihan paska mies. Fantasiat olivat turvallisia ja hyväksyttäviä niin kauan kuin ei hengannut harva se päivä fantasioiden kohteen seurassa. Siitä ei ollut pitkä matka kiusaukselle antautumiseen.
        Minua raivostutti; olinko niin typerä että joutuisin luopumaan hyvästä ja mukavasta työstä jonkun ylimielisen rentun takia?

        Mieheni Jani tuli kotiin seuraavana aamuna. Omatuntoni oli hiljaa koska vaiensin sen sillä tosiasialla etten ollut tehnyt mitään pahaa, en oikeasti, enkä tekisikään. Jani oli väsynyt matkansa jälkeen. Vaikka olimme molemmat harvasanaisia ja väsyneitä, lounaan jälkeen minä ryhdyin viettelemään Jania oikein urakalla, halusin itsepuolustuspanon, edellisestä kerrasta oli ikuisuus vaikka olinkin tehnyt aloitteita, ja nyt todellakin halusin näyttää itselleni että Jani riitti minulle, että fantasiani katoaisivat pian.
        Jani ei taaskaan halunnut suudella, kosketella saatikka naida, ja torjui minut taas siirtymällä vähän kauemmaksi minusta ja heittämällä jonkin huonon vitsin ja sen jälkeen olin kokonaan ilmaa. Jälleen kerran. Eläisin näköjään selibaatissa ja yksinäisyydessä lopunikääni.
        Loukkaannuin silmittömästi, en nykyään tehnyt sitä enää näkyvästi vaan sisimmässäni, sillä tiesin ettei Jani ollut todella uuvuksissa vaan se ei halunnut minua. Eikä paskaakaan välittänyt mistään. Olin tiennyt sen jo pitkään. Mutten ollut suostunut myöntämään sitä.
        Mieheni mentyä päiväunille minun oli lähdettävä töihin. Ja tiesin kyllä kuka siellä olisi vuorossa kanssani.
        Otson näkeminen hävetti ja raivostutti Janin paskamaisen käytöksen takia vielä enemmän. Kaksi kusipäätä. Ja kummastakaan en tuntunut pääsevän eroon, paitsi Janin kyllä sinkoisin yli laidan hetimiten.
        Otson katseen alla minusta tuntui kuin se olisi nähnyt minut eilen, sormettamassa itseäni sitä ajatellen. Olin pukeutunut avokaulaiseen hellemekkoon vain siinä toivossa että herättäisin yhtä tuskaista kiimaa Otsossa kuin se herätti minussa. Minusta tuntui että se luki ajatukseni. Se näki että olin kiimainen kyttääjä jota omakaan mies ei halunnut panna. Aloin epäillä omaa viehätysvoimaani jota hyvin harvoin kyseenalaistin. Oloni muuttui yhä kurjemmaksi.
        Onneksi oli vilkas ilta ja väkeä riitti, joten tuoppien latominen tiskikoneeseen, tilausten ottaminen, juomien kanniskelu, pöytien tyhjentäminen, liika uhoavien känniläisten ulosheittäminen, kassan kanssa venkslaaminen, kaikki se nopeutta ja keskittymistä vaativa juoksentelu vei kaiken energian ja huomion. Vasta yöllä, kun pöydät oli pyyhitty ja jakkarat nostettu niiden päälle, jukeboksi ja oluthanat suljettu, alkoi taas sisäinen ahdistukseni. Olin ollut oikeassa. Masturbointi-maratonini ja fantasioiden yltäkylläisyys vain lisäsivät haluani Otsoa kohtaan. Olin entistä kovemmassa kiimassa ja tunsin kuinka häpyhuuleni turposivat, laajenivat, suolainen kosteus housuissani. Rintojani pakotti, pakaroita kivisti, halusin ne vahvat kourat puristamaan persettäni.Join pari lasia viskiä ja poltin tupakan vaikka join harvoin ja olin lopettanut polttamisen jo aikoja sitten. Nojailin tiskinreunaan himosta särkevänä, onnettomana ja väsyneenä, lyötynä, pienessä huppelissa.
        Havahduin siihen että Otso istuutui viereeni lasi kädessään.
        Minä olin tulessa, kaikkialta, kiimasta paisunut klitorikseni vaati hyväilyjä, niinkuin toppini läpi sojottavat nännit, ja kostea suuni joka halusi imeä Otson kalua, imeä loppuun asti. Oi kun saisinkin ottaa siltä suuhun. Imeä sitä kovaa ja pitkään. Antaa sen laueta suuhuni. Halusin että se tunkeutuisi minuun oikeasti. Nyt. Minä voihkaisin ääneen. Olin kiimassa, kosketuksenkipeä, loukkaantunut, torjuttu, vihainen ja häpeissäni.
        - Anika, mitä nyt? Otso tarttui hartioihini ja yritti tavoittaa katseeni. Lopulta minä katsoin siihen, silmät sumeina ja posket häpeästä ja vihasta ja himosta punaisina.
        Ja minä kerroin sille totuuden. Kaikesta.
        Otso tuijotti minua silmät palaen.
        - Mä en ole koskaan tuntenut itseäni näin epäseksikkääksi, minä mutisin, - ja juuri nyt minä haluan sinua enemmän kuin ikinä.
        Otso veti minut itseään vasten. - Sä olet todella kaukana epäseksikkäästä.
        Toinen karhunkoura alkoi hivellä niskaani.
        - On todella väärin ettei näin ihanaa naista pidetä hyvänä, Otso kähisi ja juoksutti sormiaan selässäni, - jätä se paskiainen niin mä pidän sua hyvänä ja kunnolla pidänkin. Tai vitut siitä...mä pidän sua hyvänä heti jos sä vaan haluat...haluatko?
        - Haluan..


      • hornylady- kirjoitti:

        Minulla oli tasan yksi vaihtoehto. Vaihtaa työpaikkaa. Minähän en miestäni pettäisi vaikka se olikin ihan paska mies. Fantasiat olivat turvallisia ja hyväksyttäviä niin kauan kuin ei hengannut harva se päivä fantasioiden kohteen seurassa. Siitä ei ollut pitkä matka kiusaukselle antautumiseen.
        Minua raivostutti; olinko niin typerä että joutuisin luopumaan hyvästä ja mukavasta työstä jonkun ylimielisen rentun takia?

        Mieheni Jani tuli kotiin seuraavana aamuna. Omatuntoni oli hiljaa koska vaiensin sen sillä tosiasialla etten ollut tehnyt mitään pahaa, en oikeasti, enkä tekisikään. Jani oli väsynyt matkansa jälkeen. Vaikka olimme molemmat harvasanaisia ja väsyneitä, lounaan jälkeen minä ryhdyin viettelemään Jania oikein urakalla, halusin itsepuolustuspanon, edellisestä kerrasta oli ikuisuus vaikka olinkin tehnyt aloitteita, ja nyt todellakin halusin näyttää itselleni että Jani riitti minulle, että fantasiani katoaisivat pian.
        Jani ei taaskaan halunnut suudella, kosketella saatikka naida, ja torjui minut taas siirtymällä vähän kauemmaksi minusta ja heittämällä jonkin huonon vitsin ja sen jälkeen olin kokonaan ilmaa. Jälleen kerran. Eläisin näköjään selibaatissa ja yksinäisyydessä lopunikääni.
        Loukkaannuin silmittömästi, en nykyään tehnyt sitä enää näkyvästi vaan sisimmässäni, sillä tiesin ettei Jani ollut todella uuvuksissa vaan se ei halunnut minua. Eikä paskaakaan välittänyt mistään. Olin tiennyt sen jo pitkään. Mutten ollut suostunut myöntämään sitä.
        Mieheni mentyä päiväunille minun oli lähdettävä töihin. Ja tiesin kyllä kuka siellä olisi vuorossa kanssani.
        Otson näkeminen hävetti ja raivostutti Janin paskamaisen käytöksen takia vielä enemmän. Kaksi kusipäätä. Ja kummastakaan en tuntunut pääsevän eroon, paitsi Janin kyllä sinkoisin yli laidan hetimiten.
        Otson katseen alla minusta tuntui kuin se olisi nähnyt minut eilen, sormettamassa itseäni sitä ajatellen. Olin pukeutunut avokaulaiseen hellemekkoon vain siinä toivossa että herättäisin yhtä tuskaista kiimaa Otsossa kuin se herätti minussa. Minusta tuntui että se luki ajatukseni. Se näki että olin kiimainen kyttääjä jota omakaan mies ei halunnut panna. Aloin epäillä omaa viehätysvoimaani jota hyvin harvoin kyseenalaistin. Oloni muuttui yhä kurjemmaksi.
        Onneksi oli vilkas ilta ja väkeä riitti, joten tuoppien latominen tiskikoneeseen, tilausten ottaminen, juomien kanniskelu, pöytien tyhjentäminen, liika uhoavien känniläisten ulosheittäminen, kassan kanssa venkslaaminen, kaikki se nopeutta ja keskittymistä vaativa juoksentelu vei kaiken energian ja huomion. Vasta yöllä, kun pöydät oli pyyhitty ja jakkarat nostettu niiden päälle, jukeboksi ja oluthanat suljettu, alkoi taas sisäinen ahdistukseni. Olin ollut oikeassa. Masturbointi-maratonini ja fantasioiden yltäkylläisyys vain lisäsivät haluani Otsoa kohtaan. Olin entistä kovemmassa kiimassa ja tunsin kuinka häpyhuuleni turposivat, laajenivat, suolainen kosteus housuissani. Rintojani pakotti, pakaroita kivisti, halusin ne vahvat kourat puristamaan persettäni.Join pari lasia viskiä ja poltin tupakan vaikka join harvoin ja olin lopettanut polttamisen jo aikoja sitten. Nojailin tiskinreunaan himosta särkevänä, onnettomana ja väsyneenä, lyötynä, pienessä huppelissa.
        Havahduin siihen että Otso istuutui viereeni lasi kädessään.
        Minä olin tulessa, kaikkialta, kiimasta paisunut klitorikseni vaati hyväilyjä, niinkuin toppini läpi sojottavat nännit, ja kostea suuni joka halusi imeä Otson kalua, imeä loppuun asti. Oi kun saisinkin ottaa siltä suuhun. Imeä sitä kovaa ja pitkään. Antaa sen laueta suuhuni. Halusin että se tunkeutuisi minuun oikeasti. Nyt. Minä voihkaisin ääneen. Olin kiimassa, kosketuksenkipeä, loukkaantunut, torjuttu, vihainen ja häpeissäni.
        - Anika, mitä nyt? Otso tarttui hartioihini ja yritti tavoittaa katseeni. Lopulta minä katsoin siihen, silmät sumeina ja posket häpeästä ja vihasta ja himosta punaisina.
        Ja minä kerroin sille totuuden. Kaikesta.
        Otso tuijotti minua silmät palaen.
        - Mä en ole koskaan tuntenut itseäni näin epäseksikkääksi, minä mutisin, - ja juuri nyt minä haluan sinua enemmän kuin ikinä.
        Otso veti minut itseään vasten. - Sä olet todella kaukana epäseksikkäästä.
        Toinen karhunkoura alkoi hivellä niskaani.
        - On todella väärin ettei näin ihanaa naista pidetä hyvänä, Otso kähisi ja juoksutti sormiaan selässäni, - jätä se paskiainen niin mä pidän sua hyvänä ja kunnolla pidänkin. Tai vitut siitä...mä pidän sua hyvänä heti jos sä vaan haluat...haluatko?
        - Haluan..

        Otso alkoi suudella minua rajusti ja ihanat kourat puristelivat takapuoltani, juuri niin ihanasti kuin olin haaveillutkin. Kädet kourivat rintojani, toinen käväisi reisieni välissä, kämmen pyyhkäisi stringien päältä, Otso alkoi huohottaa tuntiessaan kosteuteni. Hivutin käteni sen jalkoväliin ja tunsin miten sillä seisoi. Saisin tuon sisääni, minä ajattelin, voi hyvä luoja, minä saisin vihdoinkin Otson sisääni. Himo repi minua kappaleiksi. Puristin seisokkia lujasti kankaan läpi. Otso ähkäisi kiihottuneesti. – Helvetti sentään Anika miten ihana sä olet..nyt mentiin..
        Hoipertelimme toisiimme liimaantuneena takahuoneeseen nurkassa lojuvalle patjalle. Minä tyrkkäsin sen järkäleen kokoisen miehen selälleen ja kävin päälle kaikilla voimillani vaikka olinkin Otsoa niin helvetin paljon hennompi.
        Tartuin määrätietoisesti sen housunkaulukseen, kiskaisin vyön ja napit auki. Laskeuduin nopeasti polvilleni ja äännähdin nautinnosta kun vedin Otson kovana sojottavan kalun esille ja se upposi huulien väliin. Otso huusi mielihyvästä, minä imeskelin raivokkaasti ihanaa sykähtelevää kyrpää, pisaroita imeytyi suuhuni, kalu sykki ja upposi yhä syvemmälle suuhuni, kieputin kieltäni sen ympärillä, hankasin huulilla terskan tyveä, ja hivelin sormillani sitä herkkää kohtaa kivesten takana, painelin ja nuolin, Otso repi hiuksiani ja voihki yhä kovempaa, minä halusin antaa sen tulla, voisin odottaa vielä vähän, halusin sen suolaisen herkun suuhuni, ja minä imin ja ahmin yhä nopeammin sitä valtavaa elintä joka täyttäisi minut ääriäni myöten, pian se olisi sisälläni, ja Otso laukesi huulieni väliin kovaäänisesti ja puristi päätäni niin lujaa että päänahkani oli tulessa mutten välittänyt siitä, pidin kalun suussani, maistelin ja nielin kaiken sen ihanan nesteen. Otso hellitti otettaan ja hyväili takaraivoani.
        - Tuntui aivan ihanalta, Otso murisi, - jumalauta mikä nainen..nyt mä panen sulta tajun kankaalle, voit olla varma että nyt mä nussin sua niin saatanan kovaa..
        Otso nappasi minut ilmaan helposti ja käänsi selälleni. Vedettyään mekkoni pois yltäni Otso riisui rintsikat ja alkoi nuolla rintojani. Kieli kulki tisseissäni taitavasti kierrellen, huulet imivät ja hampaat näykkivät nännejäni ihanan rajusti. Suu kulki edelleen vatsalleni ja sitten reisilleni jotka olivat kostuneet hiestä ja litimärän pilluni nesteistä. Otso repi stringit pois ja katseli paljasta pilluani silmät punaisena himosta. Sitten se hipaisi kiiltelevää häpyäni sormellaan. Minä värähdin; olin niin märkä ja auki ja liukas. Otso inahti kiihottuneesti.
        Sormet alkoivat kulkea hitaasti vaossa, minä olin viittä vaille laukeamassa heti, katselin Otsoa, kuinka se ynisi kiimasta hieroessaan minua, miten olinkaan odottanut tätä, niin kauan, ja se tuntui niin hyvältä, paremmalta kuin olisin voinut ikinä odottaakaan. Klitorikseni oli paisunut valtavaksi ja tykytti kipeästi; yksikin pidempi hipaisu ja laukeaisin varmasti. Otso työnsi etusormensa sisääni. Minä voihkaisin ja purin huulta yrittäessäni pidättää orgasmia.
        - Uskomattoman kaunis ja ihana pillu, Otso huohotti, - miten sä voit valua näin jumalattomasti...sun nipukkas supistelee niin kiiihottavasti, et voi tietääkään miten kovaksi sä teet mut taas..
        Otso kumartui ja nuolaisi klitoristani. Pitkillä ja kaarevilla nuolaisuilla se aloitti, minä olin jo niin kiihottunut etten pystynyt laukeamaan, tuntui niin hyvältä että olin ääritilassa, sitten nipukkani päätyi hampaiden väliin, Otso nakersi sitä hellästi mutta riittävän kovasti, sellaista suuhoitoa en ollut saanut koskaan, kaikki hermopäät tulessa, pillustani tulvi nesteitä, Otso työnsi kieltään sisääni, imi mahlaani, ja jatkoi sitten taas klitorikseni järsimistä, silmissäni alkoi tosiaan vähän hämärtää, joka poimu pillussani supisteli raivolla, vatsanpohjastani alkoi nousta niin suuri ja tainnuttava aalto että aloin vaikeroida:
        - Otso lopeta, mä tulen liian kovaa, multa lähtee taju...


      • hornylady- kirjoitti:

        Otso alkoi suudella minua rajusti ja ihanat kourat puristelivat takapuoltani, juuri niin ihanasti kuin olin haaveillutkin. Kädet kourivat rintojani, toinen käväisi reisieni välissä, kämmen pyyhkäisi stringien päältä, Otso alkoi huohottaa tuntiessaan kosteuteni. Hivutin käteni sen jalkoväliin ja tunsin miten sillä seisoi. Saisin tuon sisääni, minä ajattelin, voi hyvä luoja, minä saisin vihdoinkin Otson sisääni. Himo repi minua kappaleiksi. Puristin seisokkia lujasti kankaan läpi. Otso ähkäisi kiihottuneesti. – Helvetti sentään Anika miten ihana sä olet..nyt mentiin..
        Hoipertelimme toisiimme liimaantuneena takahuoneeseen nurkassa lojuvalle patjalle. Minä tyrkkäsin sen järkäleen kokoisen miehen selälleen ja kävin päälle kaikilla voimillani vaikka olinkin Otsoa niin helvetin paljon hennompi.
        Tartuin määrätietoisesti sen housunkaulukseen, kiskaisin vyön ja napit auki. Laskeuduin nopeasti polvilleni ja äännähdin nautinnosta kun vedin Otson kovana sojottavan kalun esille ja se upposi huulien väliin. Otso huusi mielihyvästä, minä imeskelin raivokkaasti ihanaa sykähtelevää kyrpää, pisaroita imeytyi suuhuni, kalu sykki ja upposi yhä syvemmälle suuhuni, kieputin kieltäni sen ympärillä, hankasin huulilla terskan tyveä, ja hivelin sormillani sitä herkkää kohtaa kivesten takana, painelin ja nuolin, Otso repi hiuksiani ja voihki yhä kovempaa, minä halusin antaa sen tulla, voisin odottaa vielä vähän, halusin sen suolaisen herkun suuhuni, ja minä imin ja ahmin yhä nopeammin sitä valtavaa elintä joka täyttäisi minut ääriäni myöten, pian se olisi sisälläni, ja Otso laukesi huulieni väliin kovaäänisesti ja puristi päätäni niin lujaa että päänahkani oli tulessa mutten välittänyt siitä, pidin kalun suussani, maistelin ja nielin kaiken sen ihanan nesteen. Otso hellitti otettaan ja hyväili takaraivoani.
        - Tuntui aivan ihanalta, Otso murisi, - jumalauta mikä nainen..nyt mä panen sulta tajun kankaalle, voit olla varma että nyt mä nussin sua niin saatanan kovaa..
        Otso nappasi minut ilmaan helposti ja käänsi selälleni. Vedettyään mekkoni pois yltäni Otso riisui rintsikat ja alkoi nuolla rintojani. Kieli kulki tisseissäni taitavasti kierrellen, huulet imivät ja hampaat näykkivät nännejäni ihanan rajusti. Suu kulki edelleen vatsalleni ja sitten reisilleni jotka olivat kostuneet hiestä ja litimärän pilluni nesteistä. Otso repi stringit pois ja katseli paljasta pilluani silmät punaisena himosta. Sitten se hipaisi kiiltelevää häpyäni sormellaan. Minä värähdin; olin niin märkä ja auki ja liukas. Otso inahti kiihottuneesti.
        Sormet alkoivat kulkea hitaasti vaossa, minä olin viittä vaille laukeamassa heti, katselin Otsoa, kuinka se ynisi kiimasta hieroessaan minua, miten olinkaan odottanut tätä, niin kauan, ja se tuntui niin hyvältä, paremmalta kuin olisin voinut ikinä odottaakaan. Klitorikseni oli paisunut valtavaksi ja tykytti kipeästi; yksikin pidempi hipaisu ja laukeaisin varmasti. Otso työnsi etusormensa sisääni. Minä voihkaisin ja purin huulta yrittäessäni pidättää orgasmia.
        - Uskomattoman kaunis ja ihana pillu, Otso huohotti, - miten sä voit valua näin jumalattomasti...sun nipukkas supistelee niin kiiihottavasti, et voi tietääkään miten kovaksi sä teet mut taas..
        Otso kumartui ja nuolaisi klitoristani. Pitkillä ja kaarevilla nuolaisuilla se aloitti, minä olin jo niin kiihottunut etten pystynyt laukeamaan, tuntui niin hyvältä että olin ääritilassa, sitten nipukkani päätyi hampaiden väliin, Otso nakersi sitä hellästi mutta riittävän kovasti, sellaista suuhoitoa en ollut saanut koskaan, kaikki hermopäät tulessa, pillustani tulvi nesteitä, Otso työnsi kieltään sisääni, imi mahlaani, ja jatkoi sitten taas klitorikseni järsimistä, silmissäni alkoi tosiaan vähän hämärtää, joka poimu pillussani supisteli raivolla, vatsanpohjastani alkoi nousta niin suuri ja tainnuttava aalto että aloin vaikeroida:
        - Otso lopeta, mä tulen liian kovaa, multa lähtee taju...

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..


      • tynes
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        kyllä sain ;)


      • tynes kirjoitti:

        kyllä sain ;)

        kehuista, kiva että tykkäsit!


      • dreamer_jkl
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        Minäkin tykkäsin. Tulee mieleen että omissa tarinoissa on vielä paljon kehitettävää...


      • kyllä todella
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        kiihottava novelli..


      • hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        Olen todella otettu näistä kehuista. Kiitos. Kivaa että lukukokemukset ovat miellyttäneet. Lisää tarinaa tulossa piakkoin :)


      • täältä kehuja kans
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        kyl sana hallussa. hyvin kirjotettu ja tosi tosi kiihottava, joutu laittamaan kättä pöksyyn kun tämmöstä..toivottavasti kirjotat lisää pian.


      • tämä novelli
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        koskas kirjoitat lisää?


      • tykännyt :(
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        otso on mesikämmen.


      • kiihottava..
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        Olipas ihanan kiihottava novelli...saisko lisää kirjoituksia sinulta..


      • tuossa muka
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        oli? Ei mitään.


      • surkeaa...
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        älä vaan jatka, kiitos!


      • Titta*
        surkeaa... kirjoitti:

        älä vaan jatka, kiitos!

        Liian siisti ja romanttinen oli minunkin mielestäni. Kliseinen.


      • muikki_
        Titta* kirjoitti:

        Liian siisti ja romanttinen oli minunkin mielestäni. Kliseinen.

        IHAN SAIRAAN KIIHOTTAVA!!! LISÄÄ, LISÄÄ, KIRJOITA LISÄÄ!!!


      • Tosi kiihottava
        muikki_ kirjoitti:

        IHAN SAIRAAN KIIHOTTAVA!!! LISÄÄ, LISÄÄ, KIRJOITA LISÄÄ!!!

        Todella upe novelli ;) Kirjoita ihmeessä lisää !


      • tb-lover
        Tosi kiihottava kirjoitti:

        Todella upe novelli ;) Kirjoita ihmeessä lisää !

        Kiihotuin kovasti kun kuvittelin Otson tilalle True Bloodin Ericin, teki kutaa tälle 3-kymppiselle pikkulasten äidille,aah!!


      • thereadergirl
        hornylady- kirjoitti:

        Otso naurahti kiihottuneesti ja alkoi hangata klitorikseni reunoja kielellään ja upotti samalla kaksi sormea sisääni, pikkusormi työntyi takapuoleen, ja nyt räjähti, silmissäni sumeni hetkeksi, nesteitä suihkusi ja orgasmin hyökyaalto oli niin valtava että koko kehoni olisi singonnut ilmaan ellei vahva mies olisi pidellyt kiinni ja imenyt orkkunesteitäni taitavaan suuhunsa. Vapisin ja voihkin, pitkään ja voimattomana. Suljin silmäni ja hengitin syvään etten pyörtyisi. Vaikkei sillä mitään väliä oikeastaan ollutkaan.
        Vahva miehenkeho painautui minuun kiinni. Avasin silmäni uudestaan ja katsoin Otsoa suoraan silmiin.
        -Multa meinasi lähteä oikeasti taju, minä inahdin kun Otso levitti reiteni ja painoi seisokkinsa pilluni huulille.
        Otso virnuili tyytyväisenä.
        - Siinä tapauksessa yritä pysyä hereillä, nyt mä vasta pääsin alkuun.
        Ja miljoonat solut kehossani haukkoivat happea kun se valtava kyrpä liukui ensin edestakaisin häpyhuulillani, kastui märäksi mahlastani, ja sitten se työntyi hitaasti sisääni.
        Otso oli liian iso minun piukealle pillulleni mutta vähät siitä välitin; nostin sääreni Otson olkapäille ja nostin lantiotani vaativasti. Otso teki hitaita, syviä työntöjä, kumpikin vaikersimme himosta.
        - Sä olet todella tiukka, Otso urahti, - aivan ihanan tiukka..mutta eihän suhun vaan satu...
        - Sattuu..mutta ihanasti...työnnä se syvemmälle ja pane mua kovempaa. Nyt Otso panet mua niin kovaa että se taju todella lähtee. Sähän lupasit...
        Otso runnoi kyrpänsä kokonaan sisääni. Olin niin täynnä tätä ihanaa miestä, pilluni värähteli nautinnollisesta tuskasta kun Otso nopeutti tahtiaan ja kalu täytti minut uudestaan ja uudestaan. Jokainen työntö poltti ja hiersi ja sattui ja samalla veti minua lähemmäksi jälleen tulossa olevaa ankaraa ja pitkää orgasmia, en ollut koskaan nauttinut yhdynnästä näin paljon, Otso tuntui niin ihanalta, niin ihanalta, ja katselin sitä himoa mikä paistoi sen kasvoilta, Otso vaikersi yhä kovempaa.
        - Sinä ihana seksikäs narttu, mä laukean kohta...tuun sun sisälles...miten sä tunnutkin noin hyvältä...
        Minua alkoi jo ravistella, lantionpohja supistui ja puristin Otsoa muutamalla tiukalla liikkeellä sisälläni, ja hetken päästä orgasmi huuhtoutui kehooni ja Otso nopeutti työntöjään, vaikeroi ja puristi rintojani isoissa käsissään, vielä pari kovaa survaisua ja Otso tuli, huutaen ja täristen, tunsin kuinka lämmin neste alkoi purkautua sisääni ja se nostatti jälkijäristyksen, sain vielä kerran orgasmin, nyt samaan aikaan Otson kanssa.
        Otso retkahti ylleni ja makasi hetken täysin liikkumatta kunnes nosti varoen päätään.
        - Nyt se olin kyllä minä joka meinasin pyörtyä.
        Minä hyväilin sen hiestä märkää selkää. Hengityksemme tasaantuivat, jaoimme suolaisen ja märän suudelman. Otso oli yhä sisälläni, aloin supistella pillulihaksiani uudelleen. Otso alkoi kovettua ja pian se täytti minut taas kokonaan. Se vetäytyi ulos, käänsi minut ja tuli takaapäin sisääni. Lantiotani puristaen Otso nussi minua vielä raivoisammin kuin äsken, ja pilluni oli kipeä ja arka ja särkevä mutta mielihyvä aaltoili jokapuolella, työnsin lantiota Otsoa vasten, ja nesteemme sekoittuivat taas.
        Nukahdimme hetkeksi ja havahduttuamme naimme vielä kerran. Olisin halunnut jatkaa vaikka viikon siinä patjalla, mutta meidän oli poistuttava ennenkuin yösiivoja saisi liian hyvää viihdettä.
        Kun olimme pukeutuneet, lukinneet ravintolan ja seisoimme ulkona yössä Otso katsoi minua virnistäen.
        - Haluatko tulla mun luo yöksi? Voidaan tulla samaa matkaa töihin, meillähän on taas kummallakin iltavuoro..

        Ihana tarina! Lisää tällaista!


    • huijattu

      Kuka mies kirjoittelee tälläisiä, naisen tekstiä tämä ei ollut.

    • erehdyt

      Olen nainen ja juuri tuollaista aina haluan. En usko että mies olisi osannut tällaista kirjoittaa.

    • lisää tälllaisia

      Wau (; Aivan ihana.

    • ylihuomenna uudestaa

      Ei realistinen. Mies kun kerran laukeaa, niin vuorokausi menee ennenkuin on uudestaan kyrpä tanassa. Ja silloinkin se on vastenmielistä.
      Hieman arkirealismia näihin kirjoituksiin, kiitos.

      • jhfrlahfs

        Kyl sitä useamminki pystyy


      • ja pas**t

        mä pystyin helposti kuvittelemaan itseni tuon otson rooliin, vaikken nyt yhtä lihaksikas ja vahva olekaan, mutta kyllä voisi hommat jatkua juuri noin kuin hornylady- kuvasi ;) ja oli todella kiihottavaa lukea yksityiskohtaista kuvausta kuinka kuumana anika kävi!


      • seolihyvänovelli!

        Ehkä sinulla....


    • nainenkiimassa

      Todella kiihottava novelli!

    • vanha1

      Kyllä oli kiihottava novelli, itselläni tuli lastit housuihin pienellä avustuksella.

    • miehinen mies

      kyllä itse pystyn noin 3-5 kertaa panemaan putkeen ennen kuin on vaikeuksia saada sitä ylös enää.. taitava nainen saa senkin jälkeen kaluni pystyyn

    • haluansuanyt25

      Mielestäni erittäin hyvin kirjoitettu, mies tuli ehkä liian monta kertaa mutta muuten todella kiihottava! Hyvin mukavan karkeaa kieltä, sellaista mitä mieheltä toivoisi kuulevan aktin aikana. Multa saat ainakin plussaa :)

    • Aivan Mahtava

      Tarina

    • riia20v

      Tosi mahtava!! Tälläisia kaipaan lisää ;) oli helppo samaistua

    • HornyAllTheTime

      Ihana tarina, sain :)

    • Erinomainen ja kiihottava tarina. Hyvä!

    • Runkkari

      Hyvä ja kiihottava juttu, haluu lisää!!!!!!

    • Kirjoita toki

      lisää, sitä me halutaan :)

    • Mielikuvitus teki te

      Sinä olet todella hyvä!

    • hhenna91

      hyvä tarina :) vaikka en itsekkään usko,että mies pystyy laukee noin montaa kertaa peräkkäin,mun ukko ei jaksa laueta,ku kerran,ku sanoo,että alkaa mulkkuun koskee jos liiaa seisoo.

    • Tää on

      yksi parhaista ellei parhain seksinovelli mitä tällä saitilla on koskaan ollut. Varmasti todella moni tykkäisi uudemmastakin tuotannosta, tälläkin on ollut lukukertoja yli 40000.

    • woooowwwhorny

      Siis tää oli aivan täydellinen! Toi otso oli just sellanen mies jonka haluisin!! Mahtavaa kirjotathan lisää?;)

    • Anonyymi

      Miten olisi lisää ihanuuksia kesälle? Yksi parhaita tarinoita koskaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe