Käsittämätöntä palvelua

11+16

Hei,
Olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun muutaman kerran. Ensimmäisessä puhelussa toinen liittymä suljettiin ja toiselle mietin vaihtoehtoja ja kilpailevia tarjouksia. Asiakaspalvelupoika antoi tarjouksen 900min ilmaista puhetta ja tekstariliittymä. Kerroin miettiväni ja palaavani asiaan seuraavana päivänä, johon poika totesi, että kerro vaan toiselle asiakaspalvelijalle mitä hän on tarjonnut, niin saan edut. Kun soitin hyväksyäkseni sopimuksen, as.palvelija kertoi että se ei ole mahdollinen sopimus ja antoi uuden tarjouksen: puhepaketti puoleen hintaan puoleksi vuodeksi ja tuhat ilmaista tekstiviestiä kuukaudessa. Hyväksyin tämän samantien.

Nyt kun lomalta palattuani varmistin asiaa omaliittymästä, huomasin, että voimassa on edelleen perusliittymä. Soitin as.palveluun virheen korjaamiseksi ja tyttö siellä ilmoittaa, että tuo saamani tarjous ei ole mahdollinen! Siis voihan nyt prkl! Eivätkö heidän asiakaspalvelijat osaa työtänsä sen vertaa, että tälläiset yksinkertaiset perusasiat onnistuisivat?

Sovimme nyt että voimaan astuu 250 puhetta tuhannella viestillä. (puhetta on liikaa tarpeeseeni nähden). Kuulemma HEIDÄN virheestä johtuvaa, vahinkoa minulle aiheuttanutta virhettä ei voida korjata ja hyvittää laskua, joka liittymätyypin vaihtamattomuudesta on aiheutunut. Eli maksan siis liittymän puhepakettikuukausimaksun lisäksi puhelut, jotka olisi pitänyt sisältyä pakettiin sekä viestit joiden piti olla veloituksettomia!

Tämä on nyt varmaan voimassa kuitenkin vain sen aikaa, että ehdin etsiä toisen operaattorin, jossa asiakkaita ei huijata ja pompotella sekä asiat hoituvat jonottamatta jatkuvasti "palvelu"numeroihin. Olen vuodesta 2005 ollut melko tyytyväinen asiakas, mutta viimeaikojen palvelu on saanut minut sen verran raivostuneeksi, että yhteistyötä tuskin kannattaa jatkaa.

5

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pötse

      minä vaatisin korvauksia. en tosin tiedä mikä tuossa tilanteessa olisi kohtuullinen.

    • 11+16

      Mikäli ketään kiinnostaa, niin laitan vielä jatkoa asioiden kulusta. Laitoin aloitusviestin kaltaisen palautteen asiakaspalveluun, eilen vihdoin tuli vastaus, jonka selitys ei kyllä tyydytä minua yhtään. Onko ehdotuksia mitä tulisi tehdä? Mistäköhän saisi tietoon jonkun korkeamman tahon nimen tai osoitteen johon lähettää palautetta? En yleensä tälläistä harrasta, mutta jostain syystä asia kiukuttaa ihan mahdottomasti.


      Hei!

      Kiitos viestistänne!

      Tarjouksemme uudistuivat kesä-heinäkuun vaihteessa, joten siinä kohtaa osa tarjouksistamme muuttui kokonaan erilaisiksi. Tämä selittää osan sekaannuksista.

      Voimme hyvittää viisi euroa tulevalta laskulta, joka kattaa tällä laskutuskaudella tullee puhelunne ja tekstiviestinne. Tällöin joudutte ainoastaan maksamaan puhepaketista. Jos ilmoitatte henkilötunnuksenne loppuosan paluuviestissä, voimme hyvittää tulevalle laskulle tämän viisi euroa.

      Ystävällisin terveisin
      Tele Finland Asiakaspalvelu

      • 11+16

        Laitoin tunnuksen loppuosan vastaussähköpostina ja ilmoitin ettei korvaus ole riittävä. Tähän mennessä asiakaspalvelu ei ole vastannut mitään. Kuitenkin saapui lasku, jossa tuota luvattua hyvitystä ei ole, edes sitä 5e. Odottelen nyt mikäli vastausta postiin tulisi. Eräpäivänä soitan asiakaspalveluun, etten maksa virheellistä laskua, lähettäköön uuden. Enkä aio hyväksyä, että hyvitys tulisi seuraavalla laskulla.

        Kovin on vaikeaa kommunikoida heidän kanssaan kun vastauksia sähköpostiin ei tule.


    • huh ja puh

      eivät korvanneet haittaa mullekaan, vaikka itse sössivät.
      me pyydettiin siirtämään pari liittymää jo kesäkuun 12 päivä saunalahdelle. siirto ei onnistunut, koska operaattori ei luovuttanut numeroa. siirto käynnistettiin uudelleen ja se lähti liikenteeseen, muitta peruuntui pian. uusi operaattori ilmoitti syyksi, että asiakas on pyytänyt perumaan siirron. näin ei kuitenkaan oltu menetelty. tästä johtuen siirto on edelleen tekemättä. mutta asiakaspalvelun mielestä tästä ei aiheudu haittaa. niinpä niin. ei ehkä heille. mutta asiakkaalle kyllä, jos ei muuta niin ainakin selvittelyä.

      • aikoihin on eletty

        Siellä on todella törkeää asiakas palvelua. Kun jouduin soittamaan kaksi kertaa sanoin liittymäni irti niin toisella soitto kerralla vihainen nainen sanoi että tänne ei tarvitse enää soitella, vaikka itse olin asiallinen enkä ollenkaan provosoinut häntä. Lähdin pois koska laskutus tehtiin arpomalla ja joudun maksamaan nekin mitä en ole edes soittanut. En koske Telefinlandiin enää pitkällä tikullakaan saa olla minun puolestani rauhassa. Missään muualla en ole moiseen palveluun törmännyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe