kannattaa sit myydä Suomeen =)

hilipatihei

Myi netissä vaimonsa morsiuspuvun Malesiaan - rahat jäivät tulematta
15.07.2010 10:37

Hämeenlinnalaisen miehen epäillään joutuneen verkkokauppahuijauksen uhriksi.

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan mies oli mennyt naimisiin ja päättänyt tuoreen vaimonsa kanssa myydä vaimon morsiuspuvun internetissä.

Puvulle löytyi ostaja Malesiasta. Nimellä Fred Frank esiintynyt mies ja pariskunta sopivat puvun myyntihinnaksi 300 euroa ja puku lähti postitse Kuala Lumpuriin hieman erinimiselle miehelle.

Postitus- ja muut kulut yhteenlaskettuna puvusta olisi pitänyt tilittyä viikon kuluttuareilut 800 euroa hämeenlinnalaisen miehen tilille. Rahoja ei kuitenkaan kuulunut ja alkoivat selitykset. Hämeenlinnalaismiehelle kerrottiin, että pankki tarvitsee lisää aikaa elektronisten ongelmien kanssa.

Rahoja ei kuitenkaan ole kuulunut vieläkään, vaikka luvatusta maksutapahtumasta on kulunut kuukausi.

Tarina ei kerro onko puvulla päästy onnellisiin naimisiin Malesiassa, muttapuvun entinen omistaja odottelee yhä rahojaan.

5

1483

  Vastaukset

  • miksi ei koskaan kannata lähettää tavaraa ennenkuin on saanut rahat.

  • Malesiassa on jotain ammattilaista rosvojoukkoa. Vatkasin itse ongelmissa, kun tilasin HALVAN jutun Malesiasta. Sieltä tuli kaiken maailman selityksiä: "Paketti on tulossa, odota...". Mitään ei tapahtunut, kaikki raja-aikataulut ylittyivät. Lopulta joku haukkui minut, että olen varastanut hänen tuotteensa.

   Malesiassa on jotain jenkkien tai heikäläisten välittäjiä tai nettikauppoja, sieltä postikin kuljettaa erittäin huonosti. Tuotteita myydään tahallaan alihintaa, joka houkuttaa tilaamaan ja sitten viedään rahat tai jotain häiriötä. Tilaaja ei saa rahaa takaisin tai sitten sieltä valehdellaan, että on tulossa, joten kuluu kuukausi ihan turhaa odotellessa.

   En tilaa enää mitään sieltä, ne ovat varkaita, vastaukset tilauksiin eivät tule normaalisti. Taitaa olla yksi ja sama taho? Älkää sortuko malesialaisiin käytettyihin nettitavaroihin. Mikä lie sakki vedättää täysillä´?

  • "Puvulle löytyi ostaja Malesiasta. Nimellä Fred Frank esiintynyt mies ja pariskunta sopivat puvun myyntihinnaksi 300 euroa ja puku lähti postitse Kuala Lumpuriin hieman erinimiselle miehelle."

   Juuri näin kävi minullekin. Tilasin käytetyn kirjan Amazonista, joka oli myynnissä älyttömän halvalla. Sitten tapahtui kummia, Amazon selvitti tilannetta, kävi ilmi, että tosiaan yksi otti vastaan tilauksen, jonka toinen sitten mukamas lähetti tms. Siellä tedään systemaattisesi näin kaksi huijariperhettä tai enemmän tilaa tai lupaa lähettää, kuitenkin tilaus ohjautui muualle, eri nimiselle firmalle.

   Sain sydärin siitä touhusta. Yleensä voinee päätellä jotain, jos hinnat ovat liian halpoja verrattuna muihin. Katsoin samaa opusta myöhemmin toisesta kirjamyynnistä ja taas malesialaiset olivat halvimpia, selvästi muita halvempia. Huomasin jonkun osoitteen tai sitten tein hakuja, yhteen samaan kaupunkiin johti jäljet. Niitä on joka nettikaupassa, en tilaa mitään esim. ebaysta, kun on niin sekalainen myyjäsakki.

  • Tee joku vikailmoitus, jos tilauspaikka oli joku yleinen. Yli kuukauden siirteli minullekin rehellista tiedon antamista samainen kusettajaporukka. Meni aikaa hukkaan, ei voinut perua eikä tilata toiselta myyjältä. Onneksi rahat sain Amazonilta takaisin. Palautusajat ym. oli 14 vrk:n sisällä, nämä rosvot panttaisvat tiedon antamista loppuun asti, yli kuukauden odotin ja sitten peruin. Tein virheen, että suoraan sinne kauppaan asioin, kannattaa asioida Amazoniin suoraa ei sillä myyjälle, koska se valehtelee. Amazonkin taisi myöntää vilpin tapauksessa.

  • Se tilaaja on nettimyyjä tai niitä on varmaan useita ja ne pyörittävät toisilleen tilauksia. Ne myyvät tuotteen verkon kirppiksilla ja vanhojen tavaroiden myyntipaikoissa, ei omassa verkkokaupassa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Upea talvimorsian! Tältä vastavihitty Maisa Torppa näytti astellessaan ulos kirkosta!
  • Harvinainen yhteishaastattelu! Popeda-kitaristi Costello Hautamäen Sanna-vaimo paljastaa: Tällainen kylmänkestävä rokkikukko on kotioloissa!
  • Paula Vesala hurahti haasteeseen - jakoi useita kaksoisolentojensa kuvia: "Ei helvetti!"

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4364
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1130
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   202
   618