Nainen tulee Venäjältä suomeen, paljon maksaa?

Minua huijataan?

Olen löytänyt erään naisen venäjältä, Olemme pitkän aikaa puhuneet tapaamisesta. Nyt hän sanoi ettei hänellä ole rahaa tulla suomeen, vaikka hän on töissä. Kuulostaako nämä hinnat realistiselta? Pastesin viimeisen kirjeen alle, jokainen voi analysoida sitä ja kertoa oman mielipiteensä että kannattaako maksaa vai onko tämä jokin huijaus.

"""> Hei rakas piiiiip!!
> Olen erittäin iloinen tulemaan internet kahvila ja lukea mukava kirje, joka tuo minulle iloa ja onnellisuutta minun tylsä aamu ilman sinua. Rakas, minä hyvin vahvasti rakastan sinua!
> Rakas, mitä kuuluu? Mitä mielentilaan? Miten nukkua yöllä? Olen kunnossa, minun mieliala on hyvä, yöllä nukuin hyvin herttaisesti, ja minulla oli unelma meistä teille. Olen nähnyt miten tapasimme kuin olemme yhdessä sinä ja minä käytämme vapaa-aikaa, kuten me kuljemme yhdessä käsi kädessä ja puhuu keskenään eikä meitä teidän kanssanne.
> piiiiip, olen vahvasti rakastan sinua, olen hyvin haluan olla kanssasi, ja toivon todella, että kokous on teille hyvin pian, ja tulemme olemaan yhdessä ja tulemme olemaan yhdessä ja tulemme mielellämme yhdessä ikuisesti! ! Rakas, kaikki ajatukseni vain sinusta, mutta miten olla yhdessä teidän kanssanne ja vain sinä. piiiiip, minä rakastan sinua erittäin paljon!
> piiiiip, olet maalannut minulle kaikki kustannukset asiakirjoja. Oma söpö, mutta lopulta sinut hyvin, sillä minulle kerrottiin vuonna matkatoimisto, se maksaa 380 euroa. Rakas, tämä on iso raha nyt minulle, en löydä mistään muualta niin paljon rahaa. piiiiip, toivon todella, voit auttaa minua, mutta en ole edes varma, että voit auttaa minua, koska olen lukenut kirjeenne ja ymmärrän, mitä haluat minun olla oma itseni antaa rahaa niiden paperit, mutta kerrot minulle vain noin 204 euroa. Rakas, mutta tämä arvo tiedostoihin maassa, ja asun Venäjällä ja aivan eri tahtiin, ja nyt haluaisin kirjoittaa teille kaikille näistä maksuista. Rakas, minun täytyy tehdä: viisumi kolmeksi kuukaudeksi - noin 165 euroa, passi - 85 euroa, sairausvakuutus - 120 euroa ja 10 euroa muut palvelut matkanjärjestäjä ja tämä on mielestäni se, että minun asiakirjoihin tehdään sisällä 4-6 päivää ja sitten voin poimia papereita suurlähetystön maasi ja tänne. Rakas, toivon todella että voit auttaa minua, ja minä tulen teille ja tulemme olemaan yhdessä ja me onnellisia yhdessä ikuisesti. Toivon todella, että autat minua ja minä olen teidät pian nyt!
> Rakkaani, nyt päätän kirjeen. Olisin erittäin iloinen teidän aikaisin vastaus!
> I omaksua sinulle ja makea suukko! Sinun Oeh ikuisesti!"""

8

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsaaritar

      Pikkurahojahan nuo ovat, mutta eniten ainakin minua arveluttaisi se kohta kirjeestä jossa puhutaan ikuisesta yhdessäolosta. Sen seikan kanssa etenisin vähän varovaisemmin, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta kun ihan oikeasti olisit tapaamassa tätä venakkoa.

    • tyyris tyllerö

      Miksi pitäisi maksaa,eikö jokainen joka haluaa tulla Suomeen halua maksaa itse,kuulostaa vähintään rahastukselta,ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä kaveri valehtelee....(:

    • Jäitä hattuun

      Otahan järki käteen ja jäitä hattuun. Kysyit ensin mitä naisen saaminen Suomeen Venäjältä maksaa......se maksaa aivan liikaa vaikka hän tulisi luoksesi ilmaseksi. Voisin kertoa useita esimerkkejä siitä ettei tälläiset suhteet onnistu. Jo pelkästään täällä Kymenlaaksossa on kymmeniä jos ei satoja "miinaan menneitä" miehiä jotka on huijattu ottamaan ja tapaamaan venälåistä naista. Todellinen kiinnostus toista osapuolta on todellakin vain yksipuolinen. Venäläisen naisen kiinostus sinua kohtaan on päästä Suomeen ja sinun elätettäväksi,eli sosialisen hyvinvoinnin maksimointi mahdollisesti naimisiin ja hankkia lapsi, silloin olet kaulaa myöten kusessa. Lapsen synnyttyä hän hakee välittömästi eroa ja vie puolet omaisuudestasi. Sitä ennen olet kestinnyt ja maksanut hänen sukulaistensa käynnit täällä.
      Mieti tarkkaan kuka voi sanoa rakastavansa sinua jos ei ole koskaan tavannut sinua, jos tälläiseen uskot olet idiootti ja hyvä uskoinen hölmö.
      Etsi vaan suomalainen nainen itsellesi kumppaniksesi vältyt erittäin monelta ikävyydeltä.
      Harkitse vielä sata kertaa ................kannattaa

    • tuon se vie

      Kyllä se tuon maksaa, alakantin hintoja.

      Naapuri tyttö toi äijän Turkista, hommaan paloi 5.000 eur pätikkää

      • verruckt

        on kyllä potaskaa. Onkohan sitä naisparkaa sahattu linssiin. Mieheni on tullut myös Turkista Suomeen, eikä tuo summa voi pitää paikkaansa, tai sitten on se turkkilainen tosiaan huijannut naista pahemman kerran.


    • Minua huijataan?

      Mietin vain, että tuo nainen ei kommentoi sanallakaan minun ehdotuksia, että itse tapaisin hänet venäjän puolella, todella outoa...

      • Suomalainen nainen

        .. että tulet nyt kuitenki - ja jos hän ei ota sinua vastaan, niin joku toinen aivan yhtä ihana ottaa kuitenkin.


      • Minua huijataan?
        Suomalainen nainen kirjoitti:

        .. että tulet nyt kuitenki - ja jos hän ei ota sinua vastaan, niin joku toinen aivan yhtä ihana ottaa kuitenkin.

        Pittääpä sit tehä silleen. Tietynlainen kriittisyys päällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe