Sousse (Sinbad Center)

Kiitos!

Moikka! Oon lähdössä ekaa kertaa Sousseen, kertokaa ihan mitä vaan kohteesta, hintatasosta jne?
Entäs minkälainen Sinbad Center hotelli?! Onko liian kaukana "kaikesta", 9km keskustasta Soussesta (Soussen ja Port el Kantaouin välissä).

6

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos!

      Niin ja erityisesti kiinnostais omatoimimatkailu Tunisiassa. Minkälainen juna verkosto jne?! Mitä kannattaisi nähdä (kohtuullisen lähellä Soussesta)?

      • kkkiiaa

        Mäkin menen ekaa kertaa tunisiaan,sousseen elokuussa vko 33 finnmatkoilla olisi tarkoitus mennä :)
        Onko kaupoissa halpaa pullotettuvesi ja leivät ym? vanhempien ja sisaruksien kanssa menen ja luulen että siellä on ihan kivaa. kertokaa kokemuksianne :) Millainen meri on ja ranta? :) Kiitos näin etukäteen!
        Ja kivaa matkaa kaikille jotka ovat menossa myös t:tyttö 15 wee :D


    • tunisian girl

      Moi!
      ekaksi..todennäköisesti ei ole keskellä ei mitään, sillä tuo välimatka meni taksilla pariinkin kertaan ihan kivuttomasti..taksi about 3e/suunta.
      Hinnoista mitkä jäi omasta shoppauksesta mieleen: "Ed Hardy" t-paita 7e, EH käsilaukku 22e, hampurilaisateria ravintolassa 2e, eli todella edullista! Shoppasin laukkuni täyteen parilla sadalla e.

      Omatoimiretkistä en osaa kertoa, mutta kamelisafareista sen verran, että oppaammekin jopa sanoin että menemme saharan laidalla..heh, sahara on 350km päässä!! hotellien takapihapolkuja kuljimme, mutta kun nielaisi pettymyksensä ja ihmetyksensä niin hauskaa oli..ja jalat ihan sika-kipeät sen jälkeen :D

      Have fun!

    • Taiah

      Sinbad Center-hotelli on kivan pieni hotelli, josta löytyy kaikki hotellista tarvittava. Ja mielestäni on ainakin sijainniltaan hyvällä paikalla..pääset helposti sekä Sousseen, että Kantaouiin. Paikka on nimeltä Hammam Sousse. Taksimatkat molempiin suuntiin ei ole 2€ enempää..
      Hintataso on alhainen..riippuu tietenkin mitä ostelee. Ruoka ja juoma on halpaa (paitsi vientituotteet), vaatteet ja muut asusteet suht halpoja, jos osaa tinkimisen :)
      Junaverkosto on helppo. Junia menee pohojoiseen ja etelään, juna-asema Soussessa. Suosittelen ainakin käymään Friguian eläinpuistosta, johon pääsee junalla suoraan. Muutama asema Soussesta pohjoiseen. Ja toki kannattaa myös käydä Tunisissa katsomassa meininkiä..hienoja kauppakeskuksia! :) Liput Soussesta Tunisiin on n.14TDN/suunta.
      Kantaouin satamasta lähtee kaikenmaailman laiva- ja katamaraani retkiä välimerelle ja ne on ihan hauskoja. Ajelette sinne merelle, otatte aurinkoa ja uitte.
      EN nyt oikein osaa kertoa, kun en tiedä mitä sieltä haet ja mistä tykkäät, mut pistä ihmees kysymyksiä niin pyrin vastaan jos vaan pystyn :)
      Omatoimilomailusta kannattaa myös kysyä omalta matkaoppaaltanne sieltä, joka osaa neuvoa teitä!

      • Kiitos!

        Kiitos viestistä, se antoi juuri oikeanlaista tietoa!
        Osaatko sanoa miten Ramadan vaikuttaa turistiin? Kulkeeko taksit ja junat normisti jne?
        Onko Soussessa hyviä kauppakeskuksia (lähinnä kiinnostaa vaateliikkeet)?
        Eikö Port El Kantouinissa ole vesipuisto? Onko hyvä?
        Minkälainen Sinbad Centerin lähellä oleva ranta on? Mikä on Soussen paras ranta (hyvät/halvat rantatuolit, suihkut/wc?, hiekkaranta, puhdas vesi jne)?
        Osaatko suositella jtn hyviä raintoloita mistä saa esim. hyviä pihvejä?
        Oon lähössä myös viikolla 33:)!


      • Taiah
        Kiitos! kirjoitti:

        Kiitos viestistä, se antoi juuri oikeanlaista tietoa!
        Osaatko sanoa miten Ramadan vaikuttaa turistiin? Kulkeeko taksit ja junat normisti jne?
        Onko Soussessa hyviä kauppakeskuksia (lähinnä kiinnostaa vaateliikkeet)?
        Eikö Port El Kantouinissa ole vesipuisto? Onko hyvä?
        Minkälainen Sinbad Centerin lähellä oleva ranta on? Mikä on Soussen paras ranta (hyvät/halvat rantatuolit, suihkut/wc?, hiekkaranta, puhdas vesi jne)?
        Osaatko suositella jtn hyviä raintoloita mistä saa esim. hyviä pihvejä?
        Oon lähössä myös viikolla 33:)!

        ..Ramadan vaikuttaa lähinnä vaan taksiliikenteeseen. Ja silloinkin vaan illalla kun on ruoka-aika,eivät taksit paljoa liiku. Suurin osa liikkeistä on myös suljettu illalla ruoka-aikaan, mutta ovat kiinni vain 2-3 tuntia ja aukeavat kyllä myöhemmin. Soussen kauppakeskuksista hyvänä pidän ainakin Slim Center-keskusta. Sijaitsee Hotelli Samarasta hiukan Kantaouiin..kaikki taksit kyllä tietävät. Se on sellainen jossa itse pidän. Sieltä löytyy laaja valikoima kiinteähintaisia vaateliikkeitä. Titenkin vaatteita kannattaa metsästää myöskin Medinasta (vanhakaupunki), mutta siellä tinkiminen kuuluu asiaan :) Kenkäkauppoja on kaikki katujen varret täynnä, eli niitä löytyy joka paikasta!
        Kantaouissa on kyllä vesipuisto, aqua palace, mutta en ole siellä ikinä käynyt, joten en osaa henkilökohtaisesti kommentoida sen tasoa. Kuulemani mukaan ihan hyvä paikka, ei mikään suuren suuri ja ehkä hiukan kallis, mutta käymisen arvoinen.
        Rannoista olen myös hiukan huono kertomaan, kun en hotellien rantoja ikinä käytä. Rantaviivaa riittää Soussesta Kantaouiin koko matkalta, eli ei muutakuin hyvää paikkaa etsimään. Hiekkarannat ovat hyviä, hiekka valkeaa ja pehmeää ja vesi puhdasta!
        Ravintoloista täällä on paljon keskusteltu..makuasioita on monia. Soussessa hyviä paikkoja ovat Bonaparte ja hotelli Samaraa vastapäätä oleva pihvipaikka. Jos haluatte vähän kauempana käydä joskus, ottakaa taksi ravintola Tiaraan, joka sijaitsee Kantaouissa pois päin Soussesta. Siellä on hyvä ruoka!
        Soussen pääkadun päässä, medinan puolella on ravintola Caracas, josta saa hyvää pikaruokaa, se on paikallisten sekä turistien suosiossa ja siellä riittää kävijöitä.
        Toivottavasti näistä oli taas jotain apuja! :)
        Hyvää ja antoisaa lomaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe