Saatanasta

+Chosen One+

Sielunvihollinen eli saatana on elämän vihollinen ja tuhoaja. Saatana ei tunne sääliä tai rakkautta ketään tai mitään kohtaan. Synti rikkoo aina ja runtelee pahoin. Kaikki mikä rikkoo elämäsi harmoniaa ja hyvinvointia on syntiä. Jumala on asettanut meihin omantunnon lain, joka muistuttaa meitä siitä mikä on oikein ja mikä on Jumalan tahto missäkin asiassa. Syntitottumuksia voi olla monenlaisia. Jeesus sanoo evankeiumissaan että on tehtävä parannus tavassaan elää, hylättävä synti ja syntitottumukset. Parannus on elämää suojeleva voima. Ihminen saa ehyemmän elämän jos taipuu Jumalan tahtoon omassa elämässään. Tämä on ihan minun omakohtainen kokemukseni. Jeesus rakastaa sinua! Hän haluaa eheyttää ja parantaa sinut niistä haavoista joita saatana on vihassaan sinuun lyönyt. Ota Jeesus vastaan kun hän kolkuttaa sydämesi ovella, lupaan sinulle et tule pettymään. Usko on voima, joka kantaa läpi tämän elämän aina iankaikkiseen elämään asti.

Siunausta päivääsi
Eräs kaidan tien kulkija ja Jeesuksen seuraaja Jumalan armosta

10

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • x_

      Turhaa tuhlata rakkautta niihin jotka eivät sitä ansaitse.

      • SANANSAATTAJA 10

        Jumalapas Jeesuksessa oikein tuhlaa rakkauttaa, varsinkin hänen uskoviin omiinsa, ja eikä kukaan ihminen
        ole tähän päivään mennessä millään konstilla ansainnut hänen armoaan, huomiotaan ja rakkauttaan.

        Ei kukaan uskova voi sanoa, kun Taivaan portille pääsee, että minä olen ansainnut sen kaiken hyvän, jonka
        Jumala on hänelle varannut-Ei! jos hän sanoo totuuden, niin hän sanoo Raamatun mukaan, että hänellä
        ei ole mitään ansiota, ja että hän velvollisuuttaan on tehnyt kaiken sen, mitä tehdä piti.

        Ja sitten on sanottu: Jos vanhurskas, eli Jumalan mielestä oikeamielinen jä häntä totteleva vaivoin pelastuu, niin mihin joutuukaan jumalaton ja syntinen, joka viis veisasi sellaisesta, joka Jumalan silmissä on
        tärkeää?


      • Do You Know Him

    • Kuuleppas nyt hyvä ihminen,

      minä en ole käskenyt kenenkään palvoa itseäni, enkä halua mitään uhreja mistään. Ne jotka kaatavat hautakiviä ja leikkivät noita ikäviä leikkejä, ovat itse keksineet nuo jutut ja täyttävät omaa tyhjyyttään tuolla toiminnalla.
      He tarvitsisivat vakavaa keskusteluapua, ja mahdollisesti hengellistä sisältöä elämäänsä.

    • seitsemän syntiä

      Olet sitten kuinka kaidan tien kulkija tahansa on silti mielestäni melko julkeaa mainostaa omaa uskoaan muille ja vieläpä pilkata heidän vakaamustaan.

      En voi ymmärtää miten joku ihminen voi olla noin kapeakatseinen, kuin laatikossa kasvanut surkea olemus joka ei taida ajatella omilla aivoillaan? Ei vaan olisi lapsena sinuakin raukkaa pistetty joka sunnuntai kirkkoon ja pakotettu laulamaan ja ylistämään... niin mitä? Suurta valoa pilvien välissä? Valkeaa valontuojaa? Hei, eihän hammaskeijuakaan ole olemassa, vai onko?

      Ja niin, me kaikki pääsemme taivaaseen kun tuhoamme oman persoonamme ja ajatusmaailmamme ja seuraamme suuren, hienon herran kaitaa polkua ja rakastamme häntä enemmän kuin itseämme? Oikeasti, miettikää järjellänne. Ettekö ennemmin haluaisi elää elämäänne omien unelmienne kuin ikivanhan iltasadun mukaan jossa melkolailla paheksutaan esimerkiksi sitä että on rahanahne tai laiska. Meillä jokaisella on peruspiirteemme joista emme pääse eroon, joita emme voi välttää. Olen melko varma että olet itse himoinnut jotakin elämäsi aikana, varmasti ahnehtinut ja oletettavasti olet myöskin ylpeä jostakin.

      Joten voisitko, 'oi valittu', mennä vain sinne muiden sieluntoveriesi kanssa keskustelemaan 'herran' niin hienosta ja uskomattomasta rakkaudesta ja sydämen oven kolkuttamisista ja antaa meidän muiden, jotka elämme omaa elämäämme niinkuin me tahdomme, vain antaa olla?

    • Satanisti-4573757585

      Keropa minulle missä on taivas ja helvetti? Millaista niissä on? Kerro kuka jumala oikeastaan on? Entä saatana? Onko niillä lihallista ruumiillistumaa? Oletko nähnyt jumalan? Oletko nähnyt saatanan? Miksi uskot jeesukseen? Kuka on jeesus? Jos rakastaa jeesusta ja aviomiestään/vaimoaan, kumpi vie voiton, jeesus vai puoliso? Mistä tiedät että pääset taivaaseen? Tekisitkö ihan mitä tahansa päästäksesi taivaaseen? Mitä jos joku pappi/puhuja pyytää sinua tekemään sellaista mitä et halua tehdä, mutta hän lupaa sinulle taivaspaikan. Tekisitkö teon? Kuka loppupeleissä päättää elämäsi sisällön?

    • Janne.

      "Keropa minulle missä on taivas ja helvetti? Millaista niissä on? Kerro kuka jumala oikeastaan on? Entä saatana? Onko niillä lihallista ruumiillistumaa? Oletko nähnyt jumalan? Oletko nähnyt saatanan? Miksi uskot jeesukseen? Kuka on jeesus? Jos rakastaa jeesusta ja aviomiestään/vaimoaan, kumpi vie voiton, jeesus vai puoliso? Mistä tiedät että pääset taivaaseen? Tekisitkö ihan mitä tahansa päästäksesi taivaaseen? Mitä jos joku pappi/puhuja pyytää sinua tekemään sellaista mitä et halua tehdä, mutta hän lupaa sinulle taivaspaikan. Tekisitkö teon? Kuka loppupeleissä päättää elämäsi sisällön?"



      Juuri näin, juuri näin.
      Näin ajattelee Satanisti ja mielestäni erittäin järkiperäistä ajattelua siitä miten asiat oikeasti ymmärrämme.

      Meistä itsestämme riippuu todellakin elämämme sisältö, emmekä voi antaa siihen muiden esim. yhteiskunnan vaikuttaa. On oltava vahvempi ja vahvuus tulee meistä itsestämme, jos uskallamme päästää sen esiin.
      Heikkous ei ole koskaan hyväksi, saati nöyryys.

      Heikot alistuvat luonnollisille typerille ongelmille ja menevät jopa niistä sekaisin. Vahvat nauravat niille ja nauttivat olostaan.
      Satanisti ei koskaan myönnä olevansa heikompi kuin toinen, koska sellainen on nöyristelyä. Satanistin on oltava ahne, jos haluaa toteuttaa unelmansa, joka vaatii ahneutta.
      Se on luonnollinen tapa ihmisen toimia, ei sitä tarvitse piilottaa itseltään. Meille on luotu kyky hävetä, tuntea itsetuntoa, mutta meidän tulisi miettiä missä tilanteissa niistä on hyötyä, sillä joskus huomaamme kun tulee vastaan raja, että onko mitään järkeä enää mokomia asioita hävetä ? Onko se turhaa energian tuhlaamista, voiko energian hyödyntää paremminkin joka on meille itsellemme hyväksi?

      maailma on kyrpä, se on ovela. Olemalla voittamaton, on oltava ahnein, kylmin ja sisukkain. Vihan tunne on hyväksyttävä, sillä jos sen patoaa sisälleen, niin se tulee sieltä ulos jonakin muuna ajan kanssa, se tuhoaa sinut lopulta ja tästä on esimerkkejä paljon. Sitä vain tulee käyttää oikein mielekkäällä tavalla, älykkäästi niin että ei aiheuta sillä itselleen harmia.

      Tekemiään asioita ei saa aina tekemättömiksi, joten niiden katuminen on turhaa. Jos niitä katuu, takertuu vaan menneisyyteen ja vajoaa itsesääliin, jolloin huomaa olevansa heikko ja nöyrä, joka voidaan kukistaa.

      Kehittäkää itseänne, älkää olko typeryksiä. Tehkää hyvää niille, jotka sen ansaitsevat!

      • Janne.

        Silloin kun raivostutte ja tunnette vihaa, kun teitä on petetty, niin silloin voi huomata ja oppia mitä turhaa onkaan mennyt tekemään ja miten voisi toimia paremmin ja olla itselleen hyödyksi.
        Kosto on aina Saatanallista voimaa, se vahvistaa sinua ja itsetuntoasi, jotta tunnet itsesi entistä paremmin ja voit myös täten paremmin.

        Opettele kostamaan älykkäästi mutta tee se niin ilkeästi, että sinua pelätään, jos vain tiedät miten!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe