Onko sopivat polttarit...?

Sniffniff

Moi, ollaan ekaa kertaa järkkäämässä polttarit (ihana kaverini ehti ensimmäiseksi! ^^). Jännittää ihan sikana että tykkääkö morsian polttareista. Aika semmoinen jalat maassa oleva ihminen on kyseessä.

Ekana käydään seinäkiipeilemässä (jalat irti maasta!) ja sen jälkeen mennään minigolfaamaan (ovat toisen kaason kanssa golffanneet joskus kauan sitten). Sen jälkeen mennään syömään yhdessä ja morsian käy koekampauksessa (sillä välin me muut käymme ostamassa ruokaa mökille). Sen jälkeen lähdetään yhdessä mökille, jonne on järkätty muutamia pelejä ja ruokaa ja juominkeja ja morsiussauna taikoineen päivineen ja vähän jotain hemmottelua (jalkakylpyä ja -hierontaa ja turvetta ja semmoista). Ajateltiin ostaa jotain pientä ja kirjoittaa kaikki vieraat kortteihin että miksi pidämme morsiamesta. Koko päivän ajan napsitaan kuvia superhienolla lainatulla kameralla ja teetätetään kuvia sitten jälkikäteen morsiamelle muistoksi.

Tuntuu vaan että voiko siinä olla tarpeeksi? Me ollaan kuitenkin kaikki opiskelijoita eikä ole varaa ihan loputtomiin eikä vieraita ole tulossa kuin 5-6.

5

1127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vain

      Joskus aikoinaan olin mukana polttareissa, jotka järjestettiin tädilleni. Sen illan aikana keräsin vinkkejä tulevaan parisuhteeseen kysymällä rohkeasti vastaantulevilta ja ojentamalla heille pienen vihon, jonne he saivat kirjoittaa vinkkejä, ohjeita, onnitteluja tai vain laittaa puumerkkinsä. Se on sellainen mukava ja varmaan sopii teidänkin kukkarollenne. Ihmeen auliisti vastaantulevat niitä kirjoittelivat polttarimatkan varrella :)

    • sdöjlkasdflö

      Jos teillä on rahat vähissä niin yksi ohjelma numero voisi olla että puette juhlakalun johonkin noloon asuun ja laitatte kaupungille myymään kortonkeja, pusuja, sinisiä mynthoneita viagrana jne. Saatte ruokarahat paremmin kokoon ja on kivaa!

      • -

        Itse tykkäisin tuollaisista polttareista aivan takuulla. Todennäköisesti teidän tuleva morsiokin, jos on jalat maassa oleva ja tietää teidän olevan opiskelijoita jne. Mielestäni ei ole liian vähän eikä toisaalta liikaakaan, jotta ehditte rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta ilman kiirettä. :)

        Mukavaa polttaripäivää teille!


    • kassi

      Tehtiin siskolleni polttariporukan kesken "vaimomatskua"-kassi johon jokainen laittoi muutaman pienen esineen joka oli tulevalle vaimolle "ehdottoman tärkeä" tai sitten sellainen että se liittyi morsiamen ja tavaran antajan yhteiseen historiaan.. =) Morsian tykkäs ihan älyttömästi! vielä kun laukku johon vaimomatsku laitettiin oli ostettu häntä varten muutakin käyttöä varten. Taisipa olla joukossa tavaraa kauneudenhoitotarvikkeista seksioppaisiin.. ;)

      • vinkkivinkki

        Vaikkapa tietovisa sulhasesta -> palkkio tai rangaistus menestyksestä riippuen tai ohjeita vaimolle "emännän käsikirjasta" esim. 30-luvulta (kirjastosta löytyy) tai lahjaksi tällainen kirja?

        Tärkeintähän on ettette tee liikaa ohjelmaa ettei koko ajan ole kiire jotta morsian saa rentoutua ja nauttia ystäviensä seurasta.. =) Niin ja kaikille tietysti huumorintaju ja biletysfiilis mukaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3787
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      97
      3439
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2478
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1436
    Aihe