Aihe

Ensimmäiset rintaliivisi

hiheh

Tänne kootaan pulinaa niiden ostosta ja niiden ulkonäöstä, koosta. Eli kertokaa oma tarinanne niiden hankinnasta ja kuinka huomasitte tarvitsevanne rintsikat? Sana on vapaa!

32

812

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • murrinat

   Kommaa?

  • Vati_

   Vati. Kymmenen vuotiaana kupit ei enään riittäny, vaan piti hommata. Vati.

   • niinköös

    ootko trolli?


  • =)))))))))))))))))))

   Eli siis menin kauppaa, sit menin lastenosastolle (se oli viime vuon >_< olin ujo puhuu äitille)
   Sit valitsin liian pienet rintsikat ja lopputulos oli Kauhee.

   No sitte, pari viikkoo sitte, mittasin mun ympärysmitan rintojen päältä ja rintojen alta, ja laitoin yhelle foorumille kysymyksen minkä kokonen kuppi. Sit se oikee kuppi löyty, menin seppälää ja löysin 3, sopivat rintsikat.

   Aamen.

   • mievaaaaaaaaan

    nois ekois on snoopy :D (ne on roskis jo)

    ja sitte noi alimmat nii turkoosit, vaaleensiniset kimalteiset ja harmaat.


  • Tyhmä...

   Tää on noloo, mut aattelin et tarttisin rintsikat. Nytki joudun pitää kaikkii toppei vaa paitoje alla. Nii, mut siis en tiiä miten sanoisin siit äitille.xD Se kuulostais jotenki hölmöltä mennä sanoo et: "Joo, mä saattaisin ehkä tarvii rintsikat?" Sit yks vaihtoehto ois et menisin vaa ostaa itte, mut äiti pesee pyykin ja kyl se nyt muutenki huomais ne ni mitäs sit sanoisin?:D Meen seiskalle ja ois kiva saada jo kouluu ne.-.- Helppii! Ja en sit tiiä mikä koko ois sopiva? Öö... Mitat on kai ympärys päältä 80cm ja alta 71cm. Mikä koko ois mahdollisesti? Kiitos.:)

   • 15v...

    No kuppikoko määräytyy rinnan ympärysmitan ja rinnan alta otetun mitan erotuksesta. Sulla se on 9, joten lähin kuppikoko olisi AA,jossa erotuksen pitäisi olla n11cm,mutta kannattaa kuitenkin sovittaa, että olisko se hyvä. On muistaakseni olemassa kuitenkin AAA kokosiakin, mutta suomessa harvinaisempia ainakin...... A kuppiin erotus pitäis olla n. 13cm. Sovittamalla löytyy oikeet rintsikat sopivat!!
    Ja rinnan alta oleva mitta määrää koon alussa olevat numerot eli sulla se on 71, niin voit kokeilla 70AA tai 70A ritsikoita (A voi olla iso) tai jos kiristää, niin kattos sitten suurempi rinnan alusmitta eli ekat numerot.


   • Tyhmä...
    15v... kirjoitti:

    No kuppikoko määräytyy rinnan ympärysmitan ja rinnan alta otetun mitan erotuksesta. Sulla se on 9, joten lähin kuppikoko olisi AA,jossa erotuksen pitäisi olla n11cm,mutta kannattaa kuitenkin sovittaa, että olisko se hyvä. On muistaakseni olemassa kuitenkin AAA kokosiakin, mutta suomessa harvinaisempia ainakin...... A kuppiin erotus pitäis olla n. 13cm. Sovittamalla löytyy oikeet rintsikat sopivat!!
    Ja rinnan alta oleva mitta määrää koon alussa olevat numerot eli sulla se on 71, niin voit kokeilla 70AA tai 70A ritsikoita (A voi olla iso) tai jos kiristää, niin kattos sitten suurempi rinnan alusmitta eli ekat numerot.

    Kiitos kovasti kuppikoon selvennyksestä. Sitä 70 AA:ta voisi kokeilla. Pitää vaan jotenki siitä tolle äipälle ilmottaa...:P


   • Tyhmä...
    Tyhmä... kirjoitti:

    Kiitos kovasti kuppikoon selvennyksestä. Sitä 70 AA:ta voisi kokeilla. Pitää vaan jotenki siitä tolle äipälle ilmottaa...:P

    Ja eikö joku voisi kertoa miten sanoi äidilleen rintsikoiden tarvitsemisesta?


  • muistelija95

   Voi ainakin muistan ihan elävästi kun joskus viidennen luokan syksyllä äiti tuli kaupungilta ja livautti mulle sillai "vaivihkaa" sellaset valkoset rintsikat, jotka oli muka ostanu jonkun alennuksenperusteella :)

  • rintsikat

   Suosittelen menemään aluksi Oikeaan naistenrintaliivi kauppaan ja pyytää myyjää avuksi. Ja sitten ostaan ne halppis liivit jostain muualta...

  • katsuh__

   no ite vaa rupesin käyttää en oikee muista on siittä kai ainaki pari vuotta mutta menin kai sitte äitelle et meen ostaa rintsikat tai et tartten rintsikat ni äiti oli vaa silee et okei lähetää ostaa sulle:D:DD kyllä se äiti ymmärtää ite oon 13 ja kuppikoko o 75 AA ja seppälästä kans ostin ekat kysykää ihmeessä äitiltä!:):)

  • gurlh

   Äippä osti mulle, ja mää sain hirvee raivokohtauksen :D emt, musta ne vaa oli nii ' naiselliset'. Mutta sitten käytiin ostaa mulle semmoset mikkä halusinki. Pinkit hello kittyt : )

  • pumpking

   Mä vaan ilmotin äidilleni suoraselkäisesti että asia on niin että nyt tarvittaisiin rintaliivit. Äiti ei ollut oikein ajan hermolla vielä silloin että viidenluokkalaisena natiaisena olisin tarvinnut mutta niin vain asia oli. Yhdessä käytiin sitten kaupassa että löydettiin oikea koko, ja myöhemmin myös äitini osti minulle muutamat kauniit liivit kunnes aloin itse saamaan kuukausirahaa jolloin pääsin itse ostoksille.

  • anttikorva

   jätkät kuolaa ja niin minäkin muute

  • notsad

   En oo koskaa käyttäny (seppälän) toppauksii, aika säälittävii.. mut joo kummiski ekat oli H&Mst ku olin kutosel. Ostin ne vaa heräteostoksen et en ois sillo viel välttämät tarvinnu, mut mama ymmärs :) Ne oli jotku aika normit pinkit :)

  • 94tyttönen

   12vutiaana joskus juttelin äitin kanssa rintsikoista ja sitten äiti kysyi tarvitsisinko sellaiset niiin sanoin joo.Mentiin sitten kylämme pieneen vaatekauppan niitä ostamaan.Minua hermostutti mennä kauppaan kun en tienny oliko siellä myyjänä sinäpäivänä mies vai nainen. Onnekseni oli nainen. :D
   Aluksi ei meinannut löytyä yksiäkään sopivia, kun koot olivat B-DD ja itsellä oli A. Lopulta löytyi sellaiset valkoiset erivärisillä pilkuilla olevat kaarituelliset ja toppaamattomat rintsikat. Ostettiin ne vaikka ne oli ehkä hiukan liian suuret, toppamattomuuden takia. :D Ne on minulla vieläkin tallessa ja ne ovat vieläkin huonon malliset ja isot kun ei ole rinnatkaan kasvaneet sen jälkeen. :D :D:

  • tyyyttö13v

   Mä sain ekat rintsikat noin vuos sitte..oon nyt seiskal..
   Mä olin jo vähä aikaa joutunu pitää 2-3 toppii päällä kun rinnat näky niin selkeesti läpi mutta sitten äiti vei mut kauppaan ja osti mulle. Mä en sanonu äitille mitään et tarttisin..kannattaa vaan oottaa et se äiti ostaa ne kun kyllä se oma äiti yleensä tuntee tyttärensä ja tietää millon pitää ostaa...Mulla on vieläkin lasten puolelta ostetut rintsikat ja se ei oikeestaa haittaa yhtää ku tiiän et kyl sekin aika tulee millon saan kupilliset rintaliivit :;))

  • Lauta-.-

   mä ooon kutsella, ja haluisin ritsikat, koska kaikilla muillaki on. en mä ees tartte.Mulla hävettää olla kutosel lauta. Onks kokemusta, tai normaalia??

   • wqsaadffs

    ihan normii on eikä tarvi hävetä. Kyl säkin siit sit kasvat:)


  • loiuuyhj

   Kokeilkaa

   Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
   kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

   Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
   ja onnea!

   NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
   JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
   Vain 3 minuuttia ja tulet
   hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
   kertoi,että hänen
   toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
   FUSKAA!!!
   Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
   Ota esille kynä ja paperia:
   Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
   valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
   ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

   1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

   2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
   tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

   3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
   vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

   4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
   nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

   5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
   8, 9,10 ja 11viereen.

   6. Ja nyt, toivo jotain.

   Tulokset tulossa!

   Tässä avain tähän kaikkeen:

   1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
   henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

   2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
   rakastat.

   3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
   pidät kovasti mutta et
   oikein ota hänestä selvää

   4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

   5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
   erittäin hyvin.

   6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
   onnea.

   7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
   kanssa.

   8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

   9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
   ajatuksistasi.

   10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
   elämään.

   Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
   kuluessa siitä, kun
   olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
   lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
   Erittäin merkillistä,
   mutta se tuntuu
   toimivan!!!

  • Shoppailu_on_hauskaa

   No siis m ostin ne 10v kun olin kamun kaa kaupungilla nii sitte mä vaa ostin ne ilma äitin lupaa ja äiti sano vaa et aijaa :) Et ei tartte hirveesti ujostella niiden ostamisessa yksin tai äidin kaa

  • 2+19

   Sain ekat rintsikat vissiin 5 tai 6 luokalla, enkä ostanut niitä itse, tai ollut edes mukana niiden ostossa. Äiti oli käynyt shoppailemassa yksi päivä ja pamautti pöytään mustat rintsikat Lindexiltä. Ei oltu sitä ennen koskaan puhuttu rintsikoista enkä itse edes kokenut tarvitsevani niitä. Ne oli kokoa 65A ja ihan sopivat. Ei siis mitään "kolmiolappuja", vaan ihan oikeat rintsikat. Niissä oli keskellä musta rusetti. Arastelin niitä ensin, enkä edes käyttänyt niitä aluksi, kunnes "salaa" aloin niitä käyttämään, koulussa ja ulkona kavereiden kanssa ollessa jne., kotona livahdin nopeasti huoneeseen ottamaan ne pois. Myöhemmin kävin itse ostoksilla ja ostin niitä lisää. En koskaan muista että olisin tarvinut tai kaivannut äidin apua esim. koon löytämisessä, tottakai osasin netistä itse etsiä rintsikoiden koko taulukon ja laskuohjeet. Niitä sitten sovelsin kaupassa.

   Mulla on nykyäänkin tosi pienet rinnat, kokotaulukon mukaan ne olis 70A mutta monessa liikkeessä huomaan että 70B on sopiva, 70An ollessa ihan liian pieni. Mm. H&M rintsikoissa 70B on lähes poikkeuksetta sopivampi kuin 70A jonka näkee jo tangolla roikkuessaan olevan liian pieni.

  • Jensku<3

   äär...mulla on ollu jo vaikka kuinka kauan semmoset "lasten ritsikat" ja haluisin jo kupilliset. Tiiän kyl etten ees tartte viel kupillisii ku ne on vielä liian isot mutta....._-_

   Noohh.....Toivottavasti nää mun miniskidi rinnat kasvais joskus! (oon kutosella)

  • yswgergery

   Eka kerta:

   Olen kaupassa. Näen alennuksessa 2 euron keltaiset rintsikat. Katson sopivan koon. Lähden ostostiskille. Ostan ne. Vien ne kotiin. Käytän niitä.

  • ongelmalapsi

   Oon jo seiskalla, eikä mulla oo vielä paljo yhtää rintoja, mutta joudun silti pitämään yleensä 3 toppia päällekkäin. Mun mitat rintojen alta on 63cm ja päältä 71cm. Seppälässä ja Lindexillä on kuulemma 65AA-kokosia rintsikoita, joten mitä arvelette, oisko tuo koko mulle oikea? En oo niin läheinen äitini kanssa että voisin puhua rintsikoiden ostosta sen kans eikä se muutenkaa oo vielä kyselly mitään että jokos tarvisin. Mua on vaivannu tää asia jo aika pitkään joten äkkiä neuvoja ja kokemuksia tulemaan, kiitos!!

  • MikkoMAllikasJooou

   Mä ostin ekat rintsikat seiskalla tai kasilla terveystarkastusta varten, mutta en ees viihtiny käyttää niitä.. Enkä kehannu käyttää niitä muulloinkaan kun äiti ois huomannu kumminkin. Sitten kun olin kasilla niin äiskä osti mulle sellaset kolmiopalaliivit joita käytän yhä eselleen ollessani yhdeksännellä eli 15-vuotias tissitön lauta. Hohoijaa. Mutta siis nyt äsken äiti osti mulle semmoset erilaiset, mitkä ei oo kuitenkaan kupilliset mut kumminkin... IIKS joo hei. Mut ei kait se ikin niin noloo ois. Mut noloo on olla varmasti koko koulun ainoo lauta.. Mut ihan sama.

   Ja sä ongelmalapsi, en osaa auttaa sua, mut käy sovittamassa.. Sen luulis auttavan asiaa........

  • mhah

   eka kerta oli jossai kutose alus ku olin shoppaa kamunkaa ja löyettii sellaaset pinkit hello kityt ja siku tulin himaa ni äiti sanovaa jtn et okei :D ja meen siis ens syksyn seiskal:D:DD

  • likkapikka

   ekat hommasin kuutosella. (: mutsi oli kaupass avaanilleen "haluisiksää tommmoset?" ja sit hommas.. :) ihan easy homma.. :) Hyvät välit ollu aina mutsiin ja silleen.. :=)

  • Asdfghjklöä

   Mun koko ois 60a mut asutaan tuppu kylällä nii ei löydy täöltä rintsikoita nii voisko joku kertoo että miten saisin ne hommattuu

  • mmoiih:)

   Ostin itse omilla rahoilla 6-luokalla toppaamattomat kaarituelliset kokoa 75A, ulkonäöltään mustat joissa lukee valkoisella "olet liian lähellä" xD
   huomasin tarvitsevani ne kun alkoi juostessa ja muutenkin sattumaan vaikka oli sellaiset kankaiset. nyt olen sitten 7-luokalla ja koko on 75C. nykyään omistan lähinnä pitsisiä erivärisiä :))

  • Tyttö5lk

   Mua pikkusen "nolottaa" pukkarissakin kun pitää vaihtaa vaatteet (menossa liikkatunnille). Se on vaan niin häiritsevää. Kukaan ei siis välitä mut kun oon pelkissä pikkareissa niin jotkut sano "älä oo noin". Mulla ei oo rintsikoit tai minitoppii mut haluisin. Rinnat ei oo kovin isot. Minitoppi kyl kannattais tässä tilanteessa. Miten puhuu mutsille? Auttakaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802