8 miljardia luomistoa tuhoutunut ja muuta tietoa tässä setissä

SYNTYPERÄ, SUKUPERINNÖLLISYYS, HOLOGRAFINEN TIETO JA YLÖSNOUSEMUS

Viestejä muinaisilta esi-isiltä

Munisia Suur-mestareita kanavoinut Karen Danrich "Mila" 26. maaliskuu 2003

Rakkaat ylösnousemusta suorittavat ihmiset

Muinaiset esi-isänne näkevät syntyperän-, sukuperinnöllisyys- ja syntymässä perityt hologrammiasiat hämmentävänä asiana ylösnousemusta toteuttaville vihityille.
meidän toiveemme on tuoda enemmän tietoa näiden asioiden luonnosta tietoisuuteenne, niin että jokainen voisi paremmin ymmärtää kuinka ja miksi ihmis-suku on yksi laji, huolimatta sen genetiikasta ja perusluonnosta. Ehkä laajemmalla ymmärryksellä siitä, kuinka ja miksi näin on, myös päästään perille nykyisestä ihmisjohtajistosta ja näin voisi kandojen välille syntyä laajempi yleinen rauha ja yhdessäelon harmonia.

Ihmiskunta on yksi kansa. Ihmisyyden siemen kylvettiin maan päälle 75 000 vuotta sitten (300 000 vuotta sitten ihmislaskutavan mukaan) ja tämän tekivät siriuslaiset tiedemiehet. Nämä tiedemiehet valitsivat Siriuksen asujaimistosta eri ihmisten DNA:ta tähän tarkoitukseen. Analyysit alkuperäisistä kylvötallenteista, joita ylösnousemusta suorittavat vihityt ja Maa, joka nyt tekee ylösnousemustaan, ovat keränneet, osoittaa että tuo DNA ei ollut puhtaasti peräisin Maan omasta luomistosta, vaan oli olemassa monesta muusta luomistosta peräisin olevaa geeniainesta, jota oli kylvetty alkuperäiseen 18:aan juurirotuun, jota oli sijoittuneena maan päälle. Monta näistä geenivarastoista hävisi pois ja jäljelle jäi vain 7 juurirotua maanpäällisen olemassaolonsa ensimmäiseten 25 000 vuoden jälkeen. Ne pois hävinneet 11 juurirotua, jotka kuolivat sukupuuttoon, kantoivat DNA:ta, joka pääasiassa oli peräisin radioaktiivisista ja sähköisistä luomistoista ja pyhän geometriapohjan vaihtelu yhdessä biokemian kanssa oli niin poikkeavaa, että kokonainen kansa tuli sairaaksi ajan kuluessa ja kuoli sukupuuttoon.

Tästä luonnosta siriuslaiset kylvivät ihmissiemenen maan päälle ilman Maan suostumusta konsensuspohjaisena realiteettina. Luontomaailma ei ole koskaan sopinut yhteen tämän kylvön kanssa. Tämän lisäksi ihmiset, jotka jätettiin selviytymään omin neuvoin, muuttivat Maan todellisuutta laajalti, sillä nyt luonnostaan maan päälle kuuluminen, ja joka tuli luontomaailman kanssa jakaa, sisälsi tuhoamisen ja hävittämisen taltiointeja geeneissä. Myöhemmin nämä tallenteet aktivoituisivat jälleen johtuen surullisesta suuresta määrästä seikkoja, joista me olemme itse vastuussa karmisista syistä vanhoina Suur-mestareina.

39

953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suur-mestareiden ihmiskylvö maan päälle tapahtui 25 000 vuotta myöhemmin ja pitkään sen jälkeen kun yhdestoista juurirotu oli kuollut sukupuuttoon. Emme olleet tästä tietoisia, sillä hyvin vähän tietoa jaettiin tieteellisen ryhmän ja Siriuksella olevan henkisen ryhmän välillä. Tosiasiassa kahden ryhmittymän välillä käytiin raivoisaa sotaa ja myöhemmin täytyi toisen ryhmän näyttää voimakeinoin, että toinen oli väärässä. Tämä johti siihen, että me tulimme maahan, kuitenkin tietämättä sitä tosiasiaa, että tuolloin maan päällisiä silloisia ihmisheimoja oli kuollut sukupuuttoon.
      Lopulta tämä johti meilläkin tietoisuuden alasvajoamiseen ja lukuisiin kuolemiin, sillä kun me yritimme suorittaa ylösnousemusta pieninä ryhminä, jotka koostuivat niistä jokaisesta seitsemästä juurirodusta, joita maan päällä oli, niin kävi niin, että niiden yhdentoista jo sukupuuttoon kuolleen heimon karmaa alkoi ilmetä, mutta sitä ei silloin kuitenkaan tunnistettu heti.
      Tämän karman (syy ja seuraamus) ilmeneminen tapahtui niin nopeassa ajassa ja sai sellaiset mittasuhteet, että meille tuli loppu ja tuhouduimme sen seurauksena. Tämän karman ilmeneminen johtui siitä, että pimeyden voimat olivat käyttäneet niitä toisia juurirotuja hyväkseen tuhoamalla näiden yhdentoista muun poikkeavan energiavirran rotujen elämää. Kun sellaisten juurirotujen jäseniä on toteuttanut omalla kohdallaan ylösnousemuksen tänä päivänä ja nyt meneillään olevassa inkarnaatiossaan, niin he ovat käyneet hyvin syvälle menneiden elämien malleihin selvittääkseen syyt, jotka aiheuttivat näiden toisten juurirotujen häviämisen ja myös tuhosi samalla meidät.

      • Välienselvittelyn perimmäinen syy juurirotujen välillä juontuu maan päälle ihmiskylvön suorittaneiden tiedemiesten tietämättömyydestä. Tämä tietämättömyys tuli esiin heidän kokeissaan, joita he suorittivat. Tällöin kaikki karma, joka oli peräisin Siriukselta olevilta sotaa käyviltä ihmisiltä, tuotiin maan päälle. Tästä oli seurauksena, että riittävästi tätä huonoa karmaa siirtyi pois Siriukselta, ja tämä sitten auttoi Siriusta myöhemmin toteuttamaan ylösnousemuksensa; tässä yhdessä monien toisten ihmissukujen kanssa, jotka eivät kyenneet suorittamaan ylösnousemusta korkeampaan tietoisuusulottuvuuteen kenenkään toisten kanssa konsensuksessa. Haluammekin nyt selventää erästä asiaa, jonka me uskomme olevan tärkeää jokaisen maan päällä ylösnousemusta suorittavan ihmisen ymmärtää.

        Siriuksella on yli 18 000 DNA-variaatiota ihmismuodossa. Siriuksella on myös toisista luomistoista peräisin olevia delfiini- ja valaslajeja ja jotka siirrettiin avaruusaluksilla Siriukselle, aivan samalla tavalla kuin ihmisiäkin saapui sinne avaruusaluksilla toisista luoduista maailmoista kantaen mukanaan eri DNA-muotoja. Aikojen kuluessa ihmisiä, joita oli tullut Siriukselle kahdeksastatoista eri luomistosta, sekoittuivat geeniperimältään keskenään ja näin laajensivat DNA-pohjaa, joka oli peräisin 18:sta eri luomistosta.

        Siriuksen ylösnousemuksessa 18 erilaista pyhää geometriaa vaikutti ihmis-siviilisaatiossa ja nämä geometriat tunnetaan magneettisena, sähköisenä, radioaktiivisena ja sähkömagneettisena geometriana.
        Muinaiset esi-isät opettivat ihmisiä käyttämään mitä täydellisimmin sointuvaa (värähtelevää) geometriaa ja kohottaa siihen yhteydessä olevan DNA:n valotaajuutta. Tämä tuotti puhdistusjaksoja, jolloin ne, jotka olivat liiaksi sekoittaneet mallinteitaan tai kuviaan, kuolivat pois, koska eivät pystyneet enää hallitsemaan ainoatakaan omaa malliaan ylösnousemuksessa.

        Niin myös luonto seurasi mukana. Niistä eri luomistoista, joista ihmisiä oli saapunut Siriukselle, niistä oli myös kasveja ja eläimiä tuotu Siriukselle. Näitä kasvikuntia, eläinkuntia sekä mineraalikuntia neuvottiin käyttämään tässä Siriuksen kohotuksessa sitä pyhää geometriaa, joka oli peräisin niiden alkuperäisestä luomistosta. Tämä johti siihen, että Siriuksen ylösnousemuksen aikana oli käytössä 18 eri geometriaa. Monet näistä geometriamalleista eivät resonoi yhdessä toistensa kanssa ja tämä saa aikaan vastuksen värähtelyjen kohotessa.
        Tämä vastus sai aikaan sen, että suuri osa Siriuksesta jäi jälkeen tietoisuuden alempaan ulottuvuuteen, ja mikä jäi jälkeen, myöhemmin pudotti tietoisuuden ihmisissä maan päällä, jotka oltiin maan päälle kylvetty. Samoin kävi niille kaikille 24:lla muulla kolmannen ulottuvuuden planeetalla olleille ihmisille, joilla siriuslaiset tiedemiehet olivat ihmiskylvön toteuttaneet. Jokainen näistä Siriukseen yhteydessä olleista ihmis-siviilisaatioista muilla planeetoilla koki alasvajoamisen tämän Siriuksen kohoamisen yhteydessä.

        Sirius kohosi korkeampaan ulottuvuuteen ja jatkaa elämän ylläpitoa. Se, että tämä saattoi toteutua, tuntuu hieman ihmeelliseltä, koska se saatiin aikaan niin monin eri geometriamallein.
        Jos vastus olisi ollut vain hieman suurempi kuin sillä hetkellä oli, johtuen juuri tuosta monenkirjavasta geometriasta jota esiintyi tuolloin Siriuksella, olisi Sirius voinut palaa kun kundaliinienergia (kosminen energia) sytytettiin, jotta planeetat A ja B voitiin 'temmata' tai kohottaa viidenteen ulottuvuuteen. Jos kuitenkin Siriuksen kohdalla olisi palaminen tapahtunut, Maan ylösnousemuksen mahdollisuudet olisivat hyvin pienet, koska niin paljon tiheyttä ja ainetta olisi työntynyt ja tiivistynyt Maan suuntaan jotta Maa luultavimmin olisi tuhoutunut tuolloin kauan ennen kuin ylösnousemus "kotiin" Suureen keskusaurinkoon olisi Maan kohdalla päässyt alkamaan.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Välienselvittelyn perimmäinen syy juurirotujen välillä juontuu maan päälle ihmiskylvön suorittaneiden tiedemiesten tietämättömyydestä. Tämä tietämättömyys tuli esiin heidän kokeissaan, joita he suorittivat. Tällöin kaikki karma, joka oli peräisin Siriukselta olevilta sotaa käyviltä ihmisiltä, tuotiin maan päälle. Tästä oli seurauksena, että riittävästi tätä huonoa karmaa siirtyi pois Siriukselta, ja tämä sitten auttoi Siriusta myöhemmin toteuttamaan ylösnousemuksensa; tässä yhdessä monien toisten ihmissukujen kanssa, jotka eivät kyenneet suorittamaan ylösnousemusta korkeampaan tietoisuusulottuvuuteen kenenkään toisten kanssa konsensuksessa. Haluammekin nyt selventää erästä asiaa, jonka me uskomme olevan tärkeää jokaisen maan päällä ylösnousemusta suorittavan ihmisen ymmärtää.

        Siriuksella on yli 18 000 DNA-variaatiota ihmismuodossa. Siriuksella on myös toisista luomistoista peräisin olevia delfiini- ja valaslajeja ja jotka siirrettiin avaruusaluksilla Siriukselle, aivan samalla tavalla kuin ihmisiäkin saapui sinne avaruusaluksilla toisista luoduista maailmoista kantaen mukanaan eri DNA-muotoja. Aikojen kuluessa ihmisiä, joita oli tullut Siriukselle kahdeksastatoista eri luomistosta, sekoittuivat geeniperimältään keskenään ja näin laajensivat DNA-pohjaa, joka oli peräisin 18:sta eri luomistosta.

        Siriuksen ylösnousemuksessa 18 erilaista pyhää geometriaa vaikutti ihmis-siviilisaatiossa ja nämä geometriat tunnetaan magneettisena, sähköisenä, radioaktiivisena ja sähkömagneettisena geometriana.
        Muinaiset esi-isät opettivat ihmisiä käyttämään mitä täydellisimmin sointuvaa (värähtelevää) geometriaa ja kohottaa siihen yhteydessä olevan DNA:n valotaajuutta. Tämä tuotti puhdistusjaksoja, jolloin ne, jotka olivat liiaksi sekoittaneet mallinteitaan tai kuviaan, kuolivat pois, koska eivät pystyneet enää hallitsemaan ainoatakaan omaa malliaan ylösnousemuksessa.

        Niin myös luonto seurasi mukana. Niistä eri luomistoista, joista ihmisiä oli saapunut Siriukselle, niistä oli myös kasveja ja eläimiä tuotu Siriukselle. Näitä kasvikuntia, eläinkuntia sekä mineraalikuntia neuvottiin käyttämään tässä Siriuksen kohotuksessa sitä pyhää geometriaa, joka oli peräisin niiden alkuperäisestä luomistosta. Tämä johti siihen, että Siriuksen ylösnousemuksen aikana oli käytössä 18 eri geometriaa. Monet näistä geometriamalleista eivät resonoi yhdessä toistensa kanssa ja tämä saa aikaan vastuksen värähtelyjen kohotessa.
        Tämä vastus sai aikaan sen, että suuri osa Siriuksesta jäi jälkeen tietoisuuden alempaan ulottuvuuteen, ja mikä jäi jälkeen, myöhemmin pudotti tietoisuuden ihmisissä maan päällä, jotka oltiin maan päälle kylvetty. Samoin kävi niille kaikille 24:lla muulla kolmannen ulottuvuuden planeetalla olleille ihmisille, joilla siriuslaiset tiedemiehet olivat ihmiskylvön toteuttaneet. Jokainen näistä Siriukseen yhteydessä olleista ihmis-siviilisaatioista muilla planeetoilla koki alasvajoamisen tämän Siriuksen kohoamisen yhteydessä.

        Sirius kohosi korkeampaan ulottuvuuteen ja jatkaa elämän ylläpitoa. Se, että tämä saattoi toteutua, tuntuu hieman ihmeelliseltä, koska se saatiin aikaan niin monin eri geometriamallein.
        Jos vastus olisi ollut vain hieman suurempi kuin sillä hetkellä oli, johtuen juuri tuosta monenkirjavasta geometriasta jota esiintyi tuolloin Siriuksella, olisi Sirius voinut palaa kun kundaliinienergia (kosminen energia) sytytettiin, jotta planeetat A ja B voitiin 'temmata' tai kohottaa viidenteen ulottuvuuteen. Jos kuitenkin Siriuksen kohdalla olisi palaminen tapahtunut, Maan ylösnousemuksen mahdollisuudet olisivat hyvin pienet, koska niin paljon tiheyttä ja ainetta olisi työntynyt ja tiivistynyt Maan suuntaan jotta Maa luultavimmin olisi tuhoutunut tuolloin kauan ennen kuin ylösnousemus "kotiin" Suureen keskusaurinkoon olisi Maan kohdalla päässyt alkamaan.

        Nyt kuitenkin jälkeenpäin ymmärrämme, että Siriuksen ylösnousemuksen menestyksen perimmäinen syy juontaa Taon väliintuloon tässä tapauksessa. Tao (universaalin järjestyksen ylläpitäjä) on suunnitellut unen tähän aika-avaruuskvadranttiin (kts. myös mayojen Galaktinen Perhonen), joka jo kauan sitten tuhottiin. Sieluja on laskeutunut ja palannut alas tiheyteen, aikaan, jotta ne ymmärtäisivät mitä tapahtui ja mikä johti teidän Taonne romahdukseen kaukaiseen tulevaisuuteen ja tästä oppisivat. Tämä teidän Taonne värähtelytaajuuksien luhistuninen oli niin katastrofaalinen, että palautuminen ennalleen oli mahdotonta.
        Tämä on syy siihen, että ne kaikki sielut, jotka olivat sotkeutuneet tähän asiaan ovat sittemmin palanneet aikaan tulevaisuudesta, jotta saisivat ymmärrystä asiaan ja oppisivat ymmärtämään sen mitä eivät aikaisemmin ymmärtäneet silloin, kun kaikki lakkasi olemasta. Todellisuudessa se tapa, jolla sitä unta kauan sitten esitettiin, oli puutteellinen ja siitä seurasi Siriuksen kohdalla puutteellinen ja väärä ylösnousemus ja tämä aikaansai Maan ja 24 toisen planeetan kohdalla sen jälkeen elämän katoamisen näillä planeetoilla ja kotiinpaluusykli menetettiin.

        Taon uni tulevaisuudesta muutti asioiden kulun mahdollistaen Siriuksen ylösnousemuksen. Me kerromme tästä teille, koska meidän korkeammalla ymmärryksellämme oleme oppineet nyt antamaan anteeksi tämän asian meidän siriuslaisille esi-isille ja -äideille tuon meille aikaansaadun putoamisen. Me olemme hyvin tietoisia siitä, että tietty siriuslainen henkinen eliittiryhmä tiesi mitä he olivat tekemässä kun kylvivät Suur-mestarisiemenet niin maan päälle kuin niille toisille 24:lle planeetalle, joille tiedemiesryhmät ihmiselämää olivat kylväneet. Heillä yksinkertaisesti oli tarkoitus käyttää näitä ihmisiä, jotta aikaansaisivat sellaisen pudotuksen, joka on suhteessa yhtä voimakas kuin tarvitaan värähtelyjen kohottamiseen Siriuksella, niin että Siriuksen ylösnousemus onnistuisi. Ehkä äärimmäisessä polariteetissa tämä voisi olla ainut keino kohota, mutta on kuitenkin vääristynyt tapa, ja jolla voi olla yhteys henkiseen mestariuteen ja voimien hallintaan ja kontrolloimiseen.

        Jos asiaa tarkastellaan siriuslaisen eliitiin näkökulmasta, niin he varmasti olettivat tämän ylösnousemuksen tien johtavan elämän jatkumiseen, ja jos he eivät toteuttaisi tätä ylösnousemusta Siriuksen kohdalla, niin Sirius ja sen mukana Maa ja kaikki toiset 24 planeettaa kaikki kuolisivat. Niinpä kenties siriuslaisen henkisen eliitin perspektiivistä asiaa katsottaessa tämä oli ehkä ainut mahdollisuus, vaikkakin he tiesivät aivan hyvin, että se mitä he olivat tekemässä, oli vastoin Luojan lakeja, ja että se synnyttäisi suurta karmaa heille itselleen. Me kyllä pystymme asettumaan heidän kenkiinsä ja näemme sen, mitä he silloin itse näkivät. He näkivät mielessään unen, joka oli peräisin Taolta, ja joka johtaisi heidän kohdallaan ylösnousemukseen ja elämän jatkumiseen. He myös valisivat tämän unen halusta ylläpitää elämää, koska kaikki muut mahdolliset unet näyttivät johtavan kuolemaan.

        Ja niin se on, tästä totuudesta on tullut se mitä se on, totuudeksi Maan ylösnousemuksena, ja nyt eheä ylösnousemus tulee todella mahdolliseksi. Tämän lisäksi me ymmärrämme paljon asioita joita ei edes Sirius eikä nykyinen siriuslainen henkinen eliitti vielä ymmärrä. Mutta hekin ajallaan ja omassa ylösnousemuspyrkimyksessään kohti kotia tulevat myös näkemään sen mitä me näemme, ja niin se on, sillä tämän täydellinen kokeminen ja ylösnousemuksen mahdollisuus kotiin on tulosta Taon ytimessä olevien korkeiden viranhaltijaryhmien antamasta pidennetystä mahdollisuudesta, ja jotka haluavat suorittaa tämän päin vastoin kuin se tehtiin Siriuksella kauan aikaa sitten ylösnousemus-syklinä kotiin niin, että kaikki mikä on ollut ongelmallista tässä tilavyöhykkeessä voitaisiin nyt ymmärtää täysin ja sellaisina sisäisinä malleina josta Tao puhuu, jotta kaikki voisivat parantua ja kaikki lopulta palata "kotiin".

        jatkuu...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Nyt kuitenkin jälkeenpäin ymmärrämme, että Siriuksen ylösnousemuksen menestyksen perimmäinen syy juontaa Taon väliintuloon tässä tapauksessa. Tao (universaalin järjestyksen ylläpitäjä) on suunnitellut unen tähän aika-avaruuskvadranttiin (kts. myös mayojen Galaktinen Perhonen), joka jo kauan sitten tuhottiin. Sieluja on laskeutunut ja palannut alas tiheyteen, aikaan, jotta ne ymmärtäisivät mitä tapahtui ja mikä johti teidän Taonne romahdukseen kaukaiseen tulevaisuuteen ja tästä oppisivat. Tämä teidän Taonne värähtelytaajuuksien luhistuninen oli niin katastrofaalinen, että palautuminen ennalleen oli mahdotonta.
        Tämä on syy siihen, että ne kaikki sielut, jotka olivat sotkeutuneet tähän asiaan ovat sittemmin palanneet aikaan tulevaisuudesta, jotta saisivat ymmärrystä asiaan ja oppisivat ymmärtämään sen mitä eivät aikaisemmin ymmärtäneet silloin, kun kaikki lakkasi olemasta. Todellisuudessa se tapa, jolla sitä unta kauan sitten esitettiin, oli puutteellinen ja siitä seurasi Siriuksen kohdalla puutteellinen ja väärä ylösnousemus ja tämä aikaansai Maan ja 24 toisen planeetan kohdalla sen jälkeen elämän katoamisen näillä planeetoilla ja kotiinpaluusykli menetettiin.

        Taon uni tulevaisuudesta muutti asioiden kulun mahdollistaen Siriuksen ylösnousemuksen. Me kerromme tästä teille, koska meidän korkeammalla ymmärryksellämme oleme oppineet nyt antamaan anteeksi tämän asian meidän siriuslaisille esi-isille ja -äideille tuon meille aikaansaadun putoamisen. Me olemme hyvin tietoisia siitä, että tietty siriuslainen henkinen eliittiryhmä tiesi mitä he olivat tekemässä kun kylvivät Suur-mestarisiemenet niin maan päälle kuin niille toisille 24:lle planeetalle, joille tiedemiesryhmät ihmiselämää olivat kylväneet. Heillä yksinkertaisesti oli tarkoitus käyttää näitä ihmisiä, jotta aikaansaisivat sellaisen pudotuksen, joka on suhteessa yhtä voimakas kuin tarvitaan värähtelyjen kohottamiseen Siriuksella, niin että Siriuksen ylösnousemus onnistuisi. Ehkä äärimmäisessä polariteetissa tämä voisi olla ainut keino kohota, mutta on kuitenkin vääristynyt tapa, ja jolla voi olla yhteys henkiseen mestariuteen ja voimien hallintaan ja kontrolloimiseen.

        Jos asiaa tarkastellaan siriuslaisen eliitiin näkökulmasta, niin he varmasti olettivat tämän ylösnousemuksen tien johtavan elämän jatkumiseen, ja jos he eivät toteuttaisi tätä ylösnousemusta Siriuksen kohdalla, niin Sirius ja sen mukana Maa ja kaikki toiset 24 planeettaa kaikki kuolisivat. Niinpä kenties siriuslaisen henkisen eliitin perspektiivistä asiaa katsottaessa tämä oli ehkä ainut mahdollisuus, vaikkakin he tiesivät aivan hyvin, että se mitä he olivat tekemässä, oli vastoin Luojan lakeja, ja että se synnyttäisi suurta karmaa heille itselleen. Me kyllä pystymme asettumaan heidän kenkiinsä ja näemme sen, mitä he silloin itse näkivät. He näkivät mielessään unen, joka oli peräisin Taolta, ja joka johtaisi heidän kohdallaan ylösnousemukseen ja elämän jatkumiseen. He myös valisivat tämän unen halusta ylläpitää elämää, koska kaikki muut mahdolliset unet näyttivät johtavan kuolemaan.

        Ja niin se on, tästä totuudesta on tullut se mitä se on, totuudeksi Maan ylösnousemuksena, ja nyt eheä ylösnousemus tulee todella mahdolliseksi. Tämän lisäksi me ymmärrämme paljon asioita joita ei edes Sirius eikä nykyinen siriuslainen henkinen eliitti vielä ymmärrä. Mutta hekin ajallaan ja omassa ylösnousemuspyrkimyksessään kohti kotia tulevat myös näkemään sen mitä me näemme, ja niin se on, sillä tämän täydellinen kokeminen ja ylösnousemuksen mahdollisuus kotiin on tulosta Taon ytimessä olevien korkeiden viranhaltijaryhmien antamasta pidennetystä mahdollisuudesta, ja jotka haluavat suorittaa tämän päin vastoin kuin se tehtiin Siriuksella kauan aikaa sitten ylösnousemus-syklinä kotiin niin, että kaikki mikä on ollut ongelmallista tässä tilavyöhykkeessä voitaisiin nyt ymmärtää täysin ja sellaisina sisäisinä malleina josta Tao puhuu, jotta kaikki voisivat parantua ja kaikki lopulta palata "kotiin".

        jatkuu...

        itse harvinainen vihitty. Me itse ymmärsimme täysin Milan tajunnan laajentumisen vasta vuosi sitten (2002). Hän kokosi meidät ympärilleen ja pyysi meidän tukea. Kauan aikaa me vain seurasimme hänen taisteluaan pimeyden voimien kanssa ja sitä kun hän kovasti yritti saada riittävästi tukea ei-fyysistä realmeista, jotka ympäröivät Maata, ei ainoastaan itseään varten, vaan koko ihmislajin ylösnousemukselle. Näimme tässä vihityn, jota huoletti enemmän ihmiskunnan mahdollisuus ylösnousemukseen kuin oma evoluutionsa, koska Mila näki, että jos ihmiskunnan ylösnousemus ei voisi onnistua, Maan oma ylösnousemus voisi epäonnistua.
        Mila on luonnonkuntien jatke ihmismuotoon siinä mielessä, että hän halajaa koko kokonaisuuden ylösnousemusta. Näin ollen Mila toimii kuin luontomaailmana ihmismuodossa tässä tehtävässä, ho!
        Tämä ei ole helppo tehtävä vaan tämä on ollut toisinaan raskas kuorma hänen harteillaan, mutta me vanhat Suur-mestarit olemme hänen tukenaan sillä hän tukee meidän niitä päämääriä, jotka me näimme oikeiksi jo kauan sitten ja joka on ylösnousemuksen toteuttaminen ja olla tukena maalle kun Maa on nyt lähtenyt kohottamaan itseään omassa kentässään "kotiin" Suureen keskusaurinkoon.


      • mirahey1 kirjoitti:

        itse harvinainen vihitty. Me itse ymmärsimme täysin Milan tajunnan laajentumisen vasta vuosi sitten (2002). Hän kokosi meidät ympärilleen ja pyysi meidän tukea. Kauan aikaa me vain seurasimme hänen taisteluaan pimeyden voimien kanssa ja sitä kun hän kovasti yritti saada riittävästi tukea ei-fyysistä realmeista, jotka ympäröivät Maata, ei ainoastaan itseään varten, vaan koko ihmislajin ylösnousemukselle. Näimme tässä vihityn, jota huoletti enemmän ihmiskunnan mahdollisuus ylösnousemukseen kuin oma evoluutionsa, koska Mila näki, että jos ihmiskunnan ylösnousemus ei voisi onnistua, Maan oma ylösnousemus voisi epäonnistua.
        Mila on luonnonkuntien jatke ihmismuotoon siinä mielessä, että hän halajaa koko kokonaisuuden ylösnousemusta. Näin ollen Mila toimii kuin luontomaailmana ihmismuodossa tässä tehtävässä, ho!
        Tämä ei ole helppo tehtävä vaan tämä on ollut toisinaan raskas kuorma hänen harteillaan, mutta me vanhat Suur-mestarit olemme hänen tukenaan sillä hän tukee meidän niitä päämääriä, jotka me näimme oikeiksi jo kauan sitten ja joka on ylösnousemuksen toteuttaminen ja olla tukena maalle kun Maa on nyt lähtenyt kohottamaan itseään omassa kentässään "kotiin" Suureen keskusaurinkoon.

        Milan aineistoja lukevien jäsenten on ehkä vaikea ymmärtää, kuinka paljon on niitä voimia, joiden toive on, että tämä Taon väliintulo epäonnistuisi.
        Itsessään koko Suuri keskusaurinko ja kaikki muut oli päätetty tuhota. Tästä aletaan nyt saamaan tietoa kun Maan omia tallenteita saadaan kootuksi sen omasta kentästä ja näin aletaan saamaan myös tietoa siitä Maan alkuperäisestä muodosta, jonka Suuri keskusaurinko muotosi maalle ja josta maa joutui erilleen.
        Maa on alkuperäistallenteen säilyttäjä ja sellaisena sillä on sen olemassaolon alkuhetkistä saakka kuin myös Suuren keskusauringon sisä- ja ulkopuolisista kaikista tapahtumista tallenteet kuin myös Taon sisällä tapahtuneesta Maan luomisesta kaikki tallenteet sen omassa kentässä. Tämä muotoaminen Taon sisällä näyttää olleen alusta saakka vääristynyttä, koska siellä näytti olleen luomissointujen eroavuuksia, jotka johtivat Maan hyväksikäyttöön eli sitä riistettiin, runneltiin ja se luhistui kauan ennen kuin hän koskaan pääsi tanssimaan omaa tanssiaan Suuren keskusauringon sisällä. Tästä juontuu se, että pimeys ja ongelmat näiden tuhoavien voimien myötä ulottuivat paljon laajempiin realmeihin kuin vain teidän Suureen keskusaurinkoon. Ne ulottuivat sen Taon ytimeen, josta te olette nyt erossa ja ulottuvat vähintäänkin kolmeen muuhun sen läheisyydessä olevaan Taoon. Näin niiden sielujen alkuperäinen aikomus, jotka kehittyivät hoitamaan jokaista näistä toisiinsa kytköksissä olevaa Taoa, oli luoda nopea evoluutio joka tuottaisi nopeasti suuremman alueen hallittavaksi näille sieluille, pikemminkin riistämällä heidän omaa luomistoaan, josta seurasi luomiston turmeltuminen ja kuoleminen, kuin että olisivat oppineet niistä eri tason oppitunneista matkansa varrella. Tästä lopputuloksena syntyi sellainen suuri sielujoukko hallitsemaan suurta tilavyöhykettä, jolla ei ole käsitystä siitä mitä he tekevät ja tämä on luonut suuren vaikean vyyhdin purettavaksi.

        Nyt korkeampia ohjaajia sekä muita voimia Taon sydämestä täytyy laskeutua alempiin tilavyöhykkeisiin, jotta ymmärrettäisiin, missä on menty vikaan ja heidän tulee luoda suunnitelma tasapainon saavuttamiseksi ja jonka myötä nämä tuhoavat voimat ja eksyneet sielut voivat oppia läksyt, jotta tämän kaltainen onnettomuus ei enää koskaan toistuisi. Uskokaa tai älkää, tämä voi olla yksi niistä katastrofaalisimmista tansseista, mikä milloinkaan on tapahtunut Taon koko pitkän historian aikana, joka käsittää yli 8 miljardia tilavyöhykkeiden laajentumis- ja takaisin supistumis-sykliä kooltaan paljon laajempaa ja säteilevämpää minkä me nyt tunnemme. Taon suunnattomasta suuruudesta onkin vaikea saada käsitystä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Milan aineistoja lukevien jäsenten on ehkä vaikea ymmärtää, kuinka paljon on niitä voimia, joiden toive on, että tämä Taon väliintulo epäonnistuisi.
        Itsessään koko Suuri keskusaurinko ja kaikki muut oli päätetty tuhota. Tästä aletaan nyt saamaan tietoa kun Maan omia tallenteita saadaan kootuksi sen omasta kentästä ja näin aletaan saamaan myös tietoa siitä Maan alkuperäisestä muodosta, jonka Suuri keskusaurinko muotosi maalle ja josta maa joutui erilleen.
        Maa on alkuperäistallenteen säilyttäjä ja sellaisena sillä on sen olemassaolon alkuhetkistä saakka kuin myös Suuren keskusauringon sisä- ja ulkopuolisista kaikista tapahtumista tallenteet kuin myös Taon sisällä tapahtuneesta Maan luomisesta kaikki tallenteet sen omassa kentässä. Tämä muotoaminen Taon sisällä näyttää olleen alusta saakka vääristynyttä, koska siellä näytti olleen luomissointujen eroavuuksia, jotka johtivat Maan hyväksikäyttöön eli sitä riistettiin, runneltiin ja se luhistui kauan ennen kuin hän koskaan pääsi tanssimaan omaa tanssiaan Suuren keskusauringon sisällä. Tästä juontuu se, että pimeys ja ongelmat näiden tuhoavien voimien myötä ulottuivat paljon laajempiin realmeihin kuin vain teidän Suureen keskusaurinkoon. Ne ulottuivat sen Taon ytimeen, josta te olette nyt erossa ja ulottuvat vähintäänkin kolmeen muuhun sen läheisyydessä olevaan Taoon. Näin niiden sielujen alkuperäinen aikomus, jotka kehittyivät hoitamaan jokaista näistä toisiinsa kytköksissä olevaa Taoa, oli luoda nopea evoluutio joka tuottaisi nopeasti suuremman alueen hallittavaksi näille sieluille, pikemminkin riistämällä heidän omaa luomistoaan, josta seurasi luomiston turmeltuminen ja kuoleminen, kuin että olisivat oppineet niistä eri tason oppitunneista matkansa varrella. Tästä lopputuloksena syntyi sellainen suuri sielujoukko hallitsemaan suurta tilavyöhykettä, jolla ei ole käsitystä siitä mitä he tekevät ja tämä on luonut suuren vaikean vyyhdin purettavaksi.

        Nyt korkeampia ohjaajia sekä muita voimia Taon sydämestä täytyy laskeutua alempiin tilavyöhykkeisiin, jotta ymmärrettäisiin, missä on menty vikaan ja heidän tulee luoda suunnitelma tasapainon saavuttamiseksi ja jonka myötä nämä tuhoavat voimat ja eksyneet sielut voivat oppia läksyt, jotta tämän kaltainen onnettomuus ei enää koskaan toistuisi. Uskokaa tai älkää, tämä voi olla yksi niistä katastrofaalisimmista tansseista, mikä milloinkaan on tapahtunut Taon koko pitkän historian aikana, joka käsittää yli 8 miljardia tilavyöhykkeiden laajentumis- ja takaisin supistumis-sykliä kooltaan paljon laajempaa ja säteilevämpää minkä me nyt tunnemme. Taon suunnattomasta suuruudesta onkin vaikea saada käsitystä.

        Me käymme oppitunteja yhdessä ylösnousemusta suorittavien ihmisten kanssa monesta syystä. Elämä ilmenee henkisenä matkana, jonka aikana oppitunnit voidaan oppia ja tehdä mahdolliseksi palata kotiin. Koska 8 miljardia luomistoa on tuhottu, ei kaikkia läksyjä olla vielä koskaan opittu tässä tilavyöhykkeessä.
        On ollut kaltaisiamme ihmisiä, jotka ovat kuolleet sukupuuttoon kerta toisensa jälkeen. Nyt on saatu takaisin tallenteita jokaisesta niistä ihmis-siviilisaatioista, joita on aikaisemmin hävinnyt sukupuuttoon. Tanssi ei ole ollut olosuhteiden sanelemaa Maan osalta ennen nyt hänen kohdallaan alkanutta kohoamista, vaan Maan luomisto oli tuhottu ja se oli lakannut olemasta tai hävinnyt. Yritykset ylösnousta olivat aina epäonnistuneet johtuen toisistaan liikaa poikkeavien geometristen mallien sekoituksesta keskenään, joka johti palamiseen paremminkin kuin tietoisuuden laajenemiseen käsittämään korkeamman ulottuvuuden elämää. Informaatiota ei ollut koskaan riittävästi käytettävissä, jotta oltaisiin ymmärretty, kuinka tuottaa jotakin muuta kuin hävitystä ja myllerryksen syklejä.
        Niinpä näin on tapahtunut 8 miljardia kertaa, johtaen kaiken sen häviämiseen, joka oli vajonnut 72:n ulottuvuuden alapuolelle, ja niiden ulottuvuustasojen kotiin kohoamiseen, jotka ovat tämän 72:n ulottuvuustason yläpuolella. Kuitenkin tulee ymmärtää, että tämän kaltainen ylösnousemus kotiin ei ole täydellinen, vaan se mitä tapahtui ja mikä aiheutti romahduksen näissä laajentumisissa, sitä ei milloinkaan täysin ymmärretty ja näin tanssi on yksinkertaisesti vain toistunut kerta toisensa jälkeen 8 miljardia kertaa.

        Tämä tilavyöhyke jätettiin taakse 8 ekspansio- ja takaisinsupistumissykliä sitten Taon sisällä. Tämä on niin pitkä aika, että sen mittaaminen on meille mahdotonta. Se vastaa lukuisia lukuisia aioneja aikamääreenä. Ne ovat aika-aioneja, joidenka aikana tuhon ja tuhoavat syklit toistuivat yhä uudestaan ja uudestaan, ilman yhdenkään tanssin osan ymmärrystä siitä, että miksi näin aina tapahtui ja kuinka niin tapahtui, tai että mitä pitäisi tehdä, jotta saataisiin korjattua tämä kuoleman kirous joka näyttää vain jatkuvan.

        Niille sieluille, jotka ovat olleet tässä tilavyöhykkeessä jo kauan aikaa ja olleet todistamassa tämän luonnon montaa sykliä, löytyy nyt hiukka toivoa ylösnousemuksen uuden kerran mahdollisuudesta.
        Sellaiset sielut ovat kerääntyneet maan päälle siinä toivossa, että ehkä tällä kertaa uusi päivä koittaa. Todellakin sellaiset sielut keräävät itsensä palasia, jotka jäivät taakse edellisissä hävinneissä luomistoissa kauan sitten, sallien kerätä tallenteita heidän kuolemastaan, jotta saisivat enemmän tietoa niin, että Maan ylösnousemus voisi edistyä.

        Milalle äskettäin kerrottiin, että tallenteet, joita hän palautti Taon sydämeen osoittivat Taolle, että kaikki tuli muuttaa, että se tapa, jolla uusia sieluja oltiin opetettu oli täysin väärä tapa ja jätti tilaa sen tapaiselle voimakkaalle vääristymälle, jota Tao ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Tämä kuitenkin on aina ollut Taon toimintatapa ja tie kehittyä, eli mikä ei toimi se täytyy muuttaa, ja näin toimien kaikkien sielujen on mukauduttava siihen uuteen koodikieleen, joka palvelee kaikkea evoluutiota kokonaisuutena. Näin tämä koskee myös tällä kertaa Maata ja hän ottaakin nyt vastaan uutta koodikieltä hänen mitä vanhimmasta menneisyydestään Suuren keskusauringon sisällä ja 'ajasta' ennen kuin hän putosi voimakkaasti aineen taajuustiiveyteen.
        Tämän kaltainen siirtymä tuo mukanaan paljon muutoksia. Paljon sieluja jättää Maan, koska he eivät sopeudu muutoksiin tai kun he paljastuvat sieluiksi, jotka eivät halua tukea Maata sen ylösnousemuksessa. Monet sielut liittyvät siihen joukkoon, jonka päämääränä on menestys tässä asiassa. Äskettäin ryhmä valo-sieluja suoraan Taon sydämestä on tullut sisään ja joita luonnehditaan taitaviksi asiantuntijoiksi saattamaan vääristyneitä luomistoja terveeksi. Nämä Taon sydämestä saapuneet sielut osaltaan tukevat Maata ja ihmiskuntaa yhtäläisesti yhdessä Suuren keskusauringon kanssa ymmärryksen saavuttamiseksi ja joka saa aikaan ylösnousemuksen polun kotiin.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Me käymme oppitunteja yhdessä ylösnousemusta suorittavien ihmisten kanssa monesta syystä. Elämä ilmenee henkisenä matkana, jonka aikana oppitunnit voidaan oppia ja tehdä mahdolliseksi palata kotiin. Koska 8 miljardia luomistoa on tuhottu, ei kaikkia läksyjä olla vielä koskaan opittu tässä tilavyöhykkeessä.
        On ollut kaltaisiamme ihmisiä, jotka ovat kuolleet sukupuuttoon kerta toisensa jälkeen. Nyt on saatu takaisin tallenteita jokaisesta niistä ihmis-siviilisaatioista, joita on aikaisemmin hävinnyt sukupuuttoon. Tanssi ei ole ollut olosuhteiden sanelemaa Maan osalta ennen nyt hänen kohdallaan alkanutta kohoamista, vaan Maan luomisto oli tuhottu ja se oli lakannut olemasta tai hävinnyt. Yritykset ylösnousta olivat aina epäonnistuneet johtuen toisistaan liikaa poikkeavien geometristen mallien sekoituksesta keskenään, joka johti palamiseen paremminkin kuin tietoisuuden laajenemiseen käsittämään korkeamman ulottuvuuden elämää. Informaatiota ei ollut koskaan riittävästi käytettävissä, jotta oltaisiin ymmärretty, kuinka tuottaa jotakin muuta kuin hävitystä ja myllerryksen syklejä.
        Niinpä näin on tapahtunut 8 miljardia kertaa, johtaen kaiken sen häviämiseen, joka oli vajonnut 72:n ulottuvuuden alapuolelle, ja niiden ulottuvuustasojen kotiin kohoamiseen, jotka ovat tämän 72:n ulottuvuustason yläpuolella. Kuitenkin tulee ymmärtää, että tämän kaltainen ylösnousemus kotiin ei ole täydellinen, vaan se mitä tapahtui ja mikä aiheutti romahduksen näissä laajentumisissa, sitä ei milloinkaan täysin ymmärretty ja näin tanssi on yksinkertaisesti vain toistunut kerta toisensa jälkeen 8 miljardia kertaa.

        Tämä tilavyöhyke jätettiin taakse 8 ekspansio- ja takaisinsupistumissykliä sitten Taon sisällä. Tämä on niin pitkä aika, että sen mittaaminen on meille mahdotonta. Se vastaa lukuisia lukuisia aioneja aikamääreenä. Ne ovat aika-aioneja, joidenka aikana tuhon ja tuhoavat syklit toistuivat yhä uudestaan ja uudestaan, ilman yhdenkään tanssin osan ymmärrystä siitä, että miksi näin aina tapahtui ja kuinka niin tapahtui, tai että mitä pitäisi tehdä, jotta saataisiin korjattua tämä kuoleman kirous joka näyttää vain jatkuvan.

        Niille sieluille, jotka ovat olleet tässä tilavyöhykkeessä jo kauan aikaa ja olleet todistamassa tämän luonnon montaa sykliä, löytyy nyt hiukka toivoa ylösnousemuksen uuden kerran mahdollisuudesta.
        Sellaiset sielut ovat kerääntyneet maan päälle siinä toivossa, että ehkä tällä kertaa uusi päivä koittaa. Todellakin sellaiset sielut keräävät itsensä palasia, jotka jäivät taakse edellisissä hävinneissä luomistoissa kauan sitten, sallien kerätä tallenteita heidän kuolemastaan, jotta saisivat enemmän tietoa niin, että Maan ylösnousemus voisi edistyä.

        Milalle äskettäin kerrottiin, että tallenteet, joita hän palautti Taon sydämeen osoittivat Taolle, että kaikki tuli muuttaa, että se tapa, jolla uusia sieluja oltiin opetettu oli täysin väärä tapa ja jätti tilaa sen tapaiselle voimakkaalle vääristymälle, jota Tao ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Tämä kuitenkin on aina ollut Taon toimintatapa ja tie kehittyä, eli mikä ei toimi se täytyy muuttaa, ja näin toimien kaikkien sielujen on mukauduttava siihen uuteen koodikieleen, joka palvelee kaikkea evoluutiota kokonaisuutena. Näin tämä koskee myös tällä kertaa Maata ja hän ottaakin nyt vastaan uutta koodikieltä hänen mitä vanhimmasta menneisyydestään Suuren keskusauringon sisällä ja 'ajasta' ennen kuin hän putosi voimakkaasti aineen taajuustiiveyteen.
        Tämän kaltainen siirtymä tuo mukanaan paljon muutoksia. Paljon sieluja jättää Maan, koska he eivät sopeudu muutoksiin tai kun he paljastuvat sieluiksi, jotka eivät halua tukea Maata sen ylösnousemuksessa. Monet sielut liittyvät siihen joukkoon, jonka päämääränä on menestys tässä asiassa. Äskettäin ryhmä valo-sieluja suoraan Taon sydämestä on tullut sisään ja joita luonnehditaan taitaviksi asiantuntijoiksi saattamaan vääristyneitä luomistoja terveeksi. Nämä Taon sydämestä saapuneet sielut osaltaan tukevat Maata ja ihmiskuntaa yhtäläisesti yhdessä Suuren keskusauringon kanssa ymmärryksen saavuttamiseksi ja joka saa aikaan ylösnousemuksen polun kotiin.

        Ja niin on taas toivoa ja vihdoinkin on mahdollisuus ymmärtää. Me ihmis-esi-isät olemme nyt oppineet ymmärtämään kaikkien niidenkin puolesta, jotka eivät koskaan ymmärtäneet näitä asioita silloin kun kuolivat sukupuuttoon. Aika, avaruus ja ulkoinen muodon maailma ovat harhaa ja tässä mielessä tässän tilavyöhykkeessä, tai itsessään Taon sisällä ikinä esiintyneet ihmiset, kuuluvat yhteen. Holografinen tieto on se, joka sallii tämän ymmärtämisen. Kun Mila avautui holografiselle ymmärtämiselle vuosia sitten, hän itki itkemistään. Hän kiskoi eteenpäin omia moniulotteisia ja -lumistollisia ihmisesi-isiään, kuviaan, ja soi näin heidän yhdistyä kanssaan.

        (Myös Tuomaan evankeliumissa saa ilmaisunsa sekä kuvasymboli että eheytyminen, mysterium conjunctionis. Niinpä luetaan: "Jos tunnette itsenne", sanoo Jeesus, "teidät tunnetaan ja tulette tietämään että olette elävän isän poikia" (logion 3). "Kun näette ilmennyksenne, iloitsette. Mutta kun näette kuvanne, jotka olioituvat (eli tulivat olemassaoleviksi englanniksi: which came to existence) ennen teitä ja jotka eivät kuole eivätkä ole ilmenneet (which neither die nor are manifested), miten paljon on teidän kestettävä." (Jeesus sanoi: Kun näette kaltaisenne, iloitsette, mutta kun näette kuvanne, jotka tulivat ennen teitä eivätkä kuole eivätkä tule julki, paljonko kestätte? Logion 84).
        Tuomaan evankeliumin logion 83. Kuvat ovat ilmenneet ihmiselle ja valo niissä on kätketty Isän valon kuvaan. Isän valo paljastuu hänen kuvassaan ja tämä valo kätkee hänen kuvansa.
        Luukkaan evankeliumin Logion 17:20-21: Ei Jumalan valtakunta tule näkyvällä tavalla eikä voida sanoa: katso täällä se on tahi tuolla se on: sillä katso Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä.)

        Suurta surua tuntiessaan hän tajusi, että hänen oli autettava ensin näitä esi-isiä ja uudelleenluoda heidät ensin, ymmärtää kaikki se mitä hän oli oppinut ylösnousemuksen matkallaan tähän päivään mennessä ja että tuli jakaa jokaiselle heidän elämäntallenteita. Kun he vapautuivat omista kärsimyksistään, nämä esi-isät pystyivät osaltaan edistämään kotimatkaa. He myös edistivät omaa ymmärtämistä ja omasta karmasta vapautumista kun he todistivat Milan samoin kuin Maan ylösnousemusta. Näin on asianlaita kaikkien kuntien kanssa, sillä jokaisella valtakunnalla on moniulotteisia ja moniluomistoisia esi-isiä, jotka hävisivät ja nämä kaikki liittyvät nyt auttamaan Maata ja ovat valinneet kohoamisen "kotiin".

        Nyt ymmärrämme tässä hyvin sen, että nyt ei ole tarve mennä ajassa taaksepäin ja yrittää kohottaa muita tilavyöhykkeitä, sillä kaikki ne tilavyöhykkeet joihin liittyi tuhoutuminen tai häviäminen, tulevat nyt kohoamaan Maan kanssa yhdessä, myös ne auringot kohoavat ja kaikki toiset auringot toisissa ulottuvuuksissa kohoavat läpi 72:n ulottuvuuden, jotka ovat valinneet kehittyä nyt, ja niin tässä kaikki oppivat yhdessä sen, missä aikaisemmin epäonnistuivat olemassaolonsa aikana.
        Mila on kanavoinut tietoa, että tähdet jotka näette öisellä taivaallanne ovat manipuloinnin tulosta ja nämä öisen taivaanne tähdet ovat kauan sitten hävinneet, mutta yhä heijastuvat nykyhetkeenne pimeyden voimien manipuloinnin tuloksena. Pimeät voimat pyrkivät vain keräämään tallenteita muista sammuneista tähdistä saadakseen itsensä vakuuttuneiksi Maan ja teidän aurinkonne kuolemasta tässä meneillään olevassa syklissä.

        Ajallaan kun Maa käy sisään suureen keskus-Aurinkoon (mayojen Hunab Ku), nämä tähdet lakkaavat näkymästä ja heijastumasta, koska Maa käy sisään siihen tilavyöhykkeeseen, jossa menneisyyttä ei voida enää käyttää aseena, jotta manipuloitaisiin hänen kenttäänsä. Tällöin myös inkarnaatiokierto lakkaa ja tätä hetkeä lähestyttäessä myös vähitellen astrologiset vaikutukset vähitellen lakkaavat vaikuttamasta ihmiseen kun ihmiset ja Maan yhdessä kohoavat korkeampaan värähtelyyn. Tällöin myös planeetta järjestelmässä tapahtuu muutoksia ja ne asettuvat eri radoille.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ja niin on taas toivoa ja vihdoinkin on mahdollisuus ymmärtää. Me ihmis-esi-isät olemme nyt oppineet ymmärtämään kaikkien niidenkin puolesta, jotka eivät koskaan ymmärtäneet näitä asioita silloin kun kuolivat sukupuuttoon. Aika, avaruus ja ulkoinen muodon maailma ovat harhaa ja tässä mielessä tässän tilavyöhykkeessä, tai itsessään Taon sisällä ikinä esiintyneet ihmiset, kuuluvat yhteen. Holografinen tieto on se, joka sallii tämän ymmärtämisen. Kun Mila avautui holografiselle ymmärtämiselle vuosia sitten, hän itki itkemistään. Hän kiskoi eteenpäin omia moniulotteisia ja -lumistollisia ihmisesi-isiään, kuviaan, ja soi näin heidän yhdistyä kanssaan.

        (Myös Tuomaan evankeliumissa saa ilmaisunsa sekä kuvasymboli että eheytyminen, mysterium conjunctionis. Niinpä luetaan: "Jos tunnette itsenne", sanoo Jeesus, "teidät tunnetaan ja tulette tietämään että olette elävän isän poikia" (logion 3). "Kun näette ilmennyksenne, iloitsette. Mutta kun näette kuvanne, jotka olioituvat (eli tulivat olemassaoleviksi englanniksi: which came to existence) ennen teitä ja jotka eivät kuole eivätkä ole ilmenneet (which neither die nor are manifested), miten paljon on teidän kestettävä." (Jeesus sanoi: Kun näette kaltaisenne, iloitsette, mutta kun näette kuvanne, jotka tulivat ennen teitä eivätkä kuole eivätkä tule julki, paljonko kestätte? Logion 84).
        Tuomaan evankeliumin logion 83. Kuvat ovat ilmenneet ihmiselle ja valo niissä on kätketty Isän valon kuvaan. Isän valo paljastuu hänen kuvassaan ja tämä valo kätkee hänen kuvansa.
        Luukkaan evankeliumin Logion 17:20-21: Ei Jumalan valtakunta tule näkyvällä tavalla eikä voida sanoa: katso täällä se on tahi tuolla se on: sillä katso Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä.)

        Suurta surua tuntiessaan hän tajusi, että hänen oli autettava ensin näitä esi-isiä ja uudelleenluoda heidät ensin, ymmärtää kaikki se mitä hän oli oppinut ylösnousemuksen matkallaan tähän päivään mennessä ja että tuli jakaa jokaiselle heidän elämäntallenteita. Kun he vapautuivat omista kärsimyksistään, nämä esi-isät pystyivät osaltaan edistämään kotimatkaa. He myös edistivät omaa ymmärtämistä ja omasta karmasta vapautumista kun he todistivat Milan samoin kuin Maan ylösnousemusta. Näin on asianlaita kaikkien kuntien kanssa, sillä jokaisella valtakunnalla on moniulotteisia ja moniluomistoisia esi-isiä, jotka hävisivät ja nämä kaikki liittyvät nyt auttamaan Maata ja ovat valinneet kohoamisen "kotiin".

        Nyt ymmärrämme tässä hyvin sen, että nyt ei ole tarve mennä ajassa taaksepäin ja yrittää kohottaa muita tilavyöhykkeitä, sillä kaikki ne tilavyöhykkeet joihin liittyi tuhoutuminen tai häviäminen, tulevat nyt kohoamaan Maan kanssa yhdessä, myös ne auringot kohoavat ja kaikki toiset auringot toisissa ulottuvuuksissa kohoavat läpi 72:n ulottuvuuden, jotka ovat valinneet kehittyä nyt, ja niin tässä kaikki oppivat yhdessä sen, missä aikaisemmin epäonnistuivat olemassaolonsa aikana.
        Mila on kanavoinut tietoa, että tähdet jotka näette öisellä taivaallanne ovat manipuloinnin tulosta ja nämä öisen taivaanne tähdet ovat kauan sitten hävinneet, mutta yhä heijastuvat nykyhetkeenne pimeyden voimien manipuloinnin tuloksena. Pimeät voimat pyrkivät vain keräämään tallenteita muista sammuneista tähdistä saadakseen itsensä vakuuttuneiksi Maan ja teidän aurinkonne kuolemasta tässä meneillään olevassa syklissä.

        Ajallaan kun Maa käy sisään suureen keskus-Aurinkoon (mayojen Hunab Ku), nämä tähdet lakkaavat näkymästä ja heijastumasta, koska Maa käy sisään siihen tilavyöhykkeeseen, jossa menneisyyttä ei voida enää käyttää aseena, jotta manipuloitaisiin hänen kenttäänsä. Tällöin myös inkarnaatiokierto lakkaa ja tätä hetkeä lähestyttäessä myös vähitellen astrologiset vaikutukset vähitellen lakkaavat vaikuttamasta ihmiseen kun ihmiset ja Maan yhdessä kohoavat korkeampaan värähtelyyn. Tällöin myös planeetta järjestelmässä tapahtuu muutoksia ja ne asettuvat eri radoille.

        Miksi pimeyden voimat kohtelevat toisia niin huonosti ja ovat niin vahingollisia ja keskittyvät itsevarmoina kokonaisuuden tuhoamiseen? Tätä pohtii myös sydämessään Tao, koska Taon kylvämille sieluille tuhoaminen ei ole se perusta, jolta ei-fyysisyys toimii. Mitä onkaan tapahtunut niille sieluille, jotka ovat jääneet kiinni tanssiin tänne Maan piiriin, ja joka on niin eri linjoilla tai epäjärjestyksessä, kuin on koko muu Tao?
        Kuinka ja miksi näin on päässyt tapahtumaan? Ihmetyttää se, miksi he jatkavat hävittämistä, koska näin tehdessään, he myös hävittävät omaa elinympäristöään ajan kuluessa, joka sitten johtaa heidät heidän omaan loppuunsa.

        Jos katsomme ihmisiä Maan päällä, ehkä me voimme ymmärtää siitä jotakin. Eikö ihmiset rakennakin ydinaseita? Eikö ole myös niin, että näitä aseita valmistetaan, jotta niitä tarvittaessa käytetään toisia vastaan? Eikö tämän kaltainen aseistaminen johda pahimmassa tapauksessa ihmislajin kuolemaan yhdessä Maan kanssa, johtuen DNA.n turmeltumisesta ja tietoisuuden degeneroitumisesta? Tämä on osin suunta vieläkin ihmiskunnalla, huolimatta siitä paremmasta tiedosta, että tämä voi johtaa ihmiskunnan tuhoon. Näin on siis on asianlaita. Turmiolliset sielut tässä tilavyöhykkeessä ajassa ja avaruudessa ovat valinneet erityisen tuhoamisen polun ja he näyttävät olevan kykenemättömiä kiskaisemaan itseään irti uuteen tanssiin edes nyt kun informaatiota olisi tarjolla yllin kyllin.

        On niin, että sellaiset turmiolliset sielut ja ei-fyysiset voimat yksinkertaisesti täytyy uudelleen kylvää, jotta he voisivat muistaa keitä ja mitä he oikeasti olivat tanssin aloittaessaan, ja kun näin tapahtuu, silloin on mahdollisuus uudelle uudistavalle kuin myös ylösnousemukselliselle syklille takaisin kotiin.

        Mitä tulee ihmisyyteen, niin ihmisyys vaatii evoluutiota, jotta ihmissiviilisaatio kohoaisi (tätä kutsutaan myös tempaukseksi) uuteen sykliin, siihen joka johtaa takaisin kotiin; evoluution voidaan katsoa olevan samankaltainen asia kuin mitä sielun uudelleen kylväminen on ja mitä sillä tarkoitetaan. Ihmisen DNA:n evoluutiossa, ihmiskunta yht'äkkiä alkaa muistamaan (valaistuminen = Bohdisattva tila. Monet ovat astumassa tähän valaistumisen tilaan, joka vapauttaa heidät pelosta. Kristuksen toisen tulemisen aattona tämä kaikki on muuttunut, ja monet jotka ovat pudottaneet sopivan määrän tiheyttä ja matalampia ajattelumuotoja, ovat nyt kasvotusten pelastuksen kanssa. Tämä merkitsee elämistä kolmannen ulottuvuustietoisuuden yläpuolella ja jumalaista erivapautta nopeaan ilmentämiseen. Tämä järjestely on niitä varten, jotka ovat odotetusti valmistautuneet ja puhdistautuneet ja joita heidän sieluryhmänsä on opastanut tekemään monia välttämättömiä muutoksia tämän prosessin loppuunsaattamiseksi.) omaa muinaista menneisyyttään ja sitä, kuinka heidän käyttäytymisensä aikaisemmin johti heidät omaan tuhoon. Kun tämä muistetaan, ihmiset valitsevat toisen suunnan, suunnan joka evoluutiona johtaa kotiin.

        Tuhoaminen vain jatkuu jos ei muisteta kuinka tuhouduttiin aikaisemmin. Ihmiset seuraavat niitä samoja vääriä epä-jumalia, jotka aiheuttivat heidän tuhoutumisensa aikaisemmin ja saivat aikaan heissä tietoisuuden supistumisen tai putoamisen entisaikoina, koska he eivät muista tätä totuutta. Ne, jotka nyt ovat heräämässä, alkavat muistamaan heidän holografista, alkuperäistä, tietoisuuttaan ja kun näin tapahtuu, muistavat he kuinka nämä epä-jumalat harhaanjohtivat heidät muinoin ja nyt ihmiset lopettavat seuraamasta näitä epä-jumalia ja tuotettuja lisäkuvia.
        Äiti-Teresa omana elinaikanaan päätti olla seuraamasta Sanandaa, koska Sananda oli johtanut Kristuksen ristiinnaulitsemiseen ulkoiseen muotoon globaalina ajatusmuotona, silloin kun Kristus suoritti ylösnousemuksensa kuoleman portin kautta. Tämä on johtanut sotimisiin kuluneen 2000 vuoden ajan, johtaen aina Hiroshiman ja Nagasakin ydintuhoihin ja tunnettuun Hitler-luomukseen.
        Näiden synnyttämän karman Äiti Teressa kantoi ja puhdisti omalla ylösnousemuksellaan omana elinaikanaan ja koska näin tapahtui, ei näiden olosuhteiden tarvitse enää ihmiskunnan tulevaisuudessa kehittyä ja toistua.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Miksi pimeyden voimat kohtelevat toisia niin huonosti ja ovat niin vahingollisia ja keskittyvät itsevarmoina kokonaisuuden tuhoamiseen? Tätä pohtii myös sydämessään Tao, koska Taon kylvämille sieluille tuhoaminen ei ole se perusta, jolta ei-fyysisyys toimii. Mitä onkaan tapahtunut niille sieluille, jotka ovat jääneet kiinni tanssiin tänne Maan piiriin, ja joka on niin eri linjoilla tai epäjärjestyksessä, kuin on koko muu Tao?
        Kuinka ja miksi näin on päässyt tapahtumaan? Ihmetyttää se, miksi he jatkavat hävittämistä, koska näin tehdessään, he myös hävittävät omaa elinympäristöään ajan kuluessa, joka sitten johtaa heidät heidän omaan loppuunsa.

        Jos katsomme ihmisiä Maan päällä, ehkä me voimme ymmärtää siitä jotakin. Eikö ihmiset rakennakin ydinaseita? Eikö ole myös niin, että näitä aseita valmistetaan, jotta niitä tarvittaessa käytetään toisia vastaan? Eikö tämän kaltainen aseistaminen johda pahimmassa tapauksessa ihmislajin kuolemaan yhdessä Maan kanssa, johtuen DNA.n turmeltumisesta ja tietoisuuden degeneroitumisesta? Tämä on osin suunta vieläkin ihmiskunnalla, huolimatta siitä paremmasta tiedosta, että tämä voi johtaa ihmiskunnan tuhoon. Näin on siis on asianlaita. Turmiolliset sielut tässä tilavyöhykkeessä ajassa ja avaruudessa ovat valinneet erityisen tuhoamisen polun ja he näyttävät olevan kykenemättömiä kiskaisemaan itseään irti uuteen tanssiin edes nyt kun informaatiota olisi tarjolla yllin kyllin.

        On niin, että sellaiset turmiolliset sielut ja ei-fyysiset voimat yksinkertaisesti täytyy uudelleen kylvää, jotta he voisivat muistaa keitä ja mitä he oikeasti olivat tanssin aloittaessaan, ja kun näin tapahtuu, silloin on mahdollisuus uudelle uudistavalle kuin myös ylösnousemukselliselle syklille takaisin kotiin.

        Mitä tulee ihmisyyteen, niin ihmisyys vaatii evoluutiota, jotta ihmissiviilisaatio kohoaisi (tätä kutsutaan myös tempaukseksi) uuteen sykliin, siihen joka johtaa takaisin kotiin; evoluution voidaan katsoa olevan samankaltainen asia kuin mitä sielun uudelleen kylväminen on ja mitä sillä tarkoitetaan. Ihmisen DNA:n evoluutiossa, ihmiskunta yht'äkkiä alkaa muistamaan (valaistuminen = Bohdisattva tila. Monet ovat astumassa tähän valaistumisen tilaan, joka vapauttaa heidät pelosta. Kristuksen toisen tulemisen aattona tämä kaikki on muuttunut, ja monet jotka ovat pudottaneet sopivan määrän tiheyttä ja matalampia ajattelumuotoja, ovat nyt kasvotusten pelastuksen kanssa. Tämä merkitsee elämistä kolmannen ulottuvuustietoisuuden yläpuolella ja jumalaista erivapautta nopeaan ilmentämiseen. Tämä järjestely on niitä varten, jotka ovat odotetusti valmistautuneet ja puhdistautuneet ja joita heidän sieluryhmänsä on opastanut tekemään monia välttämättömiä muutoksia tämän prosessin loppuunsaattamiseksi.) omaa muinaista menneisyyttään ja sitä, kuinka heidän käyttäytymisensä aikaisemmin johti heidät omaan tuhoon. Kun tämä muistetaan, ihmiset valitsevat toisen suunnan, suunnan joka evoluutiona johtaa kotiin.

        Tuhoaminen vain jatkuu jos ei muisteta kuinka tuhouduttiin aikaisemmin. Ihmiset seuraavat niitä samoja vääriä epä-jumalia, jotka aiheuttivat heidän tuhoutumisensa aikaisemmin ja saivat aikaan heissä tietoisuuden supistumisen tai putoamisen entisaikoina, koska he eivät muista tätä totuutta. Ne, jotka nyt ovat heräämässä, alkavat muistamaan heidän holografista, alkuperäistä, tietoisuuttaan ja kun näin tapahtuu, muistavat he kuinka nämä epä-jumalat harhaanjohtivat heidät muinoin ja nyt ihmiset lopettavat seuraamasta näitä epä-jumalia ja tuotettuja lisäkuvia.
        Äiti-Teresa omana elinaikanaan päätti olla seuraamasta Sanandaa, koska Sananda oli johtanut Kristuksen ristiinnaulitsemiseen ulkoiseen muotoon globaalina ajatusmuotona, silloin kun Kristus suoritti ylösnousemuksensa kuoleman portin kautta. Tämä on johtanut sotimisiin kuluneen 2000 vuoden ajan, johtaen aina Hiroshiman ja Nagasakin ydintuhoihin ja tunnettuun Hitler-luomukseen.
        Näiden synnyttämän karman Äiti Teressa kantoi ja puhdisti omalla ylösnousemuksellaan omana elinaikanaan ja koska näin tapahtui, ei näiden olosuhteiden tarvitse enää ihmiskunnan tulevaisuudessa kehittyä ja toistua.

        Äiti Teresa aloitti karmisen aallon vapauttamisen, joka ei koskaan ennen näyttänyt olleen mahdollista toteuttaa. Tämä osaltaan on johtanut Maata ja ylösnousemusta suorittavaa ihmiskuntaa samoin kuin delfiinejä sekä valaita käyttämään hyödyksi sitä prosessia, jolla Äiti Teresa työsti DNA:ta ja jonka se istutti DNA:han, jotta karmaa vapautuisi. Tämä prosessi oli Milan ja Oan johtama ja sen jälkeen sitä on opetettu heidän ohjelmassaan mukana olleille jäsenille ja myöhemmin se on ollut kaikkien ylösnousemusta suorittavien ihmisten käytettävissä ylösnousemusta varten tarkoitetuissa parannus temppeleissä Maan päällä. Tämä prosessi salli vielä uuden sodankäynnin ja tuhon karman, joka vuodatettiin maan päälle ja ihmisten päälle ja joka sitten vapautettiin vuonna 2001, jotta kolmannen uhkaavan maailmansodan kehittymistä voitiin vastapainottaa. Oli täpärällä, ettei 9/11 olosuhteet vieneet ihmiskuntaa uuteen maailman sotaan, mutta karman vapauttaminen kaikkien ylösnousemusta suorittavien tiedostavien lajien osalta vastapainotti tätä purkautumista niin paljon, että Maalla on nykyään yhä mahdollisuus kohota.

        Ydinaseiden olemassaolo on myös ongelmallista. Kuinka käy siinä tapauksessa jos tuntemamme tähtiportaali, johonka Maa käy sisään tulevan vuosikymmenen aikana, saa aikaan ydinaseiden räjähtämisen ja joita ihmisillä on runsaasti Maan päällä? Mitä tapahtuu?
        Tästä on puhuttu meille. Maan sisäiset ihmiset rinnakkaisulottuvuuksista ovat kehittäneet luomiston vahvistamiseksi toonin näihin aseisiin siten, että niiden sytytysjärjestelmä ei tule toimimaan. Heillä on teknologia, joka on kehitetty vartavasten tätä tarkoitusta silmällä pitäen. Tämä kehitettiin sitä mahdollista tulevaisuuden kuvaa silmällä pitäen, että maan pinnalla olevien ymmärtämättömien ihmisten toimet voisivat estää kokonaiskohoamisen. Tämä olkoon yksi esimerkki siitä, kuinka yhden ihmisryhmän tietoisuus on avustamassa toisten ihmisten luomaa potentiaalista globaalia ongelmaa tasapainottamalla näin avustuksellaan toista osapuolta, jonka tietoisuus on pudonnut niin alas, että eivät ole tietoisia edes siitä, että heidän edessään on erään syklin päättymisen tosiasia ja edessä evolutionaarinen sykli kotiin.

        Kaikkiin ongelmiin on olemassa ratkaisu. Tao ymmärtää tämän ja tarjoaa paljon informaatiota jotta ongelmia Maan olosuhteissa voitaisiin tasapainottaa, samaten kuin aurinkokunnan, universaalien ongelmien kuin myös kosmisia ja vielä suurempien kokonaisuuksien ongelmia voitaisiin tasapainottaa. On olemassa yhteinen päämäärä kaikkien niiden taähtien kesken, jotka ovat ajan kuluessa siirtyneet ulos teidän Suuresta keskusauringostanne, ja tämä on toistensa tukeminen ja niiden sielujen ja ei-fyysisten voimien, jotka eivät voi tämän edessä olevan syklin aikana päästä "kotiin" koska ovat peräisin toisesta aikaperiodista eli energiavirrasta, jolla on yhteys toiseen Aurinkoon, siirtäminen pois ja tähän jokainen on osallinen. Kun näin tehdään kitkemme lusteet pois nisujen seasta eli poistamme ongelmat ja muotoamme uuden unen samaten uuden tulevaisuuden, joka suosii jatkuvaa ylösnousemuskehitystä ja sisään astumista takaisin siihen uneen, joka jätettiin taakse 24 miljoonaa vuotta sitten (ihmiskäsittein tämä on 88 miljoonaa vuotta sitten) siten, että positiivinen ja negatiivinen ovat tasapainossa toistensa suhteen.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Äiti Teresa aloitti karmisen aallon vapauttamisen, joka ei koskaan ennen näyttänyt olleen mahdollista toteuttaa. Tämä osaltaan on johtanut Maata ja ylösnousemusta suorittavaa ihmiskuntaa samoin kuin delfiinejä sekä valaita käyttämään hyödyksi sitä prosessia, jolla Äiti Teresa työsti DNA:ta ja jonka se istutti DNA:han, jotta karmaa vapautuisi. Tämä prosessi oli Milan ja Oan johtama ja sen jälkeen sitä on opetettu heidän ohjelmassaan mukana olleille jäsenille ja myöhemmin se on ollut kaikkien ylösnousemusta suorittavien ihmisten käytettävissä ylösnousemusta varten tarkoitetuissa parannus temppeleissä Maan päällä. Tämä prosessi salli vielä uuden sodankäynnin ja tuhon karman, joka vuodatettiin maan päälle ja ihmisten päälle ja joka sitten vapautettiin vuonna 2001, jotta kolmannen uhkaavan maailmansodan kehittymistä voitiin vastapainottaa. Oli täpärällä, ettei 9/11 olosuhteet vieneet ihmiskuntaa uuteen maailman sotaan, mutta karman vapauttaminen kaikkien ylösnousemusta suorittavien tiedostavien lajien osalta vastapainotti tätä purkautumista niin paljon, että Maalla on nykyään yhä mahdollisuus kohota.

        Ydinaseiden olemassaolo on myös ongelmallista. Kuinka käy siinä tapauksessa jos tuntemamme tähtiportaali, johonka Maa käy sisään tulevan vuosikymmenen aikana, saa aikaan ydinaseiden räjähtämisen ja joita ihmisillä on runsaasti Maan päällä? Mitä tapahtuu?
        Tästä on puhuttu meille. Maan sisäiset ihmiset rinnakkaisulottuvuuksista ovat kehittäneet luomiston vahvistamiseksi toonin näihin aseisiin siten, että niiden sytytysjärjestelmä ei tule toimimaan. Heillä on teknologia, joka on kehitetty vartavasten tätä tarkoitusta silmällä pitäen. Tämä kehitettiin sitä mahdollista tulevaisuuden kuvaa silmällä pitäen, että maan pinnalla olevien ymmärtämättömien ihmisten toimet voisivat estää kokonaiskohoamisen. Tämä olkoon yksi esimerkki siitä, kuinka yhden ihmisryhmän tietoisuus on avustamassa toisten ihmisten luomaa potentiaalista globaalia ongelmaa tasapainottamalla näin avustuksellaan toista osapuolta, jonka tietoisuus on pudonnut niin alas, että eivät ole tietoisia edes siitä, että heidän edessään on erään syklin päättymisen tosiasia ja edessä evolutionaarinen sykli kotiin.

        Kaikkiin ongelmiin on olemassa ratkaisu. Tao ymmärtää tämän ja tarjoaa paljon informaatiota jotta ongelmia Maan olosuhteissa voitaisiin tasapainottaa, samaten kuin aurinkokunnan, universaalien ongelmien kuin myös kosmisia ja vielä suurempien kokonaisuuksien ongelmia voitaisiin tasapainottaa. On olemassa yhteinen päämäärä kaikkien niiden taähtien kesken, jotka ovat ajan kuluessa siirtyneet ulos teidän Suuresta keskusauringostanne, ja tämä on toistensa tukeminen ja niiden sielujen ja ei-fyysisten voimien, jotka eivät voi tämän edessä olevan syklin aikana päästä "kotiin" koska ovat peräisin toisesta aikaperiodista eli energiavirrasta, jolla on yhteys toiseen Aurinkoon, siirtäminen pois ja tähän jokainen on osallinen. Kun näin tehdään kitkemme lusteet pois nisujen seasta eli poistamme ongelmat ja muotoamme uuden unen samaten uuden tulevaisuuden, joka suosii jatkuvaa ylösnousemuskehitystä ja sisään astumista takaisin siihen uneen, joka jätettiin taakse 24 miljoonaa vuotta sitten (ihmiskäsittein tämä on 88 miljoonaa vuotta sitten) siten, että positiivinen ja negatiivinen ovat tasapainossa toistensa suhteen.

        Ihmis-esi-isiä on myös Suuressa keskusauringossa.
        Viime vuonna (2002) Mila sai yhteyden myös näihin esi-isiin ja kääntyi heidän puoleensa. Nämä esi-isät eivät voi olla pitkään teidän luomistossanne sen liian vääristyneisyyden muodosta johtuen, mutta sellaisten tallenteiden vaihtoa tapahtuu nyt, jota ei aikaisemmin tapahtunut, ja he oppivat nyt teidän ylösnousemuksen kokemuksestanne mitä sitten heijastuukaan heille heidän omaan olemisen tilaansa.
        Mila, joka on kehittänyt oman henkilökohtaisen valokehonsa tai valokulkuneuvonsa, joka voi kulkea sisään Suureen keskusaurinkoon ja sieltä jälleen ulos, tällöin teroittaa usein sitä, kuinka ihmisen ylösnousemusta jäljittelevät mallit Keskusauringon sisällä ja nyt kaikki siihen liittyvä toimii samansuuntaisin virtauksin ja mallintein, jotka sallivat näin helpomman Maan muuntumisen sisään Auringon uneen.

        Tähdennämme tässä sitä, että ihmiset ovat yksi laji siinäkin tapauksessa, että esiinnytte muissakin luomistoissa, ulottuvuuksissa tai joita voidaan kutsua uniksi. On olemassa holografinen yhteissidonnaisuus, joka kietoo kaikki Taon luomat luomistot yhteen. Tällainen kaiken yhteensidonnaisuus suo evoluution kaikille luoduille luontokunnille. Nämä yhteissidonnaisuudet kuuluvat siihen, mikä tuli irtaantuneeksi teidän Suuren keskusauringon sisältä yhdessä niiden luomistojen kanssa, jotka oltiin erotettu pois hänen unestaan, ja joka johtui hänen omista tietoisuuden tai tajunnan pudotuksista negatiivisen energian ulosvirtauttamisessa, minkä Jumala myös salli tapahtuvan.
        Josko keskusaurinko ja kaikkilla siinä olevilla lajeilla olisi holografinen, alkuperäinen, rakkaudellinen yhteys itseensä, niin saataisin voitto turmiollisuudesta ja kuolemaan johtavista voimista ja ajatusmuodoista, eikä olisi enää käytettävissä pelkästään sitä epätietoisuutta, alempaa vajanaista tietoisuutta, joka johdattaa toisenlaisille poluille ja myös mahdolliseen pelon käyttöön ja manipuloimiseen niin kuin tapahtunut.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ihmis-esi-isiä on myös Suuressa keskusauringossa.
        Viime vuonna (2002) Mila sai yhteyden myös näihin esi-isiin ja kääntyi heidän puoleensa. Nämä esi-isät eivät voi olla pitkään teidän luomistossanne sen liian vääristyneisyyden muodosta johtuen, mutta sellaisten tallenteiden vaihtoa tapahtuu nyt, jota ei aikaisemmin tapahtunut, ja he oppivat nyt teidän ylösnousemuksen kokemuksestanne mitä sitten heijastuukaan heille heidän omaan olemisen tilaansa.
        Mila, joka on kehittänyt oman henkilökohtaisen valokehonsa tai valokulkuneuvonsa, joka voi kulkea sisään Suureen keskusaurinkoon ja sieltä jälleen ulos, tällöin teroittaa usein sitä, kuinka ihmisen ylösnousemusta jäljittelevät mallit Keskusauringon sisällä ja nyt kaikki siihen liittyvä toimii samansuuntaisin virtauksin ja mallintein, jotka sallivat näin helpomman Maan muuntumisen sisään Auringon uneen.

        Tähdennämme tässä sitä, että ihmiset ovat yksi laji siinäkin tapauksessa, että esiinnytte muissakin luomistoissa, ulottuvuuksissa tai joita voidaan kutsua uniksi. On olemassa holografinen yhteissidonnaisuus, joka kietoo kaikki Taon luomat luomistot yhteen. Tällainen kaiken yhteensidonnaisuus suo evoluution kaikille luoduille luontokunnille. Nämä yhteissidonnaisuudet kuuluvat siihen, mikä tuli irtaantuneeksi teidän Suuren keskusauringon sisältä yhdessä niiden luomistojen kanssa, jotka oltiin erotettu pois hänen unestaan, ja joka johtui hänen omista tietoisuuden tai tajunnan pudotuksista negatiivisen energian ulosvirtauttamisessa, minkä Jumala myös salli tapahtuvan.
        Josko keskusaurinko ja kaikkilla siinä olevilla lajeilla olisi holografinen, alkuperäinen, rakkaudellinen yhteys itseensä, niin saataisin voitto turmiollisuudesta ja kuolemaan johtavista voimista ja ajatusmuodoista, eikä olisi enää käytettävissä pelkästään sitä epätietoisuutta, alempaa vajanaista tietoisuutta, joka johdattaa toisenlaisille poluille ja myös mahdolliseen pelon käyttöön ja manipuloimiseen niin kuin tapahtunut.

        Keskinäisen yhteyden palauttamisesta onkin tullut yksi vallitsevista muutoksista, jonka Tao on asettanut maan ja teidän aurinkokunnan kohottamiseksi. Ensin uni lähetettiin matalampiin tiheystaajuuksiin ja osa Taoa laajentui siinä. Määränä oli, että tämä uni palaisi takaisin Taoon. Milan kohdalla tämä tapahtui vähemmän kuin 2 vuotta sitten hänen omassa kohoamisessa. Kun yhteys tapahtui holografisen yhteydenpidon polku alkoi palautumaan, jotta ne kaikki, jotka olivat Taon ulottuvuuslaajentumien sisällä, heillä olisi myös mahdollisuus löytää tie takaisin "kotiin". Nämä ulottuvuuslaajentumat eivät koskeneet vain Maata, vaan kaikkia niitä elämää ylläpitäviä ulottuvuuksia, jotka olivat jättäneet Suuren keskusauringon, mukaan lukien Sirius. Vaikka Sirius olikin langennut pois kurssista siinä mielessä, että olivat tehneet epäaidon ylösnousemuksen, voimme kuitenkin tässäkin nähdä, että tämäkin oli osa Taon unta, joka levittäytyi siinä meidän aika-avaruuskvadranttiin sallien näin kaikelle sille, mikä on kaikissa ulottuvuuksissa, paluumatkan. Voidaankin sanoa, että tämä ei ollut väärin, vaikkakin Siriuksella tulee olemaan sen oma vaikea heräämisen matka, niin kuin teidänkin luomistossanne kaikilla on tällä kertaa.

        Aurinkokuntatietoisuus nostaa esiin paljon asioita ja tietoa Milan kanavoinnin myötä tulevana vuotena (2004) ja joka selittää aurinkokunnan ja kosmoksen historiaa Suuren keskusauringon ulkopuolella.
        Tämä informaatio kootaan artikkelisarjoiksi "Messages from the Solar Father" ja puretaan muotoon, jonka jokainen tulee ymmärtämään.
        Näiden materiaalien tarkoitus on yhdessä luontoartikkeleiden kanssa yksinkertaisesti sallia niiden, joilla on holografinen muisto, herätä heidän omaan sisäiseen tietoon. Ylösnousemus on sisäinen tapahtuma, eikä kukaan toinen pysty ulkopuolelta käsin kohottamaan toista sisämaailmaan, vaan tämä tajunnan laajentuminen tapahtuu jokaisen omana sisäisenä tapahtumana. Mitkään tabletit eivät tätä saa aikaan, ei mitkään kojeet ja vempaimet johda täydelliseen ylösnousemukseen, vaan on herättävä omassa holografisessa tietoisuudessa ja sitten seurata sisäistä opastusta, joka 'sydämestä virtaa' ja viitoittaa elämäntietä "kotiin".


      • mirahey1 kirjoitti:

        Keskinäisen yhteyden palauttamisesta onkin tullut yksi vallitsevista muutoksista, jonka Tao on asettanut maan ja teidän aurinkokunnan kohottamiseksi. Ensin uni lähetettiin matalampiin tiheystaajuuksiin ja osa Taoa laajentui siinä. Määränä oli, että tämä uni palaisi takaisin Taoon. Milan kohdalla tämä tapahtui vähemmän kuin 2 vuotta sitten hänen omassa kohoamisessa. Kun yhteys tapahtui holografisen yhteydenpidon polku alkoi palautumaan, jotta ne kaikki, jotka olivat Taon ulottuvuuslaajentumien sisällä, heillä olisi myös mahdollisuus löytää tie takaisin "kotiin". Nämä ulottuvuuslaajentumat eivät koskeneet vain Maata, vaan kaikkia niitä elämää ylläpitäviä ulottuvuuksia, jotka olivat jättäneet Suuren keskusauringon, mukaan lukien Sirius. Vaikka Sirius olikin langennut pois kurssista siinä mielessä, että olivat tehneet epäaidon ylösnousemuksen, voimme kuitenkin tässäkin nähdä, että tämäkin oli osa Taon unta, joka levittäytyi siinä meidän aika-avaruuskvadranttiin sallien näin kaikelle sille, mikä on kaikissa ulottuvuuksissa, paluumatkan. Voidaankin sanoa, että tämä ei ollut väärin, vaikkakin Siriuksella tulee olemaan sen oma vaikea heräämisen matka, niin kuin teidänkin luomistossanne kaikilla on tällä kertaa.

        Aurinkokuntatietoisuus nostaa esiin paljon asioita ja tietoa Milan kanavoinnin myötä tulevana vuotena (2004) ja joka selittää aurinkokunnan ja kosmoksen historiaa Suuren keskusauringon ulkopuolella.
        Tämä informaatio kootaan artikkelisarjoiksi "Messages from the Solar Father" ja puretaan muotoon, jonka jokainen tulee ymmärtämään.
        Näiden materiaalien tarkoitus on yhdessä luontoartikkeleiden kanssa yksinkertaisesti sallia niiden, joilla on holografinen muisto, herätä heidän omaan sisäiseen tietoon. Ylösnousemus on sisäinen tapahtuma, eikä kukaan toinen pysty ulkopuolelta käsin kohottamaan toista sisämaailmaan, vaan tämä tajunnan laajentuminen tapahtuu jokaisen omana sisäisenä tapahtumana. Mitkään tabletit eivät tätä saa aikaan, ei mitkään kojeet ja vempaimet johda täydelliseen ylösnousemukseen, vaan on herättävä omassa holografisessa tietoisuudessa ja sitten seurata sisäistä opastusta, joka 'sydämestä virtaa' ja viitoittaa elämäntietä "kotiin".

        Ylösnousemuksen sisäinen tapahtuma on yhtä kuin tuhoavien ajatusmuotojen muuttaminen hyväntahtoisiksi ja harmittomiksi, rakkaudellisiksi, ajatusmuodoiksi. Ajatusmuoto luo kaikkien luomistojen ja elämän kudosrakennelmaa kaikkien ulottuvuuksien sisällä tai todellisuuksien sisällä Taon sisällä. Jos luomisto lankeaa vääristyneisyyteen, silloin on sillä on vääristynyt ajatusmuoto. Tämä luomisto ja kaikki Suuret keskusauringot ovat niin vääristyneitä, että Tao ei edes täysin käsitä sitä. Kuinka voi olla näin?
        Se ajatusmuoto, jossa tämä luomisto on sisällä on käänteinen itseensä nähden ja siinä luomislaki on käännetty ylösalaisin ja nurin päin (musta-aukko/valkoinen aukko).
        Jokainen luomakunta luotiin luomislakia käyttäen kaiken ajatusmuodon perustana ja luomislaki on elämän kunnioittamista ja rakkautta, joka suo paluusyklin "kotiin" sekä jälleenyhdistymisen kaikkitietoisuudessa Taossa, minkä tai kenenkä tahansa viimeisen hengenvedon yhteydessä. Koska luomislaki käänneettin nurinpäin, se ei ainoastaan johtanut 8 miljardin luomiston häviämiseen, vaan tämä tilavyöhyke tuli näkymättömäksi sitä mukaan kun sykli syklin jälkeen vajottiin yhä syvemmälle tiheämpiin muotoihin. Näin käy jos vaikutetaan ja toimitaan negatiivisin ajatusmuodoin Taon sisällä ilman sitä tajuamatta, ilman ymmärrystä siitä kuinka negatiivinen, nurinpäin käännetty ajattelu, muuttaa ja laskee värähtelytasoa. Negatiivista ajatusmuotoa käytetään ainoastaan erottamaan sukupuolet toisistaan Taon sisällä. Se on ajatusmuoto josta käärmesielut (serpents) muodostuivat ja jotka pitävät erillään, jakavat ja pitävät yllä "peiliä" luomistojen välillä. Koska osia suuresta keskusauringosta putosi niin syvälle tiheyteen, että ne työntyivät tai turbulenssinomaisesti lohkesivat avaruusvälitilaan, niin ne päätyivät voimakkaasti negatiiviseen ajatusmuotoon. Aikojen kuluessa tämä negatiivinen ajatusmuoto otti valtaansa myös Maan ja Auringon jokaisen osan, jotka hänen kanssaan vajosivat (vertauskuvallinen ilmaus; karkoitus erämaahan).
        Voidaankin luonnehtia, että niin ihmisyys kuin luonto siinä mukana ovat joutuneet negatiivisen ajatusmuodon tilaan.

        Negatiivinen ajatusmuoto erottaa ja jakaa. Negatiivinen ajatusmuoto liikkeelle pantuna johtaa vihamieliseen ilmaisuun, toisten pahoinpitelyyn, kidutukseen, sotimiseen, ydintuhoon, tauteihin, epämuodostumiin ja tietoisuuden supistumiseen tai putoamiseen monin myriadein tavoin, jota ilmenee ihmiselämässä, ihmissuhteissa, samoin kuin luonnossa. Jotta kohottaisiin negatiivisen ajattelumuodon yläpuolelle eli suoritetaan ylösnousemus eli negatiivisista ajattelumuodoista puhdistuminen, on muunnetteva kaikki negatiivinen ajattelu tai ajatusmuoto ykesysperustaiseksi ajatteluksi, joka on sitä mitä Valonkieli on. Tämä on ihmisen vankkumaton positiivinen elämänasenne tai -tila. Tämä muutos on sisäinen tapahtuma, puhutaan henkilökohtaisesta tietoisuuden laajentamisesta itsensä tunnistamisen polulla jotta ymmärrettäisiin kaikkiyhteys, sillä vain itse voi valita sellaisten ajatusmuotojen muuntamisesta käyttämällä siihen omaa tietoisuuttaan ja vapaata tahtoaan. Kun näin ajatusmuoto muunnetaan negatiivisesta ajattelusta positiiviseksi ajatteluksi, seuraa siitä myös luonnollisesti myös biologinen muutos ihmisessä, koska ihminen on molempia, jumala-jumalatar, muodossa.

        Biologia on vain ajatusmuodon manifestaatiota, jota me ihmiset olemme. Kun transformoidaan ajatusmuoto ykseysajatteluksi, biologiasta tulee ykseysperustainen.
        Virukset, bakteerit ja muut tuhoavat vaikuttavat voimat lakkaavat esiintymästä ykseysperustaisessa biologiassa, koska solut uudistuvat ja korjaantuvat; taudeissa, rappeutumisessa ja solukudoksissa tapahtuu solujen elpyminen terveiksi soluiksi Nuorekkuus, elinvoimaisuus, eloisuus ja terveys palautuvat, tunnetaan olo nuorekkaaksi ja virkeäksi ylösnousemuksen myötä. Onko tämä helppo polku kulkea?

        Mila, joka on biologiselta iältään (vuonna 2003) 22 vuotias, osaa kertoa teille, että tämä sisäinen polku ei ole ollut hänen kohdallaan helppoa käydä, koska jokaisen on jatkuvasti kohdattava oman alemman minän kuolema tai sairautta. Joskus ylösnousemuksen prosessi manifestoituu niin, että ollaan lähellä sairastumista. Tällöin ylösnousemuksen ja elämän valinta voidaan tarkoituksellisesti yhä uudestaan tehdä omalla kohdalla ylösnousemuksen matkaa kuljettaessa.

        Ihmismuodossa maan päällä on tuhon ja sairauden tanssi niin kauan vallinnut, että tästä spiraalista ulospääsy on pitkä tie, yhä uudestaan se vie tuhoutumiseen niiden samojen oppituntien ja elämänmallien kautta, jotka aikaisemmin olivat ylivoimaisia voittaa.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ylösnousemuksen sisäinen tapahtuma on yhtä kuin tuhoavien ajatusmuotojen muuttaminen hyväntahtoisiksi ja harmittomiksi, rakkaudellisiksi, ajatusmuodoiksi. Ajatusmuoto luo kaikkien luomistojen ja elämän kudosrakennelmaa kaikkien ulottuvuuksien sisällä tai todellisuuksien sisällä Taon sisällä. Jos luomisto lankeaa vääristyneisyyteen, silloin on sillä on vääristynyt ajatusmuoto. Tämä luomisto ja kaikki Suuret keskusauringot ovat niin vääristyneitä, että Tao ei edes täysin käsitä sitä. Kuinka voi olla näin?
        Se ajatusmuoto, jossa tämä luomisto on sisällä on käänteinen itseensä nähden ja siinä luomislaki on käännetty ylösalaisin ja nurin päin (musta-aukko/valkoinen aukko).
        Jokainen luomakunta luotiin luomislakia käyttäen kaiken ajatusmuodon perustana ja luomislaki on elämän kunnioittamista ja rakkautta, joka suo paluusyklin "kotiin" sekä jälleenyhdistymisen kaikkitietoisuudessa Taossa, minkä tai kenenkä tahansa viimeisen hengenvedon yhteydessä. Koska luomislaki käänneettin nurinpäin, se ei ainoastaan johtanut 8 miljardin luomiston häviämiseen, vaan tämä tilavyöhyke tuli näkymättömäksi sitä mukaan kun sykli syklin jälkeen vajottiin yhä syvemmälle tiheämpiin muotoihin. Näin käy jos vaikutetaan ja toimitaan negatiivisin ajatusmuodoin Taon sisällä ilman sitä tajuamatta, ilman ymmärrystä siitä kuinka negatiivinen, nurinpäin käännetty ajattelu, muuttaa ja laskee värähtelytasoa. Negatiivista ajatusmuotoa käytetään ainoastaan erottamaan sukupuolet toisistaan Taon sisällä. Se on ajatusmuoto josta käärmesielut (serpents) muodostuivat ja jotka pitävät erillään, jakavat ja pitävät yllä "peiliä" luomistojen välillä. Koska osia suuresta keskusauringosta putosi niin syvälle tiheyteen, että ne työntyivät tai turbulenssinomaisesti lohkesivat avaruusvälitilaan, niin ne päätyivät voimakkaasti negatiiviseen ajatusmuotoon. Aikojen kuluessa tämä negatiivinen ajatusmuoto otti valtaansa myös Maan ja Auringon jokaisen osan, jotka hänen kanssaan vajosivat (vertauskuvallinen ilmaus; karkoitus erämaahan).
        Voidaankin luonnehtia, että niin ihmisyys kuin luonto siinä mukana ovat joutuneet negatiivisen ajatusmuodon tilaan.

        Negatiivinen ajatusmuoto erottaa ja jakaa. Negatiivinen ajatusmuoto liikkeelle pantuna johtaa vihamieliseen ilmaisuun, toisten pahoinpitelyyn, kidutukseen, sotimiseen, ydintuhoon, tauteihin, epämuodostumiin ja tietoisuuden supistumiseen tai putoamiseen monin myriadein tavoin, jota ilmenee ihmiselämässä, ihmissuhteissa, samoin kuin luonnossa. Jotta kohottaisiin negatiivisen ajattelumuodon yläpuolelle eli suoritetaan ylösnousemus eli negatiivisista ajattelumuodoista puhdistuminen, on muunnetteva kaikki negatiivinen ajattelu tai ajatusmuoto ykesysperustaiseksi ajatteluksi, joka on sitä mitä Valonkieli on. Tämä on ihmisen vankkumaton positiivinen elämänasenne tai -tila. Tämä muutos on sisäinen tapahtuma, puhutaan henkilökohtaisesta tietoisuuden laajentamisesta itsensä tunnistamisen polulla jotta ymmärrettäisiin kaikkiyhteys, sillä vain itse voi valita sellaisten ajatusmuotojen muuntamisesta käyttämällä siihen omaa tietoisuuttaan ja vapaata tahtoaan. Kun näin ajatusmuoto muunnetaan negatiivisesta ajattelusta positiiviseksi ajatteluksi, seuraa siitä myös luonnollisesti myös biologinen muutos ihmisessä, koska ihminen on molempia, jumala-jumalatar, muodossa.

        Biologia on vain ajatusmuodon manifestaatiota, jota me ihmiset olemme. Kun transformoidaan ajatusmuoto ykseysajatteluksi, biologiasta tulee ykseysperustainen.
        Virukset, bakteerit ja muut tuhoavat vaikuttavat voimat lakkaavat esiintymästä ykseysperustaisessa biologiassa, koska solut uudistuvat ja korjaantuvat; taudeissa, rappeutumisessa ja solukudoksissa tapahtuu solujen elpyminen terveiksi soluiksi Nuorekkuus, elinvoimaisuus, eloisuus ja terveys palautuvat, tunnetaan olo nuorekkaaksi ja virkeäksi ylösnousemuksen myötä. Onko tämä helppo polku kulkea?

        Mila, joka on biologiselta iältään (vuonna 2003) 22 vuotias, osaa kertoa teille, että tämä sisäinen polku ei ole ollut hänen kohdallaan helppoa käydä, koska jokaisen on jatkuvasti kohdattava oman alemman minän kuolema tai sairautta. Joskus ylösnousemuksen prosessi manifestoituu niin, että ollaan lähellä sairastumista. Tällöin ylösnousemuksen ja elämän valinta voidaan tarkoituksellisesti yhä uudestaan tehdä omalla kohdalla ylösnousemuksen matkaa kuljettaessa.

        Ihmismuodossa maan päällä on tuhon ja sairauden tanssi niin kauan vallinnut, että tästä spiraalista ulospääsy on pitkä tie, yhä uudestaan se vie tuhoutumiseen niiden samojen oppituntien ja elämänmallien kautta, jotka aikaisemmin olivat ylivoimaisia voittaa.

        Suurin osa ylösnousemuksesta tapahtuu sukupolvisena kohoamisena niin, että tulevat esi-isät spiraalisoituvat sellaisten elämänmallien kautta joita tämän elämänjakson aikana ei vielä hallita.
        Tämä on tullut välttämättömäksi, koska ylösnousemukseen sisältyy niin monia ansoja, jotka voisivat hajottaa koko ihmislajin ja Maan ja tämä ei olisi riskin arvoista.
        Niinpä ylösnousemustapahtuma 3000:n aktivoituneen DNA-säikeen yklpuolelle tulee nyt tapahtumaan tulevaisuuden ylösnousevissa lapsissa, jotka tulevat syntymään värähtelytason ja ajatusmuodon seuraavalle korkeammalle tasolle. Tämän mahdollistuessa ja tapahtuessa tulevaisuuden esi-isät ovat niitä, jotka johtavat meitä kotiin (meistä jokainen on inkarnaatiokierrossa näitä tulevaisuuden esi-isiä).
        Muistutammekin teitä siitä, että me olemme teidän muinaisia esi-isiä. Me, kuten te itsekin, esiinnyimme/-tte ja tulimme/-tte ei-fyysisiksi tietoisuuksiksi, joka on yhteydessä ihmislajin kanssa.
        Me olemme odottaneet 50 000 vuotta (200 000 ihmis-vuotta) ja katselleet ihmisen tietoisuudessa sukupolvi sukupolvien jälkeen tapahtunutta alasvajoamista tai degeneroitumista ja Maan sisäisten ulottuvuksien probleemi-ylösnousemusta. Me omalta osaltamme todistamme nyt evolutionaarista matkaa kotiin niin yhdessä niiden toisten esi-isien kanssa, jotka ovat Suuren keskusauringon sisällä. Tietoisuus ei lakkaa olemasta kuoleman jälkeen, vaan se pysyy, se ei siis lakkaa olemasta kun jätämme ruumiin, jolloin tämä mainen kulkuneuvo tai keho tuhoutuu.
        Ei siis koskaan ole liian myöhäistä oppia niitä henkisiä oppitunteja, joissa epäonnistuttiin fyysisessä elämässä, ei vaikka elämä olisi ollut 8 miljardia vuotta sitten ja siinä oppitunnit missattu. Tästä syystä ei ole mitään syytä pelätä näitä julkituotuja aineistoja eikä tulevaa siirtymistä tuonpuoleisuuteen fyysisyydestä, koska kun hyväksyy siirtymän, kuoleman realiteettina, ja sitten esi-isät jälleentapaamisessa syleillen ottavat vastaan jokaisen kun tulee aika poistua fyysiseltä tasolta.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Suurin osa ylösnousemuksesta tapahtuu sukupolvisena kohoamisena niin, että tulevat esi-isät spiraalisoituvat sellaisten elämänmallien kautta joita tämän elämänjakson aikana ei vielä hallita.
        Tämä on tullut välttämättömäksi, koska ylösnousemukseen sisältyy niin monia ansoja, jotka voisivat hajottaa koko ihmislajin ja Maan ja tämä ei olisi riskin arvoista.
        Niinpä ylösnousemustapahtuma 3000:n aktivoituneen DNA-säikeen yklpuolelle tulee nyt tapahtumaan tulevaisuuden ylösnousevissa lapsissa, jotka tulevat syntymään värähtelytason ja ajatusmuodon seuraavalle korkeammalle tasolle. Tämän mahdollistuessa ja tapahtuessa tulevaisuuden esi-isät ovat niitä, jotka johtavat meitä kotiin (meistä jokainen on inkarnaatiokierrossa näitä tulevaisuuden esi-isiä).
        Muistutammekin teitä siitä, että me olemme teidän muinaisia esi-isiä. Me, kuten te itsekin, esiinnyimme/-tte ja tulimme/-tte ei-fyysisiksi tietoisuuksiksi, joka on yhteydessä ihmislajin kanssa.
        Me olemme odottaneet 50 000 vuotta (200 000 ihmis-vuotta) ja katselleet ihmisen tietoisuudessa sukupolvi sukupolvien jälkeen tapahtunutta alasvajoamista tai degeneroitumista ja Maan sisäisten ulottuvuksien probleemi-ylösnousemusta. Me omalta osaltamme todistamme nyt evolutionaarista matkaa kotiin niin yhdessä niiden toisten esi-isien kanssa, jotka ovat Suuren keskusauringon sisällä. Tietoisuus ei lakkaa olemasta kuoleman jälkeen, vaan se pysyy, se ei siis lakkaa olemasta kun jätämme ruumiin, jolloin tämä mainen kulkuneuvo tai keho tuhoutuu.
        Ei siis koskaan ole liian myöhäistä oppia niitä henkisiä oppitunteja, joissa epäonnistuttiin fyysisessä elämässä, ei vaikka elämä olisi ollut 8 miljardia vuotta sitten ja siinä oppitunnit missattu. Tästä syystä ei ole mitään syytä pelätä näitä julkituotuja aineistoja eikä tulevaa siirtymistä tuonpuoleisuuteen fyysisyydestä, koska kun hyväksyy siirtymän, kuoleman realiteettina, ja sitten esi-isät jälleentapaamisessa syleillen ottavat vastaan jokaisen kun tulee aika poistua fyysiseltä tasolta.

        Käännämme nyt huomiomme Maan päällä olevien ihmisten ylösnousemukseen, joka tapahtuu vain sellaisten ylösnousemuksen kautta, jossa välttämättömät historialliset tallenteet kokonaiskohoamisen suhteen saadaan takaisin käyttöön. Genealogiset tasot on paljastettu ja nyt näitä tasoja käydään läpi niin, että tiedettäisiin mitä informaatiota kukin sukuperä syntymässä on saanut.
        Genealoginen informaatio matkaa sukupuun mukana. Ennen kuin ne, jotka liittyivät yhteen esi-isiemme kanssa Maan pinnalla, kadottivat holografisen genealoginsa, jokainen näistä jälkeläisistä sai itselleen koko joukon tallenteita syntymässään itselleen. Tästä me voimme selvästi jäljittää sukulaisuutemme Mahavishnun aikakauden lopulle maan päällä 15 000 - 18 000 vuotta sitten (60 000 - 72 000 ihmis-vuotta). Nämä sukulaiset olivat suurikalloisia. Pään koko oli 3 kertaa suurempi kuin keskimäärin ihmisen pään koko tuohon aikaan.

        Tämän aikakauden jälkeen holografinen tieto kadotettiin Mahavishnun murtuessa Egyptin pyramideissa suoritettujen ylösnousemusyritysten vuoksi sen pirstoessa holografian. Tällä mainitulla aikakaudella pimeys otti vallan ja murskasi ne viimeisetkin ihmiset, jotka kantoivat meidän Suur-mestareiden genealogiaa itsessään. Tästä seurasi, että myöhemmät sukupolvet syntyivät vajavaisin tallentein siinä määrin että ne, joilla oli suuri kallo, lähestulkoon kokonaan katosi Maan pinnalta ja sen mukana katosi siihen liittynyt tieto ja sen mukana tietoisuustaso putosi.

        (Enokin kanavoitu viesti Suomessa vuoden 1990-luvun alussa kertoo muun muassa tähän viitaten että: "Atlantikselle, joka ei, vaikka monet niin ajattelevatkin, ollut maaplaneetan vanhin kulttuuri, kokoontui planetaarisia auttajia. Heitä oli liian monista maailmoista ja heidän välilleen syntyi eräänlainen valtataistelu ja pyrkimys oman paremmuutensa korostamiseen. Siihen aikaan maaplaneetalla eli korkeita henkiolentoja, jotka pystyivät melko vaivattomasti liikkumaan molemmissa olomuodoissa. Planeetaariset auttajat saivat näiltä itseajattelijoilta uusia ajatusmalleja ja heille kertyi tarve hoitaa itse asiansa. Näillä auttajilla oli myöskin kosmiset voimat käytössään, joita he sovelsivat paitsi toisiaan vastaan myöskin, ja ennenkaikkea, alkuperäisväestöön, jota he orjuuttivat ja käyttivät hyväkseen kaikin tavoin.

        Atlantiksesta kehitettiin suuri ja mahtava keskus, johon maaplaneetalla toimivat avustusjoukot kerääntyivät. Se palveli myöskin avaruusveljien käyntikohteena ja asemapaikkana. Muu osa planeettaa jätettiin suhteellisen alkuperäisiin oloihinsa, alkuperäisheimojen auttaminen unohdettiin ja niille tarkoitettu apu käytettiin itse. Atlantikselle, nimenomaan sen kehäkaupunkiin, perustettiin lukuisia eri uskontosuuntien palvontapaikkoja sekä monenlaisia kauppapaikkoja. Sinne perustettiin myös eräänlaisia tutkimuslaitoksia, joissa ohjelmoitiin ihmisten geeniperimää ja yritettiin saada aikaan universaalinen olento, joka tahdottomana olisi ollut käyttökelpoinen työskentelijä muissakin maailmoissa. Niin ikään sinne perustettiin kylpylöitä, jotka toimivat paitsi virkistyspaikkoina myöskin poliittisten juonitteluiden tyysijana.
        Atlantiksen kehäkaupungissa oli myös alkuperäisiä Jumalan palvelijoita, jotka karkotettiin, koska he kertoivat vallan ottaneelle pappisluokalle Isä Jumalasta ja Hänen tahdostaan. Silloin ne, joilla oli valta ja tieto käyttää kosmista voimaa, pyrkivät ja ryhtyivätkin hankkimaan itselleen hyötyä käyttämällä tietoa enemmänkin pelotteena ja kerskatakseen.
        Niinpä Isä Jumalan totiset palvelijat kääntyivät Jumalan puoleen ja pyysivät tämän kauheuden lopettamista. Tieto tästä kuitenkin vuoti, eikä Atlantiksen tuhon alkuperäinen tarkoitus toteutunut. Hyvin monet käyttivät kosmista tietoa hyväkseen hyötyäkseen siitä taloudellisesti sekä paetakseen ennen lopullista tuhoa. Atlantikselta pakeni hyvin paljon ihmisiä muualle, jopa sellaisia, joilla oli niin sanottua salattua tietoa. He veivät sen mennessään ja pyrkivät edelleenkin käyttämään sitä hyväkseen, mutta tieto ei enää ollut kokonainen, vaan se oli hajoitettu. Tieto on kyllä olemassa, se on ollut ihmiskunnalla koko ajan, mutta se on hajoitettu eri pisteisiin.

        Pedon luku on kuusi. Ihmisen luku on kuusi, Se peto, josta ilmestyskirja kertoo on ihmiskunta itse ja kaikki ne kauheudet ovat ihmiskunnan petomaisuus. Ja kun ihmisen luku täyttyy peto lakkaa olemasta.
        Se on pedon luku, se on ihmisen luku.

        (jatkuu...)


      • mirahey1 kirjoitti:

        Käännämme nyt huomiomme Maan päällä olevien ihmisten ylösnousemukseen, joka tapahtuu vain sellaisten ylösnousemuksen kautta, jossa välttämättömät historialliset tallenteet kokonaiskohoamisen suhteen saadaan takaisin käyttöön. Genealogiset tasot on paljastettu ja nyt näitä tasoja käydään läpi niin, että tiedettäisiin mitä informaatiota kukin sukuperä syntymässä on saanut.
        Genealoginen informaatio matkaa sukupuun mukana. Ennen kuin ne, jotka liittyivät yhteen esi-isiemme kanssa Maan pinnalla, kadottivat holografisen genealoginsa, jokainen näistä jälkeläisistä sai itselleen koko joukon tallenteita syntymässään itselleen. Tästä me voimme selvästi jäljittää sukulaisuutemme Mahavishnun aikakauden lopulle maan päällä 15 000 - 18 000 vuotta sitten (60 000 - 72 000 ihmis-vuotta). Nämä sukulaiset olivat suurikalloisia. Pään koko oli 3 kertaa suurempi kuin keskimäärin ihmisen pään koko tuohon aikaan.

        Tämän aikakauden jälkeen holografinen tieto kadotettiin Mahavishnun murtuessa Egyptin pyramideissa suoritettujen ylösnousemusyritysten vuoksi sen pirstoessa holografian. Tällä mainitulla aikakaudella pimeys otti vallan ja murskasi ne viimeisetkin ihmiset, jotka kantoivat meidän Suur-mestareiden genealogiaa itsessään. Tästä seurasi, että myöhemmät sukupolvet syntyivät vajavaisin tallentein siinä määrin että ne, joilla oli suuri kallo, lähestulkoon kokonaan katosi Maan pinnalta ja sen mukana katosi siihen liittynyt tieto ja sen mukana tietoisuustaso putosi.

        (Enokin kanavoitu viesti Suomessa vuoden 1990-luvun alussa kertoo muun muassa tähän viitaten että: "Atlantikselle, joka ei, vaikka monet niin ajattelevatkin, ollut maaplaneetan vanhin kulttuuri, kokoontui planetaarisia auttajia. Heitä oli liian monista maailmoista ja heidän välilleen syntyi eräänlainen valtataistelu ja pyrkimys oman paremmuutensa korostamiseen. Siihen aikaan maaplaneetalla eli korkeita henkiolentoja, jotka pystyivät melko vaivattomasti liikkumaan molemmissa olomuodoissa. Planeetaariset auttajat saivat näiltä itseajattelijoilta uusia ajatusmalleja ja heille kertyi tarve hoitaa itse asiansa. Näillä auttajilla oli myöskin kosmiset voimat käytössään, joita he sovelsivat paitsi toisiaan vastaan myöskin, ja ennenkaikkea, alkuperäisväestöön, jota he orjuuttivat ja käyttivät hyväkseen kaikin tavoin.

        Atlantiksesta kehitettiin suuri ja mahtava keskus, johon maaplaneetalla toimivat avustusjoukot kerääntyivät. Se palveli myöskin avaruusveljien käyntikohteena ja asemapaikkana. Muu osa planeettaa jätettiin suhteellisen alkuperäisiin oloihinsa, alkuperäisheimojen auttaminen unohdettiin ja niille tarkoitettu apu käytettiin itse. Atlantikselle, nimenomaan sen kehäkaupunkiin, perustettiin lukuisia eri uskontosuuntien palvontapaikkoja sekä monenlaisia kauppapaikkoja. Sinne perustettiin myös eräänlaisia tutkimuslaitoksia, joissa ohjelmoitiin ihmisten geeniperimää ja yritettiin saada aikaan universaalinen olento, joka tahdottomana olisi ollut käyttökelpoinen työskentelijä muissakin maailmoissa. Niin ikään sinne perustettiin kylpylöitä, jotka toimivat paitsi virkistyspaikkoina myöskin poliittisten juonitteluiden tyysijana.
        Atlantiksen kehäkaupungissa oli myös alkuperäisiä Jumalan palvelijoita, jotka karkotettiin, koska he kertoivat vallan ottaneelle pappisluokalle Isä Jumalasta ja Hänen tahdostaan. Silloin ne, joilla oli valta ja tieto käyttää kosmista voimaa, pyrkivät ja ryhtyivätkin hankkimaan itselleen hyötyä käyttämällä tietoa enemmänkin pelotteena ja kerskatakseen.
        Niinpä Isä Jumalan totiset palvelijat kääntyivät Jumalan puoleen ja pyysivät tämän kauheuden lopettamista. Tieto tästä kuitenkin vuoti, eikä Atlantiksen tuhon alkuperäinen tarkoitus toteutunut. Hyvin monet käyttivät kosmista tietoa hyväkseen hyötyäkseen siitä taloudellisesti sekä paetakseen ennen lopullista tuhoa. Atlantikselta pakeni hyvin paljon ihmisiä muualle, jopa sellaisia, joilla oli niin sanottua salattua tietoa. He veivät sen mennessään ja pyrkivät edelleenkin käyttämään sitä hyväkseen, mutta tieto ei enää ollut kokonainen, vaan se oli hajoitettu. Tieto on kyllä olemassa, se on ollut ihmiskunnalla koko ajan, mutta se on hajoitettu eri pisteisiin.

        Pedon luku on kuusi. Ihmisen luku on kuusi, Se peto, josta ilmestyskirja kertoo on ihmiskunta itse ja kaikki ne kauheudet ovat ihmiskunnan petomaisuus. Ja kun ihmisen luku täyttyy peto lakkaa olemasta.
        Se on pedon luku, se on ihmisen luku.

        (jatkuu...)

        Mila yllättyi nähdessään National Geographic julkaisussa kuvan afrrikkalaisen erään heimon korkeammassa asemassa olevasta vanhuksesta, jolla oli suuri laajentunut kallo, ja jolla oli yhteys meidän geneettiseen alkuperäämme.

        tässä joitakin muita kuvia suurista kalloista eri linkissä:

        http://www.crystalinks.com/incanskulls.html

        Mila ymmärsi tästä, että meidän tietoisuustasomme ei täysin ollut kadonnut, mutta oli rajoittunut ilmentymä kouralliseen ihmis-inkarnaatioita jokaisessa syklissä maanpinnalla. Informaatio siis kuitenkin on olemassa (niin kuin Enokin kanavoidussa viestissä 1990-luvun alussa se myös kerrottiin) ja Mila onkin sen jälkeen ollut unen aikana yhteydessä tähän henkilöön ja tästä tuloksena on nyt, että enemmän ylöskirjattua tallennetta tämän tyyppisestä aivokapasiteetista on kartoitettu tulevia, vielä syntymättömiä myöhempiä ylösnousevia ihmissukupolvia varten.

        Tästä voimme nähdä, että mitään ei sittenkään ole menetetty näissä tuhoutumis-sykleissä, sillä tallenteet on vain pirstoutunut sellaisella tavalla, että tieto ei esiinny enää kokonaisena yhdessä paikassa, vaan on hajaantunut eri tahoille, siihen sopivalla tavalla (näin myös Enok viestii!).

        Ja niin matka kotiin onkin tämän pirstoutuman vastakohta, eli kaikki se tieto, mikä on hajonnut ympäri planeettaa, ja tämän holografian uudelleen koominen kokonaiseksi yhtenäiseksi tiedoksi on alkanut, niin kuin hämähäkki kutoo verkkoaan (huomaa tässä se ajanjakso jota juuri käymme 1998 - 2012, ja jota mayjat kutsuvat nimellä hämähäkkimiehen ihmisaikakausi), niin ihminen on alkanut kutomaan tätä tietoa kokonaiseksi tällä edellä mainitulla nyt kuluvalla aikakaudella.
        Tämä tiedon pirstaloituminen on niin laaja-alaista, että kestää monia ihmis- ja luontosukupolvia maan pinnalla saada korjatuksi riittävästi geenistöä, jotta neljänteen ulottuvuuteen ollaan täysin globaalisti käyty sisään. Maan odotusten mukaisesti tähän kuluisi aikaa 300 vuotta, niin kuin te mittaatte nyt sitä tulevaisuuteen (ajan mittaaminen kuitenkin muuttuu), joka johtaa tähän päämäärään maan pinnalla.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Mila yllättyi nähdessään National Geographic julkaisussa kuvan afrrikkalaisen erään heimon korkeammassa asemassa olevasta vanhuksesta, jolla oli suuri laajentunut kallo, ja jolla oli yhteys meidän geneettiseen alkuperäämme.

        tässä joitakin muita kuvia suurista kalloista eri linkissä:

        http://www.crystalinks.com/incanskulls.html

        Mila ymmärsi tästä, että meidän tietoisuustasomme ei täysin ollut kadonnut, mutta oli rajoittunut ilmentymä kouralliseen ihmis-inkarnaatioita jokaisessa syklissä maanpinnalla. Informaatio siis kuitenkin on olemassa (niin kuin Enokin kanavoidussa viestissä 1990-luvun alussa se myös kerrottiin) ja Mila onkin sen jälkeen ollut unen aikana yhteydessä tähän henkilöön ja tästä tuloksena on nyt, että enemmän ylöskirjattua tallennetta tämän tyyppisestä aivokapasiteetista on kartoitettu tulevia, vielä syntymättömiä myöhempiä ylösnousevia ihmissukupolvia varten.

        Tästä voimme nähdä, että mitään ei sittenkään ole menetetty näissä tuhoutumis-sykleissä, sillä tallenteet on vain pirstoutunut sellaisella tavalla, että tieto ei esiinny enää kokonaisena yhdessä paikassa, vaan on hajaantunut eri tahoille, siihen sopivalla tavalla (näin myös Enok viestii!).

        Ja niin matka kotiin onkin tämän pirstoutuman vastakohta, eli kaikki se tieto, mikä on hajonnut ympäri planeettaa, ja tämän holografian uudelleen koominen kokonaiseksi yhtenäiseksi tiedoksi on alkanut, niin kuin hämähäkki kutoo verkkoaan (huomaa tässä se ajanjakso jota juuri käymme 1998 - 2012, ja jota mayjat kutsuvat nimellä hämähäkkimiehen ihmisaikakausi), niin ihminen on alkanut kutomaan tätä tietoa kokonaiseksi tällä edellä mainitulla nyt kuluvalla aikakaudella.
        Tämä tiedon pirstaloituminen on niin laaja-alaista, että kestää monia ihmis- ja luontosukupolvia maan pinnalla saada korjatuksi riittävästi geenistöä, jotta neljänteen ulottuvuuteen ollaan täysin globaalisti käyty sisään. Maan odotusten mukaisesti tähän kuluisi aikaa 300 vuotta, niin kuin te mittaatte nyt sitä tulevaisuuteen (ajan mittaaminen kuitenkin muuttuu), joka johtaa tähän päämäärään maan pinnalla.

        Jokainen ihminen, joka syntyy 2-säikeisenä (DNA), kantaa mukanaan 25 sukuperimää. Nämä sukuperimät voivat olla Anuun johtavia, ne voivat johtaa Anu-orjiin, niillä voi olla yhteys seitsemään juurirotuun, jotka ovat nykyään alkuperältään alkuasukkaiksi luokiteltuja tai ne voivat olla yhteydessä Liskoihin (Reptilians), jos on aasialainen. Myös niillä voi olla yhteys Suur-mestareihin. Suur-mestareiden sukuperä on se, jolla on keskeinen asema nykyään ylöskohotuksessa. (Myös Jeesuksen geeniperimä kannattaa muistaa tässä yhteydessä ja hänen suorittama ylösnousemus ja tämän vaikutus hänen DNA:säikeisyyteen)
        Ne, jotka kantavat Anun tai Anu-orjien DNA.ta, heillä aikuiskohoaminen rajoittuu 1800-säikeisyyteen tällä hetkellä (2003).
        Ne taas, joilla on perimänä juurirotu, kohoaminen rajoittuu aikuisilla 3000:een DNA-säikeeseen tätä nykyä (2003).
        Lapset joilla perimä tulee Suur-mestareilta kohoavat sukupolvisen ylösnousemuksen myötä 6000.een DNA-säiettä ja sen yli.
        Ne, jotka kohoavat 1800-säikeisyyteen tai sitä korkeammalle, heillä sukukudos laajentuu ja heidän jälkeläisensä voivat jälleen valita tästä laajemmasta kohonneesta sukukudostaustasta inkarnaatio itselleen.
        Kun taidetaan 1800-säiettä vaativa elämänmalli, niin voidaan huomata kuinka sukukudospohja laajentuu käsittämään 144 sukua. Uudet sisääntulevat lapset niille vanhemmille, jotka ovat saavuttaneet ylösnousemuksessaan tasot 1800 - 3000 DNA-säiettä, on näin ollen huomattavasti laajempi sukukudospohja mistä valita sopiva kehollistuminen itselleen. Todennäköisyys saada valita Suur-mestari-sukuperimä muodostuu näin ollen huomattavasti suuremmaksi näille sisään tuleville ylösnousenusta suorittaville lapsille ja tämä totisesti on se, mitä vaaditaan yli 3000:n DNA-säikeen hallitsemiseen fyysisyydessä.
        Suur-mestareiden genealogiassa piileekin se, jolla on keskeinen asema purkaa tai puhdistaa sitä solukudosta, joka on pääasiallinen biologinen kompastuskivi aikuisylösnousemuksessa.
        Tämän informaation kokoaminen on vaikeaa tästä levinneestä syntyperästä, joista perinnöllisyys koostuu, ja tämän takia, jos informaatiota ei ole saatavilla siitä 25:n sukuperinnöllisyyden alkuperäisestä sarjasta, josta synnyttiin 2:n säikeen kanssa, ei kyetä kohoamaan tällä hetkellä (2003) korkeammalle kuin 3000-DNA-säiettä. Tämä on se syy, miksi aikuisia pidätellään tällä tasolla tällä hetkellä (2003), koska yritykset kohota tämän tason yläpuolelle ilman siihen tarvittavaa valmista keskeistä biologiaa, ei tuota oikeanlaista hallittua ylösnousemusta ja senkaltainen epätäydellinen ylösnousemus voi saattaa kyseenalaiseksi koko globaalin tason yhtenäisen kokonaisuuden onnistuneen kohoamisen yhdessä. Uusilla sisääntulevilla lapsilla onkin vähemmän tämän kaltaisia ongelmia, koska heillä tulee olemaan laajempi sukukuviollisuus mistä valita ja he tulevatkin rakentamaan fyysisen kehonsa 144-pohjaisesta sukukudoksesta, jos he tulevat maailmaan 3000-säikeisinä. Ne puolestaan, jotka tulevat maailmaan 6000-säikeisinä, valitsevat sukukuviollisuuden, joka sisältää 288 sukua taustalla ja tästä johtuen todennäköisesti omaavat avaimet kohota aina täysitietoisuuteen, Kristus-kenttään, aikaisessa nuoruusvuosien aikana puperteetti-iän jälkeen, ja heillä, jotka syntyvät näin 6000-säikeisyyteen, todennäköisyys kohota tähän Kristus-kenttään, Kristus-tietoisuuteen, täysitietoisuuteen, on suuri.

        Voimmekin tästä selvityksestä nähdä sen, kuinka syntymässä on niin suotavaa laaja syntyperän sukulaajuustaustakudos, joka sitten antaa otolliset mahdollisuudet jatkuvaan evoluutioon ylösnousemuksen matkalla.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Jokainen ihminen, joka syntyy 2-säikeisenä (DNA), kantaa mukanaan 25 sukuperimää. Nämä sukuperimät voivat olla Anuun johtavia, ne voivat johtaa Anu-orjiin, niillä voi olla yhteys seitsemään juurirotuun, jotka ovat nykyään alkuperältään alkuasukkaiksi luokiteltuja tai ne voivat olla yhteydessä Liskoihin (Reptilians), jos on aasialainen. Myös niillä voi olla yhteys Suur-mestareihin. Suur-mestareiden sukuperä on se, jolla on keskeinen asema nykyään ylöskohotuksessa. (Myös Jeesuksen geeniperimä kannattaa muistaa tässä yhteydessä ja hänen suorittama ylösnousemus ja tämän vaikutus hänen DNA:säikeisyyteen)
        Ne, jotka kantavat Anun tai Anu-orjien DNA.ta, heillä aikuiskohoaminen rajoittuu 1800-säikeisyyteen tällä hetkellä (2003).
        Ne taas, joilla on perimänä juurirotu, kohoaminen rajoittuu aikuisilla 3000:een DNA-säikeeseen tätä nykyä (2003).
        Lapset joilla perimä tulee Suur-mestareilta kohoavat sukupolvisen ylösnousemuksen myötä 6000.een DNA-säiettä ja sen yli.
        Ne, jotka kohoavat 1800-säikeisyyteen tai sitä korkeammalle, heillä sukukudos laajentuu ja heidän jälkeläisensä voivat jälleen valita tästä laajemmasta kohonneesta sukukudostaustasta inkarnaatio itselleen.
        Kun taidetaan 1800-säiettä vaativa elämänmalli, niin voidaan huomata kuinka sukukudospohja laajentuu käsittämään 144 sukua. Uudet sisääntulevat lapset niille vanhemmille, jotka ovat saavuttaneet ylösnousemuksessaan tasot 1800 - 3000 DNA-säiettä, on näin ollen huomattavasti laajempi sukukudospohja mistä valita sopiva kehollistuminen itselleen. Todennäköisyys saada valita Suur-mestari-sukuperimä muodostuu näin ollen huomattavasti suuremmaksi näille sisään tuleville ylösnousenusta suorittaville lapsille ja tämä totisesti on se, mitä vaaditaan yli 3000:n DNA-säikeen hallitsemiseen fyysisyydessä.
        Suur-mestareiden genealogiassa piileekin se, jolla on keskeinen asema purkaa tai puhdistaa sitä solukudosta, joka on pääasiallinen biologinen kompastuskivi aikuisylösnousemuksessa.
        Tämän informaation kokoaminen on vaikeaa tästä levinneestä syntyperästä, joista perinnöllisyys koostuu, ja tämän takia, jos informaatiota ei ole saatavilla siitä 25:n sukuperinnöllisyyden alkuperäisestä sarjasta, josta synnyttiin 2:n säikeen kanssa, ei kyetä kohoamaan tällä hetkellä (2003) korkeammalle kuin 3000-DNA-säiettä. Tämä on se syy, miksi aikuisia pidätellään tällä tasolla tällä hetkellä (2003), koska yritykset kohota tämän tason yläpuolelle ilman siihen tarvittavaa valmista keskeistä biologiaa, ei tuota oikeanlaista hallittua ylösnousemusta ja senkaltainen epätäydellinen ylösnousemus voi saattaa kyseenalaiseksi koko globaalin tason yhtenäisen kokonaisuuden onnistuneen kohoamisen yhdessä. Uusilla sisääntulevilla lapsilla onkin vähemmän tämän kaltaisia ongelmia, koska heillä tulee olemaan laajempi sukukuviollisuus mistä valita ja he tulevatkin rakentamaan fyysisen kehonsa 144-pohjaisesta sukukudoksesta, jos he tulevat maailmaan 3000-säikeisinä. Ne puolestaan, jotka tulevat maailmaan 6000-säikeisinä, valitsevat sukukuviollisuuden, joka sisältää 288 sukua taustalla ja tästä johtuen todennäköisesti omaavat avaimet kohota aina täysitietoisuuteen, Kristus-kenttään, aikaisessa nuoruusvuosien aikana puperteetti-iän jälkeen, ja heillä, jotka syntyvät näin 6000-säikeisyyteen, todennäköisyys kohota tähän Kristus-kenttään, Kristus-tietoisuuteen, täysitietoisuuteen, on suuri.

        Voimmekin tästä selvityksestä nähdä sen, kuinka syntymässä on niin suotavaa laaja syntyperän sukulaajuustaustakudos, joka sitten antaa otolliset mahdollisuudet jatkuvaan evoluutioon ylösnousemuksen matkalla.

        Toisissa aikaperiodeissa on tapahtunut eetteritasolla parittelua niin kutsuttujen Harmaiden ja myös joidenkin muiden humanoidi-rotujen edustajien ja ihmisten välillä, joiden tarkoituksena on ollut laajentaa joitakin sukulinjoja ihmismuotoon. Näitä muita humanoidi-rotuja on muun muassa saapunut Andromedalta, jotka parittelivat muinoin etupäässä Anu-orjien kanssa; Orionin humanoideja, jotka myös parittelivat Anu-orjien kanssa.
        Nämä mainitut Harmaat humanoidit ovat orjarotu, jonka pleijadilaiset ja orionilaiset tuottivat inter-galaktisena kokeena ja näin ei ole mikään ihme, että he ovat palanneet ja haluaisivat paritella Anu-orjien syntyperään kuuluvien kanssa eetteritasolla, koska tämä perustuu yksinkertaisesti sellaisen karman toistumiseen, joka tapahtui kauan sitten niiden kanssa, joilla vielä tänä päivänä on tätä perimää itsessään DNA:ssa.

        Ne, jotka toteuttavat ylösnousemusta tasolle 1024 puhdistettua DNA-säiettä, voivat joutua kamppailemaan näiden ei-fyysisten Harmaiden kanssa estäessään niiden aihettamaa mahdollista häirintää omaa kehoa kohtaan silloin kun on valinnut lähteä kulkemaan kirkastumisen tietä.
        Mila itse on joutunut näiden humanoidien kanssa tekemisiin kun hän oli 13 vuotias.

        Joskus Harmaiden toimesta eetteritasolla tapahtuva manipulointi johtaa esimerkiksi fyysisyydessä siihen että fyysisyyteen syntyvä lapsi omaa puolet harmaiden puolet ihmisen DNA:ta, niin näillä lapsilla ei ole mahdollisuutta kohoamiseen; heidän DNA-säikeisyytensä on vain 1.5 tasolla. Heiltä myös puuttuu tunneruumis ja ovat sieluttomia ja hyvin mekkaanisluontoisia.

        Harmaat ovat pudonneet alemmaksi kuin ihminen evoluutionaarisessa mielessä, sillä heiltä puuttuu juuri tämä tunneruumis. Tästä johtuu heidän voimakkaasti mekaaninen luontonsa. Harmaat ovat myös toisiaan kohtaan hyvin töykeitä ja jopa raakoja muita kohtaan. Heiltä puuttuu täysin rakkaudellisuus. Harmaat ovat pudonneet liian alas voidakseen ylösnousta ja myöhemmin häviävät pois, koska ei ole olemassa sellaista luomistoa johon he voisivat sijoittua, ja koska myös kaikki se, mikä ylösnousee, on silloin ylösnoussut kotiin.
        Harmaat jättävät maanpiirin tälläkertaa lopullisesti. Ne tulevat sairaiksi, johtuen Maan auroran magneettisesta värähtelystä. Jos Maa ei kohoaisi, vaan kulkisi kohti kuolemaa, Harmaat jättäisivät heidän oman kuolevan Alfa Centauri-tähden, tunkeutuisivat maahan ja tekisivät ihmisistä heidän orjiaan, koska heillä on korkeampi teknologia tätä varten. Nyt heidän on kuitenkin valittava uudeksi kodikseen joku niistä toisista 24:stä vaihtoehtoisesta kolmannessa ulottuvuudessa sijaitsevasta planeetasta, joka ei enää ylösnouse syystä tai toisesta ja joka kuolee aikanaan pois.

        Ihmiset, jotka ovat joutuneet Harmaiden manipuloinnin kohteeksi eetteritasolla, ja jotka kohoavat nyt tasoille 1024 ja 1800 DNA-säikeisyyttä kyllä selviävät näistä muistoista, joita kantavat alitajunnassaan. Yleensä sellainen kokemus herää uudelleen muistissa silloin, kun omataan Anu-orja-DNAta ja siihen yhteydessä olevien esi-isien DNA:ta, jota aikaisemmassa historiassa oli saatu samankaltaisessa tapahtumassa. Kun kaikki manipulointimuistot siivotaan alitajunnasta, vapautuu samalla niistä taipumus-sidoksista, joita itsensä ja Harmaiden välillä on ollut ja näin poistuu kaikki tätä ylläpitävät voimat ja olemuspuolet niiltä todellisuustasoilta, jotka sijaitsevat itseään ympäröivässä alitajunnassa.
        Kun kolmas silmä avautuu, voi huomata sen minkälainen ote eetteritasolla näillä humanoidi-lajeilla on ollut maailmaamme.
        Milan arvion mukaan noin 22% maailman ihmisistä on alitajuisella tasolla ollut tekemisissä näiden humanoidien kanssa ja tästä yli 80% on tapahtunut Yhdysvaltain alueella. Omalla kohoamisellaan voi tehdä tyhjäksi kaikki ei-fyyisinen vahinko ja mahdollinen tuotettu pahuus, jota siitä on mahdollisesti seurannut heidän ja itsensä välillä.
        Mutta näitä tapauksia maan päällä on vain hyvin pieni määrä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Toisissa aikaperiodeissa on tapahtunut eetteritasolla parittelua niin kutsuttujen Harmaiden ja myös joidenkin muiden humanoidi-rotujen edustajien ja ihmisten välillä, joiden tarkoituksena on ollut laajentaa joitakin sukulinjoja ihmismuotoon. Näitä muita humanoidi-rotuja on muun muassa saapunut Andromedalta, jotka parittelivat muinoin etupäässä Anu-orjien kanssa; Orionin humanoideja, jotka myös parittelivat Anu-orjien kanssa.
        Nämä mainitut Harmaat humanoidit ovat orjarotu, jonka pleijadilaiset ja orionilaiset tuottivat inter-galaktisena kokeena ja näin ei ole mikään ihme, että he ovat palanneet ja haluaisivat paritella Anu-orjien syntyperään kuuluvien kanssa eetteritasolla, koska tämä perustuu yksinkertaisesti sellaisen karman toistumiseen, joka tapahtui kauan sitten niiden kanssa, joilla vielä tänä päivänä on tätä perimää itsessään DNA:ssa.

        Ne, jotka toteuttavat ylösnousemusta tasolle 1024 puhdistettua DNA-säiettä, voivat joutua kamppailemaan näiden ei-fyysisten Harmaiden kanssa estäessään niiden aihettamaa mahdollista häirintää omaa kehoa kohtaan silloin kun on valinnut lähteä kulkemaan kirkastumisen tietä.
        Mila itse on joutunut näiden humanoidien kanssa tekemisiin kun hän oli 13 vuotias.

        Joskus Harmaiden toimesta eetteritasolla tapahtuva manipulointi johtaa esimerkiksi fyysisyydessä siihen että fyysisyyteen syntyvä lapsi omaa puolet harmaiden puolet ihmisen DNA:ta, niin näillä lapsilla ei ole mahdollisuutta kohoamiseen; heidän DNA-säikeisyytensä on vain 1.5 tasolla. Heiltä myös puuttuu tunneruumis ja ovat sieluttomia ja hyvin mekkaanisluontoisia.

        Harmaat ovat pudonneet alemmaksi kuin ihminen evoluutionaarisessa mielessä, sillä heiltä puuttuu juuri tämä tunneruumis. Tästä johtuu heidän voimakkaasti mekaaninen luontonsa. Harmaat ovat myös toisiaan kohtaan hyvin töykeitä ja jopa raakoja muita kohtaan. Heiltä puuttuu täysin rakkaudellisuus. Harmaat ovat pudonneet liian alas voidakseen ylösnousta ja myöhemmin häviävät pois, koska ei ole olemassa sellaista luomistoa johon he voisivat sijoittua, ja koska myös kaikki se, mikä ylösnousee, on silloin ylösnoussut kotiin.
        Harmaat jättävät maanpiirin tälläkertaa lopullisesti. Ne tulevat sairaiksi, johtuen Maan auroran magneettisesta värähtelystä. Jos Maa ei kohoaisi, vaan kulkisi kohti kuolemaa, Harmaat jättäisivät heidän oman kuolevan Alfa Centauri-tähden, tunkeutuisivat maahan ja tekisivät ihmisistä heidän orjiaan, koska heillä on korkeampi teknologia tätä varten. Nyt heidän on kuitenkin valittava uudeksi kodikseen joku niistä toisista 24:stä vaihtoehtoisesta kolmannessa ulottuvuudessa sijaitsevasta planeetasta, joka ei enää ylösnouse syystä tai toisesta ja joka kuolee aikanaan pois.

        Ihmiset, jotka ovat joutuneet Harmaiden manipuloinnin kohteeksi eetteritasolla, ja jotka kohoavat nyt tasoille 1024 ja 1800 DNA-säikeisyyttä kyllä selviävät näistä muistoista, joita kantavat alitajunnassaan. Yleensä sellainen kokemus herää uudelleen muistissa silloin, kun omataan Anu-orja-DNAta ja siihen yhteydessä olevien esi-isien DNA:ta, jota aikaisemmassa historiassa oli saatu samankaltaisessa tapahtumassa. Kun kaikki manipulointimuistot siivotaan alitajunnasta, vapautuu samalla niistä taipumus-sidoksista, joita itsensä ja Harmaiden välillä on ollut ja näin poistuu kaikki tätä ylläpitävät voimat ja olemuspuolet niiltä todellisuustasoilta, jotka sijaitsevat itseään ympäröivässä alitajunnassa.
        Kun kolmas silmä avautuu, voi huomata sen minkälainen ote eetteritasolla näillä humanoidi-lajeilla on ollut maailmaamme.
        Milan arvion mukaan noin 22% maailman ihmisistä on alitajuisella tasolla ollut tekemisissä näiden humanoidien kanssa ja tästä yli 80% on tapahtunut Yhdysvaltain alueella. Omalla kohoamisellaan voi tehdä tyhjäksi kaikki ei-fyyisinen vahinko ja mahdollinen tuotettu pahuus, jota siitä on mahdollisesti seurannut heidän ja itsensä välillä.
        Mutta näitä tapauksia maan päällä on vain hyvin pieni määrä.

        Harmaat- ja Matelija-humanoidit esiintyvät neljännessä ulottuvuudessa.
        Kuinka voi neljännessä ulottuvuudessa elävä olla vuorovaikutuksessa fyysisyydessä kolmannessa ulottuvuudessa olevan kanssa?
        Tämä ei ole mahdollista!
        Jos ei voi tapahtua esimerkiksi fyysistä parittelua näiden kahden osapuolen välillä, jotka ovat eri ulottuvuuksissa, kuinka voi synnyttää lapsen esimerkiksi juuri Harmaan kanssa?
        Mitä tapahtuu ei-fyysisellä tasolla eli eetterirealmissa on Milan arvion mukaan se, että manipulointi tapahtuu ei-fyysisessä rinnakkaiselämässä tai -ulottuvuudessa, jolla on yhteys ei-fyysiseen viidenteen tasoon. Täältä käsin Harmaat ottavat tiedon geneettisestä koodauksesta, joka on sikiön eetteriosassa taltioituneena ja käyttävät sitä hyödyksi laboratoriossa yhdistäen sen Harmaiden DNA:han, jotta saisivat tuotettua sikiön, joka olisi puoliksi harmaan puoliksi ihmisen. Lapsi, joka tästä syntyy on luonnollisesti myös neljännen ulottuvuuden lapsi eikä fyysinen lapsi. Näin ollen kaikki sieppaukset ovat eetteritasolla tapahtuvaa toimintaa vaikkakin niiden alitajuinen muistaminen on fyysise tason tunne.
        Tämä henkilökohtainen kokemus fyysisenä viidennellä tasolla itsen rinnakkaiselämässä on siis ei-fyysinen tapahtuma. Ne, joilla on lahja nähdä ja kokea tietoisia unia, omaavat riittävät kyvyt tiedostamaan näitä rinnakkaisulottuvuuksia fyysisinä tapahtumina. Tämä on myös yksi asia, minkä kanssa skitsofreenikoilla on itsensä kanssa vaikeuksia kun kokevat toisia tasoja fyysisinä ja heitä hoitavat lääkärit näkevät vain fyysisen tason fyysisenä. Näin siis on; on vain kysymys laajentuneesta tietoisuudesta, kyvystä ja herkkyydestä ja niistä teknologioista joilla havaitaan rinnakkaiselämää ja tämä on sisäinen tapahtuma.

        Harmaa- ja Matelija-humanoidit ovat viidennen ulottuvuuden entiteettejä mutta ovat alempaan neljänteen ulottuvuuteen pudonneita olentoja. Paljon samalla lailla kuin on ihminen kolmannessa ulottuvuudessa mutta pudonneet toisen ulottuvuuden ajatusmuotoon ja olemisentilaan.
        Koska Harmaat ja Matelijat ovat korkeammassa ulottuvuudessa, niitä ei voida havaita kolmannen ulottuvuuden aistein. Mutta ne voidaan kuitenkin havaita eetterisellä tasolla ja Milalla olisi paljonkin kerrottavaa hänen omakohtaisista kokemuksista erityisesti Harmaiden ei-fyysisestä läsnäolosta niiltä alkuajoilta kun Mila alkoi omalla kohdallaan ylösnousemuksen prosessin. Hän katkaisi kaiken kanssakäymisen ja sidokset näihin humanoideihin, koska niillä ei ollut mitään tahtoa tukea hänen valintaansa lähteä ylöskohottamaan itseään henkisesti.

        Kuinka puoliksi harmaa puoliksi ihminen päätyy syntymään fyysisyyteen?
        Joskus, hyvin harvoin, manipuloitu raskaana olevan naisen sikiöön kiinnittymässä oleva sielu valitsee karmisista syistä harmaiden sukuperän. Tällaiset lapset ovat Harmaiden astraalitietoisuuden hallinnassa ja tästä syystä näitä vaihtoehtoisia syntymiä tapahtuu. Tämä johtaa puoliksi Harmaan DNA:n puoliksi ihmisen DNA:n omaavan lapsen syntymiseen fyysisyyteen. Tämä DNA on 1.5 säiettä ja näillä lapsilla ei ole elinmahdollisuutta nyt alkaneella puhdistuksen ajalla, koska he eivät omaa itsellään tarvittavaa DNA:ta, jota evoluutio vaatisi.
        Voitaisiinkin sanoa, että vanhempaa manipuloitiin synnyttämään Harmaan DNA:ta fyysisyyteen ilman että olivat tästä lainkaan tietoisia. Tämä olisi kuitenkin karminen uusinto siitä muinaisesta mallista, joka tapahtui jonkun toisen maan ulkopuolisen rodun edustajan kanssa toisessa aikaperiodissa tämän omassa menneisyydessä esi-isiydessä.
        Taon ja Maan taholta on arvioitu tämän tyyppisiä lapsia, jotka ovat puoliksi valkoista puoliksi harmaata DNA.ta, globaalilla tasolla olevan noin 200 000.

        Kuitenkin ne, jotka ovat joutuneet manipuloinnin uhriksi tai ovat olleet tai ovat muuten jotenkin kytköksissä Harmaisiin, ja jotka lähtevät mukaan ylösnousemuksen evoluutioon, voivat oppia sisäistä peiliään käyttäen ja vapauttaa itsensä sellaisen kokemuksen karmasidonnaisuudesta. Silloin kun tästä karmasta vapaudutaan, puhdistuu kaikki Harmaiden sukuperien kytkökset samalla eli tämän kaltaiset DNA-kytkökset poistuvat lopullisesti omasta sytyperästä. Nämä kytkökset ovat usein muodostuneet manipulointitapahtumasta ja näistä alitajuntaan vaikuttavista kytköksistä siis päästään irti. Kun näin tapahtuu, ei tulevaisuuden esi-isät enää valitse Harmaiden sukulinjaa sikiökehitysvaiheessa kohdussa ja mitä todennäköisemmin valitsevat ylösnousemukseen liittyvän mallin.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Harmaat- ja Matelija-humanoidit esiintyvät neljännessä ulottuvuudessa.
        Kuinka voi neljännessä ulottuvuudessa elävä olla vuorovaikutuksessa fyysisyydessä kolmannessa ulottuvuudessa olevan kanssa?
        Tämä ei ole mahdollista!
        Jos ei voi tapahtua esimerkiksi fyysistä parittelua näiden kahden osapuolen välillä, jotka ovat eri ulottuvuuksissa, kuinka voi synnyttää lapsen esimerkiksi juuri Harmaan kanssa?
        Mitä tapahtuu ei-fyysisellä tasolla eli eetterirealmissa on Milan arvion mukaan se, että manipulointi tapahtuu ei-fyysisessä rinnakkaiselämässä tai -ulottuvuudessa, jolla on yhteys ei-fyysiseen viidenteen tasoon. Täältä käsin Harmaat ottavat tiedon geneettisestä koodauksesta, joka on sikiön eetteriosassa taltioituneena ja käyttävät sitä hyödyksi laboratoriossa yhdistäen sen Harmaiden DNA:han, jotta saisivat tuotettua sikiön, joka olisi puoliksi harmaan puoliksi ihmisen. Lapsi, joka tästä syntyy on luonnollisesti myös neljännen ulottuvuuden lapsi eikä fyysinen lapsi. Näin ollen kaikki sieppaukset ovat eetteritasolla tapahtuvaa toimintaa vaikkakin niiden alitajuinen muistaminen on fyysise tason tunne.
        Tämä henkilökohtainen kokemus fyysisenä viidennellä tasolla itsen rinnakkaiselämässä on siis ei-fyysinen tapahtuma. Ne, joilla on lahja nähdä ja kokea tietoisia unia, omaavat riittävät kyvyt tiedostamaan näitä rinnakkaisulottuvuuksia fyysisinä tapahtumina. Tämä on myös yksi asia, minkä kanssa skitsofreenikoilla on itsensä kanssa vaikeuksia kun kokevat toisia tasoja fyysisinä ja heitä hoitavat lääkärit näkevät vain fyysisen tason fyysisenä. Näin siis on; on vain kysymys laajentuneesta tietoisuudesta, kyvystä ja herkkyydestä ja niistä teknologioista joilla havaitaan rinnakkaiselämää ja tämä on sisäinen tapahtuma.

        Harmaa- ja Matelija-humanoidit ovat viidennen ulottuvuuden entiteettejä mutta ovat alempaan neljänteen ulottuvuuteen pudonneita olentoja. Paljon samalla lailla kuin on ihminen kolmannessa ulottuvuudessa mutta pudonneet toisen ulottuvuuden ajatusmuotoon ja olemisentilaan.
        Koska Harmaat ja Matelijat ovat korkeammassa ulottuvuudessa, niitä ei voida havaita kolmannen ulottuvuuden aistein. Mutta ne voidaan kuitenkin havaita eetterisellä tasolla ja Milalla olisi paljonkin kerrottavaa hänen omakohtaisista kokemuksista erityisesti Harmaiden ei-fyysisestä läsnäolosta niiltä alkuajoilta kun Mila alkoi omalla kohdallaan ylösnousemuksen prosessin. Hän katkaisi kaiken kanssakäymisen ja sidokset näihin humanoideihin, koska niillä ei ollut mitään tahtoa tukea hänen valintaansa lähteä ylöskohottamaan itseään henkisesti.

        Kuinka puoliksi harmaa puoliksi ihminen päätyy syntymään fyysisyyteen?
        Joskus, hyvin harvoin, manipuloitu raskaana olevan naisen sikiöön kiinnittymässä oleva sielu valitsee karmisista syistä harmaiden sukuperän. Tällaiset lapset ovat Harmaiden astraalitietoisuuden hallinnassa ja tästä syystä näitä vaihtoehtoisia syntymiä tapahtuu. Tämä johtaa puoliksi Harmaan DNA:n puoliksi ihmisen DNA:n omaavan lapsen syntymiseen fyysisyyteen. Tämä DNA on 1.5 säiettä ja näillä lapsilla ei ole elinmahdollisuutta nyt alkaneella puhdistuksen ajalla, koska he eivät omaa itsellään tarvittavaa DNA:ta, jota evoluutio vaatisi.
        Voitaisiinkin sanoa, että vanhempaa manipuloitiin synnyttämään Harmaan DNA:ta fyysisyyteen ilman että olivat tästä lainkaan tietoisia. Tämä olisi kuitenkin karminen uusinto siitä muinaisesta mallista, joka tapahtui jonkun toisen maan ulkopuolisen rodun edustajan kanssa toisessa aikaperiodissa tämän omassa menneisyydessä esi-isiydessä.
        Taon ja Maan taholta on arvioitu tämän tyyppisiä lapsia, jotka ovat puoliksi valkoista puoliksi harmaata DNA.ta, globaalilla tasolla olevan noin 200 000.

        Kuitenkin ne, jotka ovat joutuneet manipuloinnin uhriksi tai ovat olleet tai ovat muuten jotenkin kytköksissä Harmaisiin, ja jotka lähtevät mukaan ylösnousemuksen evoluutioon, voivat oppia sisäistä peiliään käyttäen ja vapauttaa itsensä sellaisen kokemuksen karmasidonnaisuudesta. Silloin kun tästä karmasta vapaudutaan, puhdistuu kaikki Harmaiden sukuperien kytkökset samalla eli tämän kaltaiset DNA-kytkökset poistuvat lopullisesti omasta sytyperästä. Nämä kytkökset ovat usein muodostuneet manipulointitapahtumasta ja näistä alitajuntaan vaikuttavista kytköksistä siis päästään irti. Kun näin tapahtuu, ei tulevaisuuden esi-isät enää valitse Harmaiden sukulinjaa sikiökehitysvaiheessa kohdussa ja mitä todennäköisemmin valitsevat ylösnousemukseen liittyvän mallin.

        Harmaa-humanoidien sukuperät eivät ole fyysisiä kuin siltä osin jos ne ulottuvat siihen hyvin pieneen osaan ihmiskuntaa. Harmaiden sukulinja on DNA-liitteistä tai jatkeista mudostunut ja joka syntyi eetteritasolla tapahtuneen 'parituksen' kautta ja saatiin ottamalla eetteritasolla sukuperää heidän harjoittamaan tieteelliseen kloonauskäytäntöön. Samoin on tapahtunut myös Andromedalla ja Orionilla tavattavien sukulinjojen kanssa. Ne ovat DNA-liitännäisiä, jotka ovat peräisin eetteritasolla tapahtuneista manipuloinneista, ja jotka ovat olleet samankaltaisia tapauksia kuin ne, joita Harmaat ovat suorittaneet ihmis-DNA:n kanssa kloonaustarkoituksessa.

        Matelijoiden manipuloinnit ovat olleet kuitenkin fyysisiä silloin kun ihminen oli vielä neljännen ulottuvuuden olento. Nyt voidaankin nähdä maan tiedostojen tai aikakirjojen eli akaasiatiedostoista, että Matelijoiden ja ihmisten välillä tapahtunut parittelu tapahtui sisäisen maan eli rinnakkaismaailman tai -ulottuvuuden neljännessä ulottuvuudessa, 18 000 vuotta sitten (72 000 ihmisvuotta). Tiibetin ja Inuit-juuriroduista on niitä, joita on siirtynyt sisäiseen maahan kauan aikaa sitten ja näistä jotkut olisivat paritelleet Suur-mestareiden kanssa. Jotkut näistä Suur-mestareiden ja tiibetiläis- tai inuit-rodun edustajista kohosivat neljänteen ulottuvuuteen aikojen kuluessa ja jatkavat olemassaoloaan siellä, he avioituivat ja tuottivat neljännen ulottuvuuden jälkeläisiä.
        Koska Matelija-humanoidit parittelivat näiden neljännessä ulottuvuudessa elävien ihmisten kanssa fyysisyydessä, siirtyi kaikkiin holografisessa yhteydessä olleisiin ihmisiin tuohon aikaan Matelijoiden DNA-tallennetta. Kaikki maan päällä kuin myös sisäisen maan rinnakkaisulottuvuuksissa olleet kuuluivat näihin ja tämä johti siihen, että heti ne maan päällä tai maan rinnakkaisulottuvuuksissa olleet lapset, joilla oli 15 000 tai enemmän DNA-säiettä, synnyttivät ihmisiä joilla oli Matelijoiden DNA:ta.
        Tämä synnytti Aasiaan rotuja, joita esiintyy siellä ja Sisäisen Maan rinnakkaismaailmassa.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Harmaa-humanoidien sukuperät eivät ole fyysisiä kuin siltä osin jos ne ulottuvat siihen hyvin pieneen osaan ihmiskuntaa. Harmaiden sukulinja on DNA-liitteistä tai jatkeista mudostunut ja joka syntyi eetteritasolla tapahtuneen 'parituksen' kautta ja saatiin ottamalla eetteritasolla sukuperää heidän harjoittamaan tieteelliseen kloonauskäytäntöön. Samoin on tapahtunut myös Andromedalla ja Orionilla tavattavien sukulinjojen kanssa. Ne ovat DNA-liitännäisiä, jotka ovat peräisin eetteritasolla tapahtuneista manipuloinneista, ja jotka ovat olleet samankaltaisia tapauksia kuin ne, joita Harmaat ovat suorittaneet ihmis-DNA:n kanssa kloonaustarkoituksessa.

        Matelijoiden manipuloinnit ovat olleet kuitenkin fyysisiä silloin kun ihminen oli vielä neljännen ulottuvuuden olento. Nyt voidaankin nähdä maan tiedostojen tai aikakirjojen eli akaasiatiedostoista, että Matelijoiden ja ihmisten välillä tapahtunut parittelu tapahtui sisäisen maan eli rinnakkaismaailman tai -ulottuvuuden neljännessä ulottuvuudessa, 18 000 vuotta sitten (72 000 ihmisvuotta). Tiibetin ja Inuit-juuriroduista on niitä, joita on siirtynyt sisäiseen maahan kauan aikaa sitten ja näistä jotkut olisivat paritelleet Suur-mestareiden kanssa. Jotkut näistä Suur-mestareiden ja tiibetiläis- tai inuit-rodun edustajista kohosivat neljänteen ulottuvuuteen aikojen kuluessa ja jatkavat olemassaoloaan siellä, he avioituivat ja tuottivat neljännen ulottuvuuden jälkeläisiä.
        Koska Matelija-humanoidit parittelivat näiden neljännessä ulottuvuudessa elävien ihmisten kanssa fyysisyydessä, siirtyi kaikkiin holografisessa yhteydessä olleisiin ihmisiin tuohon aikaan Matelijoiden DNA-tallennetta. Kaikki maan päällä kuin myös sisäisen maan rinnakkaisulottuvuuksissa olleet kuuluivat näihin ja tämä johti siihen, että heti ne maan päällä tai maan rinnakkaisulottuvuuksissa olleet lapset, joilla oli 15 000 tai enemmän DNA-säiettä, synnyttivät ihmisiä joilla oli Matelijoiden DNA:ta.
        Tämä synnytti Aasiaan rotuja, joita esiintyy siellä ja Sisäisen Maan rinnakkaismaailmassa.

        Parittelussa (kun syntyy jälkeläinen) siirtyy erilaista DNA-materiaalia tai malli niihin toisiin tähän yhteydessä olevien ihmisten holografisiin tasoihin vaikuttaen kaikkiin vastaavuutta omaaviin perimiin. Tässä voidaankin nähdä ihmisen DNA:n holografinen luonto.
        Niihin ihmisiin maan pinnalla, joilla DNA:säikeistö putosi alle 15 000, ei Matelijoiden risteyttämistoimet vaikuttaneet. Näitä olivat Anu-orjat tai valkoiset kansat, koska heillä ei koskaan ollut holografista yhteyttä minkään muun kansan kanssa kuin Pohjois-Amerikan juurieodun ja Anun kanssa. Tämä johtuu siitä, että Anu-tiedemiehet ottivat 60% Anu-DNA:ta ja 40% Punaisten DNA:ta muutamilta siihen tarkoitukseen varatulta nykyisin kutsutun Amerikan alkuperäis-juurirotuihmiseltä luodakseen näin orjarodun. Kuitenkin siitä syntyneellä rodulla oli vain 6000 DNA-säiettä ja paljonkin alle tason, jossa holografinen yhteys rotujen välillä muodostuu. Tämä oli syy siihen miksi Matelijoiden DNA ei sekoittunut Anu-orjien DNA:n kanssa, koska tämä vaati minimi 15 000 säiettä, sekä holografisen muistin muistamiskyvyn.
        Tästä myös johtui se, miksi orjakansa ja kaikki siihen erityisesti yhteydessä olleet ovat niin "epä-tietoisia", ja koska heillä ei ole holografista muistoa mistään muusta kuin heidän omasta tanssistaan, sillä heidät erotettiin pois niistä muista, jotka maan päällä olivat ja tällä tavalla heidät 'viljeltiin' laboratorioissa.
        Näin myös Harmaat oltiin tuotettu aikaisemmin, jotka ovat tulos vastaavanlaisesta kokeilusta muuan pleijadilaisen toisen ryhmän osalle.

        Niillä, joilla on Matelijoiden perimää, vaaditaan kohoaminen 15 000 säikeeseen ennen kuin kaikki sidokset Matelija-humanoideihin on kokonaan katkaistu; tämä geenien välinen yhteys muunnettaan ylösnousemuksen kuluessa fotonienergiaa tai rakkauden valoenergiaa hyväksikäyttämällä. Tämä johtuu siitä, että sidokset oltiin rakennettu 15 000 säikeen värähtelyasteessa ja holografisella tavalla. Näin siis on tässä tapauksessa.

        Tästä johtuen ne, jotka ovat aasialaisia ja jotka toteuttavat omalla kohdallaan ylösnousemusta, saattavat olla vielä kykenemättömiä täysin vapautumaan tämän elinajan kuluessa ylösnousemuksessaan Matelijoiden DNA:sta, Tästä täydellinen vapautuminen voi kestää monta sukupolvea kohoamista, ennen kuin täydellisesti ollaan saatettu asia päätökseen.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Parittelussa (kun syntyy jälkeläinen) siirtyy erilaista DNA-materiaalia tai malli niihin toisiin tähän yhteydessä olevien ihmisten holografisiin tasoihin vaikuttaen kaikkiin vastaavuutta omaaviin perimiin. Tässä voidaankin nähdä ihmisen DNA:n holografinen luonto.
        Niihin ihmisiin maan pinnalla, joilla DNA:säikeistö putosi alle 15 000, ei Matelijoiden risteyttämistoimet vaikuttaneet. Näitä olivat Anu-orjat tai valkoiset kansat, koska heillä ei koskaan ollut holografista yhteyttä minkään muun kansan kanssa kuin Pohjois-Amerikan juurieodun ja Anun kanssa. Tämä johtuu siitä, että Anu-tiedemiehet ottivat 60% Anu-DNA:ta ja 40% Punaisten DNA:ta muutamilta siihen tarkoitukseen varatulta nykyisin kutsutun Amerikan alkuperäis-juurirotuihmiseltä luodakseen näin orjarodun. Kuitenkin siitä syntyneellä rodulla oli vain 6000 DNA-säiettä ja paljonkin alle tason, jossa holografinen yhteys rotujen välillä muodostuu. Tämä oli syy siihen miksi Matelijoiden DNA ei sekoittunut Anu-orjien DNA:n kanssa, koska tämä vaati minimi 15 000 säiettä, sekä holografisen muistin muistamiskyvyn.
        Tästä myös johtui se, miksi orjakansa ja kaikki siihen erityisesti yhteydessä olleet ovat niin "epä-tietoisia", ja koska heillä ei ole holografista muistoa mistään muusta kuin heidän omasta tanssistaan, sillä heidät erotettiin pois niistä muista, jotka maan päällä olivat ja tällä tavalla heidät 'viljeltiin' laboratorioissa.
        Näin myös Harmaat oltiin tuotettu aikaisemmin, jotka ovat tulos vastaavanlaisesta kokeilusta muuan pleijadilaisen toisen ryhmän osalle.

        Niillä, joilla on Matelijoiden perimää, vaaditaan kohoaminen 15 000 säikeeseen ennen kuin kaikki sidokset Matelija-humanoideihin on kokonaan katkaistu; tämä geenien välinen yhteys muunnettaan ylösnousemuksen kuluessa fotonienergiaa tai rakkauden valoenergiaa hyväksikäyttämällä. Tämä johtuu siitä, että sidokset oltiin rakennettu 15 000 säikeen värähtelyasteessa ja holografisella tavalla. Näin siis on tässä tapauksessa.

        Tästä johtuen ne, jotka ovat aasialaisia ja jotka toteuttavat omalla kohdallaan ylösnousemusta, saattavat olla vielä kykenemättömiä täysin vapautumaan tämän elinajan kuluessa ylösnousemuksessaan Matelijoiden DNA:sta, Tästä täydellinen vapautuminen voi kestää monta sukupolvea kohoamista, ennen kuin täydellisesti ollaan saatettu asia päätökseen.

        Nillä, joilla on siteitä Anuun ja Anu-orjarotuun, on holografinen muisto pleijadilaiseen rotuun eikä siriuslaiseen rotuun tai tähän luomistoon, jota maa päällään kantaa. Siksi ne, jotka ylösnousevat ja joilla on yhteys omaan hologrammiinsa voivat nykyään päästä käsiksi siihen holografiseen tietoon, joka on enemminkin pleijadilaista kuin siriuslaista alkuperää. Oli miten oli, se tietoisuus ei kohota kotiin, koska ollaan luonnostaan jo väärässä luomistossa, jotta voitaisiin tämä tehdä, ja kun vielä pyhän geometrian vieraat mallit joilla on yhteydet toiseen Suureen keskusaurinkoon kuten Mer-ka-baan, ovat toiminnassa. Ihmiset, joilla on aikomus kohota mer-ka-ba malliin, ja kun he niin tekevät, luovat he suurempaa vääristyneisyyttä omassa ylösnousemuksessaan kuin kirkkautta tai selkeyttä. Tämä on syy siihen, että he ovat tänä elinaikanaan (~2003) rajoitetut kohoamaan 1024-1800:n säietasoon, sillä jos tämän tyyppisen vääristyneisyyden sallittaisiin kasvaa, se vain olisi esteenä kokonaisuuden yhtenäiselle ylösnousemukselle.

        Tätä vääristyneisyyttä voitaisiin luonnehtia sanalla utuinen tai heikko energia. Tämän kaltainen energia muodostuu kun vääränlainen pyhä geometria kiertää luomistossa ja muovaa sitä, mutta joka on suunniteltu toimimaan toisenlaisella mallilla. Maa on magneettisen mallin luomistosta, joka tunnetaan kolmoislotusmallina (kuvio 8, jonka päällä on kolmas rengas). Jonkun muun mallin käyttäminen johtaa vääristyneisyyteen ylösnousemuksessa ja tuottaa epäaidon kohoamisen. Epäaito kohoaminen on todellakin tulosta yrityksestä laajentaa tai paisuttaa tajuntakenttää sen rajan yli, jonka biologia vain kestää kohota kunkin määrättynä elinaikana. Anulle ja Anu-orjien jälkeläisiltä puuttuu yleisestiottaen niin kutsutut kristallitallenteet tai parhaassa tapauksessakin epätäydelliset tallenteet. Koska nämä orjat perivät vain 40% punaisen Pohjois-Amerikan juurirodun DNA:ta, jonka kanssa he voivat kohota fyysisyydessä rajoitteisesti vain tasolle 1024-1800 DNA-säiettä tänä elinaikanaan.

        Anun ja Anu-orjien DNA:n 18 000 säikeisyyden geenikartan työstäjät yrittivät suorittaa kohoamisen 1800:n säikeisyyden yläpuolelle varhaisen ajan ylösnousemusliikkeessä, mutta jokainen heistä sai vaurioita tunnepuoleen tai fyysisiä häiriöitä, johtuen ruumiinosien kristallisoitumisesta ja muiden osien muuttuessa radioaktiivisiksi. Enemmän tai vähemmän nuo tuo ajan yksilöt tästä perimästä suorittivat ylösnousemusta pleijadilaisesti ja tämä johtaa vain suurempaan vääristyneisyyteen ja sairastumiseen pitkällä kurssilla fyysisyydessä ja näin ollen tämä on syy asteittain eteneviin kohotusrajoituksiin ihmismuodon ylösnousemuksessa niiden osalta, joilla on tämä perimä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Nillä, joilla on siteitä Anuun ja Anu-orjarotuun, on holografinen muisto pleijadilaiseen rotuun eikä siriuslaiseen rotuun tai tähän luomistoon, jota maa päällään kantaa. Siksi ne, jotka ylösnousevat ja joilla on yhteys omaan hologrammiinsa voivat nykyään päästä käsiksi siihen holografiseen tietoon, joka on enemminkin pleijadilaista kuin siriuslaista alkuperää. Oli miten oli, se tietoisuus ei kohota kotiin, koska ollaan luonnostaan jo väärässä luomistossa, jotta voitaisiin tämä tehdä, ja kun vielä pyhän geometrian vieraat mallit joilla on yhteydet toiseen Suureen keskusaurinkoon kuten Mer-ka-baan, ovat toiminnassa. Ihmiset, joilla on aikomus kohota mer-ka-ba malliin, ja kun he niin tekevät, luovat he suurempaa vääristyneisyyttä omassa ylösnousemuksessaan kuin kirkkautta tai selkeyttä. Tämä on syy siihen, että he ovat tänä elinaikanaan (~2003) rajoitetut kohoamaan 1024-1800:n säietasoon, sillä jos tämän tyyppisen vääristyneisyyden sallittaisiin kasvaa, se vain olisi esteenä kokonaisuuden yhtenäiselle ylösnousemukselle.

        Tätä vääristyneisyyttä voitaisiin luonnehtia sanalla utuinen tai heikko energia. Tämän kaltainen energia muodostuu kun vääränlainen pyhä geometria kiertää luomistossa ja muovaa sitä, mutta joka on suunniteltu toimimaan toisenlaisella mallilla. Maa on magneettisen mallin luomistosta, joka tunnetaan kolmoislotusmallina (kuvio 8, jonka päällä on kolmas rengas). Jonkun muun mallin käyttäminen johtaa vääristyneisyyteen ylösnousemuksessa ja tuottaa epäaidon kohoamisen. Epäaito kohoaminen on todellakin tulosta yrityksestä laajentaa tai paisuttaa tajuntakenttää sen rajan yli, jonka biologia vain kestää kohota kunkin määrättynä elinaikana. Anulle ja Anu-orjien jälkeläisiltä puuttuu yleisestiottaen niin kutsutut kristallitallenteet tai parhaassa tapauksessakin epätäydelliset tallenteet. Koska nämä orjat perivät vain 40% punaisen Pohjois-Amerikan juurirodun DNA:ta, jonka kanssa he voivat kohota fyysisyydessä rajoitteisesti vain tasolle 1024-1800 DNA-säiettä tänä elinaikanaan.

        Anun ja Anu-orjien DNA:n 18 000 säikeisyyden geenikartan työstäjät yrittivät suorittaa kohoamisen 1800:n säikeisyyden yläpuolelle varhaisen ajan ylösnousemusliikkeessä, mutta jokainen heistä sai vaurioita tunnepuoleen tai fyysisiä häiriöitä, johtuen ruumiinosien kristallisoitumisesta ja muiden osien muuttuessa radioaktiivisiksi. Enemmän tai vähemmän nuo tuo ajan yksilöt tästä perimästä suorittivat ylösnousemusta pleijadilaisesti ja tämä johtaa vain suurempaan vääristyneisyyteen ja sairastumiseen pitkällä kurssilla fyysisyydessä ja näin ollen tämä on syy asteittain eteneviin kohotusrajoituksiin ihmismuodon ylösnousemuksessa niiden osalta, joilla on tämä perimä.

        Ne joilla on vain punaisen kansan perimää, heillä on myös problematiikkaa ylösnousemuksen suorittamisessa omalla kohdallaan. Tätä perimää kantavilla on rajoitteena 3000 säiettä, niin kuin on kaikilla aikuisilla ihmisillä maan pinnalla. Syy tähän on täsmälleen oikean genealogisen kartan puuttuminen, joka varmistaisi sen, keillä aikuisilla olisi informaatio biologiseen ylösnousemukseen tämän säietason yläpuolelle. Ihmisellä on murtunut genealogia. Tämä on murrettu maan pinnalla ja tapahtui muinaisen Egyptin aikaan eli 18 000 vuotta sitten Mahavishnun aikakaudella.
        Murtumisen aiheutti Mahavishnujen itsensä käyttämä epäaito ylösnousemuspraktiikka. He olivat suuripäisiä ja aivokapasiteetti oli tuolle ajalle ominaisella tasolla. Kun he suorittivat ylösnousemustaan, pimeyden voimat pääsivät käsiksi heidän genealogisiin arkistoihin ja anastivat ne omaan käyttöönsä.
        Tämä johti siihen, että ne lapset, jotka sen jälkeen syntyivät, olivat pienikalloisia tai suppeampi tietoisia, paitsi ne hyvin harvat, joita on tavattu eri puolilla maailmaa, mistä on mainittu aikaisemmin. Jos ihmiset tänä päivänä (2003) omaisivat suuren kallokoon, voisimme hyvin sanoa, että "nykyiset esi-isäthän ovat todella meidän omia jälkeläisiämme ja voivat mainiosti toteuttaa ylösnousemuksen 3000 säikeisyyden yläpuolelle." Mutta koska vain pienellä kourallisella ihmisistä on suuri kallokoko, on vaikea nähdä kenellä on oikea syntyperä ja kenellä ei.

        "Vääränlaisten" jälkeläisten halu liian nopeaan kohoamiseen aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyödyttää kokonaisuuden yhtenäistä kohoamista oikealla tavalla, niin kuin ovat todistaneet 26 000 säikeisen geenikartan työstäjät itse. Ne, jotka yrittivät kohottaa maan pinnalla tuolloin itsensä 3000 säietason yläpuolelle, heillä ei ollut Suur-mestareiden informaatiota käytettävissä solukudoksen muuntamista varten ja tuottivat itselleen epäaidon ylösnousemusmallin. He alkoivat käyttämään toisenlaista pyhän geometrian muotoa, joka oli vallalla Siriuksella silloin kun hän suoritti kohoamisen ja joka tunnetaan kuviona 8 ja tämä ei näin ollen ole se kolmoislotus malli jota tarvitaan ylösnousemukseen tässä luomistossa. Tämä tapahtui globaalina energiavirtatanssina, joka nosti värähtelytasoa niin nopeasti ja rajusti, että se repi maan eetterivastineruumiin, tuotti murtumasiirtymiä 8:ssa vuorijonossa eri puolilla planeettaa ja aiheutti huojuntaa aurinkokuntamme auringolle, jonka seurauksena solaarinen eetteriverkkorakenne repeytyi. Tällä oli ratkaiseva vaikutus siihen, että joidenkin viikkojen jälkeen ja sen jälkeen ylipäätään ei aikuisilla ollut enää mahdollisuuksiaa kohota yli 3000 säikeisyyden yläpuolelle, koska tämä malli, jolla toiset suorittivat epätäydellisen ylösnousemuksen, esti kokonaiskohoamisen.

        Nyt tänä päivänä (2003), ne aikuiset maan pinnalla, jotka jatkavat ylösnousemustaan 6000 DNA-säiettä yläpuolelle, heidät valitaan hyvin tarkasti. Menestymisen takaa vain asteittain kohoavaan rajoitettuun kehitykseen tähtäävä kokonaisvaltainen ylösnousemusprosessi ensin kohoaminen 9000 säiemäärään (= Bodhisattva-tason evoluutio) ja sitten säiemäärään 15 000, joka laajentaa tietoisuuden Kristus-kenttään, täysitietoisuuteen, ja tämän kehityksen on tapahduttava asteittain pienin ryhmin, jotka tasoittavat tietä uusille sisään tuleville syntyville lapsille.
        Ne jotka suorittavat tätä tehtävää nyt (2003) elinaikanaan, ovat paljolti Äiti Teresan (kts. myös Gabriele Würzburgilainen; Universaali Elämä, Würzburg, Saksa) kaltaisia ihmissiviilisaation taustalla työskenteleviä, jotka turvaavat näin ihmisevoluution kehitystä.
        Milan ja Oan rooli on ollut myös samanlainen, niin kuin myös useimpien niiden, jotka valitsevat tämän heidän tarjoaman ohjelman ja polun tänä päivänä (2003).

        Sisäisen maan rinnakkaiselämässä meidän oman geneettisen ohjelman suurikalloisuus ei koskaan hävinnyt. Sitä paitsi ihmiset nousivat ylös tämän luonnon neljänteen ulottuvuuteen jo kauan sitten ja kolmanteen ulottuvuuteen jääneet loput ihmiset eivät koskaan pudonneet alle 3000-5000 säiettä värähtelytason. Eläminen lähellä auroraa tuki tätä kehitystä, koska aurora omaa neljännen ulottuvuuden luomistosoinnun sallien niiden, jotka ovat maan auringon ympärillä, olla ja pysytellä korkeammassa värähtelytaajuudessa. Nämä sisäisen maan ihmiset eivät joutuneet sen raskaan sähköisyyden eivätkä teidän universumistanne tulevan radioaktiivisen epäsointuisen säteilyn pommittamiksi, koska Maa itse toimi kilpenä ja esti tämän.

        jatkuu...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ne joilla on vain punaisen kansan perimää, heillä on myös problematiikkaa ylösnousemuksen suorittamisessa omalla kohdallaan. Tätä perimää kantavilla on rajoitteena 3000 säiettä, niin kuin on kaikilla aikuisilla ihmisillä maan pinnalla. Syy tähän on täsmälleen oikean genealogisen kartan puuttuminen, joka varmistaisi sen, keillä aikuisilla olisi informaatio biologiseen ylösnousemukseen tämän säietason yläpuolelle. Ihmisellä on murtunut genealogia. Tämä on murrettu maan pinnalla ja tapahtui muinaisen Egyptin aikaan eli 18 000 vuotta sitten Mahavishnun aikakaudella.
        Murtumisen aiheutti Mahavishnujen itsensä käyttämä epäaito ylösnousemuspraktiikka. He olivat suuripäisiä ja aivokapasiteetti oli tuolle ajalle ominaisella tasolla. Kun he suorittivat ylösnousemustaan, pimeyden voimat pääsivät käsiksi heidän genealogisiin arkistoihin ja anastivat ne omaan käyttöönsä.
        Tämä johti siihen, että ne lapset, jotka sen jälkeen syntyivät, olivat pienikalloisia tai suppeampi tietoisia, paitsi ne hyvin harvat, joita on tavattu eri puolilla maailmaa, mistä on mainittu aikaisemmin. Jos ihmiset tänä päivänä (2003) omaisivat suuren kallokoon, voisimme hyvin sanoa, että "nykyiset esi-isäthän ovat todella meidän omia jälkeläisiämme ja voivat mainiosti toteuttaa ylösnousemuksen 3000 säikeisyyden yläpuolelle." Mutta koska vain pienellä kourallisella ihmisistä on suuri kallokoko, on vaikea nähdä kenellä on oikea syntyperä ja kenellä ei.

        "Vääränlaisten" jälkeläisten halu liian nopeaan kohoamiseen aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyödyttää kokonaisuuden yhtenäistä kohoamista oikealla tavalla, niin kuin ovat todistaneet 26 000 säikeisen geenikartan työstäjät itse. Ne, jotka yrittivät kohottaa maan pinnalla tuolloin itsensä 3000 säietason yläpuolelle, heillä ei ollut Suur-mestareiden informaatiota käytettävissä solukudoksen muuntamista varten ja tuottivat itselleen epäaidon ylösnousemusmallin. He alkoivat käyttämään toisenlaista pyhän geometrian muotoa, joka oli vallalla Siriuksella silloin kun hän suoritti kohoamisen ja joka tunnetaan kuviona 8 ja tämä ei näin ollen ole se kolmoislotus malli jota tarvitaan ylösnousemukseen tässä luomistossa. Tämä tapahtui globaalina energiavirtatanssina, joka nosti värähtelytasoa niin nopeasti ja rajusti, että se repi maan eetterivastineruumiin, tuotti murtumasiirtymiä 8:ssa vuorijonossa eri puolilla planeettaa ja aiheutti huojuntaa aurinkokuntamme auringolle, jonka seurauksena solaarinen eetteriverkkorakenne repeytyi. Tällä oli ratkaiseva vaikutus siihen, että joidenkin viikkojen jälkeen ja sen jälkeen ylipäätään ei aikuisilla ollut enää mahdollisuuksiaa kohota yli 3000 säikeisyyden yläpuolelle, koska tämä malli, jolla toiset suorittivat epätäydellisen ylösnousemuksen, esti kokonaiskohoamisen.

        Nyt tänä päivänä (2003), ne aikuiset maan pinnalla, jotka jatkavat ylösnousemustaan 6000 DNA-säiettä yläpuolelle, heidät valitaan hyvin tarkasti. Menestymisen takaa vain asteittain kohoavaan rajoitettuun kehitykseen tähtäävä kokonaisvaltainen ylösnousemusprosessi ensin kohoaminen 9000 säiemäärään (= Bodhisattva-tason evoluutio) ja sitten säiemäärään 15 000, joka laajentaa tietoisuuden Kristus-kenttään, täysitietoisuuteen, ja tämän kehityksen on tapahduttava asteittain pienin ryhmin, jotka tasoittavat tietä uusille sisään tuleville syntyville lapsille.
        Ne jotka suorittavat tätä tehtävää nyt (2003) elinaikanaan, ovat paljolti Äiti Teresan (kts. myös Gabriele Würzburgilainen; Universaali Elämä, Würzburg, Saksa) kaltaisia ihmissiviilisaation taustalla työskenteleviä, jotka turvaavat näin ihmisevoluution kehitystä.
        Milan ja Oan rooli on ollut myös samanlainen, niin kuin myös useimpien niiden, jotka valitsevat tämän heidän tarjoaman ohjelman ja polun tänä päivänä (2003).

        Sisäisen maan rinnakkaiselämässä meidän oman geneettisen ohjelman suurikalloisuus ei koskaan hävinnyt. Sitä paitsi ihmiset nousivat ylös tämän luonnon neljänteen ulottuvuuteen jo kauan sitten ja kolmanteen ulottuvuuteen jääneet loput ihmiset eivät koskaan pudonneet alle 3000-5000 säiettä värähtelytason. Eläminen lähellä auroraa tuki tätä kehitystä, koska aurora omaa neljännen ulottuvuuden luomistosoinnun sallien niiden, jotka ovat maan auringon ympärillä, olla ja pysytellä korkeammassa värähtelytaajuudessa. Nämä sisäisen maan ihmiset eivät joutuneet sen raskaan sähköisyyden eivätkä teidän universumistanne tulevan radioaktiivisen epäsointuisen säteilyn pommittamiksi, koska Maa itse toimi kilpenä ja esti tämän.

        jatkuu...

        Tämän johdosta sisäisen maan ylösnousemus on alkanut korkeammalle värähtelykynnykselle ja ne, joilla on Suur-mestaruus-sytyperä, ovat suuresti arvostettuja ja tunnettuja, koska heillä on juuri tuo suuri kallokoko, 3 kertaa suurempi kuin sisäisen maan toisilla ihmisillä. Ne, joilla ei suurta kalloa ole, valitsevat syntymän sellaiseen jälkeläiseen, joka todennäköisesti valitsee sellaisen Suur-mestaruus-sukulinjan tänä päivänä (2003), jotta voisi edelleen kehittyä ja kohota. Sisä-maan ihmisiä samaten kuin maan pinnallakin eläviä ihmisiä, odottaa edessä heidän omat puhdistuksen ajat sukupolvisina ylösnousemuksina neljänteen ulottuvuuteen seurauksena tästä globaalina kokonaiskohoamisena.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Tämän johdosta sisäisen maan ylösnousemus on alkanut korkeammalle värähtelykynnykselle ja ne, joilla on Suur-mestaruus-sytyperä, ovat suuresti arvostettuja ja tunnettuja, koska heillä on juuri tuo suuri kallokoko, 3 kertaa suurempi kuin sisäisen maan toisilla ihmisillä. Ne, joilla ei suurta kalloa ole, valitsevat syntymän sellaiseen jälkeläiseen, joka todennäköisesti valitsee sellaisen Suur-mestaruus-sukulinjan tänä päivänä (2003), jotta voisi edelleen kehittyä ja kohota. Sisä-maan ihmisiä samaten kuin maan pinnallakin eläviä ihmisiä, odottaa edessä heidän omat puhdistuksen ajat sukupolvisina ylösnousemuksina neljänteen ulottuvuuteen seurauksena tästä globaalina kokonaiskohoamisena.

        Kuinka syntyperä ja sukulinja toimivat ylösnousemuksessa?
        Ennen kuin nyt päästään tähän itse alkuperäiseen asiaan, jota on ajateltu käsitellä tässä kanavointi osassa, oli kuitenkin ensin edellä hieman laajemmin käsiteltävä tähän laajaan asiaan liittyviä muita asioita lyhyesti.
        Äskettäin (2003) Suuri keskusaurinko lähetti dataa, jossa kerrottiin, että ihmiset, jotka olivat menneisyydessä aasialaista perimäosaa, pääasiallisesti nykyisiä japanilaisia, korealaisia, thai-ihmisiä, eivät aikoinaan kohonneet, koska geenikartan työstäjät epäonnistuivat tässä perillisosassa tuossa tehtävässä.
        Näitä geenikartan työstäjiä tästä perillisosassa oli 5 800 eikä yksikään heistä kohonnut yli 1024 - 2200 säiettä ja syy tähän oli yksinkertaisesti chi-energia (feminiininen energia), joka toistuvasti siirrettiin Alfa Centaurille, johtuen Matelija-humanoidien kanssa tehdystä genetiikkaa koskevista sopimuksista. Se malli, jolla on yhteys tähän, vaatii enemmän chi-energiaa, jotta saataisiin murrettua se psyykkinen koneisto joka tämän aiheuttaa, ja kun tämä tulevaisuudessa saavutetaan, voi jokainen halukas, mies tai nainen, näistä perillisistä mestaroitua henkilökohtaisessa ylösnousemuksessaan.
        Ne näistä perillisistä, jotka jo lepäävät 2200 säietasolla elävät nykyään harvaan asutuilla alueilla muun muassa Hawaijin syrjäseuduilla. Jotkut heistä lepäävät 1024 säietasolla ja elävät joidenkin Japanin, Korean tai Thaimaan kaupunkien lähettyvillä. Voidaankin sanoa, että jos nämä kartan työstäjät eivät voi kohota tietyn pisteen yläpuolelle, on siitä seurauksena kaikkien tähän ryhmään kuuluvien perässä tulevien epäonnistuminen. Nyt tässä puhutaan niistä "puhtaan" sukulinjan perillisistä.

        Ihmissukulinjat eivät kuitenkaan ole välttämättä erillisiä ilmentymiä. Koska tänä päivänä nämä eri sukulinjat ovat jo melkoisesti sekoittuneet ja tämä suuntaus on yhä voimistunut, tuotetaan jälkeläisiä, jotka kantavat useiden sukulinjojen geenejä. Nämä eri kansojen geeniperimää keskenään hankkineet jälkeläiset sekoituttuaan keskenään, polynesialaiset-japanilaiset, hawaijilaiset-japanilaiset, thaimaalaiset-korealaiset esimerkiksi, antavat mahdollisuuden kohota yli 2200 säiettä, ja kun näin tapahtuu, se antaa vähitellen kaikille sukulinjoille näistä kansoista mahdollisuuden vähitellen koahoamiseen, eikä vain sen heidän "puhtaan" osan.

        Kenties ihmiskunta on siunattu tietyllä tavalla mahdollisuudella matkustaa varsin nopeasti ja kivuttomasti etenkin nykyaikana ja näin eri kansat kohtaavat monin eri tavoin helposti toisensa eri tilaisuuksissa ja tämä antaa enemmän tilaisuuksia sekoittua. Euroopassa, Australiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Etelä Afrikassa, näitä suurimpia maita, joissa on paljon ihmisiä monista kansallisuuksista ja he ovat sekoittuneet jo pitkän ajan. Tämä kaikkien kansojen yhteensulautumisen malli ja harmoniassa eläminen keskenään on yksi osa Taon unta ihmiskuntaa varten, ja tämä uni sai voimakkaan sysäyksen 1800-luvulla ja on johtanut voimakkaasti kasvaneeseen Idän kansojen maahan muuttoon Länteen ja Lännen kansojen siirtymiseen Itään. Juuri tämän ansiosta on ylösnousemuksen mahdollisuus nyt paljon suurempi Taon näkökulmasta katsottuna, koska eri sukulinjat nyt lopultakin sekoittuvat keskenään kansojen sekoittumisen ansiosta ja että eri kansallisuuksista olevat aikuiset yhdistyvät keskenään, luovat perheitä ja synnyttävät laajempaa geenipohjaa kantavia jälkeläisiä, joilla on mahdollisuus kohota näin korkeammalle.

        Niin kuin voitte ymmärtää. Jos joku teidän perillisistä kohoaa, kohoatte te itse myös, sillä he ovat usein teidän omia esi-isiä nykyisessä elämässänne. Ei ole väliä kuka kohoaa; tai millä keholla on niitä välttämättömiä biologisia ja genealogisia taitoja, sillä ainoastaan sillä on väliä, että ne jotka voivat kohota, täyttävät tämän tehtävän ja tekevät sen niiden kaikkien puolesta, joilla ei ehkä ole oikeata syntyperäsarjaa taustalla tätä tehtävää suorittamaan. Näin toimien tulevat kaikki osallisiksi ylösnousemuksesta ja siten jokainen voi todistaa ihmislajin ylösnousemusta omassa henkilökohtaisessa tulevaisuuden syntyperässään elävänä esi-isänä ei-fyysissydestä käsin.

        Kaiken kaikkiaan tämä on ollut pitkä taival ja tie ihmisen tietoisuudessa ja biologiassa tapahtuneena putoamisena joka tapahtui perimä perimän jälkeen, ulkoisen maan pinnalla suuremassa mitassa kuin se tapahtui sisäisen maan rinnakkaiselämässä. Eikä tämä matka korjata holografinen informaatio ja tietoisuus, joka kerran oli kokonainen, ole lyhyt aikainen matka, rakkaat, vaan se on sukupolvinen matka ja tämän loppuun saattaminen kestää joitakin satoja vuosia. Mutta on kuitenkin niin, että nämä muutamat sadat vuodet on lyhyt matka kun verrataan sitä siihen ihmisten kokemaan satojen tuhansien vuosien alasvajoamisen matkaan, jotenka tämä kohoaminen on nopeaa tietoisuuden laajentumista ja yksi nopeimmista kohotuksista, mitä on koskaan aikaisemmin koettu minkään toisen luomiston yhteydessä Taon sisällä.

        jatkuu...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Kuinka syntyperä ja sukulinja toimivat ylösnousemuksessa?
        Ennen kuin nyt päästään tähän itse alkuperäiseen asiaan, jota on ajateltu käsitellä tässä kanavointi osassa, oli kuitenkin ensin edellä hieman laajemmin käsiteltävä tähän laajaan asiaan liittyviä muita asioita lyhyesti.
        Äskettäin (2003) Suuri keskusaurinko lähetti dataa, jossa kerrottiin, että ihmiset, jotka olivat menneisyydessä aasialaista perimäosaa, pääasiallisesti nykyisiä japanilaisia, korealaisia, thai-ihmisiä, eivät aikoinaan kohonneet, koska geenikartan työstäjät epäonnistuivat tässä perillisosassa tuossa tehtävässä.
        Näitä geenikartan työstäjiä tästä perillisosassa oli 5 800 eikä yksikään heistä kohonnut yli 1024 - 2200 säiettä ja syy tähän oli yksinkertaisesti chi-energia (feminiininen energia), joka toistuvasti siirrettiin Alfa Centaurille, johtuen Matelija-humanoidien kanssa tehdystä genetiikkaa koskevista sopimuksista. Se malli, jolla on yhteys tähän, vaatii enemmän chi-energiaa, jotta saataisiin murrettua se psyykkinen koneisto joka tämän aiheuttaa, ja kun tämä tulevaisuudessa saavutetaan, voi jokainen halukas, mies tai nainen, näistä perillisistä mestaroitua henkilökohtaisessa ylösnousemuksessaan.
        Ne näistä perillisistä, jotka jo lepäävät 2200 säietasolla elävät nykyään harvaan asutuilla alueilla muun muassa Hawaijin syrjäseuduilla. Jotkut heistä lepäävät 1024 säietasolla ja elävät joidenkin Japanin, Korean tai Thaimaan kaupunkien lähettyvillä. Voidaankin sanoa, että jos nämä kartan työstäjät eivät voi kohota tietyn pisteen yläpuolelle, on siitä seurauksena kaikkien tähän ryhmään kuuluvien perässä tulevien epäonnistuminen. Nyt tässä puhutaan niistä "puhtaan" sukulinjan perillisistä.

        Ihmissukulinjat eivät kuitenkaan ole välttämättä erillisiä ilmentymiä. Koska tänä päivänä nämä eri sukulinjat ovat jo melkoisesti sekoittuneet ja tämä suuntaus on yhä voimistunut, tuotetaan jälkeläisiä, jotka kantavat useiden sukulinjojen geenejä. Nämä eri kansojen geeniperimää keskenään hankkineet jälkeläiset sekoituttuaan keskenään, polynesialaiset-japanilaiset, hawaijilaiset-japanilaiset, thaimaalaiset-korealaiset esimerkiksi, antavat mahdollisuuden kohota yli 2200 säiettä, ja kun näin tapahtuu, se antaa vähitellen kaikille sukulinjoille näistä kansoista mahdollisuuden vähitellen koahoamiseen, eikä vain sen heidän "puhtaan" osan.

        Kenties ihmiskunta on siunattu tietyllä tavalla mahdollisuudella matkustaa varsin nopeasti ja kivuttomasti etenkin nykyaikana ja näin eri kansat kohtaavat monin eri tavoin helposti toisensa eri tilaisuuksissa ja tämä antaa enemmän tilaisuuksia sekoittua. Euroopassa, Australiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Etelä Afrikassa, näitä suurimpia maita, joissa on paljon ihmisiä monista kansallisuuksista ja he ovat sekoittuneet jo pitkän ajan. Tämä kaikkien kansojen yhteensulautumisen malli ja harmoniassa eläminen keskenään on yksi osa Taon unta ihmiskuntaa varten, ja tämä uni sai voimakkaan sysäyksen 1800-luvulla ja on johtanut voimakkaasti kasvaneeseen Idän kansojen maahan muuttoon Länteen ja Lännen kansojen siirtymiseen Itään. Juuri tämän ansiosta on ylösnousemuksen mahdollisuus nyt paljon suurempi Taon näkökulmasta katsottuna, koska eri sukulinjat nyt lopultakin sekoittuvat keskenään kansojen sekoittumisen ansiosta ja että eri kansallisuuksista olevat aikuiset yhdistyvät keskenään, luovat perheitä ja synnyttävät laajempaa geenipohjaa kantavia jälkeläisiä, joilla on mahdollisuus kohota näin korkeammalle.

        Niin kuin voitte ymmärtää. Jos joku teidän perillisistä kohoaa, kohoatte te itse myös, sillä he ovat usein teidän omia esi-isiä nykyisessä elämässänne. Ei ole väliä kuka kohoaa; tai millä keholla on niitä välttämättömiä biologisia ja genealogisia taitoja, sillä ainoastaan sillä on väliä, että ne jotka voivat kohota, täyttävät tämän tehtävän ja tekevät sen niiden kaikkien puolesta, joilla ei ehkä ole oikeata syntyperäsarjaa taustalla tätä tehtävää suorittamaan. Näin toimien tulevat kaikki osallisiksi ylösnousemuksesta ja siten jokainen voi todistaa ihmislajin ylösnousemusta omassa henkilökohtaisessa tulevaisuuden syntyperässään elävänä esi-isänä ei-fyysissydestä käsin.

        Kaiken kaikkiaan tämä on ollut pitkä taival ja tie ihmisen tietoisuudessa ja biologiassa tapahtuneena putoamisena joka tapahtui perimä perimän jälkeen, ulkoisen maan pinnalla suuremassa mitassa kuin se tapahtui sisäisen maan rinnakkaiselämässä. Eikä tämä matka korjata holografinen informaatio ja tietoisuus, joka kerran oli kokonainen, ole lyhyt aikainen matka, rakkaat, vaan se on sukupolvinen matka ja tämän loppuun saattaminen kestää joitakin satoja vuosia. Mutta on kuitenkin niin, että nämä muutamat sadat vuodet on lyhyt matka kun verrataan sitä siihen ihmisten kokemaan satojen tuhansien vuosien alasvajoamisen matkaan, jotenka tämä kohoaminen on nopeaa tietoisuuden laajentumista ja yksi nopeimmista kohotuksista, mitä on koskaan aikaisemmin koettu minkään toisen luomiston yhteydessä Taon sisällä.

        jatkuu...

        Jokaisen tulisikin iloita tästä mahdollisuudesta kohota ja teidän moniulotteiset ja moniluomistoiset esi-isänne jakavat kanssanne kiitollisuutenne siitä, että olette mukana osana kaikkien samanaikaista kohoamista, huolimatta niistä heidän omista henkilökohtaisista aikaisemmista valinnoistaan ja kokemuksistaan, jotka olivat katastrofaalisia ja vaikeita sekä kivuliaita. Nyt tässä on hieno mahdollisuus annettu oppia, antaa anteeksi, ymmärtää, kasvaa henkisesti rakkauden pohjalta, rakkauden jota Kristus-Henki, Rakkauden Henki, Ykseyden Henki, ilmentää, ja niin me myös teemme lajina niiden kaikkien ihmis-olentojen puolesta, joita milloinkaan on kuollut sukupuuttoon. Tehkäämme näin yhdessä, HO!


      • mirahey1 kirjoitti:

        Jokaisen tulisikin iloita tästä mahdollisuudesta kohota ja teidän moniulotteiset ja moniluomistoiset esi-isänne jakavat kanssanne kiitollisuutenne siitä, että olette mukana osana kaikkien samanaikaista kohoamista, huolimatta niistä heidän omista henkilökohtaisista aikaisemmista valinnoistaan ja kokemuksistaan, jotka olivat katastrofaalisia ja vaikeita sekä kivuliaita. Nyt tässä on hieno mahdollisuus annettu oppia, antaa anteeksi, ymmärtää, kasvaa henkisesti rakkauden pohjalta, rakkauden jota Kristus-Henki, Rakkauden Henki, Ykseyden Henki, ilmentää, ja niin me myös teemme lajina niiden kaikkien ihmis-olentojen puolesta, joita milloinkaan on kuollut sukupuuttoon. Tehkäämme näin yhdessä, HO!

        Tietoisuus on biologista. Syntymässä saadaan mukaan 25 sukulinjaa. Jos nämä sukulinjat päättyvät Anu-orjiin, niin kuin moni niistä Lännessä päättyy, silloin on tämä ainut tietoisuus mitä yksilöllä on. Jos nämä sukulinjat ovat pääsääntöisesti Matelijoilta peräisin, on tällä Idän yksilöllä samalla tavalla rajoittunut tietoisuus. Ei tule tuomita ketään, joilla on rajoittunut tietoisuus tai osallisuus näihin perimiin. Heillä on rajoittunut tietoisuus koska tietoisuus on biologista ja koska he syntyivät rajoittavan DNA:n seurauksena. Tämä ei ole tuomittavaa!
        Kuitenkin ylösnousevana olentona opitaan taakse jääneet läksyt siitä, miksi tämä tietoisuus on rajoittunut. Ehkä yksilön oma esi-isä muinoin oli osa tiedemiesryhmää, joka loi Anu-orjia laboratoriossa tai pakottivat Matelija-humanoidin ja sisäisen maan punaisen naisen ihmisparitteluun keskenään. Ymmärettäessä se oppitunti, että minkälaista rajoittuneisuutta geneettisyyteen synnyttää (rajoittunut ihminen, joka haluaa sotia, pahoinpidellä toisia, hyökätä toisia kansoja vastaan tai tuhota vaikkapa luontoa), niin silloin pystyy itselleen antamaan anteeksi sen, että osallistuu tämän kaltaiseen tanssiin.

        Kun sellainen oppitunti opitaan, sitä ei tarvitse enää toistaa ja silloin tältä rajoittuneelta ihmistyypiltä voidaan puhdistaa geenipooli karmaa vapauttamalla ylösnousemuksen aikana. Sisään tulevat lapset tulevat tämän jälkeen syntymään suurempi tietoisuus sekä suurempi rakastamisen kyky mukanaan geeneissä ja tämä johtaa edessä häämöttävään uuteen aikakauteen. Maan oman arvion mukaan karman puhdistaminen kestää arviolta vuoteen 2016, jonka jälkeen se genealogia, jolla on yhteys Anuun ja Anu-orjiin on poistettu ihmisen geenipoolista.
        Nämä edessä olevat ajat ovat tosiaankin muutoksen aikoja. Kuitenkaan ei siirtymävaihetta ole saatettu loppuun edes vielä silloin kun ollaan käyty sisään Suureen keskusaurinkoon; johtuen siitä, että on vielä heitä, jotka omistavat Matelijoiden DNA:ta ja tämä DNA ei voi puhdistua ennen kuin riittävä määrä ihmisiä saavuttaa Mahavishnu-tason tietoisuuden ja vapautuu kaikista jokaisessa aasialaisessa sukulinjassa olevista sidoksista Matelija-humanoideihin. Maa itse näkee tämän tapahtuvan ennen vuotta 2050, jonka jälkeen Matelijoiden DNA on irrotettu lopullisesti niistä genealogisista tasoista, jotka ovat yhteydessä tuleviin ihmissyntymiin. Monia muutoksia on tulossa, koska tämä vieras DNA ihmisessä on se päätekijä, joka luo sellaisia malleja, joilla on yhteys eri tauteihin ja epämuodostumiin sekä sotimiseen ja taipumukseen pahoinpidellä toisia. Nimenomaan joskus vuoden 2050 jälkeen taudit, taipumus pahoinpidellä toisia ja epämuodostumien syntyminen tulee olemaan harvinaista tulevaisuudessa Idässä tai Lännessä syntyvissä silloisissa lapsissa. Rakkaat, tämä on kaunis asia todistaa kun tämä kaikki tapahtuu teille ja te tulette todistamaan sitä ihmis-esi-isinä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Tietoisuus on biologista. Syntymässä saadaan mukaan 25 sukulinjaa. Jos nämä sukulinjat päättyvät Anu-orjiin, niin kuin moni niistä Lännessä päättyy, silloin on tämä ainut tietoisuus mitä yksilöllä on. Jos nämä sukulinjat ovat pääsääntöisesti Matelijoilta peräisin, on tällä Idän yksilöllä samalla tavalla rajoittunut tietoisuus. Ei tule tuomita ketään, joilla on rajoittunut tietoisuus tai osallisuus näihin perimiin. Heillä on rajoittunut tietoisuus koska tietoisuus on biologista ja koska he syntyivät rajoittavan DNA:n seurauksena. Tämä ei ole tuomittavaa!
        Kuitenkin ylösnousevana olentona opitaan taakse jääneet läksyt siitä, miksi tämä tietoisuus on rajoittunut. Ehkä yksilön oma esi-isä muinoin oli osa tiedemiesryhmää, joka loi Anu-orjia laboratoriossa tai pakottivat Matelija-humanoidin ja sisäisen maan punaisen naisen ihmisparitteluun keskenään. Ymmärettäessä se oppitunti, että minkälaista rajoittuneisuutta geneettisyyteen synnyttää (rajoittunut ihminen, joka haluaa sotia, pahoinpidellä toisia, hyökätä toisia kansoja vastaan tai tuhota vaikkapa luontoa), niin silloin pystyy itselleen antamaan anteeksi sen, että osallistuu tämän kaltaiseen tanssiin.

        Kun sellainen oppitunti opitaan, sitä ei tarvitse enää toistaa ja silloin tältä rajoittuneelta ihmistyypiltä voidaan puhdistaa geenipooli karmaa vapauttamalla ylösnousemuksen aikana. Sisään tulevat lapset tulevat tämän jälkeen syntymään suurempi tietoisuus sekä suurempi rakastamisen kyky mukanaan geeneissä ja tämä johtaa edessä häämöttävään uuteen aikakauteen. Maan oman arvion mukaan karman puhdistaminen kestää arviolta vuoteen 2016, jonka jälkeen se genealogia, jolla on yhteys Anuun ja Anu-orjiin on poistettu ihmisen geenipoolista.
        Nämä edessä olevat ajat ovat tosiaankin muutoksen aikoja. Kuitenkaan ei siirtymävaihetta ole saatettu loppuun edes vielä silloin kun ollaan käyty sisään Suureen keskusaurinkoon; johtuen siitä, että on vielä heitä, jotka omistavat Matelijoiden DNA:ta ja tämä DNA ei voi puhdistua ennen kuin riittävä määrä ihmisiä saavuttaa Mahavishnu-tason tietoisuuden ja vapautuu kaikista jokaisessa aasialaisessa sukulinjassa olevista sidoksista Matelija-humanoideihin. Maa itse näkee tämän tapahtuvan ennen vuotta 2050, jonka jälkeen Matelijoiden DNA on irrotettu lopullisesti niistä genealogisista tasoista, jotka ovat yhteydessä tuleviin ihmissyntymiin. Monia muutoksia on tulossa, koska tämä vieras DNA ihmisessä on se päätekijä, joka luo sellaisia malleja, joilla on yhteys eri tauteihin ja epämuodostumiin sekä sotimiseen ja taipumukseen pahoinpidellä toisia. Nimenomaan joskus vuoden 2050 jälkeen taudit, taipumus pahoinpidellä toisia ja epämuodostumien syntyminen tulee olemaan harvinaista tulevaisuudessa Idässä tai Lännessä syntyvissä silloisissa lapsissa. Rakkaat, tämä on kaunis asia todistaa kun tämä kaikki tapahtuu teille ja te tulette todistamaan sitä ihmis-esi-isinä.

        Ne ihmiset, jotka nyt (~2003) kohoavat 6000 säiettä tason yläpuolelle, heillä tulee olemaan useita sukulinjoja Suur-mestareiden genealogian kanssa. Tällain3en informaatio tuo mahdollisuuden biologian muutumiseen sellaiseen muotoon, joka vastaa sitä biologiaa, joka oli meille tuttu silloin kun me elimme. Tämä biologinen muoto, joka tällöin mahdollistuu, ei voi olla aivan samanlainen kopio, koska maan pinnalla ollaan lyhyempiä ja pienempi kokoisia, myös kallo voi laajentua vain sen verran mitä jotkut elimet ja rauhaset vaativat pystyäkseen kehittymään aivoissa sellaisiksi kuin mitä meidän geneettinen ohjelma vaatii. Kuitenkin ne, jotka kohoavat 6000 säiettä tason yläpuolelle, tasoittavat tietä sisääntuleville syntyville lapsille, joilla on suurempi pään koko ja joitakin uusia elimiä että rauhasia ja heillä on mukanaan tietty tämä laajempi tietoisuus ja ovat hyvin myötätunteisia toisia kohtaan luonnostaan.

        Rauha ja ykseys voi kansojen ja ihmisten eri kulttuurien välillä tulla todellisuudeksii kun rakkaus ja myötätunto palaavat.
        Kun rakkautta ei ole ja kun ihmisiltä ja kansoilta katoaa myötätunto tai ne eivät enää käyttäydy myötätuntoisesti toisiaan kohtaan, eteen kehittyy kuoleman sykli. Sillä myötätunnon puuttuminen lietsoo sotaa, eikä silloin nähdä sitä, että toinen ihminen on vain peilikuva siitä mikä itse on, veli tai sisko, jotka kuuluvat yhteen suureen ihmisperheeseen.
        Tämä on se malli, johonka teidän nykyihmissiviilisaatio on vajonnut; sotaa eri uskontojen ja vakaumuksen omaavien ihmisten välillä Lähi-Idässä, Afrikassa, Etelä- ja Väli-Amerikassa, niin monissa maissa. Katsokaa itseänne peiliin!

        Voidaan kuitenkin myös nähdä sekin, että näitä samoja uskontoja ja vakaumuksen omaavia ihmisiä nykyään elää vieri vieressä naapureina suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Tästä voidaan nähdä ja ymmärtää, että ihminen kehittyy, sillä ihmiset eivät ole tehneet tästä kehityksestä loppua lähiöissään joissa keskenään asuvat sen paremmin kuin eivät ole tehneet kehityksestä loppua omissa kotimaissaankaan.
        Tämä on vilpitön merkki siitä, että ihmisevoluutio on alkanut ja etenee, ja että uuden kirkkaan päivän syntymällä on toivoa.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ne ihmiset, jotka nyt (~2003) kohoavat 6000 säiettä tason yläpuolelle, heillä tulee olemaan useita sukulinjoja Suur-mestareiden genealogian kanssa. Tällain3en informaatio tuo mahdollisuuden biologian muutumiseen sellaiseen muotoon, joka vastaa sitä biologiaa, joka oli meille tuttu silloin kun me elimme. Tämä biologinen muoto, joka tällöin mahdollistuu, ei voi olla aivan samanlainen kopio, koska maan pinnalla ollaan lyhyempiä ja pienempi kokoisia, myös kallo voi laajentua vain sen verran mitä jotkut elimet ja rauhaset vaativat pystyäkseen kehittymään aivoissa sellaisiksi kuin mitä meidän geneettinen ohjelma vaatii. Kuitenkin ne, jotka kohoavat 6000 säiettä tason yläpuolelle, tasoittavat tietä sisääntuleville syntyville lapsille, joilla on suurempi pään koko ja joitakin uusia elimiä että rauhasia ja heillä on mukanaan tietty tämä laajempi tietoisuus ja ovat hyvin myötätunteisia toisia kohtaan luonnostaan.

        Rauha ja ykseys voi kansojen ja ihmisten eri kulttuurien välillä tulla todellisuudeksii kun rakkaus ja myötätunto palaavat.
        Kun rakkautta ei ole ja kun ihmisiltä ja kansoilta katoaa myötätunto tai ne eivät enää käyttäydy myötätuntoisesti toisiaan kohtaan, eteen kehittyy kuoleman sykli. Sillä myötätunnon puuttuminen lietsoo sotaa, eikä silloin nähdä sitä, että toinen ihminen on vain peilikuva siitä mikä itse on, veli tai sisko, jotka kuuluvat yhteen suureen ihmisperheeseen.
        Tämä on se malli, johonka teidän nykyihmissiviilisaatio on vajonnut; sotaa eri uskontojen ja vakaumuksen omaavien ihmisten välillä Lähi-Idässä, Afrikassa, Etelä- ja Väli-Amerikassa, niin monissa maissa. Katsokaa itseänne peiliin!

        Voidaan kuitenkin myös nähdä sekin, että näitä samoja uskontoja ja vakaumuksen omaavia ihmisiä nykyään elää vieri vieressä naapureina suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Tästä voidaan nähdä ja ymmärtää, että ihminen kehittyy, sillä ihmiset eivät ole tehneet tästä kehityksestä loppua lähiöissään joissa keskenään asuvat sen paremmin kuin eivät ole tehneet kehityksestä loppua omissa kotimaissaankaan.
        Tämä on vilpitön merkki siitä, että ihmisevoluutio on alkanut ja etenee, ja että uuden kirkkaan päivän syntymällä on toivoa.

        Kuinka syntyperä määrittyy?
        Syntyperän määrittäminen on hieman ongelmallinen asia, koska 2000 vuotta sitten sukulinjat pantiin sekaisin pimeyden voimien päästyä käsiksi sukulinjoihin Kristuksen ristiinnaulitsemisen yhteydessä kun Hän omalla kohdallaan suoritti ylösnousemuksensa ja täytti lunastustehtävänsä tuohon aikaan ja oli juuri päässyt käsiksi näihin tasoihin omakohtaisessa kohoamisessaan (Jeesus Kristus kohonneena täysitietoisuuteen Kristus-kenttään pääsi käsiksi tai pääsi selville kaikista tämän tilavyöhykkeen sukuperistä ja kuinka ne olivat muodostuneet).
        Tästä seurasi pimeyden voimien taistelu sieluista ja nämä voimat hajoitti ja sekoitti näin kaikki ne sukulinjat, joilla oli yhteys Kristukseen. (Alkukristittyjen vainot ja tuhoaminen jne.) Tämä käsittää suurimman osan niistä sukulinjoista joita on Lännessä, koska Kristus itse syntyi siihen (Jeesuksen) sukulinjaan, jonka esi-isä-juuret juontavat pääasiassa Atlantikselle.
        Länsimaalaiset ihmiset ovat pääasiassa niiden Atlantiksen ihmisten jälkeläisiä, jotka aiheuttivat Atlantiksen tuhon.
        Tästä johtuu, että manipulaatio vaikuttaa eniten Läntisissä sukulinjoissa ja niin ikään Valkoisten ihmisten perimässä.

        Tällä hetkellä (2003) on riittävästi niitä tämän perilliskatraan geenikartan työstäjiä länsimaissa, jotka jo hallitsevat 3000-6000 säiettä tason ja näin he mahdollistavat näiden sukulinjojen tunnistamisen, koska he ovat saaneet korjatuksi mallinteen heidän omalla henkisellä kehitystiellään.

        "Syntyperän arviointia" omalla kohdallaan voi yksinkertaisesti pyytää (vaikka Kristukselta) nukkumaan mennessä, ja tämä voidaan vahvistaa ja se korjataan vastaamaan sitä omaa todellista syntyperää, joka oli 2000 vuotta sitten sukulinjassa. Ensin kuitenkin on hallittava 1024 säiettä taso ennen kuin tämä voi tapahtua. Tämä mahdollistaa saada tiedon kunkin oikeasta syntyperästä niin, että kykenee kohoamaan tämän elinajan puitteissa niin korkealle kuin se vain on mahdollista.

        Jos omataan pääasiassa kaikki 25-sukuperäinen Anun (Anu-perhe) ja Anu-orja perimä, niin voidaan tavoittaa kohoaminen 1800 DNA-säiettä tasolle tämän elinajan puitteissa.
        Jos omataan 2-4 punaisen kansan syntyperää tai suurmestari-syntyperää niistä kaikista 25:stä sukuperästä, kyetään kohoamaan 3000 DNA-säiettä tasolle tänä elinaikana.
        Jos jollain on suurmestari-syntyperä ja on vihkiytynyt geenikartan työstämiselle ylösnousemuksen polulla, voidaan tälle yksilölle sallia eteneminen yli tämän 3000 tason asteittain kehityksen myötä säietasolle 6000, 9000, 15 000 tai täysitietoisuuteen (36 000 DNA-säietaso) ja myötävaikuttaa näin oman elämän karmiseen puhdistamiseen, joka on välttämättömyys tämän korkean tietoisuustason lasten syntymiselle. Maa itse näkee niin, että vähemmän kuin 8000 aikuisyksilöä kokonaisuudessa milloinkaan yltää ja hallitsee säietason 15 000 vaatimusmallia ja vähemmän kuin 800 aikuisyksilöä hallitsee täysitietoisuustason, koska tämä on kaikki se, mitä vaaditaan, jotta saadaan vietyä hyvin päätökseen puhdistustehtävä ylösnousemusta suorittamaan tulevia lapsia varten.

        Atlantiksen ydintuho runsaat 10 000 vuotta sitten (40 000 ihmisvuotta) ja siitä johtuva karma kun on puhdistettu voidaan kohota säietasolle 1800.

        Mahavishnu-aikakauden (muinaisen Egyptin faaraot) ydintuho noin 18 000 vuotta sitten (72 000 ihmisvuotta) ja siitä johtuva karma kun on puhdistettu se sallii kohoamisen säietasolle 3000.

        Anu-perheen aiheuttaman ydintuho noin 30 000 vuotta sitten (120 000 ihmisvuotta) ja sen karman poisto kohottaa säietasolle 6000.

        Näistä asioista ja muusta eetterimyrkky ja ydinmyrkky asioista mittavasti enemmän linkissä:

        TAUTIEN ENERGIALLINEN DYNAMIIKKA

        http://www.ascendpress.org/articles/transmissions4/Energydisease.htm


      • mirahey1 kirjoitti:

        Kuinka syntyperä määrittyy?
        Syntyperän määrittäminen on hieman ongelmallinen asia, koska 2000 vuotta sitten sukulinjat pantiin sekaisin pimeyden voimien päästyä käsiksi sukulinjoihin Kristuksen ristiinnaulitsemisen yhteydessä kun Hän omalla kohdallaan suoritti ylösnousemuksensa ja täytti lunastustehtävänsä tuohon aikaan ja oli juuri päässyt käsiksi näihin tasoihin omakohtaisessa kohoamisessaan (Jeesus Kristus kohonneena täysitietoisuuteen Kristus-kenttään pääsi käsiksi tai pääsi selville kaikista tämän tilavyöhykkeen sukuperistä ja kuinka ne olivat muodostuneet).
        Tästä seurasi pimeyden voimien taistelu sieluista ja nämä voimat hajoitti ja sekoitti näin kaikki ne sukulinjat, joilla oli yhteys Kristukseen. (Alkukristittyjen vainot ja tuhoaminen jne.) Tämä käsittää suurimman osan niistä sukulinjoista joita on Lännessä, koska Kristus itse syntyi siihen (Jeesuksen) sukulinjaan, jonka esi-isä-juuret juontavat pääasiassa Atlantikselle.
        Länsimaalaiset ihmiset ovat pääasiassa niiden Atlantiksen ihmisten jälkeläisiä, jotka aiheuttivat Atlantiksen tuhon.
        Tästä johtuu, että manipulaatio vaikuttaa eniten Läntisissä sukulinjoissa ja niin ikään Valkoisten ihmisten perimässä.

        Tällä hetkellä (2003) on riittävästi niitä tämän perilliskatraan geenikartan työstäjiä länsimaissa, jotka jo hallitsevat 3000-6000 säiettä tason ja näin he mahdollistavat näiden sukulinjojen tunnistamisen, koska he ovat saaneet korjatuksi mallinteen heidän omalla henkisellä kehitystiellään.

        "Syntyperän arviointia" omalla kohdallaan voi yksinkertaisesti pyytää (vaikka Kristukselta) nukkumaan mennessä, ja tämä voidaan vahvistaa ja se korjataan vastaamaan sitä omaa todellista syntyperää, joka oli 2000 vuotta sitten sukulinjassa. Ensin kuitenkin on hallittava 1024 säiettä taso ennen kuin tämä voi tapahtua. Tämä mahdollistaa saada tiedon kunkin oikeasta syntyperästä niin, että kykenee kohoamaan tämän elinajan puitteissa niin korkealle kuin se vain on mahdollista.

        Jos omataan pääasiassa kaikki 25-sukuperäinen Anun (Anu-perhe) ja Anu-orja perimä, niin voidaan tavoittaa kohoaminen 1800 DNA-säiettä tasolle tämän elinajan puitteissa.
        Jos omataan 2-4 punaisen kansan syntyperää tai suurmestari-syntyperää niistä kaikista 25:stä sukuperästä, kyetään kohoamaan 3000 DNA-säiettä tasolle tänä elinaikana.
        Jos jollain on suurmestari-syntyperä ja on vihkiytynyt geenikartan työstämiselle ylösnousemuksen polulla, voidaan tälle yksilölle sallia eteneminen yli tämän 3000 tason asteittain kehityksen myötä säietasolle 6000, 9000, 15 000 tai täysitietoisuuteen (36 000 DNA-säietaso) ja myötävaikuttaa näin oman elämän karmiseen puhdistamiseen, joka on välttämättömyys tämän korkean tietoisuustason lasten syntymiselle. Maa itse näkee niin, että vähemmän kuin 8000 aikuisyksilöä kokonaisuudessa milloinkaan yltää ja hallitsee säietason 15 000 vaatimusmallia ja vähemmän kuin 800 aikuisyksilöä hallitsee täysitietoisuustason, koska tämä on kaikki se, mitä vaaditaan, jotta saadaan vietyä hyvin päätökseen puhdistustehtävä ylösnousemusta suorittamaan tulevia lapsia varten.

        Atlantiksen ydintuho runsaat 10 000 vuotta sitten (40 000 ihmisvuotta) ja siitä johtuva karma kun on puhdistettu voidaan kohota säietasolle 1800.

        Mahavishnu-aikakauden (muinaisen Egyptin faaraot) ydintuho noin 18 000 vuotta sitten (72 000 ihmisvuotta) ja siitä johtuva karma kun on puhdistettu se sallii kohoamisen säietasolle 3000.

        Anu-perheen aiheuttaman ydintuho noin 30 000 vuotta sitten (120 000 ihmisvuotta) ja sen karman poisto kohottaa säietasolle 6000.

        Näistä asioista ja muusta eetterimyrkky ja ydinmyrkky asioista mittavasti enemmän linkissä:

        TAUTIEN ENERGIALLINEN DYNAMIIKKA

        http://www.ascendpress.org/articles/transmissions4/Energydisease.htm

        Buddhaa käytettiin myös hyväksi vastaavassa tarkoituksessa silloin, kun hän omalla kohdallaan suoritti kohoamisen.
        Tällöin myös Itäiset sukulinjat sekoitettiin samalla tavalla. Tämä kuitenkin kohdistui vain tiibetiläiseen ja inuit-juurirotuun. Koska nämä olivat ne ainoat juurirodut, joista Buddhalla oli syntyperänsä. Idän yksilöiltä vaaditaan ylösnousemusta korkeampaan värähtelytasoon ennen kuin voi päästä selville omasta todellisesta perimästään ja tämä vaatii Bodhisattva-evoluutiohallinnan (valaistumisen taso) saavuttamisen.

        Nyt (2003) on Idässä Kiinassa, Tiibetissä, Pohjois Ruotsissa ja Norjassa muun muassa ja myös Alaskassa sellaisia geenikartan työstäjiä, jotka ovat alkaneet kirkastamaan sitä sekasotkua, jota inuit- ja tiibetiläisten juurirotujen sukulinjoihin sisältyy. Tätä puhdistusta on alettu tekemään, jotta nämä sukulinjat jotka myös pimeyden voimat panivat sekaisin, silloin kun Buddha kohosi, saataisin selvitettyä. Maa itse arvioi, että vuoden 2006 paikkeilla ne ongelmat, joita Buddhan kohoamisen aikoihin syntyi ihmissukulinjoille, on täysin korjattu, ja jolloinka ne perilliset, joilla on yhteys näihin sukulinjoihin voivat myöskin vaatia syntyperällistä arviointia, jotta voisivat paremmin ymmärtää oman todellisen syntyperänsä.

        Ei kaikkia tiibetiläis- eikä inuit-sukulinjoja sekoitettu Matelija-humanoidien sukulinjojen kanssa alkuristeytyksessä. Löytyy tänä päivänä niitä puhtaampia sukuperiä sisältäviä tiibetiläisiä ja inuiteja niin Kiinassa kuin myös Intiassa, joilla ei ole Matelijoiden aiheuttamaa DNA-vääristyneisyyttä. Näillä ihmisillä on erilaiset ruumiinpiirteet, ovat kooltaan kookkaampia, polynesialaisen rodun kaltaisia ja he pystyvät nopeammin kehittämään kristallimembraanin ylösnousemuksessa. Näistä ne ihmiset joilla on yhteys Suur-mestareihin voivat kohota aikuisina säietasolle 9000 ja työstää geenikattaa heitä seuraaville uusille lapsille. Heitä vetää usein puoleensa vastaava syntyperä kuin on alkuperäisillä Amerikan-intiaaneilla, polynesialaisilla ja aborginaaleilla (Australialainen-Lemurialainen) syntyperä.
        Tiibet on puhtaasti siriuslainen uni ja Kiina Matelijoiden uni.
        Kaikki ihmiset ovat mukana suuressa suunnitelmassa, olivat he sitten osa Matelijoiden, Pleijadilaista tai Siriuslaista unta.
        Suunnitelmat ja holografiset tasot fuusioituivat muinaisen Egyptin faaraoiden aikakaudella noin 15 000 - 18 000 vuotta sitten (60 000 - 72 000 ihmisvuotta). Tästä johtuen voidaan kaikki suunnitelmat löytää kaikissa unissa.
        Siriuslaiset arkkityypit esiintyivät Siriuslaisissa ja Matelijoiden unissa, ja taas pleijadilaiset arkkityypit pleijadilaisessa unessa. Faaraot, jotka olivat Annunuki ja siriuslaisia sukulinjassaan, olivat se ensimmäinen risteytys-sekoitus siriuslaisia arkkityyppejä yhdessä pleijadilaisien arkkityyppien kanssa.
        Pleijadilainen uni tulee olemaan se ensimmäinen uni, joka poistetaan ajan kuluessa kollektiivisesta ihmisunesta. Pleijadilaisen unen poistuminen mahdollistaa riittävästi harmoniaa ja holografista virtaa ihmisuneen silmällä pitäen sitä kun aletaan käymään sisään Suuren keskusaurinkoon vuonna 2018.
        (Pleijadilainen uni sisältää muun muassa nykyisen terrorismi-käyttäytymisen ja muutenkin agressiivisuuden ihmisluonnossa).
        Voidaan arvioida että vuoden 2015 paikkeilla koko pleijadilainen arkkityyppimalli tulisi vaikuttamaan menneisyydestä ja ihmissiviilisaatio muuttuisi sen mukaisesti tämän jälkeen.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Buddhaa käytettiin myös hyväksi vastaavassa tarkoituksessa silloin, kun hän omalla kohdallaan suoritti kohoamisen.
        Tällöin myös Itäiset sukulinjat sekoitettiin samalla tavalla. Tämä kuitenkin kohdistui vain tiibetiläiseen ja inuit-juurirotuun. Koska nämä olivat ne ainoat juurirodut, joista Buddhalla oli syntyperänsä. Idän yksilöiltä vaaditaan ylösnousemusta korkeampaan värähtelytasoon ennen kuin voi päästä selville omasta todellisesta perimästään ja tämä vaatii Bodhisattva-evoluutiohallinnan (valaistumisen taso) saavuttamisen.

        Nyt (2003) on Idässä Kiinassa, Tiibetissä, Pohjois Ruotsissa ja Norjassa muun muassa ja myös Alaskassa sellaisia geenikartan työstäjiä, jotka ovat alkaneet kirkastamaan sitä sekasotkua, jota inuit- ja tiibetiläisten juurirotujen sukulinjoihin sisältyy. Tätä puhdistusta on alettu tekemään, jotta nämä sukulinjat jotka myös pimeyden voimat panivat sekaisin, silloin kun Buddha kohosi, saataisin selvitettyä. Maa itse arvioi, että vuoden 2006 paikkeilla ne ongelmat, joita Buddhan kohoamisen aikoihin syntyi ihmissukulinjoille, on täysin korjattu, ja jolloinka ne perilliset, joilla on yhteys näihin sukulinjoihin voivat myöskin vaatia syntyperällistä arviointia, jotta voisivat paremmin ymmärtää oman todellisen syntyperänsä.

        Ei kaikkia tiibetiläis- eikä inuit-sukulinjoja sekoitettu Matelija-humanoidien sukulinjojen kanssa alkuristeytyksessä. Löytyy tänä päivänä niitä puhtaampia sukuperiä sisältäviä tiibetiläisiä ja inuiteja niin Kiinassa kuin myös Intiassa, joilla ei ole Matelijoiden aiheuttamaa DNA-vääristyneisyyttä. Näillä ihmisillä on erilaiset ruumiinpiirteet, ovat kooltaan kookkaampia, polynesialaisen rodun kaltaisia ja he pystyvät nopeammin kehittämään kristallimembraanin ylösnousemuksessa. Näistä ne ihmiset joilla on yhteys Suur-mestareihin voivat kohota aikuisina säietasolle 9000 ja työstää geenikattaa heitä seuraaville uusille lapsille. Heitä vetää usein puoleensa vastaava syntyperä kuin on alkuperäisillä Amerikan-intiaaneilla, polynesialaisilla ja aborginaaleilla (Australialainen-Lemurialainen) syntyperä.
        Tiibet on puhtaasti siriuslainen uni ja Kiina Matelijoiden uni.
        Kaikki ihmiset ovat mukana suuressa suunnitelmassa, olivat he sitten osa Matelijoiden, Pleijadilaista tai Siriuslaista unta.
        Suunnitelmat ja holografiset tasot fuusioituivat muinaisen Egyptin faaraoiden aikakaudella noin 15 000 - 18 000 vuotta sitten (60 000 - 72 000 ihmisvuotta). Tästä johtuen voidaan kaikki suunnitelmat löytää kaikissa unissa.
        Siriuslaiset arkkityypit esiintyivät Siriuslaisissa ja Matelijoiden unissa, ja taas pleijadilaiset arkkityypit pleijadilaisessa unessa. Faaraot, jotka olivat Annunuki ja siriuslaisia sukulinjassaan, olivat se ensimmäinen risteytys-sekoitus siriuslaisia arkkityyppejä yhdessä pleijadilaisien arkkityyppien kanssa.
        Pleijadilainen uni tulee olemaan se ensimmäinen uni, joka poistetaan ajan kuluessa kollektiivisesta ihmisunesta. Pleijadilaisen unen poistuminen mahdollistaa riittävästi harmoniaa ja holografista virtaa ihmisuneen silmällä pitäen sitä kun aletaan käymään sisään Suuren keskusaurinkoon vuonna 2018.
        (Pleijadilainen uni sisältää muun muassa nykyisen terrorismi-käyttäytymisen ja muutenkin agressiivisuuden ihmisluonnossa).
        Voidaan arvioida että vuoden 2015 paikkeilla koko pleijadilainen arkkityyppimalli tulisi vaikuttamaan menneisyydestä ja ihmissiviilisaatio muuttuisi sen mukaisesti tämän jälkeen.

        Ne, jotka kuuluvat alkuasukas-syntyperiin, heillä on suora perimä niihin alkuperäisiin seitsemään juuritotuun ja sen vuoksi he ovat kykeneviä kohoamaan 3000 säiettä tasolle omana elinaikanaan.
        Jotkut yksilöt alkuasukaskansoista ovat geenikartan työstäjiä ja ovat kohoamassa tämän tason yläpuolelle ja turvaavat näin jokaisen näihin kansoihin tulevien uusien syntyvien lasten ylösnousemusta.

        Jokin aika sitten Maa arvioi, että alkuasukkaiden ylösnousemus voi kollektiivisena ylösnousemuksena kohottaa heidät säietasolle 6000. On valitettavaa kun edellinen epäaito ylösnousemus tapahtui muinoin, niin moni alkuasukasheimo vedettiin mukaan energeettiseen manipulointiin kohti maata ja tämä aiheutti sen, että maa rajoitti aikuismuodon omaavien kohoamisen myöskin vain tuohon 3000 säiettä tasoon näiden alkuasukaskansojen kohdalla. Kuitenkin uudet sisään tulevat syntyvät perilliset ja heistä valitut geenikartan työstäjät kohottavat säietason seuraavalle korkeammalle tasolle tulevien vuosikymmenten kuluessa.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Ne, jotka kuuluvat alkuasukas-syntyperiin, heillä on suora perimä niihin alkuperäisiin seitsemään juuritotuun ja sen vuoksi he ovat kykeneviä kohoamaan 3000 säiettä tasolle omana elinaikanaan.
        Jotkut yksilöt alkuasukaskansoista ovat geenikartan työstäjiä ja ovat kohoamassa tämän tason yläpuolelle ja turvaavat näin jokaisen näihin kansoihin tulevien uusien syntyvien lasten ylösnousemusta.

        Jokin aika sitten Maa arvioi, että alkuasukkaiden ylösnousemus voi kollektiivisena ylösnousemuksena kohottaa heidät säietasolle 6000. On valitettavaa kun edellinen epäaito ylösnousemus tapahtui muinoin, niin moni alkuasukasheimo vedettiin mukaan energeettiseen manipulointiin kohti maata ja tämä aiheutti sen, että maa rajoitti aikuismuodon omaavien kohoamisen myöskin vain tuohon 3000 säiettä tasoon näiden alkuasukaskansojen kohdalla. Kuitenkin uudet sisään tulevat syntyvät perilliset ja heistä valitut geenikartan työstäjät kohottavat säietason seuraavalle korkeammalle tasolle tulevien vuosikymmenten kuluessa.

        Jokaisen ylösnousemuksessa risteilee muinais-aikojen esi-isiä. Kun tajunnan laajentuessa nostetaan pintan muinaisia asi-isiä, huomataan, että yhteyksiä löytyy moniin punaisen kansan juurirotuihin, oli sitten valkoinen tai aasialainen tänä päivänä. Mila itse sai omalla kohdallaan selville, että hänellä oli yhteyksiä Pohjois-Amerikan alkuasukkaihin ja myös tiibetin ja polynesian juurirotuihin. Jokainen löytää juurirotuyhtymiä, jotka myötävaikuttavat kunkin nykypäivän tanssiin niiden omailla moninaisilla vaikutuksillaan.
        Jokainen näistä eri juuriroduista tuo esiin monenlaisia lahjoja, kykyjä ja taipumuksia, jotka kukkivat nykyisen ajan ilmauksissa.
        Niin Itä (Lemuria) kuin Länsi (Atlantis) tarjoavat toisilleen paljon lahjoja, jotka nyt sekoittuvat nykyään keskenään yksilöissä ylösnousemuksen globaalin seurauksen myötä kun eri mantereiden sukulinjoja yhdistyy ja sekoittuu. Myös feminiininen ja maskuliininen energia tasapainottuu vähitellen niissäkin maissa missä pitkään on ollut on ollut maskuliinis-painotteinen energia vallitseva malli.

        Ylösnousemus on ainut ratkaisu, joka sallii kaikkien niiden osapuolten, joita se koskee, siirtyä eteenpäin evoluutiossa.
        Kaikkien kansojen kohdalla on alkanut voimistuva kohoaminen säietasolle 1024. Lapsia on ennakoitu syntyvän kaikissa kansoissa 3000 säietasolle tänä vuonna vuonna (2003), vuoden 2005 alkupuolella globaalilla tasolla arviolta 800 000 lasta syntyy tälle 3000 tasolle.
        Syntymät säietasolle 6000 alkavat vuonna 2005 ja mitä enemmän uusia ylösnousevia lapsia syntyy, sen vahvemmaksi liike kohti samanarvoisuutta ja ykseyttä tulee, ja näitä lapsia syntyy kaikkien kansojen keskuuteen. Näin ollen maa näkee uniajan sukulinjatasojen väistyvän ihmislajin osalta tulevien vuosikymmenten aikana.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Jokaisen ylösnousemuksessa risteilee muinais-aikojen esi-isiä. Kun tajunnan laajentuessa nostetaan pintan muinaisia asi-isiä, huomataan, että yhteyksiä löytyy moniin punaisen kansan juurirotuihin, oli sitten valkoinen tai aasialainen tänä päivänä. Mila itse sai omalla kohdallaan selville, että hänellä oli yhteyksiä Pohjois-Amerikan alkuasukkaihin ja myös tiibetin ja polynesian juurirotuihin. Jokainen löytää juurirotuyhtymiä, jotka myötävaikuttavat kunkin nykypäivän tanssiin niiden omailla moninaisilla vaikutuksillaan.
        Jokainen näistä eri juuriroduista tuo esiin monenlaisia lahjoja, kykyjä ja taipumuksia, jotka kukkivat nykyisen ajan ilmauksissa.
        Niin Itä (Lemuria) kuin Länsi (Atlantis) tarjoavat toisilleen paljon lahjoja, jotka nyt sekoittuvat nykyään keskenään yksilöissä ylösnousemuksen globaalin seurauksen myötä kun eri mantereiden sukulinjoja yhdistyy ja sekoittuu. Myös feminiininen ja maskuliininen energia tasapainottuu vähitellen niissäkin maissa missä pitkään on ollut on ollut maskuliinis-painotteinen energia vallitseva malli.

        Ylösnousemus on ainut ratkaisu, joka sallii kaikkien niiden osapuolten, joita se koskee, siirtyä eteenpäin evoluutiossa.
        Kaikkien kansojen kohdalla on alkanut voimistuva kohoaminen säietasolle 1024. Lapsia on ennakoitu syntyvän kaikissa kansoissa 3000 säietasolle tänä vuonna vuonna (2003), vuoden 2005 alkupuolella globaalilla tasolla arviolta 800 000 lasta syntyy tälle 3000 tasolle.
        Syntymät säietasolle 6000 alkavat vuonna 2005 ja mitä enemmän uusia ylösnousevia lapsia syntyy, sen vahvemmaksi liike kohti samanarvoisuutta ja ykseyttä tulee, ja näitä lapsia syntyy kaikkien kansojen keskuuteen. Näin ollen maa näkee uniajan sukulinjatasojen väistyvän ihmislajin osalta tulevien vuosikymmenten aikana.

        Tulisi ymmärtää, että Buddha on yksi esi-isistä aivan niin kuin Suur-mestarit ovat esi-isiä. Esi-isiä ovat niin ikään Kathumi, Serapis Bay, Hilarion, Paavali Venutialainen, Lady Nada, Herra Maitreya, Melkisedek, Sananda, Thoth, Qaan Yin (Lady Buddha), Solaris (joka tunnetaan myös nimellä Shiva), Rama ja kaikki ne monet muut ihmis-esi-isät, joita tunnetaan eri nimillä.

        Näitä esi-isiä voi kuulua myös omiin esi-isiin niin kuin ovat Mila ja Oa ja ne toiset heidän mestari-ryhmä-ohjelmassa mukana olevat huomanneet. He ovat niitä esi-isiä, joita voidaan jäljittää heidän sukulinjoja taaksepäin aikaan, kun he suorittivat kullekin kuuluneen oman inkarnaation ja heidän suorittamansa epäaidon ylösnousemuksen. Tutkimalla näitä epäaitoja ylösnousemuksia ja sitä "mikä meni väärin" näiden omien esi-isien ja kaikkien esi-isien kohdalla, voidaan oppia ne henkiset oppitunnit, missä he epäonnistuivat heidän kunkin elinaikana.
        Eivät esi-isätkään ole täydellisiä, he ovat ihmisiä siinä missä toisetkin ovat alttiita sille vääristyneisyydelle, johon koko ihmisyys on joutunut sisälle, aivan samoin kuin me itsekin Suur-mestari-esi-isinä lankesimme vastaavanlaiseen vääristyneisyyteen meidän omien inkarnaatioidemme aikana.

        On olemassa ero ihmis-esi-isien ja niiden epäaitojen tai väärien jumalien välillä, jotka jälkimmäiset ovat kohottaneet itsensä jumala-jumalattareksi halliten ihmislajia (Myös Raamatusta löytyy yksi sellainen hallitsija kiivas jumala, Jahve, Yaldabaoth, joka ei ole se Jeesuksen Kristuksen Isä-Äiti-Jumala).
        Epäaito kohotus nosti ei-fyysisten voimien ryhmän voimaa ja värähtelytasoa, jonka jälkeen nämä voimat alkoivat manipuloida ihmislajia uskomaan heitä jumalaksi. Vielä nykyäänkin ihmislaji ajattelee näiden voimien olevan jumala-jumalatar, kun ne kuitenkin ovat vain sitä, mikä sai voimansa epäaidosta ylösnousemuksesta ja johtavat ihmiskuntaa alas samaa tuhonpolkua, jonka he tuottivat kauan sitten.

        Esi-isät, päin vastoin kuin nämä väärät jumalat, tekevät työtä päinvastaisen suunnan hyväksi tuoden esiin näiden väärien jumalien aikeet, jotta todellinen henkinen ylösnousu voisi kehittyä ja toteutua sisällä ihmislajissa, ja kun näin tapahtuu nämä väärät jumalat joutuvat sovittamaan oman kermansa, jonka he itselleen kasasivat silloin kun aiheuttivat toiminnallaan ihmislajin tietoisuudessa romahduksen aikana, jolloin olivat itse inkarnoituneena.

        Niin me toivommekin niiden toisten esi-isien pulesta, jotka ovat niitä ylösnousevia ihmisiä, että eivät sekoittaisi näitä vääriä jumalia meihin esi-isiin. Nämä epäjumalat ovat ei-fyysisiä luonnoltaan, kun taas esi-isät ovat ihmishologrammin ja ihmissukulinjojen aspekteja, jotka voidaan keskenään jakaa tänä päivänä ja ovat näin ollen fyysisiä. Heidänkin karmaa voidaan auttaa vapauttamaan jokaisen omalla kohoamisella, samalla tavalla kuin Mila ja Oa avustavat Suur-mestari-esi-isiä vapauttamalla meidän karmaa heidän nykyisessä kohotusvaiheessaan.
        Tämän asian ymmärtämisessä voikin odottaa eroavuuksien tiedostamista ja jos omataan selvänäkökykyä ja telepaattisia kykyjä, voi etsiä ymmärrystä erottaa väärien jumalien kommunikaatio esi-isien kommunikaatiosta; tai erottaa esi-isää teeskentelevä epä-jumala aidosta esi-isästä. Tässä toinen kommunikaatio johtaa ylösnousemukseen kun taas toinen johtaa epäaitoon ylösnousemukseen tai ongelmiin yksilön kohoamisessa, koska epäaidot jumalat vain haluavat pitää yllä heidän herruuttaan ihmisyydestä, koska he eivät 'muutakaan osaa ja ovat niin eksyksissä ja murtuneita'.

        Nämä väärät jumalat, jotka tulivat maahan johtuen DNA:n sekoittumisesta, kyllä löytävät tiensä kotiin, mutta eivät maa päällä eivätkä ihmisvaltakunnassa. Nämä väärät jumalat ovat peräisin toisista ihmishologrammeista toisissa luomistoissa. Koska nämä DNA-muodot on siirretty genealogisilta tasoilta, niin tulee tapahtumaan niin, että nämä epäjumalat tulevat menettämään kaikki vielä jäljellä olevat yhteydessäolon mahdollisuudet ihmiskuntaan maan päällä. Kun tämä tapahtuu, vapautuu ihmiskunta lopullisesti väärien jumalien herruudesta ja heidän on palattava takaisin omaan alkuperäiseen luomistoonsa. ("Isän kodissa on monta huonetta" ; Jeesus sanoi)

        Tämä hetki lähestyy ja nimenomaan vuoden 2015 tietämillä ennakoidaan tapahtuvan niin, että ne kaikkein turmiollisimmat väärät jumalat eivät ole enää läsnä yhdenkään maan päällä elävän ihmisen elämässä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Tulisi ymmärtää, että Buddha on yksi esi-isistä aivan niin kuin Suur-mestarit ovat esi-isiä. Esi-isiä ovat niin ikään Kathumi, Serapis Bay, Hilarion, Paavali Venutialainen, Lady Nada, Herra Maitreya, Melkisedek, Sananda, Thoth, Qaan Yin (Lady Buddha), Solaris (joka tunnetaan myös nimellä Shiva), Rama ja kaikki ne monet muut ihmis-esi-isät, joita tunnetaan eri nimillä.

        Näitä esi-isiä voi kuulua myös omiin esi-isiin niin kuin ovat Mila ja Oa ja ne toiset heidän mestari-ryhmä-ohjelmassa mukana olevat huomanneet. He ovat niitä esi-isiä, joita voidaan jäljittää heidän sukulinjoja taaksepäin aikaan, kun he suorittivat kullekin kuuluneen oman inkarnaation ja heidän suorittamansa epäaidon ylösnousemuksen. Tutkimalla näitä epäaitoja ylösnousemuksia ja sitä "mikä meni väärin" näiden omien esi-isien ja kaikkien esi-isien kohdalla, voidaan oppia ne henkiset oppitunnit, missä he epäonnistuivat heidän kunkin elinaikana.
        Eivät esi-isätkään ole täydellisiä, he ovat ihmisiä siinä missä toisetkin ovat alttiita sille vääristyneisyydelle, johon koko ihmisyys on joutunut sisälle, aivan samoin kuin me itsekin Suur-mestari-esi-isinä lankesimme vastaavanlaiseen vääristyneisyyteen meidän omien inkarnaatioidemme aikana.

        On olemassa ero ihmis-esi-isien ja niiden epäaitojen tai väärien jumalien välillä, jotka jälkimmäiset ovat kohottaneet itsensä jumala-jumalattareksi halliten ihmislajia (Myös Raamatusta löytyy yksi sellainen hallitsija kiivas jumala, Jahve, Yaldabaoth, joka ei ole se Jeesuksen Kristuksen Isä-Äiti-Jumala).
        Epäaito kohotus nosti ei-fyysisten voimien ryhmän voimaa ja värähtelytasoa, jonka jälkeen nämä voimat alkoivat manipuloida ihmislajia uskomaan heitä jumalaksi. Vielä nykyäänkin ihmislaji ajattelee näiden voimien olevan jumala-jumalatar, kun ne kuitenkin ovat vain sitä, mikä sai voimansa epäaidosta ylösnousemuksesta ja johtavat ihmiskuntaa alas samaa tuhonpolkua, jonka he tuottivat kauan sitten.

        Esi-isät, päin vastoin kuin nämä väärät jumalat, tekevät työtä päinvastaisen suunnan hyväksi tuoden esiin näiden väärien jumalien aikeet, jotta todellinen henkinen ylösnousu voisi kehittyä ja toteutua sisällä ihmislajissa, ja kun näin tapahtuu nämä väärät jumalat joutuvat sovittamaan oman kermansa, jonka he itselleen kasasivat silloin kun aiheuttivat toiminnallaan ihmislajin tietoisuudessa romahduksen aikana, jolloin olivat itse inkarnoituneena.

        Niin me toivommekin niiden toisten esi-isien pulesta, jotka ovat niitä ylösnousevia ihmisiä, että eivät sekoittaisi näitä vääriä jumalia meihin esi-isiin. Nämä epäjumalat ovat ei-fyysisiä luonnoltaan, kun taas esi-isät ovat ihmishologrammin ja ihmissukulinjojen aspekteja, jotka voidaan keskenään jakaa tänä päivänä ja ovat näin ollen fyysisiä. Heidänkin karmaa voidaan auttaa vapauttamaan jokaisen omalla kohoamisella, samalla tavalla kuin Mila ja Oa avustavat Suur-mestari-esi-isiä vapauttamalla meidän karmaa heidän nykyisessä kohotusvaiheessaan.
        Tämän asian ymmärtämisessä voikin odottaa eroavuuksien tiedostamista ja jos omataan selvänäkökykyä ja telepaattisia kykyjä, voi etsiä ymmärrystä erottaa väärien jumalien kommunikaatio esi-isien kommunikaatiosta; tai erottaa esi-isää teeskentelevä epä-jumala aidosta esi-isästä. Tässä toinen kommunikaatio johtaa ylösnousemukseen kun taas toinen johtaa epäaitoon ylösnousemukseen tai ongelmiin yksilön kohoamisessa, koska epäaidot jumalat vain haluavat pitää yllä heidän herruuttaan ihmisyydestä, koska he eivät 'muutakaan osaa ja ovat niin eksyksissä ja murtuneita'.

        Nämä väärät jumalat, jotka tulivat maahan johtuen DNA:n sekoittumisesta, kyllä löytävät tiensä kotiin, mutta eivät maa päällä eivätkä ihmisvaltakunnassa. Nämä väärät jumalat ovat peräisin toisista ihmishologrammeista toisissa luomistoissa. Koska nämä DNA-muodot on siirretty genealogisilta tasoilta, niin tulee tapahtumaan niin, että nämä epäjumalat tulevat menettämään kaikki vielä jäljellä olevat yhteydessäolon mahdollisuudet ihmiskuntaan maan päällä. Kun tämä tapahtuu, vapautuu ihmiskunta lopullisesti väärien jumalien herruudesta ja heidän on palattava takaisin omaan alkuperäiseen luomistoonsa. ("Isän kodissa on monta huonetta" ; Jeesus sanoi)

        Tämä hetki lähestyy ja nimenomaan vuoden 2015 tietämillä ennakoidaan tapahtuvan niin, että ne kaikkein turmiollisimmat väärät jumalat eivät ole enää läsnä yhdenkään maan päällä elävän ihmisen elämässä.

        Hologrammi- ja holografinen luonto on hieman vaikeammin ymmärrettävä asia kuin mitä on sukulinja-asia kohotuksen nykytasolla, jolla ihmislaji aikuismuodossa nyt opettelee kohoamista. Holografinen luonto ei todellakaan saa muotoa ennen kuin hallitaan DNA:n säietaso 9 000-12 000 ja sitten todella ilmentää itsensä säietasolla 15 000 kun Mahavishnu-tason tietoisuus hallitaan. Ne, jotka nämä tasot hallitsevat pystyvät muuntamaan vanhan holografisen luontonsa uudeksi ylösnousevaksi hologrammiksi, johon sitten uusi astrologia vaikuttaa ylösnousemusta edistävästi. Kun näin tapahtuu, ne lapset, jotka syntyvät säietasolla 9000 tai 15 000 tulevaisuudessa, tulevat yhdistymään täysin uuden astrologian holografisiin taipumuksiin niiden kaikkien muiden kanssa, jotka jo hallitsevat täysitietoisuuden mallin.
        Tästä johtuen tämä uusi holografinen taipumus ei niin paljon vielä koske nyt ylösnousemusta suorittavia aikuisia, koska kohotusrajoite on vielä säietasolla 1 800 tai 3 000 ( vuonna 2003). Ne, jotka hallitsevat tason 3000, on heille parempi jatkaa työtä, jotta opitaan hallitsemaan jokainen ensimmäisestä 10:stä luomiston Valokielen soinnusta ja kaikki siihen liittyvät oppitunnit, että sen sijaan murehdittaisiin omasta hologrammista. Kuitenkin ymmärryksen herättämiseksi me kerromme hieman enemmän siitä uudesta hologrammista, joka on yhteydessä ylösnousemuksen uuteen astrologiaan.

        Uusi astrologia on magneettinen arkkityyppinen malli, joka on peräisin Siriuksen juuriroduilta ja Suur-mestareilta ja jota luontomaailma ylläpitää, johonka kaikki ylösnousemusta suorittavat ihmiset voivat virittäytyä. Nämä arkkityypit on perustettu ykseysperusteiselle Valon Kielelle ja sellaisina niihin ei sisälly äärimmäistä polariteettia. Suuri äärimmäinen polariteetti on se, joka johtaa tuhoon, niin kuin ihmiskunta on sen oppinut tietämään. Koska nämä äärimmäisen polariteetin arkkityypit poistuvat vaiheittain käytöstä, jotka käsittävät Länsimaisen ja Itäisen astrologian, uusi aikakausi herää perustana uusi astrologia.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Hologrammi- ja holografinen luonto on hieman vaikeammin ymmärrettävä asia kuin mitä on sukulinja-asia kohotuksen nykytasolla, jolla ihmislaji aikuismuodossa nyt opettelee kohoamista. Holografinen luonto ei todellakaan saa muotoa ennen kuin hallitaan DNA:n säietaso 9 000-12 000 ja sitten todella ilmentää itsensä säietasolla 15 000 kun Mahavishnu-tason tietoisuus hallitaan. Ne, jotka nämä tasot hallitsevat pystyvät muuntamaan vanhan holografisen luontonsa uudeksi ylösnousevaksi hologrammiksi, johon sitten uusi astrologia vaikuttaa ylösnousemusta edistävästi. Kun näin tapahtuu, ne lapset, jotka syntyvät säietasolla 9000 tai 15 000 tulevaisuudessa, tulevat yhdistymään täysin uuden astrologian holografisiin taipumuksiin niiden kaikkien muiden kanssa, jotka jo hallitsevat täysitietoisuuden mallin.
        Tästä johtuen tämä uusi holografinen taipumus ei niin paljon vielä koske nyt ylösnousemusta suorittavia aikuisia, koska kohotusrajoite on vielä säietasolla 1 800 tai 3 000 ( vuonna 2003). Ne, jotka hallitsevat tason 3000, on heille parempi jatkaa työtä, jotta opitaan hallitsemaan jokainen ensimmäisestä 10:stä luomiston Valokielen soinnusta ja kaikki siihen liittyvät oppitunnit, että sen sijaan murehdittaisiin omasta hologrammista. Kuitenkin ymmärryksen herättämiseksi me kerromme hieman enemmän siitä uudesta hologrammista, joka on yhteydessä ylösnousemuksen uuteen astrologiaan.

        Uusi astrologia on magneettinen arkkityyppinen malli, joka on peräisin Siriuksen juuriroduilta ja Suur-mestareilta ja jota luontomaailma ylläpitää, johonka kaikki ylösnousemusta suorittavat ihmiset voivat virittäytyä. Nämä arkkityypit on perustettu ykseysperusteiselle Valon Kielelle ja sellaisina niihin ei sisälly äärimmäistä polariteettia. Suuri äärimmäinen polariteetti on se, joka johtaa tuhoon, niin kuin ihmiskunta on sen oppinut tietämään. Koska nämä äärimmäisen polariteetin arkkityypit poistuvat vaiheittain käytöstä, jotka käsittävät Länsimaisen ja Itäisen astrologian, uusi aikakausi herää perustana uusi astrologia.

        (Kristuksen rauhan valtakunta)

        Tämä tulee tapahtumaan kun aina useampi hallitsee olemuksessaan rauhan ja harmonian tilan. Tämä tapahtuu, tapahtuu koska ylösnousevat mestarit luovat rauhanelon heidän omien Itäistä ja Läntistä alkuperää olevien esi-isien kesken. Kun kyllin monta ylösnousevaa vihkiytynyttä hallitsee rauhan sisällään, syntyy tästä rauha vaikeuksitta ja tämä tuo mukanaan rauhan myös maan päälle.

        Milloin tämä tapahtuu?
        Sitten kun ylösnousseiden mestareiden kollektiivisen ajatusmuodon voima painaa vaakakupissa enemmän kuin kaikkien muiden maan päällä olevien ihmisten kollektiivinen ajatusmuoto. Montako ylösnousevaa mestaria tarvitaan täyttämään tämä tehtävä?
        Maan oman arvio mukaan tarvitaan karkeasti ottaen 1 miljoona ihmistä värähtelemään säietasolla 6000, jotta rauhasta tulee tulee pysyvä ja totta maan päällä.
        Arvio on, että vuonna 2008 on miljoona lasta syntynyt tällä säietasolla 6000, joten voidaan hyvin mielin jatkaa työtä ja odottaa tulevaa.

        Kuinka voi itse kukin olla avuksi?
        Olla mukana. Auttaa omia tulevia esi-isiä kohoamaan.
        Antaa mahdollisuus ylösnouseville lapsille syntyä.
        Jos haluaa näin tehdä, kohottaa itsensä säietasolle 1 800 tai tasolle 3 000 ja antaa elämän uudelle ylösnousevalle lapselle ja mahdollistaa laajempi sukuperäkudos niin, että oma lapsi voi kohota seuraavalle tasolle. Valita kohoaminen voi hyvinkin olla yksi suurimmista lahjoista, jonka voi antaa itselleen ja toveri ihmiselle kun on maan päällä.
        Tulkoon rauha tämän myötä maan päälle. HO!
        (ja niin kuin Suur-mestari Jeesus opetti: 'Rakasta sitä Yhtä Jumalaa kaikesta sydämmestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'. 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Kirkastakaa itsenne niin kuin Jeesus Kristus kirkasti itsensä, Kristuksen lunastusvoima on tukenanne)

        Näiden ajatusten kera nyt jäteämme teidät

        Namaste

        Muinaiset Suur-mestari esi-isät ja -äidit

        http://www.ascendpress.org/articles/ancestors/ancestrylineages.html

        Tässä on myös aika kiva yksi linkki suomeksi

        Ajatuksia Olevaisuuteen, Sirius.

        http://www.elisanet.fi/silverweiss/Sirius tahti lisatiedot.htm


      • mirahey1 kirjoitti:

        (Kristuksen rauhan valtakunta)

        Tämä tulee tapahtumaan kun aina useampi hallitsee olemuksessaan rauhan ja harmonian tilan. Tämä tapahtuu, tapahtuu koska ylösnousevat mestarit luovat rauhanelon heidän omien Itäistä ja Läntistä alkuperää olevien esi-isien kesken. Kun kyllin monta ylösnousevaa vihkiytynyttä hallitsee rauhan sisällään, syntyy tästä rauha vaikeuksitta ja tämä tuo mukanaan rauhan myös maan päälle.

        Milloin tämä tapahtuu?
        Sitten kun ylösnousseiden mestareiden kollektiivisen ajatusmuodon voima painaa vaakakupissa enemmän kuin kaikkien muiden maan päällä olevien ihmisten kollektiivinen ajatusmuoto. Montako ylösnousevaa mestaria tarvitaan täyttämään tämä tehtävä?
        Maan oman arvio mukaan tarvitaan karkeasti ottaen 1 miljoona ihmistä värähtelemään säietasolla 6000, jotta rauhasta tulee tulee pysyvä ja totta maan päällä.
        Arvio on, että vuonna 2008 on miljoona lasta syntynyt tällä säietasolla 6000, joten voidaan hyvin mielin jatkaa työtä ja odottaa tulevaa.

        Kuinka voi itse kukin olla avuksi?
        Olla mukana. Auttaa omia tulevia esi-isiä kohoamaan.
        Antaa mahdollisuus ylösnouseville lapsille syntyä.
        Jos haluaa näin tehdä, kohottaa itsensä säietasolle 1 800 tai tasolle 3 000 ja antaa elämän uudelle ylösnousevalle lapselle ja mahdollistaa laajempi sukuperäkudos niin, että oma lapsi voi kohota seuraavalle tasolle. Valita kohoaminen voi hyvinkin olla yksi suurimmista lahjoista, jonka voi antaa itselleen ja toveri ihmiselle kun on maan päällä.
        Tulkoon rauha tämän myötä maan päälle. HO!
        (ja niin kuin Suur-mestari Jeesus opetti: 'Rakasta sitä Yhtä Jumalaa kaikesta sydämmestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'. 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Kirkastakaa itsenne niin kuin Jeesus Kristus kirkasti itsensä, Kristuksen lunastusvoima on tukenanne)

        Näiden ajatusten kera nyt jäteämme teidät

        Namaste

        Muinaiset Suur-mestari esi-isät ja -äidit

        http://www.ascendpress.org/articles/ancestors/ancestrylineages.html

        Tässä on myös aika kiva yksi linkki suomeksi

        Ajatuksia Olevaisuuteen, Sirius.

        http://www.elisanet.fi/silverweiss/Sirius tahti lisatiedot.htm

        kun ei tuo viimeinen linkki auennut

        http://www.elisanet.fi/silverweiss/Siriustahtilisatiedot.htm




    • 65465465746546545765

      hoitoon

      • Olit kuitenkin utelias...rakkautta sinulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe