Bratislavasta Budapestiin

Slovakiaan

Tutkin mahdollisuuksia matkustaa kyseinen väli Bratislava-Budapest lentäen, koska juna-aikataulut eivät käy. Malev tarjoaa bussiyhteyksiä Bratislavan lentokentältä Budapestin Ferihegylle. Myös Wienistä ja Wieniin on tälläinen mahdollisuus.

Onko jollakulla kokemusta näistä bussivuoroista? Ongelmamme siis on, että kun lento Budapestistä Suomeen lähtee 12.30, emme ehdi aamulla junalla Bratislavasta. Tai no ehdimme, mutta matkaan pitäisi lähteä tosi aikaisin. BUssi lähtee klo 7 ja kestää 3 h ja kun tule vielä suoraan lentoasemalle, niin ok.

4

1408

  Vastaukset

  • Sillä bussivuorolla on nähtävästi jopa Malevin "lento"numero ja kohtuullinen hinta 28-30 euroa. Miksi ei? Juna on toki vähän nopeampi (Bratislava hl.st. 05:53 - Budapest-Keleti pu 08:32 /EN 477 EuroNight), mutta sitä käyttäisin vain jos tulisi mieleen viettää parisen tuntia Budapestissa.

   Ohimennen, oma reittini Bratislavaan on pääsääntöisesti aivan eri. Paluumatkalla lentäisin Bratislavan kentältä Tukholmaan (Ryanairin lento BTS-NYO maksaa vähemmän kuin em. bussilippu, yleensä 15-25 euroa/suunta), Tukholmasta laivalla Suomeen.

   • Nyt vain hieman ihmetyttää, että tuota kuljetusta ei voi varata suoraan Malevilta, mutta noista nettimatkatoimistoista voi. LIsäksi Malevin sivuilla kuljetuksen lähtöpaikka on eri kuin mitä nuo nettimatkatoimistot kertovat. Täytyy nyt varmistaa suoraan Malevilta, onko kuljetusta ja mistä se lähtee.


  • kiva nimimerkki. Laita perään com! Eli Slovakiaan.com

   • Purchace manager! Anna kaverille kunnon ohjeet!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   63
   3860
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2849
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2688
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   61
   1783
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   85
   980