Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MW2 Asiaa

tympiitällänen

Kun on tässä ympäri nettiä seurannut keskustelua jne. MW2:sta niin on alkanut vähitellen tympiä se, että MW2:sta sanotaan CoD6:seksi, kun se ei sitä todellakaan ole. Call of Duty 4 on 4, tietenkin. Sen jälkeen tuli World at War, no se on mitä luultavimmin 5 tai sitten ei. Mutta MW2 ei todellakaan ole Call of Duty 6, vaan Call of Duty 4:sen jatko-osa, eli kuvitellaan että CoD4 on part 1, niin MW2 on part 2. Ja jos WaW ei ole 5, niin sitten MW2 on vieläkin vähemmän CoD6. Tympii vaan niin ettenkö sanoisi helvetisti kun ihmiset sanoo kyseistä peliä 6:seksi kun se ei sitä ole. Okei, se on kuudes osa Call of Duty-pelisarjaa, mutta se ei tee siitä Call of Duty 6:sta. Ja täten voisi sanoa että tuleva Call of Duty Black Ops olisi 6 ja sarjan seitsemäs osa. Mutta kun oikeastaan kannessa ei lue sitä 6:sta niin silloin ei sitä voisi sanoa Call of Duty 6:seksi, kuten ei oikeastaan WaW:kaan voi sanoa 5:seksi.

8

493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuuust....

      Sun viestissäs ei oo mitään järkee -.-

    • sdad

      on sulla kans ongelmat

    • huscox

      Jos sinulla ei ole todellista ongelmaa, älä kirjoita tänne turhaan. Modern Warfare 2 on Call of Duty -pelisarjan viides peli, suora jatko-osa Modern Warfarelle. Peli ei siis ole "CoD6", koska Black Ops on tämän tittelin hallitsija. MW2 ei hallitse mitään titteliä. World at War taas "CoD5".

      That's it, problem solved.

    • Tämäpä vallna jännäks veti kun itse luulin kovasti että world at war tuli ennen mw2, mut kyllä mun mielestä mw2 on nelosen jatko osa

    • SUBSCRIBEthischannel
    • seppoee

      On taas vaikeaa:)

    • 2314

      Mut jos totta puhutaan ni mw ihan oma sarjansa.
      Eli siihen kuuluvat mw1,mw2 ja tää tuleva versio mw3.

      Ja sit Nää black opsaaajat.. Otetteita World Of War juonesta. Ja selvennystä mikä näit yhdistää.. ? :) MW käsittelevät ihan muita juttui..

      Itärintaman peliosuus alkaa venäläisen sotamiehen Dimitri Petrenkon nähdessä, kuinka hänen toverinsa teloitetaan Stalingradin taistelun aikana. Petrenko seuraa kersantti Viktor Reznovin ohjeita ja murhaa kenraali Heinrich Amselin tarkkuuskiväärillä. Kolme vuotta myöhemmin Petrenko ja Reznov tapaavat toisensa Seelowin kukkuloiden taistelussa.


      Ja sit otetteita Black Opsista..

      Vuonna 1961 Mason, Woods ja Bowman yrittävät salamurhata Fidel Castron Sikojenlahden maihinnousun aikoihin osana Operaatio 40:tä. Tehtävä epäonnistuu ja Mason joutuu kahdeksi vuodeksi vorkutalaiselle vankileirille, jossa hän ystävystyy entisen puna-armeijan sotilaan, Viktor Reznovin kanssa. Reznov kertoo, että vuonna 1945 hän, Nikita Dragovich, Lev Kravchenko ja Dimitri Petrenko olivat osa yksikköä, joka lähetettiin paikantamaan napapiirillä piileskellyt saksalainen tiedemies Friedrich Steiner. Operaation aikana Dragovich petti Reznovin ja tappoi Petrenkon Steinerin luomalla Nova-6-hermokaasulla. Reznov jäi eloon, kun brittiläiset kommandot hyökkäsivät venäläisten kimppuun. Nova-6 tuhoutui, mutta Steiner ja brittiläinen tiedemies Daniel Clarke loivat sen myöhemmin uudestaan neuvostoliittolaisille. Mason ja Reznov aloittavat Vorkutassa vankilakapinan, mutta vain Mason onnistuu pakenemaan.

    • Cod on paras

      Mw2 on viihdyttävä mutta BO on parempi, koska noobtube on paska ja aseet on balansissa ja tarina on parempi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe