Sony Vaio-kannettavat

:)

Eli osaisko joku kertoa käyttökokemuksia ja arvosteluja Sony Vaio kannettavista.. Yritin etsiä netistä mutta suomenkielisiä arvosteluja yms ei juuri ollut ja netin keskusteluissa en löytänyt mitään järkeviä vastauksia.. Tilasin juuri Sony Vaio miniläppärin itselleni. Ihan peruskone se varmasti on ja olen itsekin peruskäyttäjä, kone lähinnä leffojen katsomiseen/netissä surffailuun/pieneen pelaamiseen, muttei mitään huipputehon pelejä olla pelaamassakaan.. Jotenkin kuitenkin sellainen käsitys että Vaiot olis hyviä koneita mutta mitä mieltä te olette?

9

2205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anestic

      On hyviä ja huonoja yksilöitä. Onhan se ns. Premium-merkki kuluttajakoneissa mutta on ollut viimeaikoina ongelmia joissain malleissa, mutta tuskin nuissa mineissä. Hinta-laatusuhde ei mielestäni ole paras vaan mineissä lähtisin Asus-HP(450)-Samsung-linjalle... Mutta mielipiteet on mielipiteitä. Luulen että tulet olemaan tyytyväinen.

    • Waio

      Ollut nyt muuteman kuukauden VPCF11S1E ja on mahtava kone...nopea ja ei jumita koskaan..

      i7 prosessori ja 6 muistia....

      Hinta oli kyllä aika korkea 1500 e mutta en ole päivääkään katunut

      • Zupp1

        Mites ku iteki ajattelin ostaa sonyn vaio:n nii onks ollu mitää ongekmia ohjelmien kanssa? Meinaan vaa ku tuol aikasemmin keskusteluis joku mainitsi et jossai sonyis ei kaikki esim musiikinlatausohjelmat ja muut kaappausohjelmat toimisi kunnolla/ollenkaa. Onks ollu tämmösiä ongelmia? =)


    • DellFromHell
    • huonoista huonoin ko

      Helvatan huono. Vieläkö näinä aikaoina tällasia myydään. No tietty kun se ostaa jolla ei aiemmin ole ollut. Ikinä en Sonyyn enää kannettavissa koske, sterkat oli eri juttu.

      • elisav-

        Voitko vähän tarkentaa, että mikä kone sulla on ollut ja miksi se oli huono?

        Jää pikkasen ilmaan roikkumaan tällaset täysin tyhjät "joo oli paska kone moro" -kommentit...


    • Olen heikohko IT-osaaja enkä välittäisi koko hommasta ellei vanhuus ( n. 80 vuotta) olisi tuonut niin paljon ongelmia joita maailman onnellisin kansa pyrkii edustuksellisen demokratiansa kautta ratkaisemaan lukuisien tietoverkkojensa ja robottipuhelimiensa kautta.
      KELA ,verottaja, terveysvirastot , poliklinikat , liikenne, matkaliput jne. ovat liki mahdottomia tai ainakin ylettömän hankalia asioida kasvokkain osaavan virkailijan kanssa ja vastaavasti netissä kysymysten esittäminen ja niihin oikein vastaaminen on todella onnen kauppaa.
      Tähän minunkin on ollut tyytyminen , mutta taas kerran onni on ollut minulle suopea.
      Kotipihamme roskalavalla näin oudon , mutta kauniin kapistuksen - Sony Vaio kompuutterin , jonka joku oli itselleen tarpeettomana nakannut menemään.
      Sota-ajan lapsena ja nykyisenä köyhyysrajan tuntumassa seikkailevana vanhuksena nappasin aarteen talteen ja kun virtalähdekin oli pistetty mukaan , niin tuikkasin töpselin seinään ja kas kummaa - kone alkoi härpättää ja kohta kuvakin ilmestyi näytölle ja pyyteli salasanaa , jota en tietenkään tuntenut.
      Naapurin lapset kuitenkin lohduttivat minua ja hakivat kotoaan levykkeen , jonka taikasauvalla salasanat menettivät merkityksensä ja aarrearkku aukesi mukavasti.
      Käyttöjärjestelmäksi ilmantui Windows Vista ja homma toimi oikein mukavasti. Edellisen käyttäjän henkilökohtaiset tiedot oli siivottu pois mutta ohjelmat olivat tallessa.
      Osaavat lapsukaiset sanoivat , että "..... kuulehan ukkeli , jospa päivitettäisiin laite samalla Windows 10 PRO:hon ja tehtäisiin sinulle oma tili olevia ja tulevia tarpeita varten". sen he sitten tekivätkin , mutta varoittivat minua aktivoimasta konetta jottei se mitenkään pääsisi jumittumaan mahdollisten puuttuvien tietojen johdosta.
      Aktivoimattakin kone kuulemma pelittää aivan mukavasti.
      Verrattuna 80-luvun tekniikkaan - Mikro Mikko ykköseen ja kakkoseenkin - Sony(ni) on kerrassaan verraton - silläpähän tätäkin kirjoittelen ja pistelen tiedoksi nettiin.
      Uutiset katselin YLE-areenalta ja elokuvatkin näyttävän onnistuvan.
      Parhaillaan opettelen ottamaan yhteyksiä terveyskeskukseen aikoja varatakseni.
      Minun tarpeisiini SONY VAIO on erittäin toimiva ja ehkäpä liiankin hyvä.
      Asiantuntijanuoret totesivat akun olevan jo vähän heikommanpuoleisen - potkua riittää vain vajaaksi tunniksi jos virta sattuu katkeamaan , mutta tutkin suurella tarkkaavaisuudella roskalavoja , jospa sieltä tulisi vastaan käyttämätön SONYn akku.
      Kiitos khtalolle ja osaaville nörtti-nuorille.

      • Anonyymi

        Se ettei aktivoida tarkoittaa että sinulla on laiton Windowsin versio eli piraatti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ettei aktivoida tarkoittaa että sinulla on laiton Windowsin versio eli piraatti.

        Enpä uskaltaisi "lapsukaisten" asennuksilla mennä verkkopankkiin tai muuallekaan mihin salasanoja tarvitaan. Mistä ne sen Windowsin ovat ladanneet? Piraattisivuilta ladattuna niissä on aina haittaohjelmia. Ainoastaan Microsoftin sivuilta sa puhtaan asennustiedoston ladattua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe